15,5-ért valóban nem rossz! Akkor múltkor sem elírás volt, amikor én 16k-ért láttam, pedig vmelyik topikban azzal vádoltak meg
Persze azért tegyük hozzá, hogy bármennyire is fogyaszt keveset és magas a tuning potenciálja is, azért fizikailag 2 mag és még virtuálisan sem ad 4-et. Én inkább HTPC-be javasolnám, több évre nem venném meg. Hosszabb befektetésre azért javasolnám legalább a virt. 4 szálas 530-asat, vagy ha az árát tekintjük, akkor egy Athlon X3 2,9Ghz ami 3 magos is 17k körül van.
Azt meg megint ne felejtsük el, hogy az összes 2 és 3 magos Phenom, meg a 3 magos Athlon is szerencsés esetben mag-feloldható, tehát 4 magosítható. Ez a G6950-es i3-as viszont egyáltalán nem, meg mint tudjuk semelyik Intel-el nem lehet ezt megpróbálni, mivel az Intel nem ad ki ilyen letiltott/hibás magú procikat.
(#47017) Biliskmer: Vannak alkalmazások, melyekben erősebb a fizikai 4 magos CPU, de van ahol az i3 jön ki győztesen a virtuális szálaival. Szóval a Phenom 925 szintjén van az i3-530. Az Intel elérte amit akart
Core i3-530 vs. Phenom II X4 925 teszt
Ja és van egy szubjektív dolog is: nekem pl. már hiányozna ha a Gadget-emben itt jobb oldalt nem 4 magot látnék állandóan dolgozni

[ Szerkesztve ]
ҳ̸Ҳ̸ҳ AKCIÓ: Antec Twelve Hundred V3: 28k, NZXT 210 Source fekete: 11k