Hirdetés

Aktív témák

  • Lirion

    addikt

    válasz Stalker-2572 #42131 üzenetére

    Mentegetőzni soha eszedbe se jusson! Ha bizonyítani akarja, hogy ő tényleg jól néz ki, mondhatod, hogy elhiszed, ha kirak egy reggeli képet, amin még kócos a haja és nincs kipingálva meg feldíszítve. :)

    (#42132) Gergő_
    Amúgy szerinted jó ötlet a külsejét bármilyen értelemben minősíteni és így kezdeni?

    Online teljesen rendben van. A társkeresőkön a csajok a külsejük miatt kapják a napi 100 levelet és emiatt érzik magukat istennőnek. Ha itt kezded el piszkálni, arra biztosan reagálni fognak, hacsak nem egy átlagos vagy csúnyább csajról van szó, mert az viszont könnyen besértődik. Persze ha találsz más piszkálódó felületet, ami nem a képein és külsején alapszik, akkor inkább azt érdemes bevetni, de alapvetően a külsejét célzó megjegyzések is rendben vannak.
    Ha láthatod azt, hogy mennyi olvasatlan levele van a csajnak, akkor abból kiindulhatsz, hogy mennyire lehet beszólni neki. Mondjuk több száz levél esetében nagy messzire elmehetsz, de ha nincs olvasatlanja, akkor óvatosabban kell kezelni, de az első 1-2 levélváltás után már látszik, hogy mennyire van elszállva a csaj magától és aképpen kell folytatni. Értelemszerűen egy normális, vicces, nem visszaoltogatós csajjal hamarabb közölheted, hogy egyébként szimpatikus és beszélgetnél vele más csatornán is, mint egy beképzelt csajjal.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák