Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Katsu

    aktív tag

    Sziasztok,

    Már egy hónapja én is Spica tulajdonos vagyok. Én még mindig csak ismerkedem a telefonnal, mivel ez az első érintőkijelzős telóm. Okostelefonom már volt, de sokat nem használtam ki belőle. Viszont nekem szükségem van a lehetőség tudatára, hogy megtehetnék "bármit", ha akarnám. :) Tudom kicsit egoista hozzáállás, de ez van. :)
    Már 2 napja olvasgatom a hsz-eket. Még azt is elolvastam, hogy kell keresni, itt a fórumon. Bár ilyen téren nem érzem hülyének magam.
    Ami miatt írok, az természetesen a félresikerült NPS. Win 7 x64-es rendszerem van, és eddig nem sikerült elérnem, hogy a telefont lássa a progi. Kérlek, ne harapjátok le a fejem.
    Elolvastam minden hozzászólást ezzel kapcsolatban. Voltam külföldi fórumokon, kipróbáltam 10-en féle variációt. Mára már ott tartok, hogy az illesztőprogramokat sem tudom leszedni a gépemről, mert már nem tudom, hogy hol vannak. Az elején még ment. :) És igen, a debug módot is ismerem, meg azt is, hogy ne csak háttértárolóként kezelje a gép a telefont. A szgép eszközkezelőjében nincsenek sárgán, driver nélküli dolgaim.
    Amikor a telefont kerestetem az NPS-sel, akkor valami samsung usb android modemet talál a teló helyett. de csatlakozni ahhoz sem tudok.
    Elnézést a hosszú lére engedett szövegért.
    Ha tudtok valami segítő ötletet még adni nekem, akkor azt szívesen fogadom.

    Üdv: Katsu

    U.I.: szeretem még így is a telefont.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák