Maga az autó az már szinte mind1 ha egy ilyen vényóc van benne.
"...American muscle.."
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

Maga az autó az már szinte mind1 ha egy ilyen vényóc van benne.
"...American muscle.."
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

Á, nem is olyan hangos. 
Rob: hja, 700 lóval már illik mennie. Ahogy elnézem, tol az még 300-nál is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

nem a *aszt nem... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Belül rosszabb a helyzet? 
nem szeretem a tip usa nagy vasakat, szépnek szép, de otthonra nem kéne 
"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

Én szerelmes vagyok az összesbe.
Igaz nem VW.. és nem is hang de a videó zseniális: [link]
[ Szerkesztve ]

Én meg kimondottan nem szeretem őket. 
Ma van egy éve,hogy megvettem az autót... 
[ Szerkesztve ]
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Repül az idő keményen, itt is pár napja volt a 4. évforduló. 
S cirka 50e km ment bele.

Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! - Ha gyorsban szeretnél választ, akkor inkább hívj. Nem ücsörgök állandóan a gép előtt.

ebben a filmebn a fél éves költsévetés elgurult
Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

Gyorsan megy az biztos...
Én mondjuk azért szerényebben tolom a km a gépbe. 8500km mentem vele kb az egy év alatt. Ez szerintem a jelenlegi gazdasági helyzet mellett nem is sok nem is kevés.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
(#27130) rob210: A Golf harmadik generációja kategória átlag felett van. Egy Golf 4 beltér ha szépségben nem is minőségben simán vetekszik az Audi A3 minőségével ami etalon volt akkoriban. Az ezredforduló környéki KIA belsők nem olyanok mint a maiak. Az első generációs Ford Focus belsejétől meg egyenesen kiráz a hideg. Az asszimetrikus elrendezés nem "szupermodern" hanem egyszerűen csak bazári lett. Annál ocsmányabbat tényleg régen láttam.
(#27144) AMD Power: szerintem is baromira túl vannak árazva. Az tényleg érdekes, hogy a német piacon nincs akkora árkülönbség a Golf - Astra - Focus trió közt mint mondjuk nálunk. Viszont a Golf a harmadik generáció óta a kategória etalonjának számít. Hozzá mérnek mindenki mást és biztosan nem véletlenül.
(#27146) TaaT: +1. A feltűnősködő ordító kipufogós szarok mindig is távol álltak a tőlem. Nem Hondás vagyok. A motorhangot szeretem nem a kipufogó üvöltést
. Én úgy vagyok vele, hogy sem a boxer, sem a vényolc, sem a véerhat se semmi nem szól olyan szépen mint a soros öthengeres motorok. Pl: Volvo 850 T5, Bravo HGT (a gagyi kipufogó nélkül még jobb lenne), Passat 32b stb...
(#27149) FoBCRaistlin: V8-ból nem az amerikai bugyborékolós fajtát hanem az ércesen keményen szóló német "vényóc"-ot szeretem. Pl: 740i vagy A8 4.2.
(#27157) t1: 10/10 
(#27160) Octi: Engem azért rendesen rágna az ideg, hogy XY milliót kiadok egy kocsiért és 3percenként szembe jön egy csontra ugyan olyan mint az enyém. A McLaren MP4-12C szerintem szebb és egyedibb is mint a ferkák. Ha szarnám a pénzt én tuti azt vennék. Vagy valami klasszikus darabot. Például egy E-Type-ot vagy valami hasonlót. Az mégsem egy tucat Ferrari. 
mod: ez jó hosszúra sikeredett. 
[ Szerkesztve ]
Élj úgy mint a kutyák. Ha valamit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni akkor azt húgyozd le és menj tovább!

Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

"....egyszerűen csak bazári lett. Annál ocsmányabbat tényleg régen láttam."
Én ennél bazáribb ocsmányságot még nem láttam...
-= Pancsermeste® =-

Akár 30-40% ár különbség is lehet egy Golf és egy másik márka hasonló típusa között. Elhiszem,hogy jobb a Golf de nem ennyivel.
Ha sportautó akkor nálam kizárólag csak Lamborghini.
[ Szerkesztve ]
Focus vs Golf összehasonlítás a legerősebb dízelmotorral legmagasabb felszereltségi szinttel. Kereken 245.540 forint a különbség. Az lóf@x. Én biztos, hogy a drágább Golfot venném már csak a DSG miatt is. És persze az árát is jobban tartja mint a Ford.
szerk: a Focus jelenlegi generációja kb egy éves. Viszont a Golf 6 négy éve a piacon van. Ha voltak is kezdeti gyermekbetegségei azokat 4év alatt kijavították. Probléma mentes jó autó és nincs mese ezt a pénztárnál kell megfizetni.
[ Szerkesztve ]
Élj úgy mint a kutyák. Ha valamit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni akkor azt húgyozd le és menj tovább!
Kíváncsi vagyok hányan járnak majd így a Monacoi gazdagok közül. Ahogy elnéztem a videót 60% körül volt a ferkák aránya az összes sportkocsi közül. A Videjóban is volt FF. Lehet azóta már odakozmált az is. Hiába no, digó vas... Kissé talán félreértelmezték Maranellóban a robbanómotor fogalmát
. Egy szónak is száz a vége: autóból vagy japánt vagy németet. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

8th linkjét figyelembe véve, az ujárnál alig pár %-os az eltérés a golf ellen
mig használtan
ahogy te is irtad, 30-40%-al kerül többe, akkor szerinted melyika jó vétel? 
szerintem nem az amelyik ujonnan egy téli gumi garnitúra árával olcsobb volt.. 
[ Szerkesztve ]
_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain
Azon a linken nálam az összehasonlítás helyett már csak a kezdőlap jön be. Fingom sincs, hogy miért. 

Valszeg a [link] adót nem fizetted be.