A tápban van tekercs bőven! Azokon csak a vastag lakkozás segít!
A monitorod gyanus, hogy hangot ad. Nekem egy gagyi Iiyama van és az csendes...
Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.
A tápban van tekercs bőven! Azokon csak a vastag lakkozás segít!
A monitorod gyanus, hogy hangot ad. Nekem egy gagyi Iiyama van és az csendes...
én akartam...

Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Megoldhatták volna gyárilag is... Monitor meg mind ilyen... 931C
Laraxior remélem láttad te is a képet 
All Black...
A kikapcsolásnál akkor szólal meg a kártya, ha a 12V-os ág egy picit terhelt. A kártya hamarabb eszi meg a 12V-ot minthogy a rendszer teljesen lekapcsolna. Engem is megőrjített, de kicseréltem a tápot és azóta nem csinálja.
Upsz! Tényleg a 10000-ik hsz volt! Na akkor lassan zárhatják a totyikot a modik.
mán panaszkonnyi sem lehet,és még szó sem eset a ramjaimról

Nekem is csak 3d-ben ciripelt,elmondtam ahol vettem, kinevettek,bevittem megnéztük,egyből kuss lett
Még szerencse hogy ismerősök, kaptam helytte egy gainwardot.
[ Szerkesztve ]
Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded

Le nem cserélném semmire a NorthQ full passiv tápját 
Nincs zárás. Nézd meg a G92 topikot hol tart (
)
[ Szerkesztve ]
All Black...
Tarháljak Neked is egy hőmérőt?

Köszi, de elég a reggeli testhő mérés 
All Black...
Ja, öröm is abban keresni valamit
NorthQ rulez!! NQ Giant Connectorom van! Nagyon szeretem, simán kiköhög 1.1 kW-ot!
Legalább a teraszról behozott félméteressel?
Te meg a villanyszámlát köhögöd
..minek akkora?

Persze és rectalisan, hogy ne legyen nagy tévedés 
All Black...

Hát ha már nem vett GTX-et a gépbe, legyen benne valami nagy 
All Black...
Idle "csak" 210W-ot kap be a gép (ebből majd 100W az a qrva alaplapom)
Két Ultra miatt vettem, hátha... De aztán semmi nem lett belőle. Durva, hogy 4 db 8pines PCI-E tápcsatija van ( az 400W csak a VGA kártyáknak!)

GX2? 
[ Szerkesztve ]
All Black...
Két GTX mié nem jó? különböző márka is baj volt...pedig mennek együtt.
Cserélhettem volna a lapom egy ilyenre mint a Tiéd,de inkább hagytam 
8 pines? nem értem,az enyémen 6 pines van... 
Stalker: Csak nem burzsujkodik...
[ Szerkesztve ]

Amúgy rájöttem: csomóan azt csinálják, hogy megvesznek egy kártyát, letesztelik és eladják. Sokan nem is buknak rajta.
All Black...
Passz, bár ha az "csak" egy dupla nyákos GTS lesz, szerintem elég lesz rá a 2 db 6pines
Maradtak a GTS-ek. Gyorsabbak azok, ha jól meghúzom a hajukat.
A szörnyteg 2900XT-n is 8pines az egyik tápcsati. Kell is annak a ventinek
mivel hogy a GPU elég harmatos 
Ammire jó?Elmondja volt ilyenem és kész? Bedobja 3dmark eredménybe?
Egyébként asse ér semmit én meg arra jöttem rá.Anno 9. vagy hanyadik voltam a 6600GT-vel,de most aki bevág egy core2 alá egy olyat,jóval nagyobb előnnyel indul..erre ki lehetne találni valamit.Tudom hülye gondolat hogy 6600GT core2-höz de én is voltam 1 hónapig core2-vel és 7900GS-el,a váltás megérkeztéig.Szal nem tuti. 
A gámák jól tekerjenek! Az a lényeg!
Nem tudom miről beszélek? A gépemet már egy hete be sem kapcsoltam.
[ Szerkesztve ]
harmatos? inkább gőzös,a pirosaknál mindig is "meleg" (hehe b**ik) volt a helyzet.Ződ a tuti,a hűvösebb,mondjuk ezt mi téli születésűek

[ Szerkesztve ]
A "piros" kártya katasztrófa! Volt 2900-esem. Fizikai kártyának volt betéve anno a két GTS közé, amíg meg nem vette egy srác. Ő aztán írta, hogy nagyon meg van vele elégedve. Irigyeltem, nekem rettenetes dolgokat művelt!
Lehet neki elég a szolidabb teljesítmény
Nah menek alvadni...jóccakát 

Megyek én is ezt csinálni!
Jóreggelit!
Érdekes dolgot talátam: [link]
Magyarán a VALVe is átáll a zöld oldalra?

ez nagyon durva az ep2be még az van h "ati-n a király"
köszi már huzom is le 
[ Szerkesztve ]
tegnap monitoroztam a crysis vmem igényét. és 420körül zabált. pedig csak 320as GTSem van
ez hogy lehet?
Bazz,újraindult agépem Crysis közben...haldoklik a memória...ideje...holnap kapok egy másikat addig kinyírom 
Cúnya dolog
De nincsen más választásod...
Killhates, erre esetleg 5let?
Belenyúl a rendszermemóriádba. Ha megnézed pl 3DM06-al a rendelkezésre álló videó memóriát láthatpd, hogy szükség esetén "hozzácsap" a meghajtó program egy "kevéske" (kb 512 MB-ot) a rendszermemóriából. Nekem a 4 GB-ból másfelet simán megkaptak a G92-esek. Nézetem is nagyot. Most a 3 GB-ból még felet dedikál az alaplap a PCI-E szükségleteihez.
hát nem tom, ott rivába 512-t maxolt be... szval akkor 192megát adott hozzá vagy hogy is van ez?
amúgy lehet állítani mennyit csapjon hozzá?

Ez azért lehet, hogy nem 64 bites oprendszert használsz és nemtud az 4GB-nál több memóriát megcímezni,beleértve a videómemóriát is! Szóval ha 4gb ram van a gépedben 2 8800GTS 512 akkor abból a rendszer maximum 3gb-ot fog használni, a maradék 1 elveszi(nem hasznosul csak van)
HAF 932,AMD FX-8120,Asrock 990FX Fatal1ty,8Gb Corsair 1866Mhz, X-FI Titanium Fatal1ty, SAPPHIRE HD5850
Akkor most miért csak 2.5 GB-om van? 
hát mert alapból 3,5 gigát kezel le a 32bites.
neked van 2*512Vramod.... ami3,5ből 1giga az 2,5 
tegyél feé 64bitet...
[ Szerkesztve ]
Neeeem. Az SLI rendszerből mindig csak a kisebbik VRAM látszik csak az operációs rendszerben. Nem adódik össze a két VGA kártya memóriája. Ez tuti! Nekem minden tesztprogram 512 MB VRamot ír ki! És a 640-es GTS-el is így volt. Ott is 2.5 GB volt csak a gépben, a barátomnak 4 GB van a gépében, 768-as GTX-e van, és 3 GB memóriát lát a gép.
Felraktam a 64 bit-es Vista-t, de az is csak 2.5GB-ot látott.
Azt mondják ez az abberáció a 680-as alaplap sajátossága. 

Aberrációt akartál mondani...
[ Szerkesztve ]
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Juj, b@sszus igen! Köszi!
Ez olyan mint a muszály !
[ Szerkesztve ]
esetleg olyan nincs a memóriáknál a biosban h memory remap?
Ezt már mások is kérdezték. Szaladok megnézem!
Nincsen
az Asus-okban van.

memory remap azmiaz???
Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég...
Öööö... Én sem tudom, meg az sem aki a multkor mondta, hogy kapcsoljam be. Állítólag segít a 680 chipset-en a memória próblémákon. (pl miért 2.5GB-ot lát a 3-ból?)

Az teljesen mind1, hogy a tesztprogramok mit irnak ki! A lényeg a Windows Minden ramot megcímez ami a hardware elemeken található, különben nemtudná semmilyen program, allkalmazás használni! Így mindenképpen levonja a 4GB-t ramodból! Még ha van egy X-FI hangkarid akkor annak a 64mb-os ramját is!!
HAF 932,AMD FX-8120,Asrock 990FX Fatal1ty,8Gb Corsair 1866Mhz, X-FI Titanium Fatal1ty, SAPPHIRE HD5850

Nekem is Vista 64bit-van fent és nekem tökéletesen 4gb-ot lát és használ! A REMAPING az memória visszacímezést jelent asszem de[link]
[ Szerkesztve ]
Nabasszus! Akkor most már ezt is tudom. Thx az info-t!
De akkor miért van, hogy kiveszem az egyik kártyát és akkor is 2.5 GB ramom van?
(lassan az agyadra megyek, de hidd el nem direkt) 

A memóriaméret felső határai
A köztudatban általánosan elterjedt információ, hogy a 32 bites rendszereken maximálisan 4 GB a felhasználható memória, azonban számos felhasználótól érkezett panasz, miszerint a Windows csak 3-3,5 GB-ot jelez elérhető memóriaként. Ez nem a memóriák hibája és nem is az operációs rendszeré. A memóriaméret felső határait két tényező szabja meg: az alaplap befogadóképessége és az operációs rendszer által megcímezhető tartomány. A 32 bites architektúrára épülő alaplapok általában 4 GB memóriát kezelnek, és a Windows Vista is ennyit képes megcímezni. Ez azonban nem jelenti, hogy a felhasználó is képes lesz mind a 4 GB-ot elérni.
A Windows a teljes memóriaterület bizonyos részét fenntartja a lapozófájlnak, valamint a hardvereszközök számára. Miért? Példaként vegyünk egy videovezérlőt, mely 256 MB integrált memóriával rendelkezik. Mivel az operációs rendszernek ezt a memóriaterületet is meg kell tudnia címeznie az első 4 GB-os címtartományban, az eszköz memóriája máris 256 MB-tal csökkentette az alaplapba illesztett fizikai RAM méretét. Ha sok nagy memóriával rendelkező eszközt használunk ez az érték akár a fél GB-ot is könnyen elérheti. Bár az elérhető rendszermemória mérete függ a PC-hez csatlakoztatott eszközöktől, a Windows Vista driver-kompatibilitási okokból és a memóriacímek ütközésének elkerülése érdekében 3,12 GB-ra korlátozza a felhasználható RAM méretét.
Ahhoz, hogy mind a 4 GB-ot a rendszer számára is elérhetővé tegyük, illetve 4 GB-nál több memóriát kezeljünk az alábbi feltételeknek megfelelő környezettel kell rendelkeznünk:
A chipsetnek legalább 8 GB címtartományt kell támogatnia (pl. Intel 975X, P965, 955X "Socket 775"-ös aljzatban, AMD processzorok esetén Socket F, Socket 940, Socket 939, vagy Socket AM2 aljzat)
A processzornak támogatnia kell az X64 utasításkészletet (AMD64 vagy Intel EM64T)
A BIOS-nak támogatnia kell a "memory remapping" szolgáltatást
A Windows operációs rendszer 64 bites változata szükséges
Az otthoni felhasználásra szánt Windows verziók által kezelt maximális memóriaméret az alábbiak szerint alakul:
Windows XP Home: 4GB
Windows XP Professional: 4GB
Windows XP X64 Edition: 128GB
Windows Vista Home Basic: 4GB
Windows Vista Home Basic 64 bit: 8GB
Windows Vista Home Premium: 4GB
Windows Vista Home Premium 64 bit: 16GB
Windows Vista Ultimate: 4GB
Windows Vista Ultimate 64 bit: 128GB

hali nemtudjátok a 8800 gts 640mb ossze lehet rakni sli-be a 320mb-sal?