Nézte már valaki a World in Conflict demo benchmarkját?
Nálam ezt dobta ki (1280x1024, 4X AA, egyébként minden fullon):
Min:17 
Average: 39
Max: 94
Mit ne mondjak, elég súlyos...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
SC2 ID: Peter 1714

Nézte már valaki a World in Conflict demo benchmarkját?
Nálam ezt dobta ki (1280x1024, 4X AA, egyébként minden fullon):
Min:17 
Average: 39
Max: 94
Mit ne mondjak, elég súlyos...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]

tudod az a baj a mai világba hogy nem fogják fel hogy ha vmi olcsó akkor annyi ember venné meg boltba hogy megérné annyiért adni mint drágábban. Ha 1000ft lenne egy új játék 20helyett akkor ki lenne az a barom aki netről szedné le és nem tudná élvezni az előnyeit...pl tedu
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

jön vhonnan maxon a demo?,mert nekem gyök2-vel sikerült eddig csak :S és nem volt türelmem leszedni , pedig benchmark miatt érdemes lenne
ha másnem ,mert én meg RTS-t nemcsipem , kivéve c&c-ket ...

adj linket plz, megnézem.
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

Elég lenne ,ha 3-4k lenne egy új játék , anyniért már megvenném ,
...amivel neten játszok azt mostis megveszem ,de amivel zinglizek , még jó h ien nem van sok aztmeg egyéb 

Ugyis lehetne kérdést feltenni, hogy minek a 8800GTS ha nincs hozzá normális
játék?
Ja, bocs DMark az van. 

Rolcsi20, neked is megy a link: [link]
Én innen szedtem le, a letöltési sebesség változó, nekem kb. 3 óra alatt jött le a demo. Megéri megnézni... 

Itt mindneki ennyire zéró szovegertesbol, vagy csak 3hsz elolvasasa utan megunja.
Itt [link] leirta, hogy a kari kicsit sem alap frekin ment. A memoria meg a DDR2-re vonatkozott sejtem en. Szoval nemtom miert van itt mindenki kiakadva. Sehol sem irta hogy alap frekin ment a vga. 

a link alapján ribinek igaza van.
mod: én is alapra gondoltam
[Szerkesztve]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF
Sziasztok.
Megjavult a gépem 5 hét után és most végre ki tudtam próbálni a BIOSHOCK játék demóját.
huu nagyon de nagyon durva, azt nem tom hány fps de nagyon ott van, nagyon örültem, hogy az én 320-as karim alapon bírja fullon. már csak a teljes kéne
.
Üdv Máté
apacuka funda luka!
Ahogy áll a helyzet előbb fogunk játszani a Crysis-el mint a Bioshockal.
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.
Miért?
A galaxisban már kapható. Ma kérdeztem meg. 
Ha lehetne egy kívánságom, akkor törölném az emberek szókincséből a full, meg a max szavakat, mert úgysem jelentenek semmit

Mire gondolsz, én úgy tudom már kijött a Bioshock full? 
I'm pretty sure Celeron is translated from the Greek word useless.

Végre megért valaki

Kicsit felpörgettem a topicot 
Védd az állatokat! Egyél embert.

nekem nem indul el a letöltés, még a kijelzett percek után se

ovlass már vissza, eleinte atz mondta hogy alapon volt...én is arra reagáltam ha elolvasnád

Olvass vissza, azt mondtam, hogy csak a proci változott 
Hihetetlen. 
Védd az állatokat! Egyél embert.
Arra hogy nyoma sincs működő cracknek. Nem tudom hogy vagytok vele, de gépre is elég költeni, 2-3 játék árából már lecserélsz egy főbb alkatrészt.
Nekem tényleg tetszett a Mass Effect trilógia lezárása. (SPOILER: szintézis lett a befejezésem). Nem "tökéletes", de számomra nagyon is értékelhető volt.

