Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fiery

    veterán

    válasz TESCO-Zsömle #15370 üzenetére

    A Zen nem fogy el 1-1,5 ev mulva ;) Ha most akarmire valtasz, 2-3 evvel utana is lehet me'g majd Zent kapni. Sot, jo esellyel a (szamunkra) igazan utos Zen pont a Raven Ridge lesz, ami 2017 kozepe-vege elott nemigen kerul piacra. Tehat az kapasbol 2 ev, mostantol szamolva.

    De persze ha mindenaron a Zen lebeg a szemed elott, akkor megvarhatod azt is. Csak nehogy hiaba varj ra. En szemely szerint 50%-nal nagyobb eselyt latok arra, hogy az AMD-t jovore felvasarolja a Microsoft. Csak azert nem hamarabb, mert addig me'g van hova sullyednie az AMD piaci ertekenek. Tehat minel tovabb hagyjak agonizalni az AMD-t, az Intel minel jobban kiverezteti, annal olcsobban juthat hozza vegul a Microsoft. Es utana, attol fuggoen, hogy az Intel-Sony-MS harmas mit agyalnak ki az x86 licenc transzfer ill. a PS4 APU-k tovabbi gyartasa kapcsan, me'g az is elofordulhat, hogy a Zen nem is kerul piacra, hanem megy ugyanabba a fiokba, amiben pihen a Komodo, Krishna, Wichita, Sepang, Terramar, Macau, Dublin, Kaveri 1.0, az eredeti Richland, a K9, stb.

    Persze emiatt a beszolas miatt most jol le leszek ugatva, de vallalom. Nem egy piaci szereplovel beszeltem az utobbi napokban, es mindegyikuk arrol szamolt be, hogy mar kezd vegletesen leepulni az AMD, minden szempontbol. Support, R&D, PR, fejlesztes, minden egyre gyorsulo tempoban szaguld lefele a lejton. Lenyegeben mar alig lehet az AMD-vel egyuttmukodni, tok mindegy, milyen vonalon mozog az ember. Igy ebbol a sz*rbol me'g a Zen sem fogja kirantani oket, egyszeruen tul keson fog erkezni. Addigra 0-ra fog esni az eladasuk mindenhol, plane mivel uj termekek se nagyon erkeznek :( Ha pedig jon valami ujdonsag, a marketing csapat azt is el**ssza (lasd Fury Nano botrany).

    Es hogy igazan kerek legyen a tortenet, nem kell egy elado hasznalt Sandy Bridge i7-2600 alaplap+CPU+RAM? :D Csak hogy egyertelmu legyen a motivacioja ennek a postnak ;] Nyugi, csak viccelek, van ilyesmi cuccom, nem reg valtottam Skylake-re, de nem elado a regi konfigom sem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák