Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#901) mopa

mopa
(újonc)

Annyit mindent olvasok és teljesen el vagyok megint bizonytalanodva. Nehéz dolog ez a gép vásárlás...

Szóóóval! Egy dolog amiben biztos volttam az az alaplap volt. Gigabyte P35 DS3(R).
De mivel mostanában hallom , hogy pár hét utan sokaknak nem indul el ,meg mindenféle gondok vannak vele. Jöhetne még az ASUSék P5K (C)-je. De arról meg megint csak azt halottam, hogy melegszik és nem jól tuningolható. Márpedig én szeretnék kicsit többet kihozni majd a procimból (E6550).
Ami még számításba jöhet az az MSI p35 NEO COMOBO.

Tehát a 3 közül melyiket szeressem?
Vagy harmasik alternatíva esetleg? ilyen árban persze

kösziiii

(#902) Zalaymate

Zalaymate
(senior tag)

Hi!

Most veszek új gépet, és egy Intel E6750-es proci fogja hajtani, ha minden igaz egy ATI x2950 es videókártyát!

Kérdésem, hogy milyen lapon menne a legbiztosabban és legösszehangoltabban?

Jó lenne ha lenne a lapon Firewire!

A keret max: 27.000ft

Segítsetek!

Nem lesz semmi tuning!

(= Zala =)

(#903) MZsoltee válasza Zalaymate (#902) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor olcsóért ezt, többért, és a keretet átlépve picit!

Balage1979:
Akkor már nem tudok sokat hozzáfűzni, nekem ilyen márkájú GT-m van,d e nincs vele semmi bajom

[ Szerkesztve ]

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#904) Zalaymate válasza MZsoltee (#903) üzenetére

Zalaymate
(senior tag)

THX!
Asus P5K lesz! :)

(= Zala =)

(#905) divot

divot
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

'gelt!

A cég akar venni nekem egy cuccot, ne legyen túl drága, persze. :W

Na szóval: nekem a lényeg, hogy valószínűleg T-mobile mobilinternettel használnám, lenne a munkába sok net és közepesen sok képszerkesztés, és ami fontos, hogy rohadtul csöndeskének kellene lennie a drágaszágnak.

Tipp? Egészen járatlan vagyok notebook-ügyben.

Az igazi hazafiság nem zárja ki mások hazafiságának megértését.

(#906) lúúúzer

lúúúzer
(tag)

Üdvözlet mindenkinek!!

Új gépet kéne vennem, amit néztem: 6750-es C2D proci, asus P5K-E lappal és 2*1GB tuning (Geil) rammal. Fontos lenne, hogy jól tuningolható legyen.
Lapra 35-40K mehet. Vagy Giga jobb lenne?
A ramra kb 40-45k mehet, de nem tudom, hogy milyen pontos típus lenne a jó...
A 6750-es prociál kell steppingre figyelni, vagy mindegyik jó?

Tudtok ajánlani, hogy mit kéne módosítani?

Előre is köszi mindenkinek!!!

(#907) lúúúzer

lúúúzer
(tag)

Ja vinyó!
Szerintetek megéri Raid 0-ban használni 2 vinyót, úgy sokkal gyorsabb?
Vagy inkább egy raptorba érné meg beruházni?
Vagy 2 raptort raid 0-ban? Egyáltalán működne az elképzelés?

(#908) Balage1979 válasza MZsoltee (#903) üzenetére

Balage1979
(lelkes újonc)

HUhh hát most eléggé elbizonytalanodtam alaplap és videókari ügyben :W

Majd kicsit jobban átrágom magam ezen még.
Firewire végülis nem kell, de kitudja mikor lesz majd rá szükségem, és azért ezt a gépet hosszabb távra tervezem.
Akkor ha jólértem gigabyte P35 most a top.
Ár/érték/megbizhatóság arányban viszont melyik? Elég sokat olvasok most arról hogy sok giga,meg asus lap rosszalkodik (igaz csak azok írnak a forumba akiknek nem megy :) )

Ezer hála a sok hasznos tanácsért :R

(#909) Turmoil válasza Qru (#893) üzenetére

Turmoil
(senior tag)

De talán jó is lenne, meg nem is. Jópár dolgot kellene átrendezni ehhez és most nem állnék neki a gépemet feltúrni. 5 év nagy idő. Meg a franc fogja a 22 kilóját emelgetni, nemhogy átvinni a város másik oldalára:) (Chieftec DA01W-ben ül a kicsike)
A HDMI-s alaplap csak azért lett, mert azt találtam a boltban AMDATI IG chipsettel, nyilván nem a HD képesség volt a lényeg.

Mindegy, nekem most nem lesz még új gépem, anyáméhoz meg nézek más üzleteket is, a lényeg a konfig fontosabb részeinek tisztázása volt.

Köszi a segítséget!

Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

(#910) Turmoil válasza MZsoltee (#889) üzenetére

Turmoil
(senior tag)

Az 500-ról lementem, csak belefért a keretbe, kipróbáltam volna rajta egy tökrözést, de már kihóztam. 160 vagy 250 lesz, egy darab.
Az ajánlott alaplap jól néz ki, csak ezt nem láttam ott, ahol eredetileg vettem volna.
A dobozos procihoz adott gyári hűtő milyen hangos? Mert ha több 21-nél, akkor inkább veszek hozzá valamit.
A winyónál is az a trökkös, hogy OK, nem fogja használni, de 2-3 ezer plusz, kb. dupla kapacitást jelent, szóval ezért nem kell lenyomni. (Én is elférek a 160 Gigán) De ha egyszer szinte ingyen van, akkor miért ne?!
A dvd-nél is a vinyó linkje van, mi volt az ajánlat?
A RAM meg tudtommal még mindig párban kell az A64-nek, szóval a 2x512 marad.
FSP tápot nem ismerem, de sokan azt ajánlgatjátok, miért? Van olyan jó, mint egy chieftec?

Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

(#911) MZsoltee válasza Turmoil (#910) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah 1 500GBos winyó 25k egy 250enes 14-15k, azért nem 1-2k a diferencia főleg hogy először 2*250GBról volt szó asszem!
Vedd meg a sima dobozos procit, ha hangosnak találod a hűtőjét (kétlem), akkor vehetsz rá majd valamit!
DVD-írónál ezt akartam linkelni! Sorry!
Ez nem A64 hanem AM2 és nem kell párbna így később még kényelmesebben tudod majd bővíteni, ha akrod vagy könnyebben el tudod adni majd!
FSP jíváló minőségű tápokat gyárt olcsó, szóval a legjobb ár/teljesítmény arányú gyártók egyike!

(#912) Turmoil válasza MZsoltee (#911) üzenetére

Turmoil
(senior tag)

Tükrözésre gondoltam először, de nem túl komolyan, ezért lett 2x250, de mint írtam, az már nem téma.
Ok, dvd-t az első reakciók alapján már erre cseréltem.
Mindig tanul az ember, Így tényleg olcsóbb lesz a memória is.

Köszi mégegyszer!

(#913) Geza26

Geza26
(fanatikus tag)

Hello!

Véleményeket szeretnék kérni a következő konfigról:

Alaplap: Gigabyte M56S-S3

(http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2607)
Processzor: AMD Athlon64 AM2x2 4200+ BOX Socket AM2 x2
RAM: DDR2 1024Mb 800MHz Kingmax
VGA: PCIE 8600GT 256Mb Inno3D
Ház: Gaba ColorSit L8024-B43

Ezzel a configgal tudom használni a meglévő 160-as vinyómat és DVD írómat amelyeknek ATA csatlakorása van? :U
Fejlesztés szempontjából a következ 3-4 évben jó válsztás lenne?

Ha valakinek van tapasztalata, esetleg hasonló árban jobbat tud, legyen szíves és segítsen!

Köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

(#914) kicsitomi88 válasza Geza26 (#913) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen fejlesztés?

Én a VGA topikban megkerdeznem biztos ezt vegyek e vagy 2600XT-t. 2 giga ram is elferne benne ilyen arak mellett.

90 87.5 87.8 87.5

(#915) MZsoltee válasza Geza26 (#913) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alaplap jó választás, proci is ok, memória kevés lesz, ha majd vistat akarsz használni. Ebben az árban inkább 2600XT ajánlanék 8600GT helyett, jah és milyen tápot raksz mellé? Ha a gaba-ban van táp azt dobd ki vagy add el, csak ne használd! Vegyél ilyent vagy innen válasz és érdemes beleolvasnod a topicba is!
Igen fogod tudni használni a 2 ATA-s eszköödet!

[I]Ha valakinek van tapasztalata, esetleg hasonló árban jobbat tud, legyen szíves és segítsen![/I]
Mennyi, az annyi?

Üdv.

[ Szerkesztve ]

(#916) Geza26 válasza kicsitomi88 (#914) üzenetére

Geza26
(fanatikus tag)

Fejlesztés: főleg mekkor processzor lesz ilyen foglalatba előreláthatólag?

(#917) wst05

wst05
(újonc)

Üdv all. A végleges gép 120k ért:

Alaplap
ASROCK - ALIVEXFIRE-ESATA2
[link]

Processzor:
AMD - Athlon 64 X2 5200+ AM2 BOX
[link]

Vinyó:
WESTERN DIGITAL - 320GB 7200rpm 16MB SATA2
[link]

Bill:
A4TECH - LCD720H
[link]

Egér:
A4TECH - NB50D
[link]

Höttő:
ZALMAN - ZM-F2
[L:http://ipon.hu/?product_id=11672 <--2 db

Memoria:
CORSAIR - TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT
[link]

VideoKari:
[L:SAPPHIRE - HD2600XT 256MB HTD DDR3 Full PCIE
http://ipon.hu/?product_id=17842][link][/L]

Táp:
FSP - ATX-400PNF
[link]

Ház:
SPEEZE EE-2709B
[link]

FIZETENDŐ ÖSSZESEN: 120.960 Ft
Vélemény? :)

[ Szerkesztve ]

(#918) MZsoltee válasza wst05 (#917) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nehogy már 100k+os gépbe ilyen szvr lapot tegyél! inkább ezt!
Vga: Fontos neked a Dx10? Ha nem akkor ez jobb választás, főleg ha szűröket is szeretnél használni a játékokban...

(#919) VaniliásRönk válasza MZsoltee (#918) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Hmm, hát én inkább venném az ASRockot mint ezt. :D

wst05: Ha többet szánsz alaplapra ez ajánlott, ebben az árban verhetetlen.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#920) Geza26 válasza MZsoltee (#915) üzenetére

Geza26
(fanatikus tag)

80-85 ezer Ft-ra gondoltam: alaplap, processzor, RAM, Ház+táp, VGA

(#921) kicsitomi88 válasza Geza26 (#920) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

12k FSP350+vmilyen ház
2*1giga ram 13k

marad hatvan az alaplap proci vgara.

2600XT-t kapsz mondjuk 26ker, 34 bol meg kijon egy Giga MA69G S3H es egy 4200+os X2. Ha viszont nem veszel vgat majd maskor, akkor viszont egy erosebb x2es proc is belemegy es hasznalod az integraltat.

Ue intelben, de csak akkor ajanlom ha tuningolsz:

ha veszel VGAt akkor 34bol inkabb nem is mondom milyen proci-alaplap kombo jonne ki. Mondjuk egy e21xx meg egy ócsó lap. Ha viszont talalsz egy normalis int vgas lapot Intelhez akkor e4400, ha kicsit több penzed lenne ra akkor meg E6320.

KB ezek a lehetosegek, esetleg ha tuningoész de amdt akarsz akkor egy Brisbane vagy egy F3 steppinges Windsor magos a fent emlitett lapban.

90 87.5 87.8 87.5

(#922) Geza26 válasza kicsitomi88 (#921) üzenetére

Geza26
(fanatikus tag)

A COD 4-nek futni kéne! Kell VGA! :DD

[ Szerkesztve ]

(#923) kicsitomi88 válasza Geza26 (#922) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Nem vok tisztaban a COD4 rendszerkovetelmenyeivel, de esetleg egy X1950PROt tudsz kisajtolni abbol a penzbol...

90 87.5 87.8 87.5

(#924) Geza26

Geza26
(fanatikus tag)

Elnézést ha rossz helyre írom, nem találtam használt gép topicot!

Menyit kérhetek ezért: ASUS A7V333 alaplap, AMD Athlon 2000+ hűtővel, 1GB RAM, LG Cd-RW/DVD Combo, 60 GB HDD, BB Live 5.1 hangkártya, Ház 370 W-os táppal
VGA: Ati 9000 Pro, esetleg MSI 7600 GS 256 MB

[ Szerkesztve ]

(#925) VW válasza Geza26 (#924) üzenetére

VW
(tag)

(#926) VW

VW
(tag)

sziasztok
egy gépet szeretnék játékra. (cod4,HL2ep2,stb. 1280x1024-ben játszható legyen szűrés,élsimítás nélkűl) (intel,no tuning,kis költségvetés 100-105k ház,Hdd,DVDRW nélkűl)

elképzelésem:

Gigabyte 965P-DS3

Intel Core Duo E21xx szeria vagy 4xxx szeria? help pls

X1950PRO vagy van -5k ért GT help pls

ram: 2GB kit, érdemes 667mhz-ben gondolkoznom vagy csakis 800mhz?

ezeket nézegettem:
[link] 5év gar.
[link] 5év gar. CL4
[link] sajna csak 1 év gar.
esetleg :2 GB/800 MHz DDR2 GEIL KIT Value hűtőbordás 800+ (Cl5-5-5-15): 18.900,-/KIT
- 2 GB/800 MHz DDR2 GEIL KIT ULTRA hűtőbordás 800+ (Cl4-4-4-12): 21.900,-/KIT

FSP BlueStorm II. 400W 13K vagy CHIEFTEC GPS-450AA 12.1K

kösz a türelmet és a segítséget :R

(#927) kicsitomi88 válasza VW (#926) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Nem ertem h ha nem tuningolsz akkor miert intelt veszel ilyen kategoriaban. Magaddal cseszel ki.

VGA 33k 1950pro
Alaplap 18k Giga MA69G SH3
Ram 13k 2*800as kingmax
Tap 7k fsp 350
Ebbol kijon egy 6000+os X2

Nem lenne jobb mint egy 2GHzes e4400?

Ez se győz meg?

[ Szerkesztve ]

90 87.5 87.8 87.5

(#928) VW válasza kicsitomi88 (#927) üzenetére

VW
(tag)

megnéztem a tesztet,és tényleg nem rossz.
azaz igazság,hogy 4,5 éve mióta pc-zek csak intel-em volt,így nem ismerem az amd-ket,így nem is nézegettem.
(pedig már azt hittem sikerűlt döntenem mit vegyek,most újra megkavarodtam...ez rosszabb mint a kocsivásárlás :DDD )
nem kell 350W-nál erősebb táp... :F :U

(#929) kicsitomi88 válasza VW (#928) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Meg 300W is eleg lenne. Ketszer.

Ha nem hiszed kerdezd meg a tapos topikban.

[ Szerkesztve ]

90 87.5 87.8 87.5

(#930) MZsoltee válasza kicsitomi88 (#927) üzenetére

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem rossz az Amd a fő előnye abban van hogy olcsó alá lapotkapni,de azonos órajelen gyorsabb a C2D. 3-3,2GHz körül van vége az átlagos AM2-knek. Egy 2160asból is ki lehet hozni ugyan ezt az órajelet amin ugyebár gyorsabb leszmint a 6000+, ha oylan alkalmazások is fontosak mint amik kihasználják a + L2 cache-t akkor már szükséges egy E4400 ami 28k a 6000+ meg 38... Szóval szeritentem azon dől el hogy ki melyik oldal mellet dönt, hogy hajlandó-e, akar-e tuningolni, ha igan akkor intel, he nem akkor amd! Meg persze beleszól a keret is amint mondtam olcsóbb a lap íyg aki olcsón akar pc-t építeni annak mindenképp jó választás az am2, de ha valki már 45-50k-t szán lap + cpu kombóra, akkor inkább intelt javasolnék!

(#931) wst05

wst05
(újonc)

Egyetértek :C

(#932) kicsitomi88 válasza MZsoltee (#930) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

ha 45-50 van az egeszre akkor javasolnek intelt ha tuningol.

90 87.5 87.8 87.5

(#933) VW válasza kicsitomi88 (#929) üzenetére

VW
(tag)

szia
én hiszek Neked ;)
a vga-cpu PH! teszt alapján azt írják, egy x1950pro-t bőven kihajt egy 5200+ is.
Így spórolnák még 10k-t. Véleményed?
várható még a hónap végéig amd cpu leárazás? vagy vásároljak most nyugodtan?

(#934) kicsitomi88 válasza VW (#933) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Véleményem?

Ha neked eleg az 5200es akkor vegyel azt. Nem tudom, h lesz e learazas, A64 X2esek klubjaba kerdezd meg.

mod: Egyebkent hol veszed? Csak mert ahogy fentebb VR írta F3 steppinges kene, de altalaban boltban azt se tudjak mi az :W

mod2: Vaníliásrönk: Azt írta nem tuningol tehat lehet, h mindegy milyet vesz.

[ Szerkesztve ]

90 87.5 87.8 87.5

(#935) VaniliásRönk válasza VW (#933) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

További leárazás? Így is veszteségesek szerencsétlenek. ;) Most 25k, szerintem nagyon jó ár, csak arra figyelj hogy F3-as Windsor legyen, abban van min. 6-700MHz tartalék. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#936) VW

VW
(tag)

köszi Nektek,mostmár kicsit okosabb vagyok.
boltnak én az Ipon-t,PCX-et esetleg az Aqua-t nézegettem.Itt helyben sokkal többre jönnék ki.
Ha tudtok más lehetőséget,kivele. :DDD

(#937) VaniliásRönk válasza VW (#936) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Pl. a BirdPC is egy korrekt üzlet, és az A4Teamnek is vannak újabban egész jó árai, de ha egy helyen akarod megvenni az egészet akkor iPon vagy Aqua, náluk nincsenek kiugróan magas árak.

(#938) kicsitomi88 válasza VaniliásRönk (#937) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

A BirdPC a leginkorrektebb tragya uzlet. Az uzletvezetovel valo ugyved altali levelezes es sok ora telefonos beszelgetes utan allitom ezt. :W

[ Szerkesztve ]

90 87.5 87.8 87.5

(#939) VaniliásRönk válasza kicsitomi88 (#938) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nekem még nem volt gondom velük. :D De ha neked igen akkor nem ajánlom. ;)

(#940) kicsitomi88 válasza VW (#936) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

utolso off: +VR

1
2
3

90 87.5 87.8 87.5

(#941) Pety válasza kicsitomi88 (#940) üzenetére

Pety
(senior tag)

Én többet oda az életbe nem megyek semmit venni.Tavaly karácsony előtt vettem AJÁNDÉKBA egy tv tuner kártyát.Hazavittem otthon nézem,el volt tépve a doboz leragasztása,ami hiányzott:Pávirányító egyik elem(röhejes),Ulead video szerkesztő szoftver,adobe reader,powerdvd,kb ennyi felhívtam őket egyből jó vigyem be másnap.Erre kérdés kipróbáltam a kártyát mondom ne hari de nem fele hiányzik :((( Utána 2 hétig cserélgették hasonlóan mint neked.Bementem elküldtem az édes jó...őket és adják vissza pénzt,de akkor voltam asszem ötödjére(hozzáteszem utoljára)ott.Kicsöngették a lóvét elment megvettem a Mistralban azt kész(na nem mintha itt szegeden az olyan jó volna. :DDD :W

"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"

(#942) VaniliásRönk válasza Pety (#941) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Hmm, ez elég vad, lehet hogy csak a szegedi vezetéssel van gond...

Szerk.: Off

[ Szerkesztve ]

(#943) kicsitomi88 válasza VaniliásRönk (#942) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Szegeden nincs vezetes, ott az eladok vannak, Pesttel balheztam en is

90 87.5 87.8 87.5

(#944) Pety válasza kicsitomi88 (#943) üzenetére

Pety
(senior tag)

Hidd el itt is volt valami lúvnya aki játszotta nekem a ki vagyok mivagyok én jobban tudom fajta.Ha egyből kicserélik/visszadják a pénzt,hogy bocs vagy valami én sem rágtam volna be rájuk.Így inkább elautózok Kecskemétre,BP re,esetleg itt szegedi másik boltba csak oda nem fogok bemenni és az ismerőseimet is lebeszélem erről,ennyi

"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"

(#945) insomniac

insomniac
(fanatikus tag)

sziasztok

egyik ismerősöm szeretne venni alaplapot, procit, memóriát és videókártyát. a keret 80eFt és AMD kellene mindenképp, videókártyából pedig Ati. én nemnagyon követem már ezen a téren a fejlődést :) tudnátok ajánlani valamit? köszi

üdv

(#946) kicsitomi88 válasza insomniac (#945) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Gigabyte MA69G S3H 18k
X1950pro 33k
2*1giga kingmax 800as ram 13k
X2 4200+ 16k

vagy ha huzza akkor brisbane magos vagy F3 steppinges windsor.

90 87.5 87.8 87.5

(#947) insomniac válasza kicsitomi88 (#946) üzenetére

insomniac
(fanatikus tag)

köszi a gyors választ :R húzni nem akarja. merre kaphatóak ezek ilyen áron? (privátban is jöhet) köszi

(#948) wst05 válasza insomniac (#945) üzenetére

wst05
(újonc)

Üdv:
Alaplap
Processzor
Memória
Videókari

FIZETENDŐ ÖSSZESEN: 78.708 Ft ( Postaköltséggel együtt kb 80k)
Ha Pestiek vagytok és nem nagy költség eljutni az iponhoz akkor lehet egy ilyen proci is.

üdv

(#949) kicsitomi88 válasza insomniac (#947) üzenetére

kicsitomi88
(őstag)
LOGOUT blog

Iponban, ipon.hu

Wst05: Tobbet dobna a konfigon az x1950pro mint a manualisan is alltihato +200MHz es Corsair memo.

90 87.5 87.8 87.5

(#950) lúúúzer

lúúúzer
(tag)

Milyen gépet ajánlotok?
Kb. 400K a keret. Monitor is kéne bele.
Ami eddig megvan:
C2D 6750 proci 40K
Giga PA-G35 lap 30K
8800GTX 120K
Két 500-as samu vinyó RAID0-ban 50K
22' tft 70K
sb xfi gamer 25K

Tuning gép lenne ezért kéne jó 2*1GB memó, még nincs tipp, mi legyen...Ötlet?

Ez így jó, vagy valamit cserélni kéne?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.