Ilyen hamar felteszed a télit? Szerintem én várok még vele bőven.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Manitou
(PH! kedvence)
Dayton babakocsira való, én is október utolsó hetében felrakom a télieket előbb nem nagyon, mert még jön fel a kocsira GTi küszöb, lemezfelnivel meg érdekes lenne az összhatás meg kell nézni először aluval 

tomcsi23
(PH! addikt)
Amennyit mész vele, szinte mindegy is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

rob210
(PH! kedvence)
Nekem már fent van a téli 1 bő hete.
A szélvédő mosóm is -22°c-os a hűtő lét meg -30°Cra lőttem be.
AMD a DAYTON nem túl jó hírnévnek örvend, de sajnos rászolgált a negatív véleményre.
Nekem a pótkerekem az, mert ezt ajándékba adta a gumis haver azt mondta ezt úgy se veszi meg épeszű ember.
Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

Manitou
(PH! kedvence)
Nekem már fent van a téli 1 bő hete.
Nem bíztad a véletlenre
25 fokban feltetetted? 
szélvédő pasz, de téli szélvédő folyadék van benne, a hűtővizet meg 1 éve cseréltem le az egészet -40C-ra belőve.
Én addig szoktam várni amíg tényleg nem indokolt. Tavaly előtt pl leesett az első hó, akkor gurultam el gumishoz nyárival
igaz itt volt egy köpésre.
Tavaly viszont már magamnak cseréltem.
A mostani nyári gummedlim meg megkockáztatom hideg nedves úton is jobban tapad mint a télim. Hóban jégen persze a téli sokkal jobb.
tomcsi23
nana, sok kicsi sokra megy 
Pedig ha tudnád, hogy 5 hónapos jogsival lekapcsoltak a sünök anno télen parkolóban hóban "driftelésért" 
[ Szerkesztve ]

tomcsi23
(PH! addikt)
Na, mi volt ez a sünös dolog? 
Hogy lehet már valakit így lekapcsolni...![;]](/dl/s/v1.gif)

Manitou
(PH! kedvence)
Úgy volt, hogy kimentem egy nagy parkolóba, voltak mások is. Gondoltam kipróbálom a kocsit hóban, hogy tudjam hogy viselkedik, aztán az lett a vége, hogy nagyon belelendültem és csapattam neki, aztán egyszercsak megjelentek a sünök, sokan szétszéledtek, engem és még pár kocsit viszont leállítottak.
Jött egy rendőrcsaj, aztán kérdezte tudom -e miért állítottak meg. Erre meg --> fogalmam sincs
Aztán végül megúsztam büntetőpont nélkül plusz kaptam valami 4k büntetést.
A lényeg az volt , hogy nem a látási és útviszonyoknak megfelelően vezettem, erre hivatkozva büntettek meg. Meg jöttek azzal, hogy felvették videóra amit műveltem, egy civil autóból kameráztak( el kellett volna kérni
) De a csaj azt súgta ő nem büntetett volna meg, csak ott van a felettese, így nem tehet semmit ![;]](/dl/s/v1.gif)
No ennyi.
[ Szerkesztve ]

tomcsi23
(PH! addikt)
Mekkora kamu. 
Legalább jó csaj volt? Lehetett volna vele hemperegni egyet a hóban? ![;]](/dl/s/v1.gif)

Manitou
(PH! kedvence)
miért lenne kamu

Be volt öltözve pufajkába, nem sokat lehetett látni belőle, arcra nem volt annyira rossz. Inkább husibb alkat volt szerintem 

tomcsi23
(PH! addikt)
A rendőr részéről a kamu szvsz. 
Amúgy nagy kofferba lehet jól pakolni. 

Manitou
(PH! kedvence)
Ja azt hittem arra írod , hogy én kamuzok 
Ez is egy megközelítési pont 

rob210
(PH! kedvence)
Azt mondta anno a gumis haver, hogy semmi baja nem lesz a téli guminak, ha felteszem korábban maximum nem kell annyit várnom, mert nem a dömpigben megyek.
Idén mondjuk már maganak cseréltem, én is.
Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

Manitou
(PH! kedvence)
Kicsit többet fogyaszthat vele a kocsi, illetve a fékhatás szarabb lehet télivel jobb időben.
A guminak persze nem árt.

rob210
(PH! kedvence)
Na ebben tévedsz.
A rallysok között is van aki pálya versenyre télit tesz fel mert jobban kenődik jobban tapad cserébe gyorsabban kopik de ott nem számít.
A fogyasztás ebből a szemszögből nézve pedig egyértelmű.
Tehát abban igazad van.
Viszont 18°C alatt a téli már megállja a helyét az a hőmérséklet határa.
Ami mivel reggelente járok nekem már bőven alatta van.
Tegnap reggel is 6°C volt szóval átgondolt volt ez ne aggódj

Manitou
(PH! kedvence)
Ez az, hogy kenődik és nem úgy fog ahogy számítol rá. Én saját magamon tapasztaltam, hogy télit nem cseréltem még le, de már jó idő volt, nem úgy fogott, mint a nyári.
Nem tudom a rallysok mit tesznek fel, biztos így van.
én a saját tapasztalataimról beszéltem.
No igen reggel még elég hideg van.
Erről is olvastam régebben, hogy ugye van valami olyan, hogy tartósan 7C alatti hőmérséklet esetén már ajánlott a téligumi. Viszont van olyan oldal aki úgy vélekedik, hogy téli igazán hóban és jégen nagyon szükséges, száraz időben pár fok esetén egy nyárival sem lehet akkora probléma. Szóval lehetnek átmenetek a felhasználás terén, nem lehet azt mondani, hogy márpedig te 6C-ban már le fogsz esni a nyárigumival az útról. 

rob210
(PH! kedvence)
Nézd ha igazán belegondolsz régen nem is volt téli nyári gumi.
Ésszel vezettek az emberek.
De manapság 93lóerővel már úgy kell menni mint a barom, szóval nyáron ugyan az a helyzet mint télen.
Nem a gumikkal a fejekkel kéne kezdeni valamit.

FoBCRaistlin
(őstag)
(#20018) FoBCRaistlin válasza FoBCRaistlin (#20017) üzenetére

FoBCRaistlin
(őstag)

Manitou
(PH! kedvence)
Igen, ezt én is írni akartam, csak mégse tettem meg, hogy régen meg nem volt téli meg nyári. Igaz nem is voltak ennyire nagy teljesítményü autók az utakon, illetve nem tolta neki mindenki mint a barom.
Mit kell rajta nézni? Meglett ültetve? 
Amúgy csak szólok, hogy az első ajtókon lévő fóliát vakard le, mert Veszprémben nagyon sűrű a KPM ellenőrzés illetve Székesfehérváron is, ismerek olyan embert akinek a forgalmi ugrott emiatt (sajnos én is pont emiatt vakartam le), de ha gyári színezett üveg akkor nem szóltam 

Manitou
(PH! kedvence)
Mit kell rajta nézni?
Azt hogy beállt a rámpa elé, amit így nem lehet használni 
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

tomcsi23
(PH! addikt)

AMD Power
(Jómunkásember)
Ne is mond. Nem is legjobb. Főleg úgy ,hogy 2006 eleji a gumi. 
Szerintem már nem olyan korai.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html
Szerintem se vészes, este mikor megyek haza akkor meg főleg elfér. Én legkésőbb október utolsó hetében felrakatom. Havat nem várom meg várja meg akinek 2 anyja van, meg nem csak a hóra találták ki a téligumit 

AMD Power
(Jómunkásember)
Pontosan! Amugy se lesz mar nagy meleg. De ha egy hetig 30 fok lenne akkor sem lenne semmi baja sem a teliguminak.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

FoBCRaistlin
(őstag)
... mienk a rampa... :p
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

FoBCRaistlin
(őstag)
Ja csüccs volt.
Volt ennél sötétebb fólia a korábbi kocsimon, nem volt vele baj, pedig orrba szájba megállítottak. Ez a mostani sokkal bizalomgerjesztőbb. Lassan 1 éve van nálam, 1 igazoltatásom nem volt, pedig sokat használom.
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu
1 éve még nem volt ekkora szigor mint most
Amúgy fasza az ültetés 
Hali!
Légyszi olvassátok el, és kérnék véleményt. 
Annyi még hozzá tartozik, hogy nem rég volt a turbo -ja felújítva. Ennyi km -el, köhöm köhöm... 
MPower // BVB Borussia Dortmund ist Deutscher Meister 2012!!!

AMD Power
(Jómunkásember)
Jövőre szerintem megválok tőle és veszek rá 4db normális nyárigumit.

FoBCRaistlin
(őstag)
Fasza... örömmel hallom. 
Mind1, én le nem szedem...
Thx, egyelőre még tesztelgetem, de jónak tűnik. Eddig is pöpec volt a kanyarsebesség meg minden, de most még jobban odab@sz. 

FoBCRaistlin
(őstag)
Azt nem értem ha piros a DI, akkor miért 116 lovas? a piros DI a 131 pacis

rob210
(PH! kedvence)
Szép autó, de én félnék megvenni, nem tudom megindokolni egy rossz érzés.
Túl szép, hogy igaz legyen ezt is írhatnám.

vicces
(PH! addikt)
vác és környékén is szigorúak a sünök.
én kb 2 éve buktam a forgalmit a fólia miatt, és kb fél éve az utólagos xenon miatt. 4 éves az autó de már 3 műszaki vizsgán van túl ![;]](/dl/s/v1.gif)
a 2. gazdájának majd lesz mit magyaráznom...
az én példám hatására apám és 2 haverom egyből fólia és xenintalanították az autóikat.
különben .1 alkalommal egy vizsgadíj, 2. alkalommal ha 2 éven belül van vizsgadíj+jegyző által kiszabott birság /esetemben ez 5000ft-ot, a minimális bírságot jelentette/ a fizetendő a postán...

FoBCRaistlin
(őstag)
Hmmm... az nem kellemes. a Sünök meg sz@rjanak sünt mellesleg 
Én már csak azért sem veszem le, mert a házunk előtt elég sok kocsinak betörték az ablakát, csak a fóliásokat hagyták békén... érthető okokból.
Én leszedtem fő a nyugalom. Amúgy Zirc fele a börtönnél szokott állni a KPM én ott láttam a legtöbbször.
Mennyit lett ültetve? Nekem -4cm, gyárinál 3 számmal szélesebb kerék + 2 toronymerevítő van a tarsolyba és elég jó kanyarsebessége van
(persze ehhez a kocsihoz képest)

FoBCRaistlin
(őstag)
Sztem 4-4 centi így saccra. Ennél nem mennék lejjebb...
Lehet meg kéne néznem ismét a nosztori dombot felfelé
gyári futóművel 150 megvolt felfelé stabilan ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

vicces
(PH! addikt)
hát ez volt az én "védőbeszédem" is, de sajnos a törvény az törvény. ezek a mostani barmok minden kis hibára elő tudnak szedni 1-1 jogszabályt. azóta én is átgondoltam a dolgokat és tartom a törvény előírásait, igaz a biztonságérzetem csorbát szenvedett.
dehát vagy elfogadom az előírásokat vagy fizetek...azóta tényleg semmi értéktárgyat nem hagyok az autóban távozás után. és igy tutira mindig rend van a kocsiban
semmi sallang, menetre készen 5 személy fogadására üres csomival.
mellesleg kb 2 hónapja németországban is láttam egy érdekes jelenetet. egy német ötös bmw állt a parkolóban a pálya mellett, elötte egy német rendőrautó... a bmw gazdája pedig a fóliával küzdött, amit az első ablakról akart levakarni. ugyan nem kárörvendve, de mosolyt csalt ez a szitu az arcomra 
én kb fél napig birkóztam a ragasztóval miután a fóliát lehúztam. a fólia 5 perc alatt jött le, a ragacs gőzborotvával pedig csak nagyon nehezen. ja igen, az üvegeket persze ki kell szerelni az emelő szerkezetből... 
mellesleg úgy látom a xenon lámpák gyakorlatilag el is tűntek az autókból.
[ Szerkesztve ]
Ezt ne tőlem kérdezd, de biztosan 116 lovas.
Mi az, amire itt folyna a pénz a motorral kapcsolatban pl.?
[ Szerkesztve ]

FoBCRaistlin
(őstag)
De amikor a 30 táblánál a Cayenne padlót nyom,aztán 120-130-as tempóig meg sem áll lakott területen a szemünk láttára, (mögöttem jött a sünszállító) akkor nem kell intézkedni...
hu be is fejezem, mert idegbeteg leszek.
esetleg a váltót szokták felhozni, mint bora betegség, de ezt is csak neten olvastam (vezess.hu-s cikk)
minden rendes embernek van otthon voodoo

Balupapa
(fanatikus tag)
Hohoo
meselj vmit. Marka, mennyit ultet? Komfort? Uthibak?
_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain
Csesznek fele nézd meg Nosztori annyira nem nagy szám 

Mulderpapa
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogy 1995-ös Audi A6-hoz (C4) hol tudnék venni krómkarikákat a műszeregységek köré? Vagy esetleg nem tud valaki egy komplett bontott óracsoportot, ami gyárilag krómkeretes? (2.5 tdi)
Másik kérdésem... Audi Concert II rádió kódolására ismertek embert Bp-en, vagy környékén? Esetleg létezik hozzá program, ami gyári szám alapján megmondaná?

[ Szerkesztve ]
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"

aphra2
(senior tag)
+1, de engem csak az érdekel milyen szett ment bele ,...a többit tudom úgyis 
Probléma??Hát az meg micsoda?!!

FoBCRaistlin
(őstag)
Aha...
jó kérdés. Elvileg Cupráról származik. 
Érezhetően pattogósabb kicsit, de tegnap lett egy kicsit tesztelve is "magasabb" tempónál... hát jókat mosolyogtam.
Komfort tekintetében kicsit pattogósabb mint a gyári, de már hozzászoktam, mert az is kemény volt. Majd ha viszem egy kört az asszonyt, akkor mindenre fény derül.

AMD Power
(Jómunkásember)
Nagyon szép ez a Bora de PD autóktól a félek mint a tűztől...
Nem Te vagy az egyetlen. Ezért is kérdeztem itt rá, van pár szaki, aki sokat tud róluk. Nekem egy közvetlen tapasztalatom van velük, ismerősnek régen ugyan ilyen motoros Golf IV -ese volt. 150k km körül motorcserés lett, igaz ott volt chiptuning, majd 190ló, és isten tudja mennyi nyomaték. Szóval ez nem jó kiindulási alap.

AMD Power
(Jómunkásember)
Én biztos nem vennék PD. Sima TDI igen ha mennék annyit ,hogy megérje....