Olyan nincs, hogy nem veszel telefont 
Viszont van 0 ft-ért. Pl Samsung galaxy mini. Meg alap nokiák talán.
Csak ehhez így 2 fényképes okmány is kell. Ismerősömnek lejárt az útleve és nincs jogsija. Otthon él még, így közüzemi számla sincs nevén. Ergo nem tud belépni, csak ha csináltat 7000ért útlevelet 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
postas
(lelkes újonc)

Technocool
(újonc)
Sziasztok! Ahogy látom már rengeteg hozzászólás és és igazából biztos vagyok benne 1001x fel lett téve a kérdés, mivel sajnos nincs időm átnézni az összest így megkérdem tud valaki esetleg, egy normális t-mobile, vodafone vagy telenor flottát? Kb most azonnalra kellene!
Aki segít annak köszönöm szépen, és elnézést még1x a 1001x feltételhez! 
Vagy ide is lehet írni: s.h.a.d.e.4.5@hotmail.com

Technocool
(újonc)
Úgy tudom bankszámlakivonat is megfelel, nem csak közüzemi számla, viszont semmiképpen ne legyen minuszos a számla!

evko
(tag)
Nem értem, engem miért nem keresett még senki, semmivel....??? Hogy a csudában lehet ez?
2 éve flottában vagyok... Azaz 2 éve az újban, előtte 5 évig szintén egyben voltam.
De hazudok... Mikor még volt magánnyugdíj pénztár, akkor hívogatott pár, a volt osztálytársam adta meg a számom nekik...
De azóta semmi.. Nem érnek el az mlm-esek... 
Nem tudom, hogy lehet ez... 
...

nggabi
(PH! kedvence)
egyszerengem felhívott Viktor de rányomtam ![;]](/dl/s/v1.gif)
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

insomniac
(fanatikus tag)
Valakinek van esetleg infója, hogy dpi mellé milyen mobilnetet és mennyiért lehet kérni?

nggabi
(PH! kedvence)
ugyanazt amit a publikus tarifák mellé. most a 100megás éri meg ![;]](/dl/s/v1.gif)
"szenyor dzsíííí" sᴧᴍsᴜɴɢ™ Galaxy Note N7000 LPY www.android-forum.hu Galaxy Note fekete mesh tok eladó! új! http://bit.ly/JtCB0b

insomniac
(fanatikus tag)
Köszönöm 

LEGIOX
(lelkes újonc)
Nézd meg a kalandlövész flottát, nincs semmilyen belépési Díj vagy egyéb lehúzás. Nettó 14 ft/perc
www.kalandloveszet.hu
[ Szerkesztve ]

LEGIOX
(lelkes újonc)
Örülj neki!
Én a helyedben nem vennék fel éjszakára pizsamát!
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

MC Pite
(őstag)
Segítsetek egy kis fény mutatni az éjszakában, 210 perce guglizok, de nem sokkal vagyok előrébb.
Telenoros flottát néznék, aminél a nevemre jön a számla, tehát kvázi olyan mint egy tarifacsomag. Páromat is bevonnám, így nem ártana ha nem lenne a havidíj túl magas (3000nél ne több lehetőleg, ő nagyon keveset beszél; és ugye kell egy kis netcsomag is, úgy látom ez sem lesz sehol olcsóbb mint 600).
DPI/GAP flottáról többfélét olvasok, sajnos hogy mik az aktuális feltételek, azt nem találom sehol.
Most minden ingatlanosban vagyok épp, ettől azért nem ártana ha nem lenne drágább (már ha létezik egyáltalán ennél drágább
)
Illetve ha tudtok (irányt)mutatni, esetleg az érdekelne még hogy lakosságis vagy céges szolgáltatásokat lehet hozzá rendelni.
Köszönöm szépen a segítségeteket!
+1 Ezt ismeri valaki?
[ Szerkesztve ]
[N8 DG111.40][Fuji S100fs][RT-N16@tomatoRAF][Lenovo X120e] Ezer oka van annak,h miért legyek normális...Csak éppen nem jut eszembe egy sem!

MC Pite
(őstag)
Néztem a netegyesületest(alacsony havidíj), hátizé, 47000Ft [15000(egy hálón belüli csatlakozás, egy hordozós)+12000(az éves tagdíjak)+20000(kaució)Ft] hogy párommal átlépjünk 

[ Szerkesztve ]
[N8 DG111.40][Fuji S100fs][RT-N16@tomatoRAF][Lenovo X120e] Ezer oka van annak,h miért legyek normális...Csak éppen nem jut eszembe egy sem!

postas
(lelkes újonc)
Ehhh. De ha visszaolvasol, láthatod, hogy mennyire megéri ám! 
Na amúgy rendes flották..
Én DPI-ben tudok segíteni.
2700 havidíj, 2500 lebeszélhető.
1848-as hsz-ben vannak a percdíjak (nettóban!)
Viszont van már kötelező készülékvásárlás és arra vállalt 2 év rajongás. Ez plusz költséget nem feltétlen jelent, mert 0 ft-ért is lehet kihozni.
Net csomag nincs hozzá kedvezményesen, csak ami a mezei Telenorosnak jár..
Ez nem a legjobb flotta az tuti. De biztosan él és működik 

MC Pite
(őstag)
Fákk 
Kaptam közben egy korrekt vodás ajánlatot, de 1, vodás; 2, 3év minimum.
A készülékvásárlást inkább nem kommentelném (nem tudom elég nyugodtan jellemezni azt a ****, amit a szolgáltatók ál kedvezmény néven kínálnak, általában a független ár felett), de miután azért kellett egy kicsit átsétálnom máshova, mert a telenoros készülékemet fél év után nem fizették, letiltották, így nehezen adom be a derekam. (Értsd a készülékhez jobban ragaszkodtam, illetve párom is. Ennyóc az ennyóc
.)
A megvét/eladás sem annyira szimpi
, bár munkatársakat megkérdem...
Nem a legtutibbat keresem (percdíj), hanem alacsony havidíjat (asszony múlt havi számlája pl 2590Ft volt, -djuice- és ebben már benne van 100mega net is ugye), hogy én legyek az előfizető/számlafizető, meg persze az ember azért keres flottát, hogy kicsit olcsóbbak legyenek a percdíjak a lakossági csomagoknál / hasonló árban legyen mint a fiataloknak szólók.
Ha jól értem, kaució, belépés, éves díj itt nincs?
Tökéletes is lenne nekem ez, csak az a fránya készülékesdi... 
A tesójánál (GAP) is ugyanez lehet a helyzet?

postas
(lelkes újonc)
Ja, ez a hűségesdi rossz dolog sajnos. Egészen április végéig nem is volt DPI-nél!
Úgyhogy lehet, hogy GAP-nál még most sincs. Arról sajnos nem tudok nyilatkozni.
Djuice-hoz képest annyi előnye van, hogy másodperc alapú a számlázás, amivel meglepően sokat lehet spórolni...
Amúgy 15-20-25 ft-os percdíjai vannak bruttóban. Djuicenál ugye 20 a számlás.
Kauciók meg egyéb díjak nincsenek! Viszont számhordozás csak fél évnél régebbi számlás előfizetésnél lehet! Kártyást nem lehet hordozni...

insomniac
(fanatikus tag)
Azt honnan lehet tudni, hogy DPI -hez melyik telefon mennyibe kerül? Vagyis milyen publikus tarifának felel ez meg készülékár szempontjából?
nggabi: köszönöm!
[ Szerkesztve ]

nggabi
(PH! kedvence)
alaptarifa 3. pont múlt héten kérdeztem. egy időben volt amikor alap1-nek számolták, most 3-nak vagyis xs-nek számít.

Alzs
(újonc)
Egyoldalú tarifa módosításkor, a szolgáltató felől (pl telekommunikációs adó bevezetése) tarifahűségnél élhetek a törvény adta 30 napos felmondási időmmel?
Szolgáltató egyoldalúan felrúgja a szerződésben foglaltakat. Természetesen a rendes szolgáltató hűségem megmaradna, csak csomagot váltanék. Még lenne egy évem belőle. Sehol nem írja , hogy nekem le kéne nyelnem ezt a húzásukat csak úgy.

Alzs
(újonc)
Telenor DPI (Fidesz) flottába hogy lehet belépni? Be kell menni a Fidesz irodába és tagságit kell kérni majd úgy lehet belépni a flottába? Én erről hallottam. Tudsz segíteni, hogy is működik?

nggabi
(PH! kedvence)
én is próbáltam hasonló miatt megválni a Tréhómtól, nem sikerült. ki van ez találva sajnos...

Alzs
(újonc)
ÁFA emelésnél nem lehetett, de most percdíj változás lesz. Voltam bent és azt mondták, míg be nem vezetik nem tudják hogy mit lehet tenni. Ők azzal letudták, elméletileg 2 évig nem változhat percdíj így akár mi lehet.

club1
(PH! addikt)
Akkor mondhatod fel kötbér nélkül az előfizetést, ha az emelés mértéke meghaladja az éves fogyasztói áremelkedés mértékét, ÉS az emelésre NEM a jogszabályi környezet változása miatt volt szükség. Az adóemelés az utóbbi csoportba tartozik, az adóemelés mértékét a szolgáltatók teljes egészében átháríthatják.

insomniac
(fanatikus tag)
Valamint szerintem nem percdíj változás lesz, a szolgáltatók az előfizetési díjakba fogják beépíteni az adót.

Alzs
(újonc)
Én a tarifacsomag hűséget szeretném felmondani, ez egyoldalú tarifamódosításnak minősül. Nem ÁFA emelés, lehet áthárítják ránk, de ezt azért szerintem az emberek nem fogják annyiban hagyni. Ausztriában kártyás csomagban 23ft/perc és sokkal többet keresnek mint mi.
[ Szerkesztve ]

club1
(PH! addikt)
Sok sikert hozzá. Nem ÁFA-nak hívják ezt az adót, de egyértelműen forgalmi típusú adó, de forgalmi típusúnak sem kell lennie ahhoz, hogy a hatályos jogszabályok alapján azt a szolgáltató továbbháríthassa. Ausztria meg nem értem hogy jön ide, teljesen más piac, teljesen más szabályokkal és nagyobb jövedelmezőséggel...

iceq9999
(tag)
Sziasztok!
Az tényleg igaz hogy június 1-től nem lesz mobil flotta és nincs flottán belüli ingyen telefonálás?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! HTC Desire HD 16Gb Android 2.5

insomniac
(fanatikus tag)
Nem igaz.

.bruszli.
(fanatikus tag)
Persz...még ezt a topicot is bezárják... ![;]](/dl/s/v1.gif)
Memóriakártyák,tartozékok. Nézz körül : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=.bruszli.&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Alzs
(újonc)
Telenor DPI (Fidesz) flottába hogy lehet belépni? Be kell menni a Fidesz irodába és tagságit kell kérni majd úgy lehet belépni a flottába? Én erről hallottam. Tudsz segíteni, hogy is működik?

postas
(lelkes újonc)
Nem kell ahhoz tagsági. Nekem ismerősömnek aki bent van, nem kellett. Egy jófej ügyintéző kell. Bemész valami random önkormányzathoz, ahol szimpatikus a titkárnő
Vagy nem tudom ki intézi ezt. Mindenesetre neki csak annyi dolga van, hogy elküldi egy külsős céghez az adataid. Aztán onnantól majd ők keresnek. Nem kérdeznek semmit, hogy miért jár ez neked...

insomniac
(fanatikus tag)
Kalandlövészesek, vagy aki biztosat tud
a kötelező 50 megás neten kívül lehet kérni valami nagyobb net csomagot az előfizetéshez?

tevfik
(tag)
Ez engem is érdekelne! Ikea féle flotta nem jobb véletlen mint a kalandos?
16,9 bruttó percdíjjal kb.. opcionális dolgok nélkül.

LEGIOX
(lelkes újonc)
Én is érdeklődtem náluk mert nagyobbat akarok, azt mondták hogy 1-2 héten belül lehet választani 100-500 megát, és 1 gigát is.
Úgy tudom hogy az ikeásban csak hálón belül lehet lebeszélni az előfizetést, de nézz utána.
[ Szerkesztve ]

insomniac
(fanatikus tag)
Köszi, ha valóban így van akkor ezt a kis időt már lehet megvárom, addig még esetleg matekozok, hogy dpi vagy ez.

LEGIOX
(lelkes újonc)
Nekem is ez a kettő van 

Joe bácsi
(PH! addikt)
DPI-seknek tuti ingyé lesz a flottán belüli duma! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

iceq9999
(tag)
+1
Ez jó volt! 
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! HTC Desire HD 16Gb Android 2.5

iceq9999
(tag)
Ha már itt vagyok akkor felteszem a kérdést:
Kellene nekem egy jó flottás kártya(előfizetéses)
-Szolgáltató mindegy
-Havidíj ne legyen
-Percdíj(ha lehet másodperc alapú legyen és) minél alacsonyabb
Ebben tud valaki segíteni?

dellfanboy
(kvázi-tag)
havidíj nélküli előfizu? hát sok sikert ha találsz tedd közzé mindeféleképpen

beers
(senior tag)
ez mekkora........ 
Desert Combat 4ever!!!

iceq9999
(tag)
Módosítom...: Lehet havidíj is! 

dellfanboy
(kvázi-tag)

iceq9999
(tag)
Hibátlan....

MC Pite
(őstag)
Gondolom belépési, éves díj és hűség SE legyen. Meg készüléket se kelljen venni, meg a számhordozásra/tarifaváltásra se kelljen fizetni.
Az azért biztos feltűnt hogy a havidíj és a percdíj fordítottan arányos, ugye? 
Az már hogy ki ki legyen az elő és számlafizető fel sem merül 
[ Szerkesztve ]

iceq9999
(tag)
Jelenleg TIGAZ flottában vagyok, itt se éves se belépési díj nem volt.....Készüléket ingyen kaptam( amit persze el is adtam azonnal mert egy bánat volt)
Számhordozás meg minek????? Arra nem gondoltál hogy esetleg igényelnék egy új számot? 
Elő és a számlafizető...ezt hogy érted hogy fel sem merül?

lrobertoc
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Én NET Egyesületes flotta ügyben várok tapasztalatokat. Mennyire megbízható? Mik a hátulütői, milyen rugalmas az ügyintézés, mióta létezik?
Egy GAMMA-10-es vagy akár 33-as csomagban gondolkodnék valami net előfizuval fűszerezve.....
GAMMA-10-nél olvasok 10eFt kaukciót ami visszajár, de kérdés mikor és milyen formában!
És vajon a telekomm. adó mennyire borítja ezen flottákat?
A szolgáltatók és flották kálváriáját járom 2 hónapja, mert a céges flottám megszünt, sikerült intéznem egy másik zárt flottát egy ismerősöm által, számhordozás miatt hozzájárulási, SIM díjat fizettem + 1-1 hónapot piaci előfizuba töltöttem. Mára kiderült, hogy mégsem tudok a zárt flottába lépni
Így egy rakat lóvé kifizetése után a Tmobinál ragadtam 35Ft-os percdíjjal 

dellfanboy
(kvázi-tag)
most az az időszak van, hogy én várnék a flottába való belépéssel. telenor voda már írta h áthárítja az adót T még nem nyilatkozott.
ha mindegyik szolg áthárítja akkor eléggé borulhat az egész flottás piac.

sifarr
(kvázi-tag)
Nem eszik olyan forrón a kását ... 
A jelenlegi flottásokra, ha át akarnák hárítani, akkor már rég tárgyalni kellene szolgáltatóknak a flottatulajokkal. Ugyanis a flottáknál a szolgáltató vállalt tarifahűséget. Nettó tarifákra, ezért lehetett az ÁFA-emelést automatikusan áthárítani.
De az új adó nem ÁFA, hiába is hasonlít hozzá. Tehát erőből nincs flottás tarifaemelés.
Minél később kezd a szolgáltató tarifa egyeztetésbe, annál kevésbé éri meg hozzányúlni a jelenlegi flottatarifákhoz. Ugyanis január 1-től kimegy az egyik különadó, tehát a helyzet ugyanaz lesz adó szempontjából, mint 2012 első félévében.
Tehát nem lesz túl sok értelme bolygatni a dolgot, bosszantva az ügyfelet.

onetwo
(újonc)
Ha lakossági ügyfélként akarok mondjuk a kalandlövészetbe "igazolni", mennyibe lesz anyagilag ez a váltás nekem?

g0dl
(fanatikus tag)
Nem véletlenül próbálkoztak a szolgáltatók olyan javaslattal, hogy a mezei lakossági előfizetőkre nyomni a terheket. Pedig ők azok akik most is európai szinten is nagyon drága tarifákkal szembesülnek.

kalandlovesz
(lelkes újonc)
Ha nincs hűséged a jelenlegi szolgáltatóddal szemben, akkor semmibe.
www.kalandloveszet.hu

bohoc71
(tag)
Ha a számod hordozni akarod, akkor 5000 ft számonként. Ezt az infót mondta a vodafon ügyfélszolgálata pár perce. Bármilyen lakossági csomagból(előfizus, kártyás) mész át flottába. Természetesen ha nem akarsz számot vinni, akkor díjtalan.

sifarr
(kvázi-tag)
Nem véletlenül próbálkoztak a szolgáltatók olyan javaslattal, hogy a mezei lakossági előfizetőkre nyomni a terheket.
Így is ők fogják fizetni. Esetleg még a publikus tarifás üzleti előfizetők is.
Emelnek a percdíjon 1-1,5-et, a családi opción 150-200-at.
Korlát pedig nem lesz. Ahhoz mélyebben kellene belenyúlni a számlázási rendszerbe.
Érdekesebb, hogy a Tré eddig még nem nyilatkozott tarifaügyben. ha ma vagy holnap nem teszi közzé a változásokat, akkor júli 1-től nem emel.
Még az is lehet, hogy ő benyeli az adót.
Ebben is lenne ráció. Most kell előfizetőszámot növelni, akár a többi rovására. És növelni a készülékhűséges előfizetéseket.
A négyeske szerintem decemberben indul, kibekkeli a duplaadós időszakot. Akkortól lesz harc az ügyfelekért. A publikus részen is beindul, mert a flották jelentős részét folyamatosan elviszi majd az új.
Szóval a nem emelést akár ügyfélszerző befektetésként is lehetne tekinteni.

g0dl
(fanatikus tag)
Igen, de nálunk gyakorlatilag irreális aranyárat fizetnek a publikus tarifákkal szerződött ügyfelek (azért is népszerű ez a topik). Ez a világban nincs mindenhol így. Sok helyen teljesen elfogadható flat rate simán lefed egy normális használatot.
Valójában a negyediktől várom ennek a megtörését.

sifarr
(kvázi-tag)
Valójában a negyediktől várom ennek a megtörését.
Pont ez fog történni szerintem.
A négyeske először a nagy flottákra (államiakra) fog startolni, egyre többet elvisz az eddigi háromtól.
Ezeken nem volt igazán profit (ráfizetés sem), viszont fontosak voltak a költségek minél nagyobb számú előfizetőre szétosztásában. Az elment flottásokat viszont érdemes, szükséges visszapótolni akár jelentősebb alacsonyabb publikus tarifacsökkentés mellett is.
Ebben pedig az elsődleges konkurens nem az új, hanem a jelenlegi másik kettő.
Valamint a négyeskének muszáj a lakossági piacon is megjelennie. Ez is a tarifacsökkenés irányában hat.
Szerintem a tesco és a bluemobile is már az új prepaid árszintet tesztelte.

Gábor85
(újonc)
Üdv. Mindenkinek!
Ajánlatokat szeretnék kérni priviben, vagy e-mailben olyan fórumozóktól, akik tudnak segíteni abban, hogy csatlakozzak egy jó Telenoros flottához minimum 2 (megfelelő ajánlat esetén 4 Telenor-os /3 Djuice, 1 rendes Telenor telefonszám/.
Egyenlőre minden ajánlat érdekelne.
Ami fontos:
- havidíj 2000 Ft körül alakuljon
- számla a szolgáltatótól a telefonszám tulajdonosának jöjjön.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv. : G
[ Szerkesztve ]

apatyas
(kvázi-tag)
"2012.07.01-jétől módosulnak üzletszabályzataink. Részletek 2012.05.30-tól a www.t-mobile.hu -n . Felmondási jog a 2003.évi C.tv. 132. § (5) bek. (az ÁSzF 9.2.3. pontja) szerint. Üdvözlettel: Tonna Donna"
Ez az utolsó SMS tőlük, 05.23.-án, korábban is küldözgettek már. (kézzel másoltam át, remélem nem írtam el)
A változások egyetlen esetben sem érintik a bónusz perceket és bónusz üzeneteket, s az egymás közötti ingyenes beszélgetéseket, valamint a speciális Vodafone díjcsomagok által kínált egyéb ingyenes kedvezményeket sem.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

sifarr
(kvázi-tag)
Ez a változtatás nem érinti a tarifát, csak a szerződésbontásról szól.
Tehát a Tré július 1-től nem emel.
Addig biztos, hogy nem is fog, amíg az adó maximumának a csökkentését elfogadják.
Szerintem pedig utána sem változtat.
A Voda mai esete csak erősíti ezt a feltételezésemet.
Ugye az új adó ellen a 3 grácia együtt küzdött. A fogyasztókat is maguk mellé állították. Nem volt nehéz, minden adót mindenki utál.
Az új adót bevezették.
Telenor elsőnek bejelentette, hogy áthárítja. De a konkrétumokról mindenki hallgatott. Mind arra várt, mit lép a többi.
Ma kellett közzétenni a változásokat, hogy júliustól bevezethető legyen.
A Vodánál elszakadt a cérna.
Bejelentette az emelést. Nem mindhárom, kettő sem lépett együtt! És hogy reagálják a fogyasztók? A Mobilarena jó fogyasztó tesztelő fórum, mert sokan olvassák és aktív, tudatos fogyasztók. Akik, ha anyáznak, elmondják másoknak is. Hát anyáznak is rendesen.
És mivel nem mind a három emel azonnal júli 1-től, ezért a fogyasztók a voda, a szolgáltató ellen fordulnak.
A voda nagyot hibázott.
Már hiába próbálja kommunikálni, hogy ha a parlament csökkent, akkor azonnal visszacsökkentjük, meg januárban megint. Ez veszett fejsze nyele.
A vodát csak az mentheti meg, ha a másik kettő hasonló arányban emel. Azaz visszaáll a kartell. 
De ez most nem biztos, hogy érdeke a többinek.
Telenor. Ha betartja a korábbi ígéretét, akkor is kisebb arányban fog emelni. Bár itt sem kizárt, hogy lenyeli. Ő a fő előfizető vesztő az elmúlt években.
Tré. Szerintem nem emel. A voda által teremtett helyzet (megspékelve egy telenor emeléssel) jól kihasználható az ügyfélhűség erősítésére. Marketing szempontból pedig jól kihasználható. Szerintem már csinálják júliusra a reklámokat: érted vagyunk - nem emeltünk! 
A négyeske miatt nagyon kell az ügyfélmegtartás. a pozitív szolgáltatókép erősítése.