Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• krisz242

tag

válasz Bodz #45646 üzenetére

Eddigi tapasztalat a Somic MH463-ról 50-60 óra járatás után. Nagy beszámolóra ne számitsatok tőlem!
    A fejhallgató kézbe véve elég nehéz, viszont mivel elég kényelmes, fejen nem tűnik fel. Jól össze van rakva, minőségi cucc benyomását kelti. A kábel nem túl rugalmas, még mindig nem rúgta ki magát egyenesre, szerintem nem is fogja. A fejpánt acél síneken csúszik, és oldalanként 16 kattanással 3-3 centit állítható. Ez az acél sín azért ha nagyon feszegetem, elég rugalmas, de így talán nem törik könnyen. Kis fejűeknek biztos jó lesz, mert nekem is kis fejem van, és fél-fél centit még nekem is ki kell húzni, hogy jó legyen. A gyári párnák nagyon puhák ezért kicsit hozzáér az amúgy nem túl nagy fülem, úgyhogy feltettem rá egy nagyobbat. Mondjuk ez jócskán beleszól a hangképbe, szerencsére. Szóval a hang...
    Egy DX90-ről, valamint egy Musi 04mx+Vio V100-ról hallgattam. DX90-nel hallgatva nekem túl sok a mélye, viszont nem nagyon mászik rá a közép+magas tartományra, ami nem túl részletes és kicsit tompa. Mondjuk én az ad2000x-emhez hasonlítva mondom ezt, ami szerintem a DX90-hez nagyon passzol karakterben, még ha nagyon sok marad is a fejesben. Szerintem egy világosabb hangú lejátszó/rendszer illik a Somichoz, de az is lehet, hogy már túlságosan megszoktam az ad2000x vékony hangját. A 04mx a v100-assal, és a saját fejes kimenetén is basszusban kevesebbet ad a Somicnak, ez a basszus viszont szerintem elég jó, viszonylag részletes, nem nyúlós massza... de nekem még így is sok. A magas és közép nekem itt nem szorul annyira hátterbe. Sok következtetést ne vonjatok le a hangra vonatkozó részből, mert az én fülemre vonatkozik amit írtam, más lehet, hogy teljesen másképp értékelné. Valamint azt olvastam, hogy kb 100 óra járatás kell neki, hogy elérje a végleges hangját, és főleg a magas fog még tisztulni. Én most egy kínai, ad1000x-hez való párnával használom, ami sokkal kényemesebb, mint a gyári, és a mélyből levesz, a magashoz hozzátesz egy kicsit. Nekem így jobb a hangja. Mondjuk próbáltam egy ilyet is, de hallgathatatlan lett az eredmény, a magas sziszeg, visít.
    Egyelőre ennyi, ha van kérdés, megpróbálok válaszolni, és elvileg viszem a következő fejes találkozóra. Addigra jóval 100 óra fölött lesz benne.

Új hozzászólás Aktív témák