Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz Yutani #6716 üzenetére

    Ebbe így nem is gondoltam ennyire bele, pedig mennyire igaz.

    "miért jó nekik az, hogy ilyen formán nem képesek felzárkózni"

    Nem hülyék dolgoznak az AMD-nél :), képesek lettek volna felzárkózni, csak úgy tűnik, hogy más a terv. Ha azzal, hogy az órajelekre koncentráltak elég helyet spóroltak meg, akkor máris hasonlóan nyert helyzetben lehetnek, mint az RV770-GT200 esetén, azzal a különbséggel, hogy órajelet állítgatni még annyiba se kerül, mint egy plusz GPU, így egy lapkával lefedhetik a piac $200-1000 közti szegmensét, minden komolyabb veszteség nélkül.

    Az új Radeon stratégia miatt is sokáig fújtatott a GeForce tábor, aztán 3 generáció bemutatkozása után már senkitől nem hallani, hogy emiatt pampogna, pedig most nincs is nagyon rá esély, hogy kijön egy 2GPU-s GeForce.

    Azt pedig kétlem, hogy az AMD azt tervezi, hogy mostantól _csak_ órajelekre gyúr. Tudják, hogy Ők voltak fölényben, mikor az Intel ezt erőltette, nem esnének bele ebbe a hibába.

    De ha már c2c beszélünk, engem inkább az érdekelne, hogy hol lesznek a Phenom II-khez képest azonos órajelen. Elvégre is, ha csak ugyanazt a szintet hoznák, akkor is nagy lépés volna a 8szálas, 5GHz-es változat.

Új hozzászólás Aktív témák