Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • O_L_I

    őstag

    Most hogy használom ezt a remek telót pár napja meg kell állapítanom, ezt a telefont jelenlegi "out of the box" állapotában csak nagyon elszánt fanatikus android fanoknak ajánlanám.

    Hogy miért? Mert ha csak azt nézem hogy a kezemben lévő telefon alapfunkciói hogyan működnek akkor egyszerűen katasztrofális a helyzet.

    1, Kamera: Az látszik, hogy maga az optika nem rossz mert optimális körülményke között egész jó képet csinál viszont abban a pillanatban, hogy a szoftvernek kicsit dolgozni kéne (nagyobb fényben fehéregyensúly, egy közelinél a fókusz...) teljesen összeomlik a dolog.

    2, Zene: Letöltöttem a Meridián-t a fórumtársak javaslatára, és valóban le is játsza az FLAC-t de nem sokra megyek vele mivel egyrészt nincs a telefonba egy szakadt EQ ami nagyon lesokkolt mikor kiderült, másrészt pattog rajta minden zene nemcsak a zenelejátszóban de a csengőhangnak beállított kb 96kbites mp3 is pattog ami több mint kiábrándító. (Hozzáteszem ha igazán bézik júzer szemszögöt néznék akkor a beépített zenelejázszó progit nézném, de arról inkább ne is beszéljünk)

    3, Tapi billentyűzet: Már alapból is nagyon lassú, erre még rájön az hogy néha akár 2-3 mp-re is megakad, ami igazi kínná tesz bármilyen üzenet megírását.

    4, PC szoftver: Nincs mit ragozni egyszerűen nem működik.

    5, Telefonálás: Ez nem tudom hogy csak nálam van e de az enyém elég halk, éppen annyira hogy zajosabb környezetben nem nagyon hallom mit mondanak, ráadásul ha hangosabban beszélnek vagy kicsit magasabb hangon akkor néha picit berecseg a hangszóró (utoljára kb 3 éve egyik alcatelem csinált ilyet)

    Összegezve: Én valahol a júzer és a fanatikus között vagyok. Hajlandó vagyok kicsit utána olvasni és keresgélni, hogy személyre szabjam és vagy tökéletesítsem azt ami a dobozból előjött. Itt viszont arról beszélünk, hogy fórumokat kell végig olvasni ahhoz, hogy a frissítésig legalább közel normálisan tudjam használni a telefont.
    Nem is értem igazán, hogy a megjelenéskor nem volt visszhangja annak, hogy a Samsung egy ilyen félkész telefont dobott piacra.
    Persze azt vágom, hogy nem a telefon félkész hanem a szoftver dehát kérem ha én veszek egy fullos tévét a legjobb panellal amin zizisen gyün be a maóónika só akkor hol nem szarom én le, hogy az valójában csak a rossz tuner szoftver miatt van.

    Bocs hogy ilyen bő lére eresztettem de ez kicsit nyomta a bögyömet.
    Na peace.

Új hozzászólás Aktív témák