Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect

(#151) Petiu

Petiu
(újonc)

ujuj én voltam... bocsi
igen aki megértette a KOTOR-t, annak ez sem lesz könnyú falat.

(#152) Sirandrish válasza Vistaboy (#148) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

a KOTOR-al pont nem játszottam...de van egy olyan sanda gyanum hogy volt és ebben is van bőven mit megérteni és értelmezni..viszont így az angolt ki se próbálom mert nem igazán vágom...a tényleg ilyen game-hez kellő dolgokat megértem de mikor majd leir egy küldetést csak pislogni fogok..magyar mikorra várható?

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#153) Wolverine válasza Sirandrish (#152) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Feljebb említették, hogy kb. 3 hét múlva lesz a boltok polcain.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#154) Shodan válasza Sirandrish (#152) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

BALKÁN: 1 dvd, angol hang, magyar-cseh felirat (jún. 19.)

www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.

(#155) Shodan

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Másnál is csúnya pixelesek az árnyékok?

(#156) Sirandrish válasza Wolverine (#153) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

az elkerülte a figyelmem... bocsi..

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#157) Sirandrish válasza Shodan (#154) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

köszönöm :R

(#158) Vistaboy válasza Shodan (#155) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Majd ha meglesz a game, akkor megmondom. Egyenlőre fogalmam sincsen. :DDD
Ha már meglenne, akkor csúnya warezoló bácsi lennék. ;]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#159) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ejj, a figurák kidolgozottsága kegyetlen. Ha picit odébb mész a monitortól, mondjuk két méterre, nem mondod meg, hogy nem élőszereplős mozit látsz, hanem játékot. :U Viszont az önyárnyékok széle nagyon "háromszöges", de mintha a többi ue3-as játékban is ilyen lenne.

(#160) Drizzt válasza Drizzt (#159) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

(#161) Shodan válasza Drizzt (#160) üzenetére

Shodan
(őstag)
LOGOUT blog

Látom már szereztél ;)...

Ja nálam is ugyanez. De hatalmas a játék!

(#162) Drizzt válasza Shodan (#161) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk ezen a képen épp a textúra is elég ratyi volt, de egy ilyen kép szerintem visszaadja, hogy milyen dolgok is vannak a játékban grafikailag:
[link] Ez tényleg kb. mint egy film, főleg mozgás közben. Persze van ahol elnagyolt, de így is top kategória.

(#163) west válasza Drizzt (#162) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

ugy látom,ez még nem magyar. :O

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#164) Vistaboy válasza west (#163) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem, az európai megjelenés még odébb van egy picivel. Abban már benne lesz a magyar felirat is. :K

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#168) athomi

athomi
(PH! kedvence)

Engem a grafika nagyon nem nyűgöz le! 5 évvel ezelőtti játékokban láttam olyat mint itt.

Az elmélet és a gyakorlat közt elméletileg nincs különbség! Gyakorlatilag van!

(#169) Vistaboy válasza athomi (#167) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megértem. Sajnos mostanában nem divat demó verziót készíteni a játékokból. Pedig elvileg arra találták ki ezeket, hogy eldönthesd, megéri-e megvenni? :P

(#170) Frigo válasza athomi (#168) üzenetére

Frigo
(őstag)

Akkor mosd ki a szemedet. :W

(#171) athomi válasza Frigo (#170) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Nálam max. grafika melett ilyen képeket is lehet csinálni 1680x1050-es felbontásban: [link]

(#172) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Elore is szolok, nem szeretnek warez-hszeket takaritgatni a topicbol, ugyhogy maradjunk a temanal es nem a biztonsagi masolatoknal.

ps: Tegnap jatszottam vegig 7.-jere /es meg mindig kiraly :)/

Hold the line!

(#173) Sirandrish válasza athomi (#171) üzenetére

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

ez kemény:D

(#174) Szipi válasza athomi (#171) üzenetére

Szipi
(fanatikus tag)

Üdv.

Csináltam gyorsan 3 screenshot-ot amin ha nem is tökéletesen de azért látszik, hogy élesebbek a textúrák. link, link, link
Valószínűleg nálad nem stimmel valami.

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#175) tiv83us válasza athomi (#171) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egy igen jol kiragadott screenshot az Unreal Engine-jenek a gyengejerol, neha kell neki par masodperc meg rendesen felpakolja az osszes texturat. Ezt a jelenseget mar kitargyaltuk itt, zavaro, de ettol a jatek meg gyonyoru.

szipi:lasd fent, amit irtam. Box-on is elofordul, ritka, idegesito hiba, de ettol meg nem elvezhetetlen. Meg igy is a legszebb jatek, ami Box-on valaha a kezeim koze kerult.

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#176) kopf

kopf
(lelkes újonc)

Hello
Nálatok sem szereti az alt+tab-ot a játék?
Nálam és havernál sem lép vissza a játékba,egyetlen megoldás ha ablakos módban futtatnám,de ahoz sajnos túl kicsi a monitorm:(
Valaki találkozott már ilyesmivel?

"Hol van az éter? A meszkalin nem hat!"

(#177) athomi válasza kopf (#176) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Nálam sem szereti, de visszalép az csak várni kell egy percet.

(#178) kopf válasza athomi (#177) üzenetére

kopf
(lelkes újonc)

annyi türelmem nem volt,lehet hogy megpróbálom:D

"Hol van az éter? A meszkalin nem hat!"

(#179) athomi válasza tiv83us (#175) üzenetére

athomi
(PH! kedvence)

Úgy látszik nálam volt vmi gond, mert nekem végig ilyen mosottak voltak a textúrák.
Most elindítva viszont nagyon szép, nem tudom mi lehetett a gond, de pont azt lehetett látni mint mikor még nem töltődnek be a textúrák.

(#180) tiv83us válasza athomi (#179) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ejgen, sajnos ez egy igen zavaro Unreal3 Engine bug.
Sajnos nagyo terepeken /foleg mikor a Mako-val kozlekedsz/ sokszor fogod latni, ahogy "reszletesednek" kifele a dolgok, ahogy huzza ra textura layereket.

Hold the line!

(#181) MasterDeeJay válasza athomi (#179) üzenetére

MasterDeeJay
(senior tag)

Nálam is ez volt a baj, csak annyit kell csinálni hogy újraindítod a gépet. Nem csak a játékot. Azután megjavul és gyönyörű lesz. Lehetséges SPOILER! (mármint a csapat összetételére nézve. Jelenlegi Squadom.

Minecraft szerver: http://mcph.dyndns.info/

(#182) tiv83us válasza MasterDeeJay (#181) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez egy jo valasztas, abban az esetben ha biotics vagy, nem soldier vagy ilyesmi. Garrus jol fog jonni kesobb a Sniper skilljeivel, Wrex meg shootgunnal es assault riffle-al is hatasos /es a humora is sotet, de jo ;]/

En most egy ruthless soldier vagyok, ugyhogy en Kaiden-t es Garrus-t hurcolaszom magammal, de csak azert, mert a tobbi taggal mar vegigtoltam ;]

ps: Ha valaki elakad, lehet kerdezni a doktort :D

Hold the line!

(#183) MasterDeeJay válasza tiv83us (#182) üzenetére

MasterDeeJay
(senior tag)

Én sniper vok , távolra. Wrexet előreküldöm shotival had lőjjék, Garrus csak ideiglenesen van a csapatban, középtávra kell majd valaki, esetleg egy bioticsos.

[ Szerkesztve ]

(#184) mad1 válasza tiv83us (#182) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

fizu utan lehet kihasznalom eme lehetoseget,bar akkorra tudom nyomni hunba is.
viszonnt xboxon elakadasjelzo volt ;)
de aki perfekt angol...amugy ezt vitted vegig 2x?
mennyi a jatekido,kb?

Ne szemetelj ! / Steam..

(#185) tiv83us válasza mad1 (#184) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Most 25h volt, de a mellek kuldetesek 90%-at megcsinaltam. Viszont en mar tudom mindenhova az egyenes utat igy jopar vegigjatszas utan, ugyhogy lesz az 30-35 is.
Viszont sok fugg, hogy colonist vagy-e, spacer, foldlako, haborus hos, tulelo, ruthless...stb.
Azok alapjan is fuggnek a mellek kuldetesek es modosito tenyezojuk van, ugyhogy erdemes 3-4-5x vegigtolni ilyen-olyan kaszttal, mas backgrounddal, renegade /dark side :D/ vagy , paragonnal es igy tovabb. En mar olyan 4-5 honapja el vagyok vele, 2-3 heten egyszer vegigtolom. :)

"viszonnt xboxon elakadasjelzo volt"

Ezt nem vagom :F

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#188) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nagyon állatul néz ki a képek alapján, amiket linkeltetek. Tisztára mintha a K.O.T.O.R.-t látnám. Már alig várom hogy végre meg lehessen venni itthon is.
Nagy a kísértés hogy megszerezzem "postán"... ;]
De erős leszek! Már kibírom azt a pár napot! :P

(#189) T.Peter

T.Peter
(senior tag)

Szevasztok. Olvastam, hogy securom védelem lesz a játékban, és hogy 10 naponta kell majd aktiválni a neten, viszont itt olvastam, hogy mégsem kell majd minden 10. napon aktiválni. Arra lennék kiváncsi, hogy a securom védelem marad, vagy az is távozik? Én a cikkből úgy vettem ki, hogy a securom se lesz benne.

[ Szerkesztve ]

(#190) tiv83us válasza T.Peter (#189) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Most nem tokmindegy? :F

Hold the line!

(#191) Kr/\toS válasza tiv83us (#185) üzenetére

Kr/\toS
(senior tag)
LOGOUT blog

Nah ez nem semmi. Alapvetően hány ending-je van a gammának?

(#192) MasterDeeJay válasza tiv83us (#190) üzenetére

MasterDeeJay
(senior tag)

Annál számít akinek a winfosa nem szereti a védelmeket (x64-es win). Nálam pl Hellgate London elmegy cd nélkül x64 -módban, de 32bit-esben cd-t kér.
De a splinter cell újab részei nem hajlandóak elindulni (eredeti) cd-vel sem, na ilyenkor jogosan crackelem a játékot hogy menjen. Emiatt számít hogy milyen védelem, mert nem mindíg támogatják az x64-es win-eket.
Szerncsére az ilyen eset ritka.

(#193) tiv83us válasza Kr/\toS (#191) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ket verzio van, itt most nem spoilerezek hogy mi a kulonbseg. Ja, nem, harom verzio. A harmadik az, ha megdoglesz a foellensegnel, akkor kapsz egy nagy the end-et :D

Hold the line!

(#194) tiv83us válasza MasterDeeJay (#192) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Splinter Cell-t StarForce vedte, azzal nekem is volt bajom anno, de ezt a hibat mar egy ideje kikuszoboltek, hogy ne pocsmorogjon eredetivel.

A fentebb emlitett uriember egy masfajta vedelemrol erdeklodott /szamomra egyertelmu, hogy miert/, de hogy megnyugtassam, a hir nem igaz, nem kell majd 10 naponta aktivalni a jatekot a neten, max ha a Verbatim verzsonnel jatszik, akkor nem tud majd frissiteni, illetve uj kuldeteseket letolteni.

Hold the line!

(#195) T.Peter válasza tiv83us (#194) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

A játék nagyon magával ragadott, annak ellenére, hogy nem játszottam még rpg-vel. A játék szempontjából is kérdeztem (nem csak a számodra egyértelmű okból, amiben igazad van, de nem onnan lesz meg, az első mondat miatt), mert 10 naponta aktiválni elég macerás. Engem például zavarna.

(#196) mad1 válasza tiv83us (#185) üzenetére

mad1
(PH! kedvence)

koszi a kimerito valaszt...
ugy ertettem h elakadtam xboxon. ;)

Ne szemetelj ! / Steam..

(#197) Ottoka válasza mad1 (#196) üzenetére

Ottoka
(őstag)

Szép a játék, mondom reggel belenézek, aztán játszottam eddig... :)

Mezőhegyes

(#198) Drizzt válasza Vistaboy (#188) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

19 nap azért nem olyan kevés. :P Jó nagy kib*szás, hogy ennyivel később adják ki Mo-n. :(

(#199) Gyusz válasza Drizzt (#198) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Ha minőségi fordítást kapunk, akkor szerintem megéri a plusz várakozást.

(#200) Vistaboy válasza Drizzt (#198) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Hát igen, de az idén nem sok játék jött még ki, amire érdemes volt eddig várni. A Mass Effect az első valamire való játék idén, és nem is lesz olyan drága, 9K. (A Turokot meg ne említse valaki, mert egy rakás sz@r volt, havernál belenéztem, ha már ott voltam, de nem kellett volna. Mi volt abban 16GB? :F ).

Majdcsak elmegy már az a kis idő. Amúgy figyeld meg, hogy mennyire kihalt lesz ez a topik még addig, ugyanis kiderült hogy a torrent-oldalakon keringő warez-verziók nem működnek (Márpedig aki már játszik vele, annak az van, kivéve ha XBOX-on nyomja. Vagy esetleg megrendelte amcsiból, de nem valószínű.), mert nem működik a Star Map. ;] :DDD

Úgyhogy suxx, aki letöltötte, az feleslegesen fáradt. Mondjuk egy demó-verziónak elmegy, de azért 7GB-ot leszedni... :U :P

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.