Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dezz

    nagyúr

    válasz Fiery #14310 üzenetére

    Nem a cég és a fejlesztők közötti viszonyról beszéltem, hanem a többi céghez fűződő viszonyukról.

    Én sem innovációról beszéltem. A GCN (egyben) egy termékvonal, a Puma magos chipek is termékek (nem igazán az ARM-ok ellen, hanem inkább az ARM és a komolyabb x86 procik között foglal helyet) és a kozolok APU-i is, amik természetesen növelik a cég értékét. (Ha valaki megvenné, ezekből még évekig jelentős bevétele lehetne, minimális ráfordítás mellett, ha nem nem terveznek további fejlesztéseket.)

    Szerintem ha valaki megveszi az AMD-t és leányvállalatként üzemelteti, akkor az utóbbi simán gyártathatja tovább az x86 procikat.

    Tudtommal már van az Nvidiának APU-ja (ha nem is így hívja), vagy hamarosan lesz. Term. ARM CPU magokkal. Ha ARM vonalon elterjed a HSA (márpedig az ARM és több más ARM procikban érdekelt cég ezen van), akkor előbb-utóbb az Nvidiának is alkalmazkodnia kell ehhez.

    Lehet, hogy az Nvidia 3x nagyobb, de ugyebár 3x0=0, márpedig az Nvidia értéke nem 0, tehát az AMD értéke sem 0.

    (#14311): Most pont nem. :)

    Automatikusan valóban nem. (Mint ahogy némi elfogultság nem jelent automatikusan "bérencséget".) Csak hát meg lehet nézni, hányszáz kommentben ekézed az AMD-t és élteted az Intelt. :) Sokmindenben igazad van természetesen, de összességében úgy érzem, picit azért mégiscsak az Intel felé billen a mérleg. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák