250k-ból mien gépet tudnátok összedobni?????(9600 sli-vel esetlge????
---- egy codostól: ha legközelebb nem halsz meg egy csipától, akk utánad megyek és hozzád vágom ----

250k-ból mien gépet tudnátok összedobni?????(9600 sli-vel esetlge????
---- egy codostól: ha legközelebb nem halsz meg egy csipától, akk utánad megyek és hozzád vágom ----

Valaki hallott már / ismer szoftveres fogyasztásmérőt?
[ Szerkesztve ]

Annyiból szinte bármilyet 
Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.

bővebben????
ismerek, de kb 99%-uk mind rosszul mér...Első tesco-auchan stb-ben kapsz 999-ért konnektorba dugható elektromos fogyasztásmérőt, és az pontos.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
GIGABYTE GA-EP35-DS3 21.864 Ft
INTEL Core2 Duo E8200 2.66GHz 775 BOX 41.059 Ft
GAINWARD 8996-BLISS 8800GTS 512MB GDDR3 PCIE 59.648 Ft
CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT CL4 10.692 Ft
WD 400GB 7200rpm 16MB SATA2 19.187 Ft
PIONEER DVR-215DBK Fekete 6.204 Ft
CORSAIR VX450W 15.131 Ft
COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite 8.484 Ft
COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP 5.039Ft
ez így ~ 188k
forrás: ipon (ipon.hu) webshop
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Nem tudpm ki hogy van vele, de én ha már filmnézés akkor 22" Wide és nem sokkal drágább mint a 19es, 60k elején már lehet kapni.
Az XFX 8600GT nem tudom mennyibe fáj de simshez meg ilyenekhez sztem fölösen drága ha nincs bruttó 20k-n belül akkor sztem 2600XT 15-16k körül ideális...
Ha nem szempont a fejleszthetőség (és a tuning) akkor egy p945ös lap is elég ez alá...[B]
Neoteric:[/B] Gondolom lesz tuning később tuti nem lesz elég a 2*1GTB ram és akkor majd adhatod el és vehetsz 2*2-t, szal sztem inkább 2*2 CL5 1066/CL4 800 (hogy vigye az 1000mhzet)
[ Szerkesztve ]
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

Lapot cserélhetnéd egy SLI-re és két videokártya is simán belefér.
Ha az agyunk annyira egyszerű lenne, hogy megérthetnénk működését, mi magunk annyira egyszerűek lennénk, hogy nem lennénk erre képesek.
akkor írj össze neki te egy konfigot, hamár egyszer előbb nem tedted...
amúgy egy jó lap + még egy gts már nem férne bele a 250be.
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝
Helló!
Megérné egy hónap múlva venni egy M2-Crosshair lapot és egy 6400+BE prockót a jelenlegi fejlődés mellett?
"- Kikapcsolták a gravitációt, mint a Halo-ban! - Ez nem Xbox, ez a valóság! Mint a Nintendo!"
hamár veszel lapot meg procit, akkor sztem érdemesebb lenne intelben gondolkodni. 

Sziasztok erről a konfigról mi a véleményetek:
VENT: COOLERMASTER Hyper TX2 RR-CCH-L9U1-GP 5.039 Ft (4.199 Ft)
HÁZ : COOLERMASTER RC-331-KKN1-GP Elite 8.484 Ft (7.070 Ft)
TÁP : FSP SAGA 400W 9.648 Ft (8.040 Ft)
VGA : GALAXY8800GT 512MB DDR3 HDTV/2DVI PCIE 43.677 Ft (36.397 Ft)
ALAP: GIGABYTE GA-P35-DS3 21.108 Ft (17.590 Ft)
PROC: INTEL Dual Core E2180 2,00GHz 775 BOX 15.780 Ft (13.150 Ft)
RAM : KINGSTON 1024Mb DDR2 800Mhz KIT 5.600 Ft (4.667 Ft)
DVD : PIONEER DVR-212D SATA 6.000 Ft (5.000 Ft)
HDD : WD 160GB 7200rpm 8MB SATA2 10.584 Ft (8.820 Ft)
természetesen a procit tuningolnám 3.0GHz
Ha van lé van has is ha nincs lé akkor még szar sincs
(#8013) lsc válasza tejesember78 (#8012) üzenetére
Ramból jobb lenne 2 giga .
Az élet kegyetlen .
(#8014) Neoteric válasza tejesember78 (#8012) üzenetére
kingston helyett inkább kingmax, multkor hallottam h elég gyengék.
amúgy zsyrpöpec
mod: ja havan pénz még1re akk 2gb javallott.. 
[ Szerkesztve ]
19" 31+fa
22" akkor se ha 40+fa mivel tft-t alapból rühellem, de a 22-es meg pláne baromság... ugyanaz a felbontása mint a 20"-nak viszont 5centivel nagyobb átló ergó nagyobb képpontméret és még fosabb képe van.
xfx 8600gt meg 15+fa.
p31-es lap meg nagyából 2k-val több mint egy valamirevaló 945-ös.
(#8016) tejesember78 válasza Neoteric (#8014) üzenetére

Az a baj hogy iponos árak és nem találtam kingmaxot kit szetben én is azt akartam.
lsc:a ram az kit ugy hogy 2*1024 vagy te 2*2 gigára gondolsz
Ha van lé van has is ha nincs lé akkor még szar sincs
Írtad hogy lenne filmnézés is , akkor én mindenképpen egy radeont vennék /3650 , 2600 xt / , amennyiben a proci nem lesz tuningolva a kártya sokat segíthet . Pl. ez .
Mod tejesember 78 :Amennyiben 2x1 giga akkor jó .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
(#8018) Neoteric válasza tejesember78 (#8016) üzenetére
2x1gbra gondol, viszont a tied ha kit akkor max 2x512 5kért.
előbb csákónak is írtam, sztem ha 2gb, akkor ez jobb lenne mint a kingmax/ston
CORSAIR TwinX 2048Mb DDR2 800Mhz KIT CL4 10.692 Ft
ez 2x1gb os modul
(#8019) mave13 válasza tejesember78 (#8016) üzenetére
De nem kell azokat Kitben venni.
2*1GB Kingmax TinyBGA 1066-os ram olyan 5k darabja, és mennek dualban is, mivel tök egyformák. iPonban van ilyen tuti. Én is így vettem onnan. 
Corsair ténnleg jobb, mint a Kingxxx. 
[ Szerkesztve ]
Icewolf || Privátban árazás nincs!!! >> Tokió blog -> logout.hu/blog/mave13 <<
hd filmet szerintem 15-20 év múlva fognak nézni mivel fogalmuk sincs róla mi az, szóval innentől teljesen mindegy ilyen szempontból. sapphire kártyát szintén nem veszek. szerintem tökéletesen jó lesz nekik ez a gép amit összeírtam, nyáron tuti lesz valami játék is, nem hinném, hogy végigmsnezi az egész nyarat aztán ki tudja
procijukat meg bármikor felránthatom, de még alapon is elviszi az összes hd filmet.
Az intelben gondolkodás vezetett el ide.. 
"- Kikapcsolták a gravitációt, mint a Halo-ban! - Ez nem Xbox, ez a valóság! Mint a Nintendo!"
egy húzott 2180 ottvan ahol a 6400+, szal...
E8200-ra gondoltam. És lenne ua gyors is mint egy 6400+? Mármint az E2180.
hát 3ghzre feltod húzni, 6400+meg asszem 3ghz
ha e8200 a célpont, akkor meg nem kérdés... fényévekkel jobb mint a 6400+ 
E8200 66-szor gyorsabb mint 6400+.
E2180 már 2.4ghz körül van olyan gyors, mint a 6400+ 3400mhz-en.....
Szóval kérdésedet megválaszolnám: amd-t nem éri meg venni. 
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.

nahh suliban jól lelombozott a csoporttársam a lap (abit fatal1ty f-i90hd) meg a proci(e2160) miatt...azt mondta hogy a lap hülyeség mert hiába támogat 1066os procit a memória miatt ugyis csak 800on fog menni minden meg stb. a prociról meg azt mondta gyenge már és az egész gépet dobhatom ki jövőre mert lassu lesz... mondtam neki a 300w-os fsp tápot is azt meg kiröhögte hogy 5-6k-ba kerül és egyből "csíftek"et
mondott jahh és mindenáron asus alaplapot akar rámtukmálni...télleg trabant lenne ez a gép? 
GigaByte P35-DS3, Intel E2180, 2x512 Kingston 800, GigaByte Radeon HD2600XT, Samsung HD502IJ F1, Pioneer DVR-215DBK
Nem, csoporttársad a láma.
Gondolom nem hallott még a tuningról.
Chieftec nagyon jó tápokat gyárt, de hangosak mint a bűn, fsp ezerszer halkabb.
Proci 3ghz-en ugyanolyan erős kb mint egy E6750 3ghz-en.
Memóriának emg kb semmi köze a rendszerbuszhoz.....Memória az fsb-hez van közel, ha már olyan okos, illene tudni.
És memória is húzható.
Asus lapokat meg vegyen, ha annyira akar....
Asusnak lga775-ben kb 35-40k-tól vannak jó lapjai, a 35-40 alatti lapjai kb egy rakás khmmmm.....
Giagygyártja elgjobb lapokat ebben a katban, szóval szerintem egy P31-DS3L és 3.000-ért hozzá egy kisebb vga(pl X300-6200)és kb árban annyi mint az abit fatal1ty, csak jobb, sokkal. 
Csoportársadnak emg gondolom celeronja van, codegen táppal, ha ilyen jól tudja...No meg asrock alaplapja...
[ Szerkesztve ]
Azt igen, azt gondoltam.. Csak ez a Crosshair úgy megtetszett...
Meg olcsóbban is kijönnék hogyha AMD-t vennék. Mégvan egy hónapom eldönteni, de már annyi megoldás között őrlődtem, hogy na...
Gigabyte P35C-DS3R S775 20 300.- Ft + ÁFA (24 360)
Intel Core2 Duo E8200 2.66Ghz s775 box 37 000.- Ft + ÁFA (44 400)
RAM DDR2 1066MHz/1024MB Kingmax 4 750.- Ft + ÁFA (5 700)
RAM DDR2 1066MHz/1024MB Kingmax 4 750.- Ft + ÁFA (5 700)
Ez lenne az inteles elképzelésem.
Igen, csak eddig csak AMD prockóim voltak... Nem tetszik az Intel erőszakos politikája...
Nekem is amd procijaim voltak sokáig.
De amd viszonyalg drágűn adja a valóban gyenge prociját, míg a legolcsóbb E2140 picit tuningola is jobb nála.E8200 meg százszor jobb nála.
AMD-ben húzol 3-400mhz-et max, intelen meg rántasz(E21xx)kb 1.5ghz-et, E8200-on 1-1.4ghz-et, és hatvanszor erősebb mint amd procija agyonhuzigálva.... 

nah akk most összehasonlításul amit én állítottam össze:
E8400
p35-ds4(a vízhűtés miatt)
Gainward 8800 gts 512mb
4 giga kingmax 1066
WD 320giga
cm 690
corsair vx 450
2xpioneer 212 dbk sata
[ Szerkesztve ]
amit írtam ramot (corsairt) az jobb tuningra mint a kingmax, habár való igaz h szereti a ga ds3at.
mondjuk kingamx 1066os, szal lehetséges h menne..
én nem a poltikája miatt veszem a prociját, hanem mert jó.. 
Jajj de kezdtek megin meggyőzni.. xD Pedig könnyű volt letenni az intelről. De nem akarok túl sok pénzt rááldozni a gépre... Hogyha lenne rendes tévém, akkor nem is a gépre költenék, hanem konzolra.
ezis 1 változat 
Meg nekem drága.. :S
Nem kell sokat költeni, P35-DS3R meg egy E2140 is jó, nem kell 30k-val többet költeni, és E8200-at venni.

akkor veszel ds3at+ 2180at = ~ 36k (iponban)
és jobb mintha 6400+ad lenne
E8400 fölösleges.
Ennyi pénzbe ez jobban passzol:
Q9300 58.000
P35-DS4 35.000
XFX 8800GTX vs Galaxy 8800GTS 512 60.000
4x1GB Kingmax 1066 19.000
WD 500GB 21.000
CM 690 16.000
Corsair HX 520 22.000
Pioneer 212(minek kettő???
) 7.000
Egy darab dvd íróval 238k, kettővel 245k
És +180GB, +2 mag, +70W(meg modularítás,halkság).
De olyat nem szeretnék. Vmi időtálló és keveset fogyasztó kell, bár gondolom hogy az E2000-es széria se arról híres, hogy elszívja Pakstól az energiát.
Előbbi hszemet neked is üzenem 
Ha időtállót szeretnél, akkor ne röhögtess itt amd-vel...
Időtállónak Q6600 már 38-40k a G0-ás verzió.
Az időtálló, és kb annyit eszik mint 6400+.

mér asszed h a az amdvel hosszabb távon kibírnád? 
ha a 2180 jobb húzottan mint a 6400+, akkor h lenne jobb hosszútávon a 6400as?

hát ha vmit átírok, vagy szted elég ha felmásolom winyóra azt winyóról dvd-re???
Minden dvd író tud olyat, vagyis nero, hogy dvd másolás pl, beteszed dvd-t, elmenti adatokat, és kiírod.
Ennyi, nem neked kell másolni, nero gyorsabban megoldja.

már csak azt kéne tudni hol kapok 3000ért kártyát
nem igazán bízom a használt cuccokban...mondjuk csak pár hónapra kéne...de igy meg sajnálok kiadni ennyit mert azt utána el se tom adni...
GigaByte P35-DS3, Intel E2180, 2x512 Kingston 800, GigaByte Radeon HD2600XT, Samsung HD502IJ F1, Pioneer DVR-215DBK
Na ez volt a másik ötletem pont... Q6600. Hol kerül ennyibe? Mer Szegeden csak 50 felett látok. Meg négy mag nem felesleges még? Ja de időtállót akarok, ok, bocs 
Jóóvanna bocsi
Másnapos vagyok.

de rég írtam má
ezt nem is tudtam

sztem maradok 2 magnál(csak játékra kell a gép legfőkébb) és akk téll fölösleges E8400??
[ Szerkesztve ]