Hahahaha, tiszta karácsonyi hangulatom lett tőle

"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."

Hahahaha, tiszta karácsonyi hangulatom lett tőle

hülyén kérdezed...kifele nem tudja szívni...max fújni...de igen úgy kellene D: f@sza ház..
Ehhez mit szóltok..bazin néz ki.... ilyen kell nekem...
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Ez a másik ami tetszik...tuti...ilyet veszek 
bocs a képekért

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
Most is hasonló géped van!
Az első jobb volt, de ezek sem rosszak! Na ha ez elől bekapná a macskámat, akkor lenne nagy nyervákolás!
[ Szerkesztve ]
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

Hmm szépek
az első kicsit túl szögletes de az alsó kettő már nagyon bejön.
habár én most megvagyok elégedve a mostani házammal

KillHates: hahahahha szegény cicus 
[ Szerkesztve ]

Koszonom.
Sorry... 
P5N-E SLI,3.0 Ghz C2D 6850-Zalman CNPS8000,2Gig XMS2 TwinX 800 CL4,8800 GTS 512,OCZ 700w GameXStream,X-Fi Xtreme Gamer,ANTEC 900,Zalman ZM-MFC2,Acer X221W 22"Wide,Thrustmaster RGT FFB Clutch Editon
Ennyit arról hogy a GT-nek elég az 512mb Vram...[8800GT 1gb]
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
Honnan tudod Te azt milyen van most?
Egyébként igaz 

Nem mintha a 256 biten sokat segítene 
All Black...
Ez csak parasztvakítás, mert a G92 le tud kezelni 1 GB-ot is. Anno felmerült, hogy lesz 1.5 GB-os Ultra, de nem lett mert akkor lassult volna a kártya és 1.5 GB videó ram teljesen felesleges, és elvetették. Fontos; ez több mint egy éve volt!! Szerintem egy finggal sem lesz gyorsabb a GT sőt szerintem a fent említett okok miatt fog is majd rajta, és ha valamin értelme lett volna az talán a GTS. Mert ugyebár az a plusz 512 is bír majd egy kicsit fűteni és mint tudvalevő az 512-es GT-nek is vannak a meleggel problémái, nem kell oda az a plusz 16 Watt meleg!
Láttam, pupák!
[ Szerkesztve ]

Egy-ket helyen azt olvastam hogy befele kene hogy fujjon valahol meg azt hogy kfele ken hogy szivjon.
Miert jobb ha sziv mint ha fujna onnan? 
P5N-E SLI,3.0 Ghz C2D 6850-Zalman CNPS8000,2Gig XMS2 TwinX 800 CL4,8800 GTS 512,OCZ 700w GameXStream,X-Fi Xtreme Gamer,ANTEC 900,Zalman ZM-MFC2,Acer X221W 22"Wide,Thrustmaster RGT FFB Clutch Editon
Kill: Azóta módosult..és jön a karácsony kicsit feldíszítem én is...
a hép...hmm... iwiw... hehe..már emlékszem
Aszongya: 2db 12es szívja be neked a levegőt...a ház alsó részén végig fut a fuvallat...ezt beszívja a videokari ventije..ezt ráfújja a melegedő alkatrészekre...majd távozik... (cél szerű kivenni a PCI slotoknál a hátsó takaró lemezeket
Volt időm ki tapasztalni a levegőáramlást
Egyébként én a felsőt fújásra tenném...és hátra dobnék még egy ventit a másik mögé..most lesz egy kis pénzem elkészítem....olyan hűvös házam lesz...bár most is az 
Csak azt nem értem, hogy miért nem a GTS-hez hozták ki az 1024MB ramot. Annál még van is valamennyi (nem túl sok) értelme,de ez olyan, mint ha egy 6600-os kártyára 512MB ramot dobnánk. Marketing, hogy vigyék GTS áron.
Ramos totyikba chekkolj be..besz@rsz amit találtam...jobb mint a Ballistix

Hát igen ezt nyavajogtam én is... A marketing dolgot nem értem, mert a ram elég drága!! A GPU után a legdrágább alkatrész! (Gondolj bele mennyi egy 512-es DDR3-as modul!)
Régen a szép időkben mikor az ATI-kon átpakoltuk a ramokat a sima DDR 1-es modulokról.... Csináltunk sok 256-os 9600-ast!!
[ Szerkesztve ]
HOL-HOL-HOL?? MIT-MIT-MIT???
Azta' qrva!!! Belehúzott a Chaintec !!
Csak az 1024-es GT drágább, mint az 512-es GTS. annyival nem drágább a nagyobb kapacitású ram chip, főleg nagyon nagy tételben a gyártóknak. Nagyobb profitot hoz. Az már más kérdés, hogy nem fogják venni annyira...
Ha kell direkt ram hűtő, szólj és küldök Van, vadi új és nem használom...
Mennyi píííz? 2db venti? ide vele..szép kék

Küld el a címed privben, megkapod tőlem Jézuskára! (bár csak az Ünnepek között fog odaérni
)
Legalább egy sörre valót fogadj el a pkg mellé
TTCyclo-ra hasonlít....

Ilyen nincsen elfekvőben?

Majd egyszer meghálálod, pl. adsz szaktanácsot!
Tényleg olyan, csak masszívabb. Ez úgy be tudja csípni az újjad, hogy berosálsz 
Akkor asszem elfelejtem a működés közben buherálást 
A vizezés kimaradt az életemből, de ismerek egy Piliscsaba srácot, aki nagyon tehetséges. Házilag gyártja a blokkokat, és nagyon komoly eredményeket ér el!
Én a léghűtésre esküszöm:

Azt a mocskos.... világít nagy és hűt is...
Két ünnep között én is beújítok... majd pumpálok képet...
A Leadtekre lökök egy nyolcast...
Ami most oldalt van kettő 8cm-es venti...azt cserélem 12esre átalakítóval... és hátra még egy 12es...a ház külsejére,hogy kiszippantson mindent.Még gondolkozom hogy a másik nyolcast átteszem a PCI takaró lapokhoz hátra...
Pár kapcsolót is beújítok...mert éjszaka mit sem ér a fordulatszám szabályzás...
Raketta lesz öregem

Ha látni szeretnéd játék közben, akkor Everesttel, de ha jó a háttérben monitorozni, akkor megteszi a Rivatuner is.
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Ha akarod, mellé teszek egy jó kis kézi fordulatszám szabályozót is. Egy kicsit megmoddoltam, hogy legyen leállás visszajelzése is. (ordít mint a sakál) Egy "vizes" haveromnak csináltam, de időközben már nem kellett neki. Szerzett valami gyári dolgot. Mondjuk ez is elég gyárinak néz ki, mert építő kitt-ből raktam össze (plusz a tuning) csak műanyag dobozkám nincsen hozzá
Kell?
Basszus! Szét OFF-oltuk a totyikot! Elnézést a Többiektől! 
Mellédobhatod..... ha annyira hangos
de éjszaka felkelt hogy leállt a venti kib@szom

Nem csak Téged fog, hanem mindenkit! Vizes rendszernél nincsen laca-faca! Ha leáll a szivattyú, és felforralja a rendszer magát, hát nem örülne senki, hogy átaludta mikor a gépe szarrá ment az esti torrent alatt...
[ Szerkesztve ]

Én elnézem Nektek!
Nem vagytok álmosak? Én megfogadtam, hogy nem alszok, csak akkor, ha a GTS-em visszajön a nagykerből
Lehet, hogy végelgyengülnék...
Nekem már lőtte le magát a rendszer, mert a pumpa nem akart áram nélkül menni.
Még egy ilyen sz@rt...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Ezért maradok a sok ventinél..ott ha az egyik leáll akkor sincsen baj..ha az összes akkor meg a gép is leállt 

A Te dolgod, én meg maradok a víznél...
Lég turbina forever!
Valami izmos PCI rendszerhűtőt nem tudtok ajánlani 11. ventinek?
Nem akarom a DuOrb-ot megvenni HS88-al mert ha gyün az új GTX akkor mááá inkább arra valami izmos hűtést, ezért a VGA elé akarok valami combos renszdszerhűtőt.
Elvileg a pénz összeállt az új GTX-re...
Betettem a számlámra,biztos helyen van, már csak meg kell jelennie... 
[ Szerkesztve ]

Én egy 45nm-es E8400-as Wolfdale-lel szemezgetek, meg alá egy jó kis tuningbarát P35-ös Giga lappal... szerintem meglenne vele a 4 GHz.
A GTX egyelőre marad, még most is eldöcögnek vele a stuffok. 
[ Szerkesztve ]
SC2 ID: Peter 1714
Achill3us rendelkezik olyannal... tudtommal. Tőle?
Aszonta viszi léggel a 4.1-et,szárazjéggel az 5-öt is.

Új GTX-ről info?
All Black...
Ilyen speaker nekem is van, egy brutális Titán venti kiegészítője volt. Így olcsón megúsztam (nem kellett építeni eletronikát)
Mivel oldottad meg? monostabil multival?

Nem tőle, hanem boltból, majd ha kapható lesz és beáll normális szintre az ára. Ez kb. februárban lesz aktuális, asszem... 
[ Szerkesztve ]
A wolfdale mi píízzbe kerül?
Lehet veszek én is...2db-ra csak adnak kedvezményt! 

Az E8400-as irányárára 183 dodót adott meg az Intel... ennél persze jóval több lesz Mo.-on, de 40k-nál talán nem lesz több. Legalábbis remélem mert kb. ennyit szánok rá.
Egyenlőre még mindig ködbe van burkolózva...semmi.Talán Január elején lesz konkrétabb info.
Az érdekes lesz, kíváncsian várom én is az újdonságokat, bár ameddig nem váltok nagyobb monitorra, addig talán nem kell váltanom semmit.
A GTX reményeim szerint még legalább 1 évet bírni fog, aztán utána majd cserélem vagy veszek mellé még 1-et.
Szerintem jól döntöttem, hogy nem kezdtem el hirdetni, mert ki tudja mikorra lett volna megint karim és mennyit bukok rajta. A legtöbb boltban tartja az árát, így talán nem fenyeget a veszély, hogy hamarosan felére csökken az ára.
Kellemes Ünnepeket kívánok minden G80 tulajnak! 
Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D
Ha cserélek akkor már csak 4 magosra de kétlem hogy ez bekövetkezne,bőven elég egy 1280as gamehez minden ami most van a gépben...
Viszont neked is! 

Azt hiszem, a négymagos prociknál megvárom a Nehalem-et, amúgy is kevés játék támogat 4 magot egyelőre.
A GTX szerintem bírni fogja még jó ideig a strapát. A Crysis egyszeri kivétel volt, nem tudok róla, hogy a Cryengine2-vel más játék is készülne. Esetleg ha már 2008 második felében megérkeznek a valódi DX10-es játékok (pl. Alan Wake), lehet hogy kevés lesz a GTX... de majd meglátjuk. 
Elmör: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket neked is!