- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Dell notebook topic
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
A kingston végleg leírta magát nálam. Már korábban is panaszkodtam itt a termékükre, de most egy eddig gyorsnak és jónak tűnő pendrive is feladta. Pi-be volt bedugva, nem volt bolygatva. Tettem rá új rendszert és az újraindítás után már nem jött fel. Úgy tűnik fizikailag is tönkrement, mert nem lehet formázni sem.
Most rendeltem egy sandisk extreme sd kártyát, ami a tesztek szerint nagyon jól muzsikál Pi2-ben. Majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest