- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Osibaa senior tag Sziasztok! Tegnap vettem egy LC-Power 1320mi házikót. Mivel nem találtam a PH!-n infót róla, gondoltam megosztom a tapasztalataimat... A ház picike, mindössze 4,4 literes (226x62x314 mm). Az előlapja matt fekete szinű, homogén felület (nem szálcsiszolt, ahogy máshol olvasható), a burkolata fényes fekete színű lemez. Könnyű, mégis masszív darab. A passzív hűtést szolgáló rácsok jó helyen vannak és elég nagyok. Negatívum, hogy a fekvő használathoz nem adtak hozzá talpakat, az álló használathoz pedig műanyag tartót, így a burkolat közvetlenül érintkezik a bútorral.  A ház belseje egyszerű, hátul az alaplap, elől a meghajtók. A meghajtók egy keretre rögzíthetők fel, a keret aljára 90 fokkal elfordítva a HDD (3,5" vagy 2,5"), felülre pedig az ODD; utóbbihoz adtak IDE adaptert. Ami itt problémát jelenthet, hogy mivel a HDD el van forgatva, így egy IDE kábelre a HDD és ODD nem fűzhető fel. A beszerelés egyszerű volt. A kábelek elég hosszúak és nincsenek harisnyázva, így gondosan el kell rendezgetni őket. Ventilátor a ház oldalára nem szerelhető fel, a tetejére pedig alaplap válogatja, de szerintem erre se számítson senki; ergó javasolt olyan alaplapot berakni, ami rendelkezik aktív hűtéssel. A tápegység 75W-os ITX. A mérete egy féltégla  , háromszor akkora, mint az IBM laptop adapterem. Rákötöttem egy Intel D201GLY2 lapot, RAM modult, egy 2,5" és egy 3,5" HDD-t, pár USB kütyüt, ezeket gond nélkül bírta, tartós használat után is csak langyos volt. , háromszor akkora, mint az IBM laptop adapterem. Rákötöttem egy Intel D201GLY2 lapot, RAM modult, egy 2,5" és egy 3,5" HDD-t, pár USB kütyüt, ezeket gond nélkül bírta, tartós használat után is csak langyos volt.Ha érdekel még benneteket valami, akkor kérdezzetek.  
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- Alkatrészt BESZÁMITOK! / ASUS TUF GAMING B550M-E alaplap Garancia: 2026.07.11
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (3db érhető el)
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, háromszor akkora, mint az IBM laptop adapterem. Rákötöttem egy Intel D201GLY2 lapot, RAM modult, egy 2,5" és egy 3,5" HDD-t, pár USB kütyüt, ezeket gond nélkül bírta, tartós használat után is csak langyos volt.
 , háromszor akkora, mint az IBM laptop adapterem. Rákötöttem egy Intel D201GLY2 lapot, RAM modult, egy 2,5" és egy 3,5" HDD-t, pár USB kütyüt, ezeket gond nélkül bírta, tartós használat után is csak langyos volt.