Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Oliverda #6999 üzenetére

    Nem írtam az iménti hsz-ban, de itt én nem azzal a céllal gondoltam volna jónak a másik modell vizsgálatát, hogy lemásolják, hanem hogy még a sajátjuk megjelenése előtt (ami nyilvánvalóan már rég túl van a tervezési fázison) le tudják vonni a konzekvenciákat, hogy miben lett jobb/gyengébb a konkurens végleges modell valós alkalmazásokban, hogy a következő modellfrissítés ennek figyelembevételével történjen. Lásd. Phenom I vs. Phenom II fejlődése.
    De nem féltem annyira most az AMD-t, ha töredék annyi erőforrással tudnak versenyképes alternatívát felmutatni, az jelent valamit.
    Ez az egész csak arról jutott eszembe, hogy az előző szériás Intel és AMD CPU-khoz hasonlítja a Bulldozert a cég pedig már beszerezhető az aktuális ellenfél. Persze lehet, hogy ők ezt az egészet már lejátszották, csak szép lassan csepegtetik nekünk az infót.

    Bármelyik is jön ki jobban a végén, így is úgy is távolról csodálom mindkét cég zászlóshajóit és várok szépen az LIano-ra vagy Ontario/Zacate modellekre (ebben a vonalban az Inteles megoldásokra csak azért nem, mert nem támogatnak annyit a remélhetőleg mihamarabb elterjedő, átlagfelhasználókat is érintő szabványok közül. Mire én meg leváltom addigra rég elavul, szóval jó ha már alapból több mindent támogat)
    Nekem jelenleg ez való. Desktop-ot ha veszek is, úgy néz ki HTPC irányba mozdulok + notebook.

Új hozzászólás Aktív témák