Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G80 (8800GTS/GTX/ULTRA) (kiemelt téma)

(#16001) Tinky

Tinky
(kvázi-tag)

Sziasztok
Héten, ha minden igaz kerül hozzám 1 ultra (legenda eljön hozzám) :D :DD

Ultrának menyi az üzemi hőmérséklete?

2x25A 12V -os ág elégelsz neki ugye ;]

Gondolkoztam rajta ha idővel nagyon melegnek fogom tartani a gpu-t akkor teszek rá vízhűtést. (előző projektjeim maradványai).

Menyivel lehet megnövelni az élet tartamát ezzel szerintetek?

A helyes írási hibákért felelőséget nem válalok.

(#16002) kpal válasza TheDragon007 (#16000) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

kemény használatban lehetett :)

(#16003) kpal válasza Tinky (#16001) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

A táp bőven jó ! Szerintem hogy hosszabb életü legyen csinálj neki 2D órajelet az a biztos. :K

(#16004) hegeanabol válasza kpal (#16003) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyértelmű főleg a G80 kártyáknál mivel elég forró fejűek .....az ,hogy sokáig jó legyen szerintem lehet ,hogy egy tuning hűtés se ártana + vissza venni az óra jeleket .

Nagyon de nagyon Sokat számít + nem is fogyaszt alapjáraton annyit..... :))

Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu

(#16005) kpal válasza hegeanabol (#16004) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Ez az minek melegjen ha csak éppen a net van használatban . De az órajel mellé + feszt is jó csökkenteni.

(#16006) TheDragon007 válasza kpal (#16002) üzenetére

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Annyira nem is. Plusz tuningot nem hagyott (még 20Mhzt sem tökéletesen), úgyhogy az alap tuningos órajeleken futott mindig, vmodot nem is próbáltam.

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#16007) ravensky13

ravensky13
(lelkes újonc)

Hali Mindenkinek!
Az a vicc h most írok ide először, holott 4éve Gainward8800GTS/320/GS tulaj vok. Szóval rámjött a tuningolhatnék és olyanra készülök amire eddig nem, VGA BIOS Update....
Ez ér-e valamit? Hoz-e gyorsulást? Bármilyen új lehetőséget?akármi pozitívumot valamint negatívumot? Kíváncsi lennék a ti véleményetekre tapasztalatotokra stb.
Egyszóval MEGÉRI-E?????
Amennyibe igen, hogyan kell csinálni??OS alól?boot előtt??Jaés mekkora rizikóval jár??? :D
Updateltem már Abit meg a mostani asus alaplapomat, gondolom ez teljesen más...
Minden választ köszönök előre is!

config:AsusM2N32SLI-Deluxe/AMD Athlon64 4600+(Windsor)/2x2GB Kingston DDR2-800/Gainward8800GTS/320/GS (g80)

UI: szerintetek CPU vagy VGA limit az esélyes??a szűk keresztmetszet meghatározása nem megy :(

Ha csinálod, és nem élvezed, az már munka...

(#16008) kpal válasza ravensky13 (#16007) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

Elsőnek egy tuning proival teszteld ki mit bir a kari és csak utánna legyen "BIOS Update".

(#16009) hegeanabol válasza ravensky13 (#16007) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

A hűtésre azért figyeljél .....nem mind ha nem örülnék ha nálam kötne ki a kártyád javítás vagy egyéb okokból :DD

Emailban keressetek ezek után akinek még van nálam dolga. Köszönöm. hegeanabol@freemail.hu

(#16010) hegeanabol

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Keresek hibás 8800GTX kártyát alkatrésznek kellene :( :(

