Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freaghill

    őstag

    Srácok ma voltam Xado díleremnél.

    Sokat magyarázott, nekem viszont nincs kedvem 4 oldalas regényt írni..

    Múltkor félreértettük egymást és a 3 tubusosba nem 5 tubus anyag van.
    Azzal kezdte, hogy az amit egyszer öntesz be azért is jobb, mert csak beöntesz, nem kell 200 kilométerenként megállni és benyomni egy újat. A 3 tubusosnál csak a 3 tubus beöntése után lehet a javulást észrevenni, az 1 tubusnál már akár 30km után is, illetve 10 perc járatás után már lehet hallani, hogy halkabb lett a motor. Azt is említette, hogy az 1 tubusosba nem csak hatóanyag van, hanem még valami, és azért is jobb.
    Szerelés közbe nyitottam rá, és mutatta, hogy milyen xado termékeket használ.
    Mesélte, hogy a xado a turbóját is megjavította, csapágyas volt, benyomta, ment x kilométert és megjavult.
    Váltóját is helyrehozta. Előtte az volt a problémája, mikor 2ből 3ba rakta akkor reccsent a váltó ha nem várta meg a 3. másodpercet. Benyomta az olajba való olajat, 3 km után nem tudott úgy váltani, hogy megrecsegtesse a váltót.
    Hidraulika olajat is kipróbálta, említette, hogy kocsi indítása után 20 másodpercet kellett várnia (franc tudja mire, kurv@ra nem értettem) hogy visszajelezzen a gép, hogy mehet. Benyomta oda is az oda való olajat, pár indítás után már úgy volt, hogy elindította, és már mehetett is nem, kellett semmit se várnia. Idővel visszaállt, és most 6 másodpercet kell várni. Szóval 20 másodpercről lehozta 6 másodpercre.
    Egy citroen berlingot szerelt, pontosabban a bal hátsó keréknél valamit, le volt szedve, és mondta, hogy oda (beljebb mutatott, hülye vagyok ehhez) is xado zsírt tett.
    Megmutatta akkor a xado zsírcsomagját és mondta, hogy van 10%-os 50%-os és 80%-os és hogy a tengelyt szokta ezzel bekenni és így megvédi a (f@sztudja már mitől, nem szimering volt, valami más, ami kis furatokat vág bele ahogy mozog.)
    Mondta, hogy van neki még olajcsere előtti anyag is, benyomod, 20 km-t mehetsz vele (ő 1.5k-t ment, semmi baj nem lett) és letisztítja a felületet, és látod is ezt olajcsere után, hogy milyen is.
    Említette, hogy ez neki nem üzlet, hogy ezt használja, mert nagyon drága alkatrészeket pár ezres xado termékekkel fel lehet újítani, ezért ő nem is hirdeti, csak azoknak ad aki neten találja a címét, illetve barátoknak.

    Meg is vettem fater gépébe a tubust, holnap lehet meg is csináljuk az olajcserét+xado-t.

    No, így is viszonylag hosszú lett, de ha van valakinek kérdése akkor szívesen válaszolok a hallottak alapján.

Új hozzászólás Aktív témák