World in Conflict demo letoltes: [link]
[Szerkesztve]
HW info: href.hu/x/4qaw
Szerintem ezt a témát itt mellőzd
. Ha már warezolsz, legalább a szád ne sírjon...

ez igaz, de muszáj megvenni egy-két jó játékot néha
(Amúgy meg ne félj előbb utóbb lesz normális crack, a crackerek mindig kifunálnak valamit)
na off vége
Ha BIOS editorral állítok be egyéni shader és GPU órajelet amik hányadosa nem egyezik a gyári értékek hányadosával akkor az működni is fog? (mármint hogy nem bebootol a gép, hanem tartja is a kártya a beállított órajeleket vagy egyiket hozzáigazítja a másikhoz hogy korrigálja a két freki arányát?)
Vagy van valami szoftver amivel lehet piszkálni külön a shader órajelet?
[Szerkesztve]

Bocsi a láma kérdésért!
Az y-tápcsati mindkét végére a tápból két különálló tápot kell kötni?(nincs a tápomon pci-e tápcsati)
Nem kötelező de úgy lehet bármi értelme a dolognak. Persze valószinűleg a tápban ugyanarra a 12V-os ágra fut majd mindkét perifériacsatlakozós kábel, de lehet hogy épp nem.
Szóval abból nem lehet baj ha külön dugod, de ha egyre abból elképzelhető.
szasanyi (1964): DE nem (csak) a proci miatt ugye? Gondolom VGA tuning is játszik...
Satan_Claus (2018): De, csak a proci miatt. Sajnos 2,6-os X2 nem elég a vasnak.
Akkor ki nem tud szöveget értelmezni?

Nattyon durva !!! , lefuttattam a World in Conflict demojában található benchmarkot
és nagyon sz*r eredmények ,
nemtom lehet ,h rosszul optimalizált, talán csak azért mert demo ,driver nem teccik neki
vagy procko limites volt ,de
1280*1024 4Xaa 4xaf minden maxon
Min : 12fps!!!!!! Avg:36fps Max:87fps
....igaz játék közben skirmish nem ment 34 alá 
de akkor is ...ez vhol durrva 
még jó ,h nemteccik a játék 

8800 Ultrával min 12 FPS?
B@szki ez tényleg dúrva... senki sem tud optimális
hardverkihasználásu és nem hardverpazarló játékot csinálni 2007-től kezdve? 

Az és dühítő,és nem azért mert most egy játékban ennyi ,de ezekután mit várjunk?

Az eddig kipróbált demo-k közűl a WiC teljesitett legrosszabbúl....még jó ,hogy az Unreal 3 engines játékok jól mennek , felhúznám magam a csillára ,ha mondjuk egy UT3 alatt kaptam volna 12fps-t :S , kiváncsi leszek Epic mennyire optimalizálja majd UT3-at bennük bízom...nomeg Crytek-ben

mostmég kérdés ,hogy egy DX10 alatt mennyivel produkál jobbat/rosszabbat a WiC 

na mindjárt lejön nekem is, kiv leszek hogy a gts mit tud
1 fps?

basszus
12-26-68
azt a qrvaéletbe
sztetek számít az h dx9 alatt futattamv agy dx10alatt? me van dx10em is de visszatettem a legújabb agusztusi 9est

Sztem simán Sz*r , bele kell törődni 

Hát igen. Egy olyan játék ami 12 min fpst produkál egy olyan gépen ami gyakorlatilag csúcsok csúcsának mondható, azért szerintem ott nagy bajok vannak a fejlesztőkkel. Ők mire optimalizálták, 8800 Ultra SLIre?

Persze náluk az az alap :
Ultra SLi
8gigs DDR3
4magos proci ,magonként 3+Ghz
aztán 30 a minim fps 
,hát nem supi? 

Már lassan a lábukat lógatják a gef9-esek, optimalizálattak olyasmi kártyára egy most megjelenő játékot. A Far Cry is szarul ment a csúcskártyákon mikor kijött.
A gond inkább az hogy a látványvilág nem tükrözi ezt a nagy gépigényt.

amúgy ez a játék kalap kaki úgy ahogy van
a grafika sztem nem nagy szám, főleg mivel állandóan magasról nézed az egészet, rázoomolva egész jó de akkor emg játszhatatlan
a játék menete se ragadott meg
sokkal jobb pl egy Panzers Phase akármennyi
annak van története, a járműveknek tulajdonságaik, nem mind úgy rohan mint 1 gyorsasági motor
...1szómint100 ez se lesz a kedvencem

Én még ugyan nem játszottam vele, de az lerí a játékról hogy tulajdonképpen egy RTS techdemóról van szó és hogy a készítők a grafikára mentek nagyrészt. Majd megnézzük a GTSemen 
Most egy picit régebbi dolgokra kérdeznék:
Rs Vegasszal mit kell csinálni, hogy:
1: 1680*1050-ben menjen?
2: ne menjen le néhol barátságosan 10 fps-re? A környezeti textúrák szarok a játékban, viszont a hdr gyönyörű, meg az árnyékok is, meg a játékmenet is roppant élvezetes.

''felhúznám magam a csillára''
Csillára már én is, de csillárra még nem!

Nincsen problémám az alkohollal! ...de nélküle?!

Megnéztem én is a demot de nem a 8800-al van a baj az bizti.Ha lentébb veszed High-re a detailt Very high-röl akkor is kb ugyanaz az eredmény,és még nem is szép.
Nálam dx9, Xp: 16-28-61. Bár soft shadows, meg néhány ilyen baromság kikapcsolásával gyorsabbá tehető picivel.

Valószínűleg procilimites lehetett nálad, mert nálam még 16XAA-val és 16XAF-fel is többet adott sima alapórajeles GTX-szel. Egyébként a min fps normál játék alatt nem igazán fordul elő, csak akkor ha a fél világ a levegőbe repül egyidejűleg...
Egyébként szerintem jól néz ki a stuff, de azért optimalizálhattak volna még rajta bőven. 
Elfelejtettem mondani, hogy 1680*1050-ről van itt szó. És nekem nagyon tetszik. Most a tutorialt nyomom, itt még nem ment 60 Fps alá, de hát azért ahogy szétnézek a seregen, mindjárt eléggé érthető lesz a gépigény. Minden objektumnak dinamikus önárnyéka is van, olyan, mint pl.: a Doom3-ban, csak itt ugye van a képeden egyszerre vagy 30 mozgó dolog, a hangárak meg egyáltalán nem szögletesek szépek. Szóval én a graffal teljesen elégedett vagyok, habár a textúrákat highon nem nagyon bírja a kari, ide kéne több ram.

Eszi a VRAM-ot rendesen... a Riva szerint jóval 400MB felett zabál, ráadásul 1280x1024-ben.

Csilla jó nő ,nem kell beszolni

Hi!! kipróbáltam én is World in conflict demot. nálam 1440*900-ban veryhigh min:2, avg:10 max:45, high min:6, avg:21, max63, medium min:23, avg:44, max:96 fps. lehet hogy jó játék de az ilyet már ilyenkor gyülölöm és nem érdekel a továbbiakban. ja mindez vista alatt 162.50 driverel.
Úgy szeretnék meghalni, mint a nagyapám:álmában, csendesen, gondtalanul, nem pedig ordítva, sikoltozva, pánikba mint az utasai.

Sziasztok!
Épp gépbővítés elött állok, és az lenne a kérdésem, hogy mekkora a mérhető(és nem az elméletbeli
különbség a 8800 gts kártyák között? ?egéri e többet kiadni egy MSIre, mint egy ASUSra (a tuning nekem nem olyan fontos).

most, hogy felraktam a TDU-t a kiváncsiság kedvéért hát néztem nagyot a 7900GTO után (ezzel a játékkal még akkor játszottam utoljára) minden maxon 4AA cefet szép....
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF

Szia. Mindegyik kártya referencia(kivéve az oc-k, meg pár gyártót, pl bfg, talán), és az asus gyártja őket. Ami változhat, az a vga körítése, és hogy hány év garancia van a kártyára.(ha valamit rosszul tudok, akkor a hozzáértőbbek kijavítanak.)