Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect

(#2001) L3zl13 válasza Snooker (#2000) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Az a küldi csak akkor érhető el, ha eléred a 80%-os renegade szintet.
Utána kapsz egy üzenetet Hackettől, és aktiválódik a küldi. Csak ez után tudsz bemenni.

Ugyanígy 80%-os paragon szintnél kapsz egy másik küldit.

Aki hülye, haljon meg!

(#2002) L3zl13 válasza Doki16 (#1996) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Beírtam a kódot, azt írta aktiválva, de a download managerben továbbra sem látható. :(

Aki hülye, haljon meg!

(#2003) Doki16 válasza L3zl13 (#2002) üzenetére

Doki16
(őstag)

Nekem se működött amikor kipróbáltam. Nem tudom, hogy mi lehet a baja.

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#2004) kovsol válasza L3zl13 (#2002) üzenetére

kovsol
(PH! nagyúr)

azóta se sikerült ?

Fan of !Hollywood Hírügynökség! Xbox360 gamertag: Lindom |Aki betartatja a törvényt azt ő maga is tartsa be.|

(#2005) ollie válasza L3zl13 (#2002) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Újraindítottad az EADM-et?

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#2006) Doki16 válasza ollie (#2005) üzenetére

Doki16
(őstag)

Én regisztráltam és utána telepítettem fel, de akkor se volt jó.

(#2007) HS 2142 válasza ollie (#2005) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Nekem is hasonló a problémám, még e-mailt is kaptam (Thank you for registering Mass Effect), meg írta, hogy sikerült, amivel nem is lenne baj, ha engedné letölteni. :DDD
Lehet, hogy a programon keresztül kellett volna regisztrálni online felület helyett?
Utólag megpróbáltam onnan, de azt az üzenetet kaptam, hogy "A megadott kód nem érvényes termékaktiválásra."
Most akkor nem tudom, hogy azért mert már regisztráltam vagy azért mert alapból sem volt jó.

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#2008) L3zl13 válasza ollie (#2005) üzenetére

L3zl13
(PH! nagyúr)

Persze, többször is. Nem jelent meg benne a játék.

Aki hülye, haljon meg!

(#2009) hajraolaj1

hajraolaj1
(lelkes újonc)

Üdv.

Megvan az eredeti mass effect 1. része,de az istennek se sikerül felraknom és elindítanom a win 7en (home premium)
már raktam fel 1.02es patchet is,annyira volt jó hogy nem csak az ablakot hozza be az elején hanem a konfigurációs beállításokat is...
Tudnátok segíteni mit csináljak?Mondjátok el,ti hogy raktátok fel!!!Előre is köszi...

(#2010) Doki16 válasza hajraolaj1 (#2009) üzenetére

Doki16
(őstag)

Én úgy raktam fel ahogy leírtad. DVD berak, feltelepít, pacth és játék. Milyen hibát ír ki?

(#2011) hajraolaj1

hajraolaj1
(lelkes újonc)

mass effect müködése leállt ,a windows képes ellenörizni hogy az interneten található e megoldás a problémára :keressen megoldást és zárja be a programot
:zárja be a programot

(#2012) Doki16 válasza hajraolaj1 (#2011) üzenetére

Doki16
(őstag)

Szokásost tudom, csak mondani. Minden driver fent van? Legfrissebb VGA, directx stb. Korábban ment már a játék? Ja és milyen géped van?

(#2013) hajraolaj1

hajraolaj1
(lelkes újonc)

Ilyen laptopom van,tegnap vettem
A mass effectet még egy gépen sem próbáltam,de oszttársam azt mondta jó ugyhogy kölcsönkértem töle mert neki megvan eredetibe,de mondta,hogy ö sem tudta felrakni egy laptopra sem,pontosabban egyiken sem tudta elindítani...
Tudomásom szerint minden driver fenn van,gépigénnyel nem lehet baj...

(#2014) GypsFulvus2 válasza hajraolaj1 (#2013) üzenetére

GypsFulvus2
(senior tag)

Utolsó patch fenn van? Nem mindegy, hogy a honosított, vagy az angol verzióhoz megfelelő patch-et rakod föl, mert a védelem eltér a két verzióban. 3 vagy többmagos processzorokon patch nélkül tipushiba a leállás.

[ Szerkesztve ]

"Áh ez már olyan, mint a komcsiknál: ő gondozza, szóval az övé " -by Morden24

(#2015) ollie válasza hajraolaj1 (#2013) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A magyar kiadású, eredeti Mass Effect nem fog elindulni eSATA meghajtókon, márpedig valószínűleg az van a laptopban. Ez a védelem hibája miatt van. Elég gáz, mi?

Megoldás a no cd patch beszerzése.

(#2016) DeFranco válasza ollie (#2015) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

... amit a CD projekt oldaláról letölthető hivatalos patch tartalmaz...

(#2017) ollie válasza DeFranco (#2016) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tényleg? Én anno hiába tettem fel az 1.02-eset, ugyanúgy ellenőrizni akarta, hogy a DVD a meghajtóban van-e. Van újabb patch?

(#2018) DeFranco válasza ollie (#2017) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

99%-ig biztos vagyok benne. Rég játszottam vele, de emlékszem, hogy egyszer volt a lemez a meghajtóban, amikor installáltam, utána nem kellett. Nem zárom ki, hogy tévedek, de részemről biztos vagyok benne...

(#2019) Ventur@

Ventur@
(fanatikus tag)

Üdv!

Megvettem én is ilyen olcsó változatban a játékot (Legjobb Választás változat - 990 zseton. Ennyit vastagon megért :) ). 1.02-es patch fent, Bring Down The Sky dlc fent (mindkettő magyar változat).

Kérdés: Kell-e még, illetve van-e még valami, amit érdemes feltenni :) ?

Totál elején vagyok még. Ott járok, hogy Saren megölte Nihlust, szóval még csak most kezdtem :) .

Előre is köszöntem a segítséget :R .

GFWL: m4dm3nHUN | CoD 4: M4dm3n | Steam: M3h4n1k | OriginID: m3dm4n | Battlelog: m3dm4n

(#2020) FehérHolló válasza DeFranco (#2018) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Emlékeim szerint nálam az 1.02 patch után egyetlen egyszer kérte még a lemezt, de véletlen mást raktam be, és azt is elfogadta. :)
Ha tehát kér lemezt, mindenféle nocd okosság előtt szerintem érdemes bemountolni akár egy másik iso-t, hátha. :)

Ventur@: Szerintem nem kell semmi. Jó szórakozást!

[ Szerkesztve ]

Ember embernek farkasa.

(#2021) Ventur@ válasza FehérHolló (#2020) üzenetére

Ventur@
(fanatikus tag)

Köszöntem az infót :R . Küldök is neki amikor tudom, mert nagyon kiváncsi vagyok mi sül ki az egészből :) .

GFWL: m4dm3nHUN | CoD 4: M4dm3n | Steam: M3h4n1k | OriginID: m3dm4n | Battlelog: m3dm4n

(#2022) HS 2142 válasza DeFranco (#2018) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Ezt én is megerősítem, nem kellett hozzá berakni a dvdt. Nekem csak annyi gond volt, hogy ha nem rendszergazdaként futtattam, akkor csak egy fekete képernyőt láttam és nem indult el. :D
Az EA store meg hiába változott át originná, továbbra se adta hozzá a játékokhoz az ME-t.

[ Szerkesztve ]

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#2023) Kassadin

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bejelentkezem a topikba, ma megvettem. Sok vélemény szerint nagyon jó játék, meglátjuk. ;] :)

The pain is my best friend.

(#2024) Kassadin

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Két kérdés merült fel bennem:
1. Hogyan lehet gyorsbillenytűre rakni(1,2,3 stb) a fegyvereket? Akárhogy is próbálkoztam vele, nem sikerült rájönnöm.
2. Érdemes felrakni az 1.02-es patchet/DLC-t a játékhoz?

(#2025) v_tomy válasza Kassadin (#2024) üzenetére

v_tomy
(fanatikus tag)

A számokat emlékeim szerint nem tudod a fegyverekhez rendelni, ezt a szerepet a funkcióbillentyűk (F1-F4) töltik be.
Az 1.02-es patchet és a Bring down the sky címre hallgató ingyenes DLC-t érdemes feltenni, a másikkal (Pinnacle Station) nem veszítesz semmit sem ha kihagyod. Az amúgy is csak angolul érhető el.

"Attól tartok paraszt vala téged átal vetettek az bizony palánkon"

(#2026) Kassadin válasza v_tomy (#2025) üzenetére

Kassadin
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszönöm a segítséged, azóta már végigvittem az első részt. :)

Iscariah: Tervbe van véve, mert az első rész odab*szós, másrészt a mass effect 2 topic eléggé aktív, ahogy olvasom. ;]

[ Szerkesztve ]

(#2027) Iscariah válasza Kassadin (#2026) üzenetére

Iscariah
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nah kúl és azóta elkezdted a másodikat? :D

REAL EYES REALIZE REAL LIES.

(#2028) BladeHero

BladeHero
(tag)

Lenne egy kis problémám:Van egy olyan küldetés amiben egy gázgránátvetőt kel használni,hogy az ellenünk fordult telepeseket ne öljük meg,csak elkábítjuk.De nem sikerül átváltani arra a fegyverre ugyanis nem tudom,hogy kel.Ha valaki tudja annak megköszönném ha leírná.

RPCJ Forever

(#2029) Doki16 válasza BladeHero (#2028) üzenetére

Doki16
(őstag)

A gránát helyére kell beállítani és azt kell rájuk dobálni.

(#2030) BladeHero válasza Doki16 (#2029) üzenetére

BladeHero
(tag)

Ok,kösz már rájöttem :K Csak én azt hittem,hogy ez egy fegyver,és keresgéltem,hogy tehetném fel.Később azét rájöttem,hogy gránát nem pedig gránátVETŐ.

RPCJ Forever

(#2031) BladeHero

BladeHero
(tag)

SPOILER

Még egy kérdés,ha nem bánjátok.Most halt meg a társam,Wrex.Nem sikerült megakadályoznom,hogy meghaljon ennek így kell történnie?Válaszokat előre is kösz.

RPCJ Forever

(#2032) Jofi81 válasza BladeHero (#2031) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Nem muszáj így történnie, nálam életben maradt. [link]

(#2033) BladeHero válasza Jofi81 (#2032) üzenetére

BladeHero
(tag)

Köszi a nagyon gyors választ :)) Próbálkozok akkor még

RPCJ Forever

(#2034) BladeHero válasza Jofi81 (#2032) üzenetére

BladeHero
(tag)

Nem sikerül, tudom mit kel nyomni,de nekem azt valamiért nem engedi,ha te tudod hogy miért akkor pls írd már le.Egyébként nem értettem a linket,mert az én angol tudásom elég kevés hozzá.
UI.:bocs az újabb dupla postért és a sok kérdezősködésért,de szeretném 100%-osan ki akasztani a játékot,hogy aztán a ME2-be imprtálhassam át ezt a jó mentést. :U

RPCJ Forever

(#2035) Doki16 válasza BladeHero (#2034) üzenetére

Doki16
(őstag)

Meg kell győzni a speciális párbeszédelemekkel, azok amik kéken jelennek meg. A skill pontok elosztásánál kell a meggyőzésre nyomni, azt hiszem így van magyarul. A Paragon szintnek is meg kell lennie hozzá, hogy elérhetővé váljon a válasz.

(#2036) HS 2142 válasza BladeHero (#2034) üzenetére

HS 2142
(őstag)

A lényeg, hogy csináld meg a wrexhez kapcsolódó questet, amiben a családi örökségét (páncél) kell megtalálni. (Argos Rho, Phoenix, Tuntau bolygóra kell menni és egy bázist teli ellenfelekkel kipucolni, de ha elég sokat beszélsz Wrexel akkor maga is kinyögi.) A másik lehetőség, hogy elég magas legyen a charm/intimidate. Vagy esetleg az, ha Garrust elküldöd amikor csatlakozni akar (bár szerintem ezt nem léped meg, mivel "100%"-osan ki akarod játszani a játékot) és Liara sem lehet a csapatban, amikor Virmirera mész.

(#2037) BladeHero

BladeHero
(tag)

Kösz,mindkettőtöknek!Betöltöttem egy korábbi mentést és segítettem Wrexnek.Esetleg van-e még valami,amit gyorsan meg kéne csinálnom,hogy ne haljon meg egy másik társam?De most már mindig beszélni szoktam mindegyikkel,hogy ha bajuk van mondják el.

RPCJ Forever

(#2038) csoli31 válasza BladeHero (#2037) üzenetére

csoli31
(fanatikus tag)

SPOILER!

El fogsz jutni egy bizonyos "pontra", ahol egy csapattárs mindenféleképpen meg fog halni.

"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc

(#2039) leviske válasza BladeHero (#2037) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Wrex az egyetlen ilyen szempontból húzós csapattag.

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#2040) BladeHero

BladeHero
(tag)

SPOILER
Kösz megint,wrexet sikerült megmenteni :R .És az egyik csapat társam is meghalt.

RPCJ Forever

(#2041) BladeHero

BladeHero
(tag)

Na,az utolsó kérdésem az lenne,hogy:Hogyan tudom importálni a ME1-ből a mentést a ME2-be?Megpróbáltam de nem érzékel a ME1-es mentést :F

RPCJ Forever

(#2042) leviske válasza BladeHero (#2041) üzenetére

leviske
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Katt a ME2 ikonra > beállítások > Mass Effect 1 mentések > Mentések helyének megadása

Nem biztos, hogy pontos, de a lényeg érthető. :)

"És robbanó tartály mögött vihorászni tűzharc közepén szerintem még a Nők lapja horoszkópja szerint sem jelent jót." /by MAZUR [GS'10J]

(#2043) BladeHero válasza leviske (#2042) üzenetére

BladeHero
(tag)

Igen,ezt tudom,de valamiért mégsem engedi.Megvan a helye a mentésnek,de hiába okolom le a mentés nem látja a ME2-ben akkor sem.

RPCJ Forever

(#2044) Doki16 válasza BladeHero (#2043) üzenetére

Doki16
(őstag)

