Inno3D Geforce PCX 8600GT 256MB DDR3 128bits
Na ezt a márkát kerülni kellene, azt csodálom, hogy még működik a mostanid (vagy gondolom bütyköltél ott is valamit a hűtéssel
). Javaslom: Asus, MSI, Gigabyte, Gainward, Galaxy, stb, szóval bármit, csak Inno3D-t ne
(ez alól kivételt képez a 8800 széria, ahol az összes kártyát az Asus gyártja le a cégek legfeljebb csak egy matricát ragasztanak a kártyára, így a márka gyakorlatilag totál nem számít, de te gondolom nem ilyenben gondolkodsz
)
Tehát videokarit leszámítva jó gépnek tűnik, a prociról majd AMD szakik kiokosítanak (tudom, hogy van pont egy számú proci amit kerülni kell nagy ívben, csak mindig elfelejtem
)
Illetve feltennék még pár "általános" kérdést is, amire kérlek válaszolj, ha én nem teszem fel a többiek úgyis megteszik helyettem:
1) mire kell a gép?
2) összeghatár +-15% -os toleranciát belekalkulálva
3) a jövőben mennyire bővítenéd a gépet? (ez a kérdés inkább azért kell, hogy 8600GT-t vagy X1950GT -t ajánljak, feltéve ha játék is számít)
A jelenlegi konfigot durván 25K-ra becsülöm, de ez tényleg durva becslés
mod: majdnem kimaradt: milyen táppal használnád a konfigot? Inkább a márka érdekelne, mintsem a ráírt wattok száma 
2GB helyett 2.25GB tárhelyes dropbox regisztrációs link: http://db.tt/0QJq3KY0