Sziasztok!
Amd athllon II x4 és x3 topikban már felvetettem ,de akkor itt is. Gépet szeretnék összerakni, van rá egy 90-110k közöttikeretem, esetleg még belefér a 120. Nem a játék a lényeg, de azért mehetnek rajta, mondjuk a cs(s)-nek nem nagyok az igényei
, annál inkább a tervezőprogik 2 és 3D-sek egyaránt, grafikai programok, renderelés, videó és kép renderelése, ezek amik dominálnak. Van egy összeállításom, ebben kérnék segítséget, nincs minden alkatrészre ötletem, ami hiányzik abban kipótolnátok? Köszii
!!! Na íme a lista,esetleg még annyi,hogy tuningbarát vagyok, mármint nem értekhozzá, de ha segítetek,akkor kicsit felhúzzuk a gépet,ilyenszemszögből is nézzétek.
Tehát:
Alaplapom egy Asrock M3A770DE (sAM3) lenne.
Memória az 2 Gb DDR3 1600 Mhz -es Kingmax, de inkább Samsung, mert az még olcsóbb
Videókártya egy VGA LEADTEK PCIE GF 9600GT 1024MB-os lenne,
Winchester sata2-es 500 Gb, 32Mb hamarosan megnézem milyen a típusa, ezért elnézést kérek.
És ehhez szeretnék minél jobb megoldásban processzort, ezért gondoltam Athlon II X2 620-asra( jól húzható alapfeszen, viszont nincs benne L3
)
Tápból már javasoltak 460 w-osat, csak attól félek, az kevés lesz a géphez. Van alapja a félelmemnek? És ebből valami olcsóbb megoldást szeretnék, ha lehetséges.
A ház nem lényeges, valami dobozka megfelel, az számít, ami belül van. Egér és bill--> valami olcsót beszerzek majd, meg fülest is. Monitor van.
Előre is köszönet a segítségért 
[ Szerkesztve ]