Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz bambano #7771 üzenetére

    Hát, én ezt is cáfolnám :)

    Még ebayről sem vészesek az árak amennyiben valami speckó cuccról van szó ha pedig nem akkor egészen tűrhető. Még megvan a gsi kadettem :) Árak: motor kompletten bele már filléres összeg, ha pl injektor vagy ilyesmiről van szó kb annyiba kerül külön mint megvenni motorral együtt ez tény de drágának így sem mondanám. Pl hiába volt 17e párja a hűtött féktárcsáimnak és az RH betétek pluszba ezeket így egyben még csak el sem akarják vinni annyi van belőle hiába futottak csak pár ezer kilométert mondhatni újak, kaszni elemek sem vészesek, pl van gsi szárnyas fullra lefalazott csomagtér ajtóm... már árulom vagy 1 éve lassan és érdeklődő sincs, küszöbtoldat szintén és még sok ilyen van pl toronymerevítő pedig az még ritka is.

    Az új alkatrész árak is inkább átlagosak mint drágák, jó persze a bosch légtömegmérő az egy vagyon de más autóhoz is. Gyári gsi lökösbe való hella ködlámpa vagy bármilyen más na az valóban ritka de nem lehetetlen mint ahogy már van angel eyes fényszóró is e kadettbe. Kabrióhoz jó tető ami még ritka néha de az is beszerezhető. Vagy pl D kadettnek a fehér index amit külföldről kell rendelni de még az is van :)

    TasiA:
    Szárny 5e, lökös ha gsi max 10e de akkor hibátlan, ha nem 5e... ködlámpa passz nekem is Ring praktikeres volt benne az 3e de tökéletes. Motorháztető inkább ami ritkább a gsi fajta olyan pedig amin van vízelvezető kb mint a fehér holló.

    [ Szerkesztve ]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák