Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#21001) AMD Power válasza rob210 (#20997) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Én sem tartom jó ötletnek.

A szmog riadó csak Budapestre van "kivetve" ügye? Pest megyére már nem ugye?

[ Szerkesztve ]

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#21002) V.Stryker válasza AMD Power (#21001) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Úgy úgy, de már Budapesten is visszavonták, csak tájékoztatási küszöb van. Nyomhatod a szemét. ;]

Ezt a bótót néztétek már?

Egyébként honnan lehet megállapítani, hogy az adott Castrol olaj, amit a kezemben tartok, az eredeti-e vagy hamisítvány? Csak mert a fenti címen jó áron adják. :U

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#21003) Manitou válasza V.Stryker (#21002) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Én innen rendeltem a multkori olajcsréhez olajat meg szűrőket. :K

(#21004) V.Stryker válasza Manitou (#21003) üzenetére

V.Stryker
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És minden oké velük? Korrektek? Örülnék neki, itt vannak tőlem pár házra, most láttam meg a boltot kutyasétáltatás közben. :)

Riasztók, kamerák, minden ami biztonságtechnika!!! Írj privit ha kéne valami!

(#21005) Manitou válasza V.Stryker (#21004) üzenetére

Manitou
(PH! kedvence)

Küldtek mindent, nem volt velük semmi problémám :K

[ Szerkesztve ]

(#21006) cafat válasza V.Stryker (#21002) üzenetére

cafat
(fanatikus tag)

Az említett oldalon kapható Filtron szűrőkről mi a véleményetek? Skoda Fabia I. 1.2 12V-be mennyire jó választás a Castrol Magnatec 5W40 motorolaj?

(#21007) Morris válasza VR6-Fan (#20998) üzenetére

Morris
(őstag)

A forgalmidból simán kiderül, hogy milyen színű matrica jár.
V.9-es kód (nekem 02 volt. ezt változtatták 04-re és így már mehetett a kék matrica a piros helyett)

Uzmany: SKF elég korrekt minőség

[ Szerkesztve ]

5m HDMI-HDMI (1.3) kábel eladó

(#21008) Morris válasza cafat (#21006) üzenetére

Morris
(őstag)

Télire kimondottan ajánlott a vékonyabb olaj. Viszont mivel már nem mai autó, így elképzelhető hogy csipegetni fogja elég rendesen. Próbáld ki nyugodtan. Ha nagyon zabálja, akkor maradj a 10w-40 -nél.

Egyébként én is most váltottam Valvoline Maxlife 10W-40-ről Castrol Magnatec 10w-40-re.
Kicsit mintha hangosabban zakatolna a motor a castrol-tól :F létezik?

(#21009) Fboy válasza Morris (#21008) üzenetére

Fboy
(fanatikus tag)

Létezik, hogy hangosabb lesz.
Nekem a Mobil1-et jobban komálta, mint a mostani liqui moly-t.

(#21010) Balupapa válasza Fboy (#21009) üzenetére

Balupapa
(fanatikus tag)

Én castrol edge td-t használok, 11 ezret mentem el az előzővel, és most halkabb lett :K

_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain

(#21011) Morris válasza Fboy (#21009) üzenetére

Morris
(őstag)

akkor szerintem visszatérek a Valvoline-hoz. :U
hiába 10W-40 mindkettő, teljesen más a színük és az illatuk. Talán még állagra is különböznek :F

(#21012) rob210 válasza Morris (#21011) üzenetére

rob210
(PH! kedvence)

Hát ez nem a reklám helye én a xado 10W40 et használom egy álom az az olaj.

Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

(#21013) troland26

troland26
(senior tag)

üdv

Szerinteteak az hogy létezik , hogy a 2003-mas ibizámon ( 1.2 benzin) piros színű a környezetvédelmi matrica ? Most néztem , persze miután tilalom volt rá tök bátran kocsikáztam pesten

(#21014) Morris válasza troland26 (#21013) üzenetére

Morris
(őstag)

vótmá [link] ;] :)

rob210 leírást és tapasztalatot kérek, de izibe :B

[ Szerkesztve ]

(#21015) tomsics

tomsics
(fanatikus tag)

Van valakinek audi coupeja köztetek??A régi asszem 88-ig gyártottra gondolok,azon belűl is az 1.9gt,2.0,2.2-esekre.5 hengeresekre
Nagyon tetszenek és lenne pár kérdésem

░▒▓█ MITSUBISHI-GALANT-DIESEL █▓▒░ / G Laci /

(#21016) tomcsi23 válasza Morris (#21011) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Hát ez az olaj mizéria úgy érne valamit szvsz, hogy 2-3 periódusra egy fajta, aztán áttérni másikra. Megint 2-3 periódus, majd vissza. Nem egyik után a másikat. :B
Ami engem illet, volt benne mobil 1(5w30) longlife asszem, de egy jó ideje castrol edge sport 0w40-et kap. Nem nagyon vettem észre különbséget. Max annyit, hogy friss olajjal kicsit simább a járás (éles a kontraszt cserekor, ezért tűnik fel). Persze mindezt ~10k km után. A 30k periódusnál elég durva lehet a kontraszt. :D

Hamis olajra: kíváncsi vagyok, miből lehet megállapítani, hogy hamis. :F

...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.

(#21017) marsu válasza troland26 (#21013) üzenetére

marsu
(PH! kedvence)

Odafelé csak hallgattam a rádióban hogy szmogriadó van, meg hogy piros és fekete matricával nem lehet közlekedni ...

:(((

Aztán odaértem, láttam, hogy nekem is piros.

Visszafelé meg kellett (volna) várnom a 22:00 órát

Az új zöldkártya rendszerről itt találtam részletes leírást.

[ Szerkesztve ]

Press any key to continue ...

(#21018) rob210 válasza Morris (#21014) üzenetére

rob210
(PH! kedvence)

Tqapasztalat: sokkaljobb a kenése például hideg indításkor, .
Ez egy fém kerámia olaj, és ugye egy elég tartós bevonatot képez a fém felületeken ami miatt csökken a surlódás.

mindegy szó szót követ nekem nagyon bevált sokkal csendesebb a motor, és ami nagyon fontos a váltóba is ilyet tettem és valóban csökkent a fogyasztásom no és a hidegben is könnyen lehet vele váltogatni.

egyszóval nekem bejött ez a termék család.

Garantált fogyasztás csökkentő benzines és diesel autókhoz egyaránt, 150 napos pénz visszafizetési garanciával! (érdeklődj privátban)

(#21019) Morris válasza rob210 (#21018) üzenetére

Morris
(őstag)

váltóba milyen megy? 75W-90?
Csak mert lehet abban már nekem sem ártana cserélni. Sajnos nincs garázsunk és amikor éjszaka/hajnalban megyek dolgozni, akkor nagyon nehezen tudok sebességet váltani.
Mire odaérek a melóhelyre addigra lenne éppen jó...

(#21020) VR6-Fan

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

gyári centrál bent van, elég zsíros lesz 3év után tán fűtés is lesz kocsimba :U :B

Morris: tudom hogy a forgalmira gondolt rob :-)

rob:nem tudom hogy most miért kellett meg sértődni? :F

"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23

(#21021) tomcsi23 válasza VR6-Fan (#21020) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Fűtés:F
Nebázz, fullextrás verdád lesz? :D

(#21022) VR6-Fan válasza tomcsi23 (#21021) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem volt eddig, se a fűtés boxba vannak terelő lapok (hideg meleg elválasztás meg hova fújon), ezek ilyen szivacs van és az leszokott málni.

jah pár év alatt tuti ;]

(#21023) rob210 válasza Morris (#21019) üzenetére

rob210
(PH! kedvence)

Amit a gyártó beletett olyan olajat tegyél bele, nem tudom a tiedbe melyik való nekem 75W80-as való bele. :R

(#21024) rob210 válasza VR6-Fan (#21020) üzenetére

rob210
(PH! kedvence)

Azt hittem annyira már ismersz, hogy tudod nem sértődöm meg.
Engem maximum nagy késsel lehet megsérteni.

Az, hogy nem értek veled egyet az viszont tuti.
Illetve most ebben a témában nem.
:R

(#21025) VR6-Fan válasza rob210 (#21024) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jól van no offens akkor :R

(#21026) tomcsi23 válasza VR6-Fan (#21022) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Mondjuk Te olyankor szoktad használni, amikor nem is kell a fűtés. ;]

(#21027) VR6-Fan válasza tomcsi23 (#21026) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

azért már 1 hónapja nem árt :U ;]

(#21028) rob210

rob210
(PH! kedvence)

Hát nekem szerencsére a fűtésem az marha jó.
NEm tudom hogy hogy csinálták a franciák, de amikor le van fagyva az ablakom akkor is beindítom az oldalajtókról mire levakarom a hátsót a fűtőszál égeti le az elsőről meg fefújja a venti.
A komfort érzetemet nagyban növeli a kellemes meleg autó 3-4 perc alatt.:)

A múltkor asszony rámszól, hogy vegyem már le a fűtést, mert bugyira vetkőzik:D

(nem vettem le, hát ha:D )

(#21029) makaveli666 válasza marsu (#21017) üzenetére

makaveli666
(senior tag)

Ezt nem hiszem el, hogy a bevizsgálás 1770 forint volt a matrcia 928 vagy mennyi, és még nekem kell kifizetni az új forgalmit... Azért mert ugye ők elbaszták, én biztos, hogy nem fogom kifizetni.

(#21030) Templomegere válasza rob210 (#20982) üzenetére

Templomegere
(senior tag)

amit 5 évente megismételsz :) persze még akkor is pénzügyileg megéri , ha olyan az autó.
most már a műszaki vizsga is 5 évente van az OT-s autóra , néztem is amikor elküldtek a műszaki vizsgáról a zokmányirodába 5 éves vinnyetáért.....

amikor én vittem a kocsimat OT-re akkor még 2 éves volt a műszaki és 5 éves a OT vizsga , most már mindkettő 5-5 éves és elvileg az OT vizsga egyben műszaki vizsga is de ebben nem vagyok biztos , de valami ilyesmit terveztek ....

(#21031) Templomegere válasza VR6-Fan (#20980) üzenetére

Templomegere
(senior tag)

én még nem tapasztaltam ilyet :)

semmi lehúzás nem volt , odavittem , átnézték , megkapta a tisztes kis százalékokat a kocsi , papírok megjöttek irány Bp rendszám megkap go haza és azóta is örömésboldogság . Senki nem jelentett fel :) Persze vannak azok a fránya irányelvek amiket illik tiszteletben tartani , és van sok emberke aki leszarja ezeket és vannak olyan emberek akik nem szarják le , na ilyenkor lehetnek hasonló "problémák" . Amiket én láttam autókat OT vizsgán ......hát igen ....... és a gazdi vérig volt sértve és ott üvöltözött , egy igazi öreg messze nem OT szintű autó miatt , na ezek az emberek később űzhetnek sportot abból hogy feljelentgetik a másikat .

(#21032) VR6-Fan válasza Templomegere (#21031) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

no csak azért érdekes hogy egyik kuncsaftnak van egy 78-as 911SC targája, német OT-val (porsche gyárba restaurálgatták neki, szómi szó a nem látható helyeken elég igénytelenül), de az ezek rendbe tétele után, el akarta vinni magyar OT-ra mert miért, a vén fasz 2 A4-es oldalnyi hiba listát írt hogy miért nem, de van egy karman ghia itthol, zsugor futúművel, anyáig ültetve 2,3-2,6-os motorral, és vírít rajta az OT :U :F

(#21033) Templomegere válasza VR6-Fan (#21032) üzenetére

Templomegere
(senior tag)

a kérdés az hogy mikor került OT arra a Ghia-ra . Mert régebben ( kb 3 éve) simán átment bármi az OT szupervizsgán . Sajnos akkoriban még mindent lehetett . Manapság (1-2 éve) kezdik komolyabban venni a dolgot , de még mindig vannak hibák , akár jelentősek is . DE KEZD HELYREBILLENNI . A hibalistát meg át kell böngészni ami jogos azt megcsinálni ami nem azt meg leszarni , és mehet vissza . De még mindig van egy telefonszámom aki tud segíteni :C

[ Szerkesztve ]

(#21034) makaveli666

makaveli666
(senior tag)

Rendeltem egy blaupunkt cd-s rádiót, és az lenne a kérdésem, hogy ha jól tudom akkor a kábeleken kötögetni kell, hogy ha gyújtást ráadja az ember akkor elinduljon a cucc, meg amiket beállít az ember az megmaradjon. Soha nem csináltam még ilyeneket, csak Apum mondta, hogy ha úgy van kötve, hogy sárga-sárga piros-piros, és nem jó akkor meg kell cserélni... Igazából azt sem tudom, hogy hol kell meg mit :) Kerestem neten leírást, de én inkább vizuális alkat vagyok... Nem tud valaki valami olyan oldalt, ahol ez videó formátumba dedós módon meglenne? Meg a kérdés, még annyi, hogy ha ott valamit nem jól kötök, és ráadom a gyújtást, akkor ott lehetnek problémák? :D pl elszáll a cucc, felgyullad a kocsi stb stb... :)
szerk.: megnéztem youtube on pár videót... esélytelen, hogy be tudjam rakni :(

[ Szerkesztve ]

(#21035) Balupapa válasza makaveli666 (#21034) üzenetére

Balupapa
(fanatikus tag)

milyen magnot és miylen kocsiba, :U nem nagy kunszt,
ha elfelejti a cuccokat akkor nem kap állando 12v-ot és a pirosat a sárgával a sárgát a pirosal kell kötni ennyi

[ Szerkesztve ]

_--=*Every day I see my dream*=--_--=*VW*=--_--=*RealTrillMusic!*=--_Autó kozmetika - Polírozás felső fokon: "http://5mp.eu/web.php?a=polirmasters" No Pain, No gain

(#21036) makaveli666 válasza Balupapa (#21035) üzenetére

makaveli666
(senior tag)

egy blaupunkt madrid210 est egy volkswagen golf iv be. Ma rendeltem szerintem hét közepe fele meg is fog jönni.

(#21037) vicces válasza makaveli666 (#21034) üzenetére

vicces
(PH! addikt)

kösd be ahogy adja magát. az iso csatit nem nagyon lehet elkötni..
a táp vezetékekről pedig: a pirosat a piroshoz sárgát a sárgához, ha elfelejteti a beállitásokat a rádió akkor meg kell cserélni.. sárga piroshoz, piros a sárgához ;)

[ Szerkesztve ]

(#21038) makaveli666 válasza vicces (#21037) üzenetére

makaveli666
(senior tag)

Ezt értem, csak elképezlésem nincs, hogy ezek a csatlakozók meg amit kötögetni kell, hogy néz ki, mivel még soha nem láttam ilyet :)
Makd ha megjön a cucc akkor valószínű látni fogom, de egyelőre nem tudom elképzelni sem... Azt sem hogy a rádióból jött vezetékeket kell cserélgetni, vagy ami az autóból jön, vagy mit :D majd ha szétszedem lehet látni fogom.

(#21039) rob210 válasza makaveli666 (#21038) üzenetére

rob210
(PH! kedvence)

Egyetlen kérdésem van most a kocsiban van cd?
MErt akkor nem fogsz te kötögetni semmit csak kiveszed a gyárit vagy ami most van benne és az iso csatikat bepattintod az újba.
NEm hiszem, hogy egy 4es golfba nincs kivezetékelve a magnó helye.
Amikor már a 2es golfomban is kivolt.
Szóval kicsit túlagódod a dolgot.

(#21040) Morris válasza rob210 (#21039) üzenetére

Morris
(őstag)

de bizony, hogy vezetékelve van.
két csatlakozó lesz benne. azokat a megfelelő helyre és kész is. Függetlenül attól, hogy kazettás vagy cd-s.
Nekem még kazettás van, de überbrutálul szól. :) (szintén golf IV) :K

A csatlakozók kialakítása is "direkt hülyéknek" készült :DDD nem lehet elrontani ;)

[ Szerkesztve ]

(#21041) makaveli666 válasza rob210 (#21039) üzenetére

makaveli666
(senior tag)

De van benne egy gyári autósrádiós magnó. De Apum azt mondta, hogy át kell majd kötni ezt a piros sárga vezetékes dolgot. Neki új poloja van és mikor cserélte akkor is át kellett azt kötni, + rengeteg helyen olvastam, hogy ha nem köti át az ember akkor el fogja felejteni az aktuális rádióállomást, meg csak akkor tudod hallgatni, ha gyújtáson van a kocsi. Igen valószínű túlparázom, csak egy kicsit félek, nehogy valamit úgy kössek, hogy esetleg kiütöm a lejátszót, vagy ami nagyobb baj, hogy esetleg a kocsinak lenne valami baja. Szétszedem ha full idegennek tűnik akkor hagyom rá, és majd apuval összefutok, ha nem tűnik ördöngősségnek akkor lehet megpróbálom :D

(#21042) rob210 válasza makaveli666 (#21041) üzenetére

rob210
(PH! kedvence)

A jobb lejátszókban van biztosíték.
(nekem is blaum van van benne ne parázz)
A kocsiban pedig elég sok biztosíték van ahhoz, hogy ne tudd leégetni.
Ennyi de egyébként ahogy most a gyári működik úgyan úgy fog működni az új is.
Mivel csak kicseréled az eszközt a drótok végén.A csatlakozók ugyan azok.

(#21043) tomcsi23

tomcsi23
(PH! addikt)

Egész jól tapad a nyári 0-2 fokban. :D

(#21044) VR6-Fan válasza tomcsi23 (#21043) üzenetére

VR6-Fan
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem is amugy, sőt jobb mint nyáron, 30 fok-ba egyes frutin állok egy helybe most meg mozog az autó ;]

(#21045) Templomegere válasza tomcsi23 (#21043) üzenetére

Templomegere
(senior tag)

még nekem is nyárias az audin , megvárom az első havat , kiváncsi vagyok nyári gumival mit megy a kotro hóban :)

(#21046) FoBCRaistlin válasza Templomegere (#21045) üzenetére

FoBCRaistlin
(őstag)

Én tavaly amikor mentem haza nyári/téli váltásra, út közben szakadt le a hó. Szerencsére a pályán nem érződött.
Este elmentem anyuért a melóhelyre a Pirellikkel... ahogy hozzáértem a fékhez már darált is az ABS... esélyem nem volt. 1.esben mentem végig az úton, szerencsére kb 500 méter volt, illetve úgy voltam vele, inkább töröm totálra az autót, minthogy anyu essen el, és legyen bármi baja.
Végülis gond nélkül hazaértem, de elég is volt az élmény.

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

(#21047) Templomegere válasza FoBCRaistlin (#21046) üzenetére

Templomegere
(senior tag)

nem is a megállásra vagyok kíváncsi :D , az várhatóan menthetetlenül szar lesz , oldal irányú mozgásaira és a vonóerő átadásra fogok figyeli , mit is tud a kotro mint hajtás önmagában téli gumi támogatás nélkül .

(#21048) FoBCRaistlin válasza Templomegere (#21047) üzenetére

FoBCRaistlin
(őstag)

Értem, ezt meg is nézném... Miért nem tudsz közelebb lakni?! :D

Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu

(#21049) tomcsi23 válasza VR6-Fan (#21044) üzenetére

tomcsi23
(PH! addikt)

Ez csak a száraz időre vonatkozik szvsz, de szerencsére olyanok vannak napközben. Azért lehetett érezni, hogy kevésbé rugalmas a gumi oldalfala a hideg miatt. :)

Egér: abban milyen kotró van, rendes vagy haldexes? Igaz, a gyengébb is tud élmény lenni, majd kíváncsi vagyok a tapasztalatra - ha lesz hó egyáltalán. :U

(#21050) Fboy válasza tomcsi23 (#21049) üzenetére

Fboy
(fanatikus tag)

Havernak V6 tdi quattro-ja van. Nyári gumival ugyan nem tudom milyen hóban, de télivel hihetetlen, hogy indul, meg gyorsul :DDD Kb, mint az enyém szárazon.

Más: Még én sem raktam át a téligumit, még nem érzem, hogy jobban csúszna a nyári. :U Természetesen, normálisan közlekedve értem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.