Vagy lásd,milyen jól tudok linkelni:[link] 
TDU 2:csanyi82HUN Nokia employee (yet for a while) but HTC user :)

Vagy lásd,milyen jól tudok linkelni:[link] 

srácok valaki probálta már a 163.11 béta drivert (vista alatt)
Tényleg van már az xp szintjén???
Más fórumokon állítólag igen !!!!
Valaki teszt????
ha nem nagy kérés akinek fenn van?????
Gigabyte P35 DS4,CM Hyper 212,Core 2 Quad Q9300,4gb corsair 800mhz c4,BfG MaXcore GTX 260 Oc2,G15+G9 samsung 971P

Szerintetek érdemes lenne venni egy Asus 8800 GTS 320-ast ebbe a gépbe? AMD A64 3500+@ 3800+, 2 X 512 MB ram, MSI K8N Neo4 H. Nem fogná túlságosan vissza a proci? 1024 X 768-as felbontásban használnám AA, AF nélkül, persze max részletességgel a játékokban. Előre is thx!
sztem pont jo lesz a konfig a kivansagaidhoz 
unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337
(#1005) hülyegyerek válasza Ronaldo 99 (#1003) üzenetére

Hát...valszeg procilimites lesz,de ebbe a gépbe még elmegy....lásd:[link]
[Szerkesztve]
(#1006) Tuco Ramirez válasza Ronaldo 99 (#1003) üzenetére

Egy kicsit erősebb proci jobb lenne, de azt később is berakhatod, ha lesz rá keret. Az öcsémnek egyébként majdnem pont ugyanez a konfigja van, és nagyon boldog vele... 
SC2 ID: Peter 1714
Az Oblivion viszont egylőre mindent maxra húzva meg se akad, bár még csak az elején a barlangban vagyok. Kint majd lehet a füvek számát lejebb kell adni... Esetleg egy-két árnyékot kikapcsolni. Kiváncsi leszek.

Menni fog az maxon nem kell semmit visszavenned legalábbis nálam nem volt semmi gond.
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)
Milyen felbontásban nyomtad? Kimenve a szabadba először a vizet, s hegyormokat nézve 50 körül van, elfordulva aváros felé, ahol nagyon sok a fű, akkor viszont lemegy 20-ra. 1680*1050-ben.

Szia!
Nálam 1440/900-ban megy minden ennyi a monitorom max felbontása.Ebben pedig nincs semmi gond szinte semmelyik játékkal.(kivéve Nwn2)
''MERT MEGTEHETEM'' by:Tirexi:)

lehet nem e6420 lesz hanem nekem is kazán +20 K egyszer kell kifizetni és jo 1 darabig
most fel hivnak azon vinék az régi gépemet
a cput megveszem ebből és gomeztől cask a gtx szept.15 től lehet rendelni
nekem előbb kellene
élsimítás is bent van?
Nem rossz, de a jó nem ilyen.......
Nem, én semmit nem játszok élsimítással. Egy pici van a Serious Sam 2-n, de ott sem tudom mekkora.

Csáo! Melyik 8800 gts 320mb os kártyát érdemes venni?(márka) köcci

egyiket se
kár,pedig sztem a 8800 az első olyan kari,amiben már lehet használni kompromisszum nélkül 2-4-8-16X élsimítást.....
inkább vegyél egy 640-eset

Mint azt már sokszor elmondták az itteni kollégák tökmindegy mert ref.kártya.
Ár és garancia alapján dönts! 

Na,kipróbáltam a kártyám mit bír:660/1100 
Azért 1680-ban igencsak kompromisszumokkal lehet. 

Ismerősömnek rakok össze egy gépet, megéri a +10K a 640-es GTS-t a 320-hoz képest?
Jelenleg ha nagy felbontásban akar szűrőket is használni, akkor igen, meg valószínűleg a jövőben kisebb felbontásokban is valamivel gyorsabb lehet. +10K-t megér.

GTX-et meg csakcsak de GTS-t nemhiszem.

Elég nagy monitorja van, igaz azt mondta, hogy fog játszani, de inkább konvertál, tömörít, így elsősroban egy izmos proci kell neki. Ő soha nem használ szűrőket,(azt sem tudja mi az) csak vigye High-on a játékokat és kész, nincsenek akkora igényei...
MOD: A srácot nem veri földhöz a +10K, de azért szeret spórolni... 
[Szerkesztve]
ultrát kell venni, azzal majd megy 
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

Ez kész, hogy még a 16.xxx hozzászólás is, hogy melyik kártyát érdemes venni a 320-as vagy 640-es GTS-ből, vagy GTX-ből.....lefordultam a székről... 
Toshiba L505-110 -- Samsung Galaxy i9100 -- XBOX360 Elite

miért melyiket érdemes venni? 
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

van az 15-20is
Amd X2 5600@3150+HyperTX, Giga M59SLI-S4, 2GB Kingmax 800, Asus 8800GTS 320, 500GB Maxtor11-300, LG-H50L, AeroEngine IIBBP, Enermax Liberty 400W, Samsung SM-931BF, Logitech Classic key, Logitech G7+Steelpad 5L.

amelyiken szebb a matrica, és pont befér a gépbe... 
szerintem el tudják dönteni, csak megerősítést várnak...
We are the Immortals - From Hell we rise - We are the Immortals - Death Metal, no compromise!

ez is csak az alsó pcie-be ment bele mert a felsőnél már a chipset hűtőbordája akadályozta 

Akinek a legtöbb hozzászólása van a totyikban, vagy minden nap hozzá tud szólni valamit az aktuális témához, azt kérem, hogy az aláírását írja át arra, hogy melyik kártyát érdemes venni a 8800-as szériából...az aláírás mindíg látszik...Thanks

Prohardveren nincs sticker?...ami minden oldalon látszik?
Mindenki másképp csinálja...
akkor majd írogatok minden nap, hogy mindenki lássa...

Üdv mindenkinek
Olyan kérdésem lenne hogy milyen márkájú 8800gtx-et érdemes venni?
én ezek között nem tudtam dönteni de nyitott vagyok új javaslatokra is:
Gainward, Leadtech, Gigabyte
előre is köszi
Benedico omnes armaturas! Benedico digitabula et brachiales, cataphractes atque pectorales!
lásd: aláírásom.

Kérdezd meg mfranky-től, biztos lefordul megint a székről... 
De összevetve teljesen mindegy, olcsó legyen és sok gari. Csak át van matricázva az egész... 

Ma már nem merek felülni a székre többet, megterítettem magamnak a padlón...

Deicide: látod..már ez sem segít...
pedig megtettél mindent... 
[Szerkesztve]

Jó étvágyat! 
Amúgy szerintem marad a 320-as GTS... ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#1040) C.Brigante válasza keszegduda (#1039) üzenetére

sziasztok keresek egy tesztet amiben kiderül, hogy mit érdemes venni, 320 vagy 640?
lécci segítsetek 
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF
(#1041) keszegduda válasza C.Brigante (#1040) üzenetére

Mindig is jó barátod volt/van/lesz: www.google.co.hu
Aláírásod: LOL mindenki azt vesz magának amit akar...ezzel az erővel szar a GTS-ed mert a GTX jobb vagy az Ultra... 
[Szerkesztve]
(#1042) C.Brigante válasza keszegduda (#1041) üzenetére

ugye a hsz-em nem vetted komolyan??? 
(#1043) keszegduda válasza C.Brigante (#1042) üzenetére

Nem, de lehet hogy egy sügér jön és meglátva rohana boltba venni olyant....

azt hiszed a te alairasod majd segit? 
unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

Na, szegény Exhodus-t jól leoltottátok... 
Nyugi srácok, mindannyiunk kezdőként indult anno ebben a topicban, mibe kerül odakanyarítani egy szabványválaszt azoknak a laikusoknak, akik beesnek ide a topicba? 
SC2 ID: Peter 1714

ez eszembe sem jutott.... 

Ha HR-03 Plust szerelek, akkor milyen pasztát használjak? és hol mennyiért lehet beszerezni?...egyáltalán lényeges, vagy használhatok a CPU-hoz (zalman féle) tubusokat is? 

Arctic Silver 5. 2k egy kis fecskendő, ezüst paszta én ezt használom a procira, az egyik legjobb.
mod: ha ilyet használnál vigyázz, nehogy más is olyan legyen (nyák, alkatrész) mert zárlatot csinálhat. (jó vezető)
[Szerkesztve]

Kösz az infot...mivel még maradt a zalmanokhoz adottból ezért azt használom majd el...mekkora felület eza 8800GTS? és most nagyon láma leszek...de milyen vastagon kell felvinni a felületre ezt a taknyot?

a GPU felületre gondolsz? vékonyan kend be ha vastag az sem jó, ezt sajna érezni és látni kell.
mod: bár én amikor a procit kentem, akkor csak egy csíkot húztam a mag fölé kb. aztán szétteríti magát, sztem azért GPU nál kend el, hogy mindhova jusson.
[Szerkesztve]