Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz runner 125 #5804 üzenetére

    tény?hol irtak erről szakavatottak?érdekelne :)
    attól függ.teljesen üres,nyitottakon kivül szerintem csak használ neki egy részben csillapitott.

    amugy tényleg meseszép hangja van a nexusnak.meg régi ismerősök még pályáztak is vele.azt mesélték rendes bajnokságuk van ezeknek a nagyrobiknak,és persze közülük a nexus a befutó futóműileg.
    hát tutira szélesebb,mint akár a CBR,akár az érox.érox úgy elfér akárhol,hogy még recsegtetnem sem kell.azaz 3x volt,h nem fértem el,de akkor meg ott volt a járda.

    Ninja:ezért kell kapásból használható futóművel venni.utána nincs keresgélés,h mitől nem változik a gaometria,utánfutás,villaszög.Scarával hogy értél el nagy sebességet? :D amivel én mentem az 65öt ment,ott atomstabil volt.villája annak sem annyira jó,de fele annyit kell annak a villának dolgoznia,böhönc kerekek miatt.Jasszernek azért nem ajánlanám,mert alacsony a teljesitménye.

    régi SRekből még suzuki blokkos is volt,és talán 2004től vot piaggo blokkos.suzukival 1 évig gyártották,minden szerelő anyázott említésétől,mikor faggattam.

    annyit még hozzátennék a listához,hogy az aeroxot is olaszban gyártják,az MBK gyárában,tehát csak matrica a különbség.ennek megfelelően a műanyagok mindegyiken 2-3 évesen eldeformálódnak.

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák