Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect

(#851) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Amúgy miután harcoltam Saren-al kb. ez most hány % gondolom itt a fő ágra nyugtassatok meg , hogy még nem lesz vége a játéknak Feros-on még nem voltam!

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#852) tiv83us válasza Xirtam (#851) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Van meg akkor hatra boven, kb 65-70%-nal jarhatsz.

Hold the line!

(#853) Norbi14

Norbi14
(senior tag)

az normális h a gépemen szinte játszhatatlan?harc közben 10-15fps, ha több karakter van akkor is...minden minimumon van. :(

LG Optimus Black

(#854) tiv83us válasza Norbi14 (#853) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez boxon is sokszor problema....:(

Hold the line!

(#855) Xirtam válasza tiv83us (#852) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

tiv83us köszönöm szépen!

(#856) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Amúgy úgye te USA-ban élsz ? :B Ott akkor most reggel van nem? :B :F vagyis dél?!

(#857) Wolverine válasza Xirtam (#856) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Floridában van; számolj utána :P

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#858) Szasinka válasza tiv83us (#849) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Bevallom töredelmesen sikerült megoldást találnom. Felraktam három drivert (köztük a 175.16 final relased) de nem lett jobb. 20 percenként megfagyott. Felraktam a 175.16 bétát és levettem a power save módot a monitorról (ezt is írta valaki a bioware fórumon) és......
tadam :C :)) :DD MÜKÖDIK el sem tudom mondani mennyire örülök neki. Du. hatkor láttam neki próbálkozni és hétre már összeállt ez a rendszer és azóta nyomom (Négy óra van) most már nem tervezem lefeküdni :B

/''Mindenki hazudik!!!!''/

(#859) tiv83us válasza Szasinka (#858) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Orulok, hogy sikerult, nekem ilyesmikre mar nem lenne turelmem 12+ ev PC hasznalat utan, a maradek hajamat szeretnem megtartani.

Xirtam: -6 ora, most 10:10 van este. Nalatok mar holnap hajnal van :)

Hold the line!

(#860) Norbi14 válasza tiv83us (#854) üzenetére

Norbi14
(senior tag)

így nem túl élvezetes számomra.... :( harc pl sokkal nehezebbb így.

LG Optimus Black

(#861) Szasinka válasza tiv83us (#859) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Hát még én hogy örülök. Most (GMT +1 zónában) reggel kilenc van. Csak azé hagyom abba mert menni kell valahova. :O Nem baj, holnap is fogok tudni játszani csak akkor másnap munka van :(((

[ Szerkesztve ]

(#862) Szasinka

Szasinka
(kvázi-tag)

Nem tudom valaki figyelte-e: [CCCPLuna23]
Tisztelgés a nagy elődöknek? :) Amúgy meg tényleg volt ilyen szonda, ezen nagyon jót mosolyogtam

[ Szerkesztve ]

(#863) Xirtam válasza tiv83us (#859) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Fúú basszus az komoly akkor te most még alszol! :P

Norbi14 : nekem HD 3850 minden fullon kivéve ez a film effect mert agyamra ment nincs fps laggom 5-8 fps különbségek vannak különböző helyeken ! :U

(#864) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Érdekes, nálam, Vistán az eredeti Mass Effect csak XP SP2 kompatibilitással, rendszergazda jogokkal képes elindulni. :F

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#865) Norbi14 válasza Xirtam (#863) üzenetére

Norbi14
(senior tag)

Akkor nem értem mi lehet a gond nálam. Friss XP, 8.5 catalyst, nem értem... :(

LG Optimus Black

(#866) Drizzt válasza Norbi14 (#860) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nyilván nem ez az egyetlen játék, ami szaggat nálad. Sajna csak az erősebb videokártya segít. Nálam játszhatatlanul sehol nem szaggat, leglassabb talán Citadelen.

Viszont akkor íme egy előny Ti83esznek: YXboxnál csak verheted a fejed a falba, ha szaggat, pc-vel meg beronygyolsz a lgközelbbi boltba, hogy: jónapot, óccsó 4850-es lesz, köszönöm.

ui.: Nyíregyháza belvárosában először voltam amióta kész lett, basszzkkii, úgy néz ki este, mint egy sci-fi film díszlete, teljesen. :D

(#867) Norbi14 válasza Drizzt (#866) üzenetére

Norbi14
(senior tag)

Háth azor még olyan játékkal nem találkoztam ami ne ment volna el, persze kiseb graf beállításokkal meg egyebek, de ez még minimun sem fut el normálisan....

Jahm addig oké h bemegyek a boltba és kérhetek én bármien vidkarit kifizetni nem fogom tudni....

LG Optimus Black

(#868) -kdM- válasza Norbi14 (#867) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

nekem is ugyanolyan kartyam es ramom van mint neked es nallam megy siman...szaggatni esetleg olyan resznel szokott kicsit amikor a bolygokon a nagy fereggel harcolok

milyen felbontasban jatszol? nallam 1152*720 (ha fentebb feszem mar itt is necces)

egyebkent most tervezem hogy veszek egy 3870-es kartyat

We all have our delusions - Aria

(#869) Tigi

Tigi
(senior tag)

Sziasztok

Lehet, hogy hülyeséget kérdezek.
De, hogy lehet kiszállni a járműből?
Még az elején vagyok és most használok először járgányt és nem tudok kiszállni belőle, hogy továbbmenjek.

Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

(#870) macy válasza Tigi (#869) üzenetére

macy
(senior tag)

Q betűvel ha sík terepen állsz a géppel.

(#871) Tigi válasza macy (#870) üzenetére

Tigi
(senior tag)

Ezer köszike. :R

Nem volt kedvem végig nyomkodni a bill-t és a beállításokban se volt.

Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!

(#872) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha lesz a tescoba lehet hogy megveszem. Első küldi után nemtom megtalálni jokert :DDD :D

(#873) Xirtam válasza Tigi (#871) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Kódex-be le lett volna írva! ;)

(#874) Norbi14 válasza -kdM- (#868) üzenetére

Norbi14
(senior tag)

1024*768ban tolom...de 15fps...

LG Optimus Black

(#875) -kdM- válasza Norbi14 (#874) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

hatterben futo alkalmazas?

ja es vsync-et erdemes kikapcsolni

[ Szerkesztve ]

(#876) danntora

danntora
(kvázi-tag)

Én most viszem másodszorra már vanguard-al, mert elbasztam az első karim pontosztását. Virmire van vissza és mehetek a fő csatába most 47-es szinten vagyok több mint 4milla kredittel a zsebemben és a fegyverek sebzése és az egyéb dolgok elég erősen ki vannak maxolva.
Kyle tizedest és csapatát átlag 2 lövéssel végeztem ki mert találtam egy jó xp bugot. Ha feltörjük a bunkert és visszalépünk akkor megint kapunk érte xp-t és ezt addig folytathatjuk amíg meg nem unjuk.

(#877) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

sziasztok,

ha fogy az eleterom, hogy tudok kozben uj erore kapni...
az eletero mellett van egy kis egessegugyi doboz, elvileg 5 db van belole
lehet ezeket hasznalni?

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#878) Xirtam válasza monstre (#877) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

F gomb ! KÓDEX-ben levan írva ! :))

(#879) -kdM- válasza monstre (#877) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

medi-gel: 'f' betu

(#880) -kdM- válasza Xirtam (#878) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

kodex-ben nincs billentyuzet kiosztas...max options-ben meg manual-ban

(#881) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

de , de levan írva az alap gombok mi mit csinál! ;)

(#882) danntora

danntora
(kvázi-tag)

Egy kis segítség: Nézzetek jól körül a bolygókon mert én pl találtam már ásványlelőhelyet a piros sávban is, természetesen egy Tresher Maw őrízte. Először mindig körbejártam a bolygót a a piros sáv mellett és csak utána mentem azokra a helyekre amik a térképen is jelölve vannak. Ja meg a naprendszerekben ha van meteoritgyűrű, abban nagy valószínűséggel találsz ércet is, amit "ismeretlen" néven jelöl, csak végig kell menni rajta az egérrel és akkor megtalálod.

(#883) monstre

monstre
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

okes, koszi az infot sracok :)

"odabasztad a kis fejecskéjét...a szemüveg nem tört el?" :DDD

(#884) Xirtam válasza monstre (#883) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

nm :P

(#885) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Tudtátok, hogy lehet táncolni ? :P :C

(#886) redXIII

redXIII
(fanatikus tag)

hali.nekem is állandóan kifagy a játék vista alatt.kipróbáltam a legujjabb drivereket,de semmi.esetleg van vkinek vmi ötlete?

elszámoltam a végtelenig.kétszer.

(#887) Romvr válasza Xirtam (#885) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Flux-ban a tulajjal, ha már megcsináltad az ott lévő összes küldit és éppen ő is ott van a parketten. Erre gondolsz nem?

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#888) Xirtam válasza Romvr (#887) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

bementem a Flux-ba és a táncparketre utánam jött Ash hadnagy rányomtam az e betűre és danceltek ! :D Amugy a FEROS bolygón amikor megölted a Geth hajót stb. és visszamész az emnbrek bázisára és felnyílik a modul hogy lemehes megölni azt a fajt, nem lehet máshogy? mert akár hogy megyek le renegád pontot kapok én meg nem akarok! :F :F

(#889) -kdM- válasza Xirtam (#888) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

nem azert kapsz renegad pontot mert lemesz, hanem mert elotte legyilkoltad a telepeseket, pedig el lett mondva hogy a granat mod amit adott a doktor "elaltatja" oket

szerk: egyebkent tenyleg neccesebb megcsinalni, hogy ugy dobd a granatot hogy a tomegben robbanjon, mint ha csak ledaralnad oket

[ Szerkesztve ]

(#890) Xirtam válasza -kdM- (#889) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

csak 4db halt meg xD de elfogyót a granyom!:(

(#891) Gondar

Gondar
(tag)

Sziasztok !
Szeretnék egy élményt megosztani veletek ....
Na szóval ma értem haza a nyaralásból és első dolgom volt elmenni a HÜLYÉS boltba megvenni a Mass Effect-et .Valahogy megvettem azt a fránya Mesterlövész nevű játékot is :)

Ezután haza értem elkedztem felrakni a progit minden szépen ment ,közbe olvasgattam a novellát amit a játékhoz adtak..... Tiszta jó minden gondoltam én...
Erre felisment a program szépen beállítottam a grafikát hangot stb.. Utána 2katt ikonon erre ki írja hogy :
Connot loacate cd-rom Please incesrt correct cd-rom ........................
Mi a f**z ????? Ez most azt hiszi h warezolt a játkom vagy mi ???????
Nem baj semmi pánik haladjunk sorba .
1, Legjobb barátom a Google biztos tud vmi okosat mondani
[link]
Ez jó kiss ldal bioware hivatlos fórum olvasgatom srácnak is ugyan az a baja , mondom frankó ez jó lesz, azt kitudtam vennii a szövegből h a tűzfall nem mindig engedi át a progit és a srác egyesével állította be a tűzfalhoz tartózó dolgokat vagy vmi ilyesmi . Sajnos nem igazán értem mert az angol tudásom kicsit hiányos.
2, Windóz tűzfal elő kivételek fül: itt be isvan állítva a mass effect na ez frankó
3, Mégegyszer próbálom indítani a játékot megint nem megy...
4, CD Projektre hivatkozik a magyar README na gondlom megnézem a honlapot. HÁÁÁÁÁT itt még a játék adat bázisba sincs benne a mass effect . Nézem az oldalt tovább ott van a lenygel link meg nézem nálunk ott van a mass effecta játkok között és van ott egy hiba leíró akármi is . [link] elméletileg itt lenne a megoldás a gondomra ha tudnék lengyelül ...
5, Reinstall
6, Újra rosz
7, Már nagyon ideges lettem és gondoltam egyet leszedtem hozzá egy cracket mérgemben....................ÉS............. működik -.-
8, Hihetetlen ideges vagyok : a mass effect egy jójáték,olcsó,magyarfelirat ezert is vettem meg h ne kelljen a gagyi feltört akármi verzióval játszanom. Most meg 8e forintért játszok a gagyifeltört verziónak a crackjével úgy hogy az eredeti krong van a meghajótba...
9, Legalább működik a játék ha mákom van akkor a crack muködik és végig tudom játszani

Szóval kérek bárkit aki tudna segíteni vagy tippet adni hogy tudnám helyre rakni a gamet irjon ide vagy egy privit ..Köszi előre is
Sry ha vmi nem érthető nagyon gyorsan írtam össze a dolgokat

(#892) Xirtam válasza Gondar (#891) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

én kikapcsolnám az egész tűzfalat és ha routerről internetezel azt is kihúznám! Ha ez se akkor csökkentett módban meg probálkoznék a feltelepítésével!

(#893) -kdM- válasza Gondar (#891) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

mas gepen probaltad? serult lemez?

nekem sikerult kicsit megkarcolnom es eleg nehezkesen olvasta utanna, de leapoltam egy kis monitor tisztitoval azota a meghajtoban van es megy mindenfele akadas nelkul

mellesleg a windows-os lof*asz "tuzfalon" kivul nicns mas? nekem agnitum van es inditas elott rakerdezett hogy milyen engedelyeket adok az alkalmazasnak

[ Szerkesztve ]

(#894) Gondar

Gondar
(tag)

Csak windózos tűzfalom van azt teljesen lekapcsolva is próbáltam

(#895) -kdM- válasza Gondar (#894) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

akkor marad hogy masik gepen is megprobalod es ha ott sem megy akkor vissza az mm-be

nem irigyellek mert amilyen szenvedest azok levagnak ilyen esetekben az nevetseges

(#896) Gondar

Gondar
(tag)

fúú na attól én is félek az MM-s majmok ellen nem sokat érek 16 évesen :)

(#897) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

SPOILER WARNING

Ez mekkora szemétség utálom ezt a 3 majmot lefoglalták a Normandiát! :W

[ Módosította: tiv83us ]

(#898) -kdM- válasza Xirtam (#897) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

koszonjuk Emese

en tudom mirol beszelsz, de nem biztos hogy mindenki szeretne tudni mi lesz meg a jatekban...(spoiler)

Gondar: en is vittem mar vissza szar jatekot...kb 1 orat szenvedtek hogy felrakjak egy bemutato gepre es megallapitottak, hogy szar, aztan ~15 perc alatt kiallitottak egy levasarolhato szelvenyt (termeszetesen csak mm-ben hasznalhato, de ez vegulis mindegy)

[ Szerkesztve ]

(#899) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hmmm. Végigvitttem. Na, a legvége nekem nagyon nem teszett, bár:
SPOILER

Nem tudom más vége lett vona-e, ha a Normandiát a tanács megmentésére küldöm, akkor is előjöttek volna-e a kapzsi emberek rögtön...

(#900) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Spoiler???? :F :F :F :F :B :B :B

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.