Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G80 (8800GTS/GTX/ULTRA) (kiemelt téma)

(#9001) mrzolee86 válasza KillHates (#8999) üzenetére

mrzolee86
(kvázi-tag)

Hahahaha, tiszta karácsonyi hangulatom lett tőle :K :K

"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."

(#9002) Laraxior válasza adibook (#8998) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

hülyén kérdezed...kifele nem tudja szívni...max fújni...de igen úgy kellene D: f@sza ház..

Ehhez mit szóltok..bazin néz ki.... ilyen kell nekem...

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#9003) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez a másik ami tetszik...tuti...ilyet veszek :D

bocs a képekért :) :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#9004) KillHates válasza Laraxior (#9003) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most is hasonló géped van!
Az első jobb volt, de ezek sem rosszak! Na ha ez elől bekapná a macskámat, akkor lenne nagy nyervákolás!

[ Szerkesztve ]

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#9005) mrzolee86 válasza Laraxior (#9003) üzenetére

mrzolee86
(kvázi-tag)

Hmm szépek :) az első kicsit túl szögletes de az alsó kettő már nagyon bejön.
habár én most megvagyok elégedve a mostani házammal :K :R

KillHates: hahahahha szegény cicus :Y

[ Szerkesztve ]

"Mostanában annyit dolgozom, hogy már kezd az ivás rovására menni."

(#9006) adibook válasza Laraxior (#9002) üzenetére

adibook
(kvázi-tag)

Koszonom.

Sorry... :B

P5N-E SLI,3.0 Ghz C2D 6850-Zalman CNPS8000,2Gig XMS2 TwinX 800 CL4,8800 GTS 512,OCZ 700w GameXStream,X-Fi Xtreme Gamer,ANTEC 900,Zalman ZM-MFC2,Acer X221W 22"Wide,Thrustmaster RGT FFB Clutch Editon

(#9007) Anthony28

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Ennyit arról hogy a GT-nek elég az 512mb Vram...[8800GT 1gb]

Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)

(#9008) Laraxior válasza KillHates (#9004) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Honnan tudod Te azt milyen van most? :P :F :Y Egyébként igaz ;)

(#9009) Stalker-2572 válasza Anthony28 (#9007) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Nem mintha a 256 biten sokat segítene :U

All Black...

(#9010) KillHates válasza Anthony28 (#9007) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez csak parasztvakítás, mert a G92 le tud kezelni 1 GB-ot is. Anno felmerült, hogy lesz 1.5 GB-os Ultra, de nem lett mert akkor lassult volna a kártya és 1.5 GB videó ram teljesen felesleges, és elvetették. Fontos; ez több mint egy éve volt!! Szerintem egy finggal sem lesz gyorsabb a GT sőt szerintem a fent említett okok miatt fog is majd rajta, és ha valamin értelme lett volna az talán a GTS. Mert ugyebár az a plusz 512 is bír majd egy kicsit fűteni és mint tudvalevő az 512-es GT-nek is vannak a meleggel problémái, nem kell oda az a plusz 16 Watt meleg!

(#9011) KillHates válasza Laraxior (#9008) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Láttam, pupák! :DD

[ Szerkesztve ]

(#9012) adibook válasza Laraxior (#9002) üzenetére

adibook
(kvázi-tag)

Egy-ket helyen azt olvastam hogy befele kene hogy fujjon valahol meg azt hogy kfele ken hogy szivjon.
Miert jobb ha sziv mint ha fujna onnan? :R

P5N-E SLI,3.0 Ghz C2D 6850-Zalman CNPS8000,2Gig XMS2 TwinX 800 CL4,8800 GTS 512,OCZ 700w GameXStream,X-Fi Xtreme Gamer,ANTEC 900,Zalman ZM-MFC2,Acer X221W 22"Wide,Thrustmaster RGT FFB Clutch Editon

(#9013) Laraxior válasza adibook (#9012) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Kill: Azóta módosult..és jön a karácsony kicsit feldíszítem én is... :DDD :C a hép...hmm... iwiw... hehe..már emlékszem

Aszongya: 2db 12es szívja be neked a levegőt...a ház alsó részén végig fut a fuvallat...ezt beszívja a videokari ventije..ezt ráfújja a melegedő alkatrészekre...majd távozik... (cél szerű kivenni a PCI slotoknál a hátsó takaró lemezeket :K
Volt időm ki tapasztalni a levegőáramlást :DD Egyébként én a felsőt fújásra tenném...és hátra dobnék még egy ventit a másik mögé..most lesz egy kis pénzem elkészítem....olyan hűvös házam lesz...bár most is az :D

(#9014) syn7h37ic válasza Anthony28 (#9007) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak azt nem értem, hogy miért nem a GTS-hez hozták ki az 1024MB ramot. Annál még van is valamennyi (nem túl sok) értelme,de ez olyan, mint ha egy 6600-os kártyára 512MB ramot dobnánk. Marketing, hogy vigyék GTS áron.

(#9015) Laraxior válasza KillHates (#9011) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ramos totyikba chekkolj be..besz@rsz amit találtam...jobb mint a Ballistix :Y :(((

(#9016) KillHates válasza syn7h37ic (#9014) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát igen ezt nyavajogtam én is... A marketing dolgot nem értem, mert a ram elég drága!! A GPU után a legdrágább alkatrész! (Gondolj bele mennyi egy 512-es DDR3-as modul!)
Régen a szép időkben mikor az ATI-kon átpakoltuk a ramokat a sima DDR 1-es modulokról.... Csináltunk sok 256-os 9600-ast!!

[ Szerkesztve ]

(#9017) KillHates válasza Laraxior (#9015) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

HOL-HOL-HOL?? MIT-MIT-MIT???

(#9018) KillHates válasza KillHates (#9016) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Azta' qrva!!! Belehúzott a Chaintec !!

(#9019) syn7h37ic válasza KillHates (#9016) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Csak az 1024-es GT drágább, mint az 512-es GTS. annyival nem drágább a nagyobb kapacitású ram chip, főleg nagyon nagy tételben a gyártóknak. Nagyobb profitot hoz. Az már más kérdés, hogy nem fogják venni annyira...

(#9020) KillHates válasza Laraxior (#9015) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha kell direkt ram hűtő, szólj és küldök Van, vadi új és nem használom...

(#9021) Laraxior válasza KillHates (#9020) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mennyi píííz? 2db venti? ide vele..szép kék :D :R :R

(#9022) KillHates válasza Laraxior (#9021) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Küld el a címed privben, megkapod tőlem Jézuskára! (bár csak az Ünnepek között fog odaérni :( )

(#9023) Laraxior válasza KillHates (#9022) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Legalább egy sörre valót fogadj el a pkg mellé :) TTCyclo-ra hasonlít....

(#9024) Laraxior

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ilyen nincsen elfekvőben? :D :C :Y :Y :Y

(#9025) KillHates válasza Laraxior (#9023) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Majd egyszer meghálálod, pl. adsz szaktanácsot!
Tényleg olyan, csak masszívabb. Ez úgy be tudja csípni az újjad, hogy berosálsz :D

(#9026) Laraxior válasza KillHates (#9025) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Akkor asszem elfelejtem a működés közben buherálást :)

(#9027) KillHates válasza Laraxior (#9024) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A vizezés kimaradt az életemből, de ismerek egy Piliscsaba srácot, aki nagyon tehetséges. Házilag gyártja a blokkokat, és nagyon komoly eredményeket ér el!
Én a léghűtésre esküszöm:

:DD :DD :DD :DD

(#9028) Laraxior válasza KillHates (#9027) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Azt a mocskos.... világít nagy és hűt is...
Két ünnep között én is beújítok... majd pumpálok képet...
A Leadtekre lökök egy nyolcast...
Ami most oldalt van kettő 8cm-es venti...azt cserélem 12esre átalakítóval... és hátra még egy 12es...a ház külsejére,hogy kiszippantson mindent.Még gondolkozom hogy a másik nyolcast átteszem a PCI takaró lapokhoz hátra...
Pár kapcsolót is beújítok...mert éjszaka mit sem ér a fordulatszám szabályzás...
Raketta lesz öregem :C :C :DDD :DD

(#9029) Játékos válasza Osiris (#8991) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Ha látni szeretnéd játék közben, akkor Everesttel, de ha jó a háttérben monitorozni, akkor megteszi a Rivatuner is. :K

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#9030) KillHates válasza Laraxior (#9028) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha akarod, mellé teszek egy jó kis kézi fordulatszám szabályozót is. Egy kicsit megmoddoltam, hogy legyen leállás visszajelzése is. (ordít mint a sakál) Egy "vizes" haveromnak csináltam, de időközben már nem kellett neki. Szerzett valami gyári dolgot. Mondjuk ez is elég gyárinak néz ki, mert építő kitt-ből raktam össze (plusz a tuning) csak műanyag dobozkám nincsen hozzá :( Kell?

(#9031) KillHates válasza KillHates (#9030) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Basszus! Szét OFF-oltuk a totyikot! Elnézést a Többiektől!

(#9032) Laraxior válasza KillHates (#9030) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mellédobhatod..... ha annyira hangos :DDD de éjszaka felkelt hogy leállt a venti kib@szom :((( :Y :D :DD

(#9033) KillHates válasza Laraxior (#9032) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem csak Téged fog, hanem mindenkit! Vizes rendszernél nincsen laca-faca! Ha leáll a szivattyú, és felforralja a rendszer magát, hát nem örülne senki, hogy átaludta mikor a gépe szarrá ment az esti torrent alatt...

[ Szerkesztve ]

(#9034) Játékos válasza KillHates (#9031) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

Én elnézem Nektek! :K
Nem vagytok álmosak? Én megfogadtam, hogy nem alszok, csak akkor, ha a GTS-em visszajön a nagykerből :Y
Lehet, hogy végelgyengülnék... :DDD

Nekem már lőtte le magát a rendszer, mert a pumpa nem akart áram nélkül menni. :( Még egy ilyen sz@rt... :DD

[ Szerkesztve ]

Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...

(#9035) Laraxior válasza Játékos (#9034) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ezért maradok a sok ventinél..ott ha az egyik leáll akkor sincsen baj..ha az összes akkor meg a gép is leállt :DD

(#9036) Játékos válasza Laraxior (#9035) üzenetére

Játékos
(PH! addikt)

A Te dolgod, én meg maradok a víznél... :K
:R

(#9037) Anthony28 válasza Laraxior (#9035) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Lég turbina forever! :DDD
Valami izmos PCI rendszerhűtőt nem tudtok ajánlani 11. ventinek? :DD Nem akarom a DuOrb-ot megvenni HS88-al mert ha gyün az új GTX akkor mááá inkább arra valami izmos hűtést, ezért a VGA elé akarok valami combos renszdszerhűtőt.
Elvileg a pénz összeállt az új GTX-re... :C Betettem a számlámra,biztos helyen van, már csak meg kell jelennie... :K

[ Szerkesztve ]

(#9038) Tuco Ramirez válasza Anthony28 (#9037) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Én egy 45nm-es E8400-as Wolfdale-lel szemezgetek, meg alá egy jó kis tuningbarát P35-ös Giga lappal... szerintem meglenne vele a 4 GHz. ;) A GTX egyelőre marad, még most is eldöcögnek vele a stuffok. :K

[ Szerkesztve ]

SC2 ID: Peter 1714

(#9039) Laraxior válasza Tuco Ramirez (#9038) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Achill3us rendelkezik olyannal... tudtommal. Tőle? :) Aszonta viszi léggel a 4.1-et,szárazjéggel az 5-öt is.

(#9040) Stalker-2572 válasza Anthony28 (#9037) üzenetére

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Új GTX-ről info?

All Black...

(#9041) syn7h37ic válasza KillHates (#9030) üzenetére

syn7h37ic
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ilyen speaker nekem is van, egy brutális Titán venti kiegészítője volt. Így olcsón megúsztam (nem kellett építeni eletronikát)
Mivel oldottad meg? monostabil multival?

(#9042) Tuco Ramirez válasza Laraxior (#9039) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Nem tőle, hanem boltból, majd ha kapható lesz és beáll normális szintre az ára. Ez kb. februárban lesz aktuális, asszem... :U

[ Szerkesztve ]

(#9043) Anthony28 válasza Tuco Ramirez (#9038) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

A wolfdale mi píízzbe kerül? :DDD Lehet veszek én is...2db-ra csak adnak kedvezményt! :DD

(#9044) Tuco Ramirez válasza Anthony28 (#9043) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Az E8400-as irányárára 183 dodót adott meg az Intel... ennél persze jóval több lesz Mo.-on, de 40k-nál talán nem lesz több. Legalábbis remélem mert kb. ennyit szánok rá.

(#9045) Anthony28 válasza Stalker-2572 (#9040) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Egyenlőre még mindig ködbe van burkolózva...semmi.Talán Január elején lesz konkrétabb info.

(#9046) Elmör válasza Tuco Ramirez (#9038) üzenetére

Elmör
(senior tag)
LOGOUT blog

Az érdekes lesz, kíváncsian várom én is az újdonságokat, bár ameddig nem váltok nagyobb monitorra, addig talán nem kell váltanom semmit.

A GTX reményeim szerint még legalább 1 évet bírni fog, aztán utána majd cserélem vagy veszek mellé még 1-et. :DDD Szerintem jól döntöttem, hogy nem kezdtem el hirdetni, mert ki tudja mikorra lett volna megint karim és mennyit bukok rajta. A legtöbb boltban tartja az árát, így talán nem fenyeget a veszély, hogy hamarosan felére csökken az ára.

Kellemes Ünnepeket kívánok minden G80 tulajnak! :R

Mit ér a power ha nem force be with you? Dredd bíró leszek farsangkor vagy fakocka. :D

(#9047) Laraxior válasza Tuco Ramirez (#9044) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha cserélek akkor már csak 4 magosra de kétlem hogy ez bekövetkezne,bőven elég egy 1280as gamehez minden ami most van a gépben...

(#9048) Anthony28 válasza Elmör (#9046) üzenetére

Anthony28
(őstag)
LOGOUT blog

Viszont neked is! :R

(#9049) Tuco Ramirez válasza Laraxior (#9047) üzenetére

Tuco Ramirez
(őstag)

Azt hiszem, a négymagos prociknál megvárom a Nehalem-et, amúgy is kevés játék támogat 4 magot egyelőre.
A GTX szerintem bírni fogja még jó ideig a strapát. A Crysis egyszeri kivétel volt, nem tudok róla, hogy a Cryengine2-vel más játék is készülne. Esetleg ha már 2008 második felében megérkeznek a valódi DX10-es játékok (pl. Alan Wake), lehet hogy kevés lesz a GTX... de majd meglátjuk. :U

Elmör: Kellemes Karácsonyi Ünnepeket neked is! :)

(#9050) Akra

Akra
(újonc)

Azon gondolkodom,hogy beruházzak e egy XFX 8800GTX XXX-re vagy várjak az új GTX-re...Legalább valami normálisabb infó lenne róla,hogy mikor jelenik meg stb...nagy a csend sajnos :U

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G80 (8800GTS/GTX/ULTRA) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.