Örülök, hogy egyetértünk.
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
(#651) TomBoy1986 válasza VaniliásRönk (#630) üzenetére
Örülök, hogy egyetértünk.
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300
(#652) anxius válasza ígyvanferi (#650) üzenetére
De miért Dual Core?Miért nem Core2Duo?
Amúgy a memóriákkal kapcsolatban az A-Datara szavazok.
(#653) Necc válasza TomBoy1986 (#597) üzenetére
De igaz 
Szerintem most ne menjünk bele ebbe a "mutogatunk egymásnak linkeket" dologba mert felesleges. Mutogathatnám én még a fogyasztást is meg a zajszintet is, de erről a közeljövőben tervezek egy logoutos blogbejegyzést írni, hogy miért ne vegyünk magasabb fogyasztású eszközöket, de ez legyen "meglepi"
A lényeg az, hogy mind az új mind a régi játékok mindhárom kártyán ugyanolyan jól megy, 100FPS vs. 120FPS most totál őszintén ki nem szarja le? Úgy se látsz különbséget! Az a játék ami meg alacsony FPS-sel megy az most tök mindegy hogy 20FPS vagy 25FPS, a lényeg ugyanaz: szaggat! De másik oldalról nézve a dolgokat nekem a "régi" DX9-es játékok között is van jó pár olyan ami a minimum FPS-nek 20-at hoz ki, de átlagnak 80-100 -at is... Minden játékban vannak picit "szaggatós" részek és ne ezt dörgöljék a képembe mert nem érdekel.
mod: hű pár napot késtem, imádom a gyorsítótárakat, mindig "aktuális" 
2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0

Mennyit szánsz rá?
Összerakom én neked ha BP-i vagy.

Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html

Gondolom azért, mert sokkal olcsóbb, és ha szerencséje van, akkor akár 3GHz környékére is felhúzhatja... 
Panasonic N2QAYB000078 teljesen új, gyári távirányító eladó http://hardverapro.hu/apro/panasonic_n2qayb000078_teljesen_uj_gyari_taviranyi/hsz_1-200.html
Szerintem jobban megéri a drágább,de biztosabb C2D procikba fektetni.

Az E2160 is C2D, csak más a neve és kevesebb benne az L2. PH! teszt

Hát a Battlefield 2 játéknál nemfogod élvezni a kétmag előnyét mert a BF2nemtámogatja a kétmagos procikat 
(#659) VaniliásRönk válasza Joe fiú (#658) üzenetére

Ez így ebben a formában nem igaz.
Nem mindegy hogy egy magon fut minden, vagy az egyiken a játék a másikon meg minden más.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

Alaplap: MSI - K9AG Neo-2 Digital HDMI (16.320)
Processzor: AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOKSZ (32.634)
VGA: SAPPHIRE X1950PRO 512Mb Full PCIE (38.550) vagy majd egy új X2950Pro (kb. 50.000)
RAM: GEIL - Ultra 2048Mb DDR2 800Mhz KIT (17.796)
HDD: WESTERN DIGITAL 400GB 7200rpm 16MB SATA2 (21.361)
Táp: CHIEFTEC - GPS-400AA (11.340)
Ház:AeroCool AeroEngine II (16.000)
Vélemény? 
(= Zala =)

Tápnak inkább ezt: FSP400PNF
Olcsóbb és kicsit erősebb.

Amúgy a többi okés? Erős gép lesz?
(= Zala =)

Alaplapot nem ismerem, a többi jónak tűnik. Izom gép. 
Gyenge lesz, mint a harmatszál
Szerintem várd meg az újabb DX10 karik befutását.
2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0

Degonosz...
"...majd egy új X2950Pro "
várja ő...
" hónapon belül már nem biztos,hogy ezt fogod venni,ha csökkenek az árak. 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének
Geil Ultra helyett vegyél Geil BlackDragont. Nem sokkal drágábbak de jobban mennek (ha tuning is lesz).
Eladó LG 5.1-es házimozi rendszer dvd lejátszóval, állvánnyal: http://href.hu/x/hugn

Tuning nem lesz! Ehhez sajna nem értek és nem akarom, hogy szétégessek valamit! Az fájna! kb. 160000-ből akarok kijönni monitor nélkül. Ha az új X2950Pro valóban 50-nél nem lesz drágább, akkor azt veszem, de ha annál több akkor nem hiszem! Nem tudnék mit kezdeni egy ekkora erőgéppel. Csak izmosan futosgáljon Quake 4 meg Most Wanted! 
Billentyűzetről lenne még kérdésem + egér!
Érdemes wireless-es bill-t meg egeret venni? Ezek hogy működnek(milyen hatásfokkal)?
Mert ha nekem elkezd szarakodni hogy nem kapcsolódik, meg lemerülget akkor kidobom a pi***-ba!
Szóval?
Jó lenne ha ez is benne lenne a 160-ban! 
(= Zala =)
Core2Duo procit vegyél...mondjuk egy 4400at.
Dx10re nem pályázol?Ebbe a konfigba egy 320as Geforce 8800GTS jobban találna.
Mire használnád a gépet?Ha játékra,ajánlanám a Logitech cég bill+egereit.
G11,G15
Nem hiszem, az említett 2950pro erősebb lesz a 8800GTSnél...
Vezeték nélküli bill + egér kombók a márkásabbaknál már működő képesek, bár ha FPS-ekkel játszol akkor az ár függvényében X750 vagy MX518 esetleg Razer egér jobban jöhet!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Uhh...ez most jó kérdés.Én eddig 8800GTS-t terveztem,de most megszeretném várni a 8800GT-t.Viszont szvsz 8800GTS ütné.
(#672) ígyvanferi válasza Kriza (#655) üzenetére

Pontosan. 
(#673) ígyvanferi válasza Qru (#667) üzenetére

A Black Dragon és az A-DATA Extreme közül melyik lehet a jobb, feltéve, hogy felpiszkálnám őket?

Miért vennék C2Duo-t? E4400-as szerintem gyengébb a 5600+-os AMD-nél! Nem?
Meg az drágább is! Vagy nem? Már nem tom. Az utóbbi 1 hétben annyit olvastam ezek után, hogy már keverek mindent! :S
(= Zala =)
(#675) anxius válasza ígyvanferi (#673) üzenetére
A-Data Extreme abban az esetben,ha kemény tuningot tervezel.

Meg amúgy is az X1950Pro az 40.000 a 8800GTS mennyi is? 78.000?
Nekem ennyi pénzem nincs! Gamer gép lesz!
(= Zala =)
Hát ebben igazad van. 
(#678) laszlou válasza VaniliásRönk (#659) üzenetére

Ez jó hír, Joe fiú köszi, hogy felvetetted ezt a problémát!
Jó hír, hogy így mégis kihasználható a 2 mag, de van bennem még pár kérdés.
Holnap hozzák az új konfigot!
Eddig egymagos, normál procit és xpsp2-t használtam (vista nem jön be)
Holnap érkezik az X2 5200+os 2magos proci (64bit), milyen oprendszerrel használjam?
Maradhat az XPSP2? Vagy van amely oprendszer jobban támogatná a 2mag, 64bit-es tech-et?
Valaki írjon nekem bőven legyen szíves, elönyöket-hátrányokat, tippeket-trükköket.
Játékra használom a gépet és minden másra is, viszont irodai, üzleti és fejlesztő alkalmazásokat nem használok.
Én donthetem el, hogy melyik magon mi fusson vagy , hogy van ez? 
Mikor lesz már holnap? HE? 

irigyellek csájé
az én gépemre sajna még kell várni pár hetet várok a nagy ŐRE 
amugy feljebb olvashato hogy amd vagy intel. szal aki amd-t használt az az amdre esküszik aki intelt az az intelre akinek van mindkettője az meg nem tudja
Annyit kitudtam hámozni hogy a CoreDuo E2180 és az E4400 között nem csak 10rugo a különbség kb hanem csak 10% teljesítményromlás kb. Mind kettő 2ghz-es két magos. szal az E4400nál jobb az amd 5600+os még árban is hiába van fele annyi chace. ( remélem nem írok nagy hülyeségeket)
Amugy fentebb ajánlottál nekem anixus egy gépet. nos abba van pár kivetni valom a legrosszabb talán hogy olyan gépet ajánlottál amihez a házhoz jár a táp ami amugy sztem egy JÓ nagy kaka.
(#680) Joe fiú válasza VaniliásRönk (#659) üzenetére

Tudom h mire gondolsz,de én úgy értem h elindítod a BF2-t betölt a játék akkor kidob az asztalre,de ha az affinitást csak az egyik magara állítod akkor megy frankón a játék,mondjuk lehet h csak nálam meg egy-két haveromnál csinálja ezt de nálam ez így van 
Mondjatok nekem 80 körül szerverkonfigot. 
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>>Better.Make.Way.. Óvakodj a türelmes ember haragjától!!! --Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének

Sziasztok!
Milyen agp-s cumót vegyek,hogy a vidikarim az x1950pro-t kihasználja?
most egy is7-e lapom van 2,8as intal procival+2giga ddr ram!!
ezt azért cserélnem kéne neeeM??
Köszi a segítségeteket!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

Nem lenne egyszerűbb egy PCI-E konfigot venni, mint egy komplett AGP konfigot a VGA alá? 