Ha van valakinek kérem jelezze nekem ;) :R

(#16011) SymbianOS válasza Tinky (#16001) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Figyu én nem rossz indulatból mondom csak túl vagyok rengeteg ilyen kártyán.
Ha előtte nem foglalkoztak a kártyával és hagyták forrón üzemelni. Értsd = nem volt jó a ház szellőzése és a 90fokokon járt éveket.
Érhet meglepetés rendesen! Elmondom mi! Felrakod a hűtést és baromira örülsz, hogy sikerült túlélte. Eltelik max 1-2nap és egyik pillanatról a másikra lehal a kártya.
Nekem sok lehalt (mások szerint). :U Ami nekem van GTX az különleges mondhatni mert figyeltem a hőfokokra és első éve korától kezdve AC hűtés dolgozik rajta. Biztosan kitolódott az élettartama. Az Ultra ami nekem van arról nem tudok semmit, de kb egy éve van nálam és elmondás szerint előtte fél évet állt. Mondjuk úgy elhiszem mert több hűtőcserét is kibírt. Igaz nem bízom benne, hogy egy év múlva is menni fog, de ultra így megmaradt nálam.

[ Szerkesztve ]

GTX 580 OC: http://href.hu/x/drap

(#16012) Tinky válasza SymbianOS (#16011) üzenetére

Tinky
(kvázi-tag)

Valami ilyesmi fogalmazódott meg bennem is, csak te szépen össze foglaltad :C
Sajna az ultra biznisz nem jött össze :O így inkább gtx re vadászok.

Mondhatni a gtx és az ultra között az órajelek a mások?

Amint fenekére verek a GX2 nek, jön 1 gtx :K

Addig meg próbálkozok hátha találok javítható GTX-et :D
Már jön egy és tűkön ülök hogy kezem közé kerüljön :))

[ Szerkesztve ]

(#16013) SymbianOS válasza Tinky (#16012) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Órajelben magasabb elvileg. Egy jó GTX kitolható az Ultra szintjére, de jobb ha tőlem tudod nem = fps értékeket fog adni. Valamivel az Ultra gyorsabb marad mindig. Állítólag az válogatott alkatrészekből van összerakva és a többi. Már akkoriba sem érte meg megvenni a kis többlet miatt. :DDD

(#16014) Lord Vader válasza ravensky13 (#16007) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Írd már le a biosod verzió számát! Pl: 60.80.18.00.02
Milyen órajeleken megy?

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#16015) SymbianOS válasza Lord Vader (#16014) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ezt melyik halott G80-as karidé volt? ;)

(#16016) Lord Vader válasza SymbianOS (#16015) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ez egy Gainward G80 GTS GS bios verzió száma, mert ha esetleg ez van neki, ez már gyárilag is elég szépen meg van húzva, ezt én már nem piszkálnám.

Gigabyte 880GM-D2H, AMD PH2 955 BE, VTX3D HD6850 PCS+, 2x4 giga Kingmax Nano Gaming 1600 CL9, Samsung F3 500giga, Samsung F1 500giga, Raidmax O2, Hipro 480, FuSi L22W

(#16017) subaruwrc válasza TheDragon007 (#16000) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

rip 8800 ultra

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#16018) subaruwrc válasza SymbianOS (#16013) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

az ultrán gyorsabb és szorosabb időzítésű ramok vannak, a gtx-en A2 az ultrán A3 reves a gpu. kb ennyi a különbség, azonos órajeleken a szorosabb ram időzítés miatt gyorsabb pár százalékkal az ultra

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?

(#16019) kpal válasza subaruwrc (#16018) üzenetére

kpal
(PH! kedvence)

akkor mégsem lehet azonos órajelen üzemelteteni a gtx-et mert mindig előrébbvan a ram miatt. köszi eszt sem tudtam pedig hányszor láttam a ramidőzitéseket :B

(#16020) SymbianOS válasza subaruwrc (#16018) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja igen el is felejtettem, h a GTX A2-es az Ultra meg A3-as. Régen volt már a Vmod. Akkor még képben voltam. :O

(#16021) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csapágyas lett a GTX AC hűtése, már meg van rendelve a 3db 70*70*15-ös hűtő és erre lesz rádugva. 5 és 12V között kapcsol. [link]

(#16022) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

[link]
12V-on olyan a hangja mint a gyári 80%-on kb. Tovább él! Nekem még rendesen megy az Ultrán, pedig azon bontott AC hűtő van használtan vettem.

(#16023) SymbianOS

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

5V-on első 3d mark 06 teszt után 53 fokra melegedett csak fel! Nevetséges h még így is ennyire jól hűt! 12V-on szo szo van hangja mint írtam, de ilyen 43-45fok idle! Legalább tudom nekem mi kell ha esetleg csapágyas lesz a hűtés.
Új info: 12V-on játék alatt 49 fölé nem lehet tolni a GPU diódát. :R

[ Szerkesztve ]

(#16024) Tinky válasza SymbianOS (#16023) üzenetére

Tinky
(kvázi-tag)

Ha érdekel nekem van olyan AC-s ventim.
Elbotoljuk ha igényt tartasz rá.

(#16025) SymbianOS válasza Tinky (#16024) üzenetére

SymbianOS
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem köszi! Ha dísz lesz akkor a csapágyas is visszamehet, amit meg rá vettünk az jobban hűti mint a gyári 3 venti. Na meg nem áldozok többet 8800-ra.

(#16026) hegeanabol válasza SymbianOS (#16025) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaj ezek a nagy szavak nem áldozok többet G80 ra .......ezt ugye csak most írtad és nem gondoltad komolyan :DD

(#16027) Davidof92

Davidof92
(senior tag)
LOGOUT blog

Meleg van. 28 fok a szobába, Szegény GTX is megsínyli a dolgot:

80 fok pedig csak most wantedeztem. Víz kell, minél hamarább.

Eladó Ford sierra 2.0 Laser, érdeklődni privibe!

(#16028) hegeanabol válasza Davidof92 (#16027) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Azért figyeljél oda garanciád már le járt :B:B:B :C:C

Nah jó engedménnyel javítom ;) :))

(#16029) Skeleton01

Skeleton01
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Nemrég beszereztem én is a jó öreg GTX-et, de a ref. hűtőt minél előbb cserélni szeretném valami komolyabbra! Ti milyen hűtőt ajánlanátok rá?

(#16030) Davidof92 válasza Skeleton01 (#16029) üzenetére

Davidof92
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez a létező legjobb léghűtés rá: [link] Arctic cooling accelero xtreme 8800, csak sajna már nem kapni, akkor jó még rá a zalman VF1000 a kiegészítő bordákkal,
xtreme-ről egy teszt: [link] Mondjuk azt a gyári hűtős 2900rpm-et hogy csinálták, 2700 tőle a max. Thermalright HR3Plus is jó rá.

Eladó Ford sierra 2.0 Laser, érdeklődni privibe!

(#16031) hegeanabol válasza Skeleton01 (#16029) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv.

Nekem van egy zalman VF1000led hűtőm + kiegészitő bordáim :R :R

Ha meg tudunk egyezni viheted :C:C

(#16032) PCMESTER

PCMESTER
(újonc)

haliho. Valaki valami jó tippen nagyobb belepiszkálás nélkül Galaxy 8800GT ből hogy lehet 650mhz GPU órajelnél többet kihozni hűtésével nincs gond :)
pm be ha lehet az ötletet ritkán tudok ide nézni

(#16033) hegeanabol

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv kollégák :C:C:C:C

A napokban szeretnék pár 8800GTX - SLI tesztet fel dobni ;) persze ha van rá igény :C:C

(#16034) Lord Vader

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem teljesen ide tartozik, de íme az új szerzeményem: 8800GTS

(#16035) papaizsolt válasza Lord Vader (#16034) üzenetére

papaizsolt
(tag)

nagyon komolyan néz ki :D:D :C :C

(#16036) hegeanabol válasza Lord Vader (#16034) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

nneeeeeeeee ezt honnand szedted :DD ???

(#16037) hegeanabol

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Gyerekek meg jött az ULTRÁM is :B:B:B:B

lassan minden jó lesz :C:C:C

(#16038) hegeanabol

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Már csak a tápot kell meg várnom :(( :(( és perfect ;]

(#16039) hegeanabol

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

(#16040) hegeanabol válasza hegeanabol (#16039) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah gyerekek . segítsetek !!!

8800ULTRA . be teszem a gépbe elindul drivert fel teszi neki win7 nvidia editon egyből restart. és ezt adja ki várom az 5leteket :R:R

(#16041) hegeanabol válasza hegeanabol (#16040) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm a gyors segítséget :DDDDDDDDD

meg oldodott ,hibás drivert tett fel :B:B már semmi baja :R

(#16042) Lord Vader válasza hegeanabol (#16041) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem annyira pörög ez a topik, itt gyors segítséget ne remélj. :DDD

(#16043) zsoltinnó

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Azt hiszem kell a 8800gts karimra másik hűtő! 20perc játék után már beszaggat!Majd elcsöppen olyan forró!Pedig maxon pörög a venti is! Accelero S1 elég baráti áron van!Jó lenne ez rá?Ha kell szerkezetek rá ventiket! :K

Őrült kell egy őrült ellen!!!

(#16044) tvelvet

tvelvet
(újonc)

Jelenleg a 8800 Ultra erősebb bármelyik G92-es társainál?

(#16045) hegeanabol válasza Lord Vader (#16042) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

nah jah te is akkor írsz mikor még alszom és akkor se segítettél :DD

(#16046) hegeanabol válasza tvelvet (#16044) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem hiszem ... most van 1 ELADÓ ULTRÁM . 3dmark 2006 -ban 14ezer pont felett teljesített...... az egymagos kártyák közül nem hiszem ,hogy verné vmelyik .

(#16047) hegeanabol válasza zsoltinnó (#16043) üzenetére

hegeanabol
(senior tag)
LOGOUT blog

Bocsi hogy bele szólok de ez a kártya akkor hibás :B:B:B:B

A gyári ref hűtő nem jó ezeknek :F:F .

Ha gondolod javítást meg oldom ;) + akkor ha nálam javítattod lesz eladó Accelero S1 rev 2 hűtöm is :C:C:C

[ Szerkesztve ]

(#16048) zsoltinnó válasza hegeanabol (#16047) üzenetére

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Hát itt már írták páran hogy játék alatt 80C fölé is megy!Valaki 100C-ig is tolta! kép is van itten róla!Talán 1 oldallal visszább!Szóval 60C alapon a kari.kb 20pec játéknál már nagyon meg izzad! "igaz nagyon meleg van most a lakásban!"De szerintem ráférne valami jobbfajta hűtő a gyári helyett!:

[ Szerkesztve ]

(#16049) Lord Vader válasza hegeanabol (#16047) üzenetére

Lord Vader
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A gyári hűtő, ha rendesen karban van tartva, portalanítva, szerintem jó, és csendes is. Meg kell nézni a driver rendesen vezérli-e a ventit.

zsoltinnó: az én GTS-em is 60 fok körül van most alapon, meleg van, pedig ez G92-es, furmark alatt 83 fokon megáll. Nem lehet tőle semmi baja. A refhűtős 4870-es alapon 80-85 fokos, terhelve megvan neki a 100-110 is. :DDD Ha minden rendben van a kártyán, bírnia kell.

[ Szerkesztve ]

(#16050) zsoltinnó válasza Lord Vader (#16049) üzenetére

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Félúton van a furmark 92C Talán nem megy fel jobban! Hagyom dolgozni!Nem megy fel jobban!91-92C :K Nincs elhanyagolva a karesz!Nem poros,vigyázok rá! :K

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G80 (8800GTS/GTX/ULTRA) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.