Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • stratova

    veterán

    válasz Abu85 #14080 üzenetére

    Abu, ebben mi a ráció? Az még OK, hogy el kell passzolni a HD8570M-eket, de miért éppen ott ahol sok haszna nincs? Legfeljebb Mantle megjelenésével, mobil Kaverivel társítva.
    Vagy hogy egy kicsit is komolyabb gép esetében A10 APU csak komolyan felextrázott gépbe kerül (alapból 1TB HDD, 8GB RAM, néha gyárilag SSD), azonos körítéssel olcsóbb ugyan a konkurenciánál, de az induló ár az előbbiek miatt közel azonos. Jobbak már a kilátások idén OEM partnerség ápolására? AMD jövőképét tekintve érthető, hogy a fejlesztők megnyerésén volt a fókusz, de kinek fejlesztenek ha egyes piacokon (EU) egyáltalán nem kapni bizonyos modelleket? Tudom új stratégia, hogy szinte elébe mennek a fejlesztői igényeknek, de így nem hogy ajánlani saját részre vásárolni sem könnyű a kisebbik gyártótól.
    A SteamBox vonal kompakt részlegét is meglovagolhatnák, mert 1600x900-ig nem rosszabb A10-7850K mint a konkurens i5/i7 R Iris Proval. Az új DG azért bizalomgerjesztő mobil platformra szánt/fix hardveres kiépítése esetében.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák