Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G80 (8800GTS/GTX/ULTRA) (kiemelt téma)

(#14001) maxlanders válasza D@ni88 (#13994) üzenetére

maxlanders
(tag)

Egy Nvidia-s programmal ezt már próbáltam és már portalanítva is volt.

(#14002) Vigneau válasza Haart (#13992) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Miért ódzkodsz annyira a DOS-tól? Én NiBiToR-ral rendezem mindig az órajeleket és pendrive-ról az nvflash-sel frissítem. Szerintem rém egyszerű. ;)

A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

(#14003) Haart

Haart
(PH! addikt)

Téma: adott egy 88gtx, nem ad képet a dvi-ken keresztül, viszont a gép megy normálisan win is betölt, hallani a bejelentkező zenét. Vmi ötlet hogy mi lehet vagy, teljesen meghalt a kártya?

Vigneau: ez itt az uj helyzet :D Lehet behalt a kari teljesen. Szóval még bioszhoz se tudtam hozzányulni.

[ Szerkesztve ]

(#14004) Laraxior válasza Haart (#14003) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

meghalt a DVI vezérlő... :))
eladó akártya? Megvásárolom ;] :K :R

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#14005) Haart válasza Laraxior (#14004) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Ha felélesztehő akkor inkább segíts :D Minthogy már jösz rá mit a dögkeselyű ;] Valamennyi zsetont megér nekem. Ha segit valaki.

(#14006) Laraxior válasza Haart (#14005) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én ugy tudom hogy nem javítható...egyébként Physx-nek kellene :)) Döglött kariért ússe kapsz semmi zsetont...én meg adok neked mondjuk... majd megbeszéljük ;)
Kérdezz körbe...de szerintem tényleg nem javítható :(

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

(#14007) D@ni88 válasza Haart (#14005) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

esetleg a másik csatlakozó? :U

(#14008) Haart válasza D@ni88 (#14007) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Próbáltam mind2őbe. És semmi :W CSak szar hallani hogy közbe meg tölt a gép és belép winbe is csakhát képed nincs :(

(#14009) D@ni88 válasza Haart (#14008) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerezz be egy pci-os kártyát aztán hátha egy biosfrissítés helyrehozza, habár nicns sok valószínűsége...

(#14010) Haart válasza D@ni88 (#14009) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Úgynézki életet sikerült bele lehelni :D Remélem igy is marad. Ez nagyon komoly volt :DDD

(#14011) Haart

Haart
(PH! addikt)

Melyik a legolcsóbb és legjobb hütés egy 88gtx-re? Csakmert sajna accelero S1 nemmegy rá ha jóltom.

(#14012) Haart válasza Haart (#14011) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Jelenleg hátulról megvan támogatva egy 12cm-es ventivel, az nélkül hajlandó akár 100C is felmenni a kari :D

(#14013) Laraxior válasza Haart (#14011) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

tedd a ventivezérlést manualra..és 100%-ra... úgy azért nem mehet nagyon 70 fok fölé :K

(#14014) Haart válasza Laraxior (#14013) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Teszi a halál :D Hangos mint egy repcsi ;] Inkább mondj valami jó hütöt rá.

[ Szerkesztve ]

(#14015) Laraxior válasza Haart (#14014) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Thermalright, AC8800 Extreme,DuOrb,Zalman VF-1000
fejből ezek ugranak be :DDD

(#14016) Haart válasza Laraxior (#14015) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Ahogy nézem a gfx chilla is jó rá.

(#14017) Laraxior válasza Haart (#14016) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

AC-vel jársz a legjobban ezt mondom neked most.
Thermalrightom nekem volt...szart sem ér... 3slotot elfoglal,ugyanannyit hűt mint a gyári..csak halkabban.
DuOrb és a VF-1000: Beowulf-nak volt mindkettő..el is passzolta..semmit sem értek.
Viszont az AC Extreme-ről hallottam jókat...és veszettül is néz ki :C

(#14018) Haart válasza Laraxior (#14017) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Viszont az ac más karira nemjó csak erre :D Viszont a gfx chilla van még ami jó rá azt viszont már más karira is rátom tenni ha ez elmegy.

(#14019) Laraxior válasza Haart (#14018) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

jó kártya a GTX...cseréld le..Ultrára ;] :C
egyébként én azt mondom nem érdemes a gyári hűtést piszkálni. Max ha vizet teszel rá. szedd le,tisztisd meg,pasztázd szépen újra...a házadban rendezd el a ventiket...ha így megcsinálod nagyon nem lehet 70 fok felett a GPU...főleg ha manuálisan szabályzod a ventit... hangos..hangos..de legalább nem fől meg :D

(#14020) Haart válasza Laraxior (#14019) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Áh olyan embernek nemondj ilyet akinek csak 12-es ventik vannak a házában és mind minimumon pörög :D Nekem ez igenis hangos, rakéta hang ;]

(#14021) Vigneau válasza Laraxior (#14017) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hétfőn talán én is megtudom, megérte-e várnom az AC 8800 Xtreme-re. ;)

(#14022) Haart válasza Vigneau (#14021) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Nah arra kiváncsi leszek én is :C

(#14023) popey37

popey37
(őstag)

az én karim 8800GTS és a gyárihútővel felmegy akár 90 fokig is, pedig 100%-on pörög a venti, sőt a hútőburkolat ketté van vágva és egy másik venti is van rajta.
A gyári hútő egyszerúen rossz. probaképp felaplikáltam rá egy méretes alubordát 8cm-es ventivel és láss csodát, csak 60-65 fok. A gyári hútésnak az anyagával van baj, nem igazán jó hőleadó szerintem. A memóriáknál meg nem ér hozzá a chippekhez, hanem valamilyen fehér szivacsszerú anyaggal van kipótolva a hézag, szóval nem egy nagy durranás a gyári cooler :W

Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D

(#14024) maxlanders válasza D@ni88 (#13994) üzenetére

maxlanders
(tag)

Nos úgy tettem ahogy javasoltad. Aztán felhúztam mindent a játékban és vagy 5 pályán át küldtem. Nem volt semmi probléma egyenlőre.
Kösz szépen!

(#14025) old gray válasza Vigneau (#14021) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Megérte. :K

Én rivatunerrel belőttem fix 20%-os ford.számra és halk, és még terhelés alatt is elég ekkora venti sebesség. Reménykedj, hogy el fog férni a házadban. Vagy már megnézted előre, hogy lesz-e neki elég hely? :U

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#14026) maxlanders

maxlanders
(tag)

Az előbb egy kicsit elhamarkodtam, mert még fenn áll a túlmelegedés. :W

(#14027) Joshi válasza maxlanders (#14026) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Amikor még léghűtésem volt a Club3D 8800GTS 320-as kártyámon, akkor én azt csináltam hogy leszedtem a gyári hűtő műanyag burkolatát és a hűtőrácsra rágumiztam egy 1000rpm-es 120-as ventit állandó fordulaton(alaplapi FAN-ra dugtam). Minimum 20 C°-ot csökkent a hőmérséklete terhelés alatt, így beállt 50-60 C°-ra a kártya. :U

ui.: nagyon fontos még az is hogy a házba ne rekedjen bent a meleg levegő, mert akkor bizonyos idő után melegedni kezd minden hardver. Célszerű a ház hátuljába is betenni egy hasonló alacsony fordulatú 120-as ventit, ami kifelé fújja a levegőt. Ezt meg kell tervezni függően attól hogy milyen háza van az embernek. ;) Ha ez nem megoldható akkor még mindíg segít ha levesszük a ház oldallapját. :K

[ Szerkesztve ]

(#14028) Laraxior válasza Joshi (#14027) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én azért kíváncsi lennék erre a 20 fokra...mert ezzel én is kísérleteztem... és 5foknál többet nem hozott a konyhára...pedig szerverventit kapott :K :U

(#14029) Haart válasza Joshi (#14027) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Hát ja nálam hátulról van megtámogatva a proci felől egy 12es minimumon pörgő ventivel és ez 10C ot segített, most nem 100 fokos a kártya full loadnál csak 90 :D

(#14030) Joshi

Joshi
(PH! addikt)

Laraxior, Haart:
Nem tudom hogy mi lehet nálatok a gond, de nekem a Club3D hűtése bevált a leírtak alapján. Nekem is hamar feltűnt hogy 80-90 fokra is felment a kártya hőmérséklete, de ha levettem a burkolatot és rátettem egy állandóan forgó ventit (nyitott ház oldallal) akkor nem ment feljebb a hőfok 50-60 foknál. :N Lehet hogy az újrapasztázás segíteni fog, de szerintem nem egy nagy költség egy AC S1 Rev. 2 amivel biztosan hűvösen tudnátok tartani a kártyát ráadásul halkan. :K

[ Szerkesztve ]

(#14031) Haart válasza Joshi (#14030) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

S1 rev2 rámegy a 88gtx-re? Az érdekes lenne. Én úgy tudom hogy nem megy rá. Valaki erősítsen meg vagy cáfoljon meg ebben :D

(#14032) Vigneau válasza old gray (#14025) üzenetére

Vigneau
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

CM RC-590 házam van, bőven el fog férni benne. :K

Haart: Sajnos nem megy rá az S1. Ha nem így lett volna, nem adom oda a 7950GT-mmel. ;)

[ Szerkesztve ]

(#14033) Joshi válasza Haart (#14031) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Akkor mese nincs vizet neki. :DDD

(#14034) Haart válasza Joshi (#14033) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Vizezzen a benzinkutas :D Sőt még az se ;] Nem kenyerem a víz.

(#14035) Joshi válasza Haart (#14034) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Pedig hatékony és halk(cpu hőfok fals):

És egész pofásan kivitelezhető(igaz nem olcsó):
Vízhűtésem

(#14036) Haart válasza Joshi (#14035) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Igaz hogy jó és szép, meg drága is, meg nemtom hogy tudsz ekkora csőrengetegben lenni :D

(#14037) B4l!nt

B4l!nt
(tag)

Hello!
Lehet, hogy hülye kérdés de a ramokon lévő fehér cucc miből van? A múltkor újrakentem a gpu-t de azok a fehér hülyeségek elég rossz állapotban vannak.
ezekre gondolok.

(#14038) Haart válasza B4l!nt (#14037) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Ezek ilyen hőátadó tappancsok volnának, de nemtudom hogy van-e sok értelmük, sztem inkább melegítenek mint elvonják a hőt :D

(#14039) old gray válasza Vigneau (#14032) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Akkor ok, de nekem kicsinek tűnik a házad az accelero meg 25,2cm hosszú, nekem is csak így fért el: [link] azaz ki kellett venni az egyik hdd-rögzítő műanyagot.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#14040) Haart válasza old gray (#14039) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Ajaj az dedurva :D

(#14041) Haart

Haart
(PH! addikt)

Egyébként ati oldalról melyik kártyával ér vel egy 88gtx? Felér egy 4870-el?

(#14042) Laraxior válasza Haart (#14041) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:Y :( 4850 alatt van ... az Ultra van kb ugyanott..hol az Ultra az erősebb hol a 4850 :K :R

(#14043) Haart válasza Laraxior (#14042) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Ejj 4850 alatt van? Az durva. :W

(#14044) Haart válasza Haart (#14043) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Akkor tényleg nem érdemes egy ilyen kohót tartani ha van kevesebbet fogyasztó kártya ami jobb nála :D

(#14045) JONAS77

JONAS77
(fanatikus tag)

sok jó ötlet és tanács az utóbbiakat olvasva, nos nekem is egy Asus 8800-as GTS-em van,
ma történt meg először, hogy autóversenyzés közben lekapcsolt a monitorom :F
viszont a gép ugyanúgy ment tovább, én arra gondolok, hogy maximumon volt beállitva a grafika, sajnos nem tudok pontos számot mondani a hőfokról, de kb 68-70 fokos szok lenni a g.mag

[ Szerkesztve ]

Opel Astra OPC - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 4

(#14046) D@ni88 válasza JONAS77 (#14045) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is volt ilyen, de akkor túl volt húzva a dolog...

(#14047) JONAS77 válasza D@ni88 (#14046) üzenetére

JONAS77
(fanatikus tag)

Aha, erre nem is gondoltam, de tegnap vettem észre, hogy a kártyám magja egy kicsit nagyobb frekin megy 513 MHz helyett 519-en megy, én hozzá se nyúltam, nem tudom mitől fogta magát és egy kicsit tekert a sebességén, a gépek életre kelnek?! De komolyra forditva a szót, azt viszont észrevettem, hogy ez a bizonyos autószimulátor, Race 07 a Nordschlefe-i pályán eléggé szaggatott, de tegnap ez valahogy megszünt, még a grafikai beállitásokon sem állitottam, minden maximumon van, lehet hogy a kari ezért emelt egy kicsit a frekvencián? Mégegyszer mondom én nem emeltem a kártyán! Ja, és ha igy hagyom ez nem fog okozni gondot, csak 6 MHz-ről van szó :F :F

[ Szerkesztve ]

Opel Astra OPC - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 4

(#14048) D@ni88 válasza JONAS77 (#14047) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

6mhz-től nem kéne kikapcsolnia... :(

(#14049) popey37

popey37
(őstag)

Na vettem egy hütőt a vga-ra. Musashi , univerzális, a következő karimra is jó lessz.
Van valakinek ilyen coolere?

Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D

(#14050) Haart válasza popey37 (#14049) üzenetére

Haart
(PH! addikt)

Ezek szerint 88gts-ed van?

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  Nvidia GeForce G80 (8800GTS/GTX/ULTRA) (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.