Ez egy elég komoly kis gép. Bár én még az alaplapon gondolkoznék.
Ha szeretnél faragni az árból egy picit akkor inkább vegyél egy 400W FSP-t.
Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

Akkor mit javasolnál egy közép játékra mivel sok manim nincs is de nem is játékra kell ,de ha szeretnék játszani akkor még bírja!!
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

kb ram+cpu+a deszka:=35Kért

Alaplap: ASUS M2V (15.600)
CPU: AMD Sempron 3600+ AM2 BOX (9.636)
RAM: SAMSUNG 1024Mb DDR2 800Mhz (7.320)
Összesen: 32.556ft
PL!
(= Zala =)
Samsung Ramot soha!!!
Kingmax,Kingston,stb.

koszi,de intelt szeretnek es hasznältakat!
40K-ert !!

Ez aztán a megalapozott vélemény...
Végülis a Samsunk a világ legnagyobb DRAM gyártója, sok nagy márka is tőlük veszi a chipeket.
Az sajnálatos, hogy idehaza lehetett kapni pár gyengébb sorozatot Samsung névvel. Egyébként meg DDRII-ben most a Kingmaxnak van elég gyenge szériája (800-as és főleg az 1066-os).
[ Szerkesztve ]
(#691) Szten Márs válasza Kriza (#690) üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy a Samsung néven boltban lévő ramokon csak a chip samsung, a nyák pedig made in Mongolia, második jurta balra. A Samsung chippekkel nincs baj, tőlük veszi sok más brand is, csupán a nyák minősége kissé más 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"
(#692) anxius válasza Szten Márs (#691) üzenetére
íme a válasz!Pontosan erre gondoltam!Volt már a samsung termékekkel...vinyóval,na meg Memóriával.
(#693) Szten Márs válasza anxius (#692) üzenetére
Mondjuk a Samsung vinyók mások, volt nekik szériahibás sorozatuk (rosszul centírozott motor) Meg ha nagyon rossz Samsung termékeket akarunk említeni, akkor ott vannak a fényképezők, szép külső, ipari hulladék belső. De lehet jókat is említeni, pl a monitorai. Szóval vegyesvágott, mint a széles spektrumú gyártók általában 
"Tombe, tombe, tombe la pluie; En ce jour de dimanche de décembre; À l'ombre des parapluies; Les passants se pressent, pressent sans attendre"

Tv-k is jok samsungban =) Nekem is Samsung monitorom van 5éve nincs baja kopp kopp 

Hát ez érdekes!
Jó ez így, mert akkor megvárom még az Ati 2950-et meg egy tesztet róluk és uccu neki! Már rendelem is meg az új gépet! 
(= Zala =)
Pontosan
A győztest meg vedd meg!

Az lesz! 
Feltéve, hogy nem lesz több valóban 55K-nál!
(= Zala =)

Sziasztok! Szeretném kikérni a véleményeteket az alábbi konfiggal kapcsolatban:
Alaplap: Asus P5KC
CPU: Intel Core 2 Duo E6550
Táp: FSP Blue Storm II 400W
HDD: Seagate 320GB Serial-ATA II NCQ
RAM: Kingston 2GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL5 DIMM (Kit of 2)
VGA: Sapphire Radeon HD 2600 Pro 512MB DDR2
DVD író: LG DVD+/-RW/CD-RW, fekete OEM (GSA-H55N)
Ez a konfig házzal és egy 5-6K-s hangkártyával 173 K-ban áll meg. Arra lennék kiváncsi, hogy mi a véleményetek róla, és hogy mit cserélnétek le benne, ha cserélnétek. A válaszokat előre is köszönöm!
"de ez megérhető h férreértelmezted,mert nagyon nemvágod a szójárásom mint ahogy ezt te is irtad..." by Molnárka007
Szerintem maradhat!Nagyon stabil,jó választás,gratula
Egy kérdés:Tuning számit?Mert akkor Geil,A-Data ramokat használj,ha nem akkor maradhat a kingston.És még valami:Szerintem Western Digital HDD-t vegyél.Ócsóbb,és minőségibb!

hali. Én lecserélném a videokari egy másikra. ddr2es felejtős ddr3 kell neked ;)
Sapphire HD 2600PRO,512MB DDR2/128b,DL-DVI,fan 20691 Ft <--ráadásul 128bites sinen fut.
Sapphire X1950 PRO,256MB GDDR3/256, HDMI,fan 35557 Ft
Sapphire X1950 PRO,512MB GDDR3/256b,DL-DVI,fan 34172 Ft
Sapphire X1950 GT AGP,256MB GDDR3/256b,DVI,fan 29558 Ft
Sapphire HD 2600XT,256MB GDDR3/128b,DL-DVI,fan 22999 Ft <--ha olyab 20k körül szánsz rá lóvét ;) amugy a fentiek közül ajánlom valameiket.
vagy már meg az uj 8800gt-t
(50k sacc)
az alaplapot nem ismerem. de tuti jó =)
üdv