Egy Nvidia-s programmal ezt már próbáltam és már portalanítva is volt.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
maxlanders
(tag)
Miért ódzkodsz annyira a DOS-tól? Én NiBiToR-ral rendezem mindig az órajeleket és pendrive-ról az nvflash-sel frissítem. Szerintem rém egyszerű. 
A lét határozza meg a tudatot. Ha megiszod a lét, a tudat elmegy...

Haart
(PH! addikt)
Téma: adott egy 88gtx, nem ad képet a dvi-ken keresztül, viszont a gép megy normálisan win is betölt, hallani a bejelentkező zenét. Vmi ötlet hogy mi lehet vagy, teljesen meghalt a kártya?
Vigneau: ez itt az uj helyzet
Lehet behalt a kari teljesen. Szóval még bioszhoz se tudtam hozzányulni.
[ Szerkesztve ]
meghalt a DVI vezérlő... 
eladó akártya? Megvásárolom

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Haart
(PH! addikt)
Ha felélesztehő akkor inkább segíts
Minthogy már jösz rá mit a dögkeselyű
Valamennyi zsetont megér nekem. Ha segit valaki.
én ugy tudom hogy nem javítható...egyébként Physx-nek kellene
Döglött kariért ússe kapsz semmi zsetont...én meg adok neked mondjuk... majd megbeszéljük
Kérdezz körbe...de szerintem tényleg nem javítható 
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded
esetleg a másik csatlakozó? 

Haart
(PH! addikt)
Próbáltam mind2őbe. És semmi
CSak szar hallani hogy közbe meg tölt a gép és belép winbe is csakhát képed nincs 
szerezz be egy pci-os kártyát aztán hátha egy biosfrissítés helyrehozza, habár nicns sok valószínűsége...

Haart
(PH! addikt)
Úgynézki életet sikerült bele lehelni
Remélem igy is marad. Ez nagyon komoly volt 

Haart
(PH! addikt)
Melyik a legolcsóbb és legjobb hütés egy 88gtx-re? Csakmert sajna accelero S1 nemmegy rá ha jóltom.

Haart
(PH! addikt)
Jelenleg hátulról megvan támogatva egy 12cm-es ventivel, az nélkül hajlandó akár 100C is felmenni a kari 
tedd a ventivezérlést manualra..és 100%-ra... úgy azért nem mehet nagyon 70 fok fölé 

Haart
(PH! addikt)
Teszi a halál
Hangos mint egy repcsi
Inkább mondj valami jó hütöt rá.
[ Szerkesztve ]
Thermalright, AC8800 Extreme,DuOrb,Zalman VF-1000
fejből ezek ugranak be 

Haart
(PH! addikt)
Ahogy nézem a gfx chilla is jó rá.
AC-vel jársz a legjobban ezt mondom neked most.
Thermalrightom nekem volt...szart sem ér... 3slotot elfoglal,ugyanannyit hűt mint a gyári..csak halkabban.
DuOrb és a VF-1000: Beowulf-nak volt mindkettő..el is passzolta..semmit sem értek.
Viszont az AC Extreme-ről hallottam jókat...és veszettül is néz ki 

Haart
(PH! addikt)
Viszont az ac más karira nemjó csak erre
Viszont a gfx chilla van még ami jó rá azt viszont már más karira is rátom tenni ha ez elmegy.
jó kártya a GTX...cseréld le..Ultrára
egyébként én azt mondom nem érdemes a gyári hűtést piszkálni. Max ha vizet teszel rá. szedd le,tisztisd meg,pasztázd szépen újra...a házadban rendezd el a ventiket...ha így megcsinálod nagyon nem lehet 70 fok felett a GPU...főleg ha manuálisan szabályzod a ventit... hangos..hangos..de legalább nem fől meg 

Haart
(PH! addikt)
Áh olyan embernek nemondj ilyet akinek csak 12-es ventik vannak a házában és mind minimumon pörög
Nekem ez igenis hangos, rakéta hang ![;]](/dl/s/v1.gif)
Hétfőn talán én is megtudom, megérte-e várnom az AC 8800 Xtreme-re. 

Haart
(PH! addikt)
Nah arra kiváncsi leszek én is 

popey37
(őstag)
az én karim 8800GTS és a gyárihútővel felmegy akár 90 fokig is, pedig 100%-on pörög a venti, sőt a hútőburkolat ketté van vágva és egy másik venti is van rajta.
A gyári hútő egyszerúen rossz. probaképp felaplikáltam rá egy méretes alubordát 8cm-es ventivel és láss csodát, csak 60-65 fok. A gyári hútésnak az anyagával van baj, nem igazán jó hőleadó szerintem. A memóriáknál meg nem ér hozzá a chippekhez, hanem valamilyen fehér szivacsszerú anyaggal van kipótolva a hézag, szóval nem egy nagy durranás a gyári cooler 
Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D

maxlanders
(tag)
Nos úgy tettem ahogy javasoltad. Aztán felhúztam mindent a játékban és vagy 5 pályán át küldtem. Nem volt semmi probléma egyenlőre.
Kösz szépen!

old gray
(PH! addikt)
Megérte. 
Én rivatunerrel belőttem fix 20%-os ford.számra és halk, és még terhelés alatt is elég ekkora venti sebesség. Reménykedj, hogy el fog férni a házadban. Vagy már megnézted előre, hogy lesz-e neki elég hely? 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

maxlanders
(tag)
Az előbb egy kicsit elhamarkodtam, mert még fenn áll a túlmelegedés. 

Joshi
(PH! addikt)
Amikor még léghűtésem volt a Club3D 8800GTS 320-as kártyámon, akkor én azt csináltam hogy leszedtem a gyári hűtő műanyag burkolatát és a hűtőrácsra rágumiztam egy 1000rpm-es 120-as ventit állandó fordulaton(alaplapi FAN-ra dugtam). Minimum 20 C°-ot csökkent a hőmérséklete terhelés alatt, így beállt 50-60 C°-ra a kártya. 
ui.: nagyon fontos még az is hogy a házba ne rekedjen bent a meleg levegő, mert akkor bizonyos idő után melegedni kezd minden hardver. Célszerű a ház hátuljába is betenni egy hasonló alacsony fordulatú 120-as ventit, ami kifelé fújja a levegőt. Ezt meg kell tervezni függően attól hogy milyen háza van az embernek.
Ha ez nem megoldható akkor még mindíg segít ha levesszük a ház oldallapját. 
[ Szerkesztve ]
én azért kíváncsi lennék erre a 20 fokra...mert ezzel én is kísérleteztem... és 5foknál többet nem hozott a konyhára...pedig szerverventit kapott

Haart
(PH! addikt)
Hát ja nálam hátulról van megtámogatva a proci felől egy 12es minimumon pörgő ventivel és ez 10C ot segített, most nem 100 fokos a kártya full loadnál csak 90 

Joshi
(PH! addikt)
Laraxior, Haart:
Nem tudom hogy mi lehet nálatok a gond, de nekem a Club3D hűtése bevált a leírtak alapján. Nekem is hamar feltűnt hogy 80-90 fokra is felment a kártya hőmérséklete, de ha levettem a burkolatot és rátettem egy állandóan forgó ventit (nyitott ház oldallal) akkor nem ment feljebb a hőfok 50-60 foknál.
Lehet hogy az újrapasztázás segíteni fog, de szerintem nem egy nagy költség egy AC S1 Rev. 2 amivel biztosan hűvösen tudnátok tartani a kártyát ráadásul halkan. 
[ Szerkesztve ]

Haart
(PH! addikt)
S1 rev2 rámegy a 88gtx-re? Az érdekes lenne. Én úgy tudom hogy nem megy rá. Valaki erősítsen meg vagy cáfoljon meg ebben 
CM RC-590 házam van, bőven el fog férni benne. 
Haart: Sajnos nem megy rá az S1. Ha nem így lett volna, nem adom oda a 7950GT-mmel. 
[ Szerkesztve ]

Joshi
(PH! addikt)
Akkor mese nincs vizet neki. 

Haart
(PH! addikt)
Vizezzen a benzinkutas
Sőt még az se
Nem kenyerem a víz.

Joshi
(PH! addikt)

Haart
(PH! addikt)
Igaz hogy jó és szép, meg drága is, meg nemtom hogy tudsz ekkora csőrengetegben lenni 

B4l!nt
(tag)
Hello!
Lehet, hogy hülye kérdés de a ramokon lévő fehér cucc miből van? A múltkor újrakentem a gpu-t de azok a fehér hülyeségek elég rossz állapotban vannak.
ezekre gondolok.

Haart
(PH! addikt)
Ezek ilyen hőátadó tappancsok volnának, de nemtudom hogy van-e sok értelmük, sztem inkább melegítenek mint elvonják a hőt 

old gray
(PH! addikt)
Akkor ok, de nekem kicsinek tűnik a házad az accelero meg 25,2cm hosszú, nekem is csak így fért el: [link] azaz ki kellett venni az egyik hdd-rögzítő műanyagot.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Haart
(PH! addikt)
Ajaj az dedurva 

Haart
(PH! addikt)
Egyébként ati oldalról melyik kártyával ér vel egy 88gtx? Felér egy 4870-el?
4850 alatt van ... az Ultra van kb ugyanott..hol az Ultra az erősebb hol a 4850

Haart
(PH! addikt)
Ejj 4850 alatt van? Az durva. 

Haart
(PH! addikt)
Akkor tényleg nem érdemes egy ilyen kohót tartani ha van kevesebbet fogyasztó kártya ami jobb nála 

JONAS77
(fanatikus tag)
sok jó ötlet és tanács az utóbbiakat olvasva, nos nekem is egy Asus 8800-as GTS-em van,
ma történt meg először, hogy autóversenyzés közben lekapcsolt a monitorom
viszont a gép ugyanúgy ment tovább, én arra gondolok, hogy maximumon volt beállitva a grafika, sajnos nem tudok pontos számot mondani a hőfokról, de kb 68-70 fokos szok lenni a g.mag
[ Szerkesztve ]
Opel Astra OPC - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 4
Nekem is volt ilyen, de akkor túl volt húzva a dolog...

JONAS77
(fanatikus tag)
Aha, erre nem is gondoltam, de tegnap vettem észre, hogy a kártyám magja egy kicsit nagyobb frekin megy 513 MHz helyett 519-en megy, én hozzá se nyúltam, nem tudom mitől fogta magát és egy kicsit tekert a sebességén, a gépek életre kelnek?! De komolyra forditva a szót, azt viszont észrevettem, hogy ez a bizonyos autószimulátor, Race 07 a Nordschlefe-i pályán eléggé szaggatott, de tegnap ez valahogy megszünt, még a grafikai beállitásokon sem állitottam, minden maximumon van, lehet hogy a kari ezért emelt egy kicsit a frekvencián? Mégegyszer mondom én nem emeltem a kártyán! Ja, és ha igy hagyom ez nem fog okozni gondot, csak 6 MHz-ről van szó

[ Szerkesztve ]
Opel Astra OPC - Sky-Watcher 200/1000 NEWTON TELESCOPE + BAADER HYPERION ◙ OLYMPUS E-620 + 14-42mm + 40-150mm + 70-300mm, HLD-5, iPhone 4
6mhz-től nem kéne kikapcsolnia... 

popey37
(őstag)
Na vettem egy hütőt a vga-ra. Musashi , univerzális, a következő karimra is jó lessz.
Van valakinek ilyen coolere?
Gigabyte EP43 DS3, E8400, 2x2Gb A-Data DDR2 1066 mhz, GIGA GTX260, 700 W hypro/ 150/750 reflector,Canon 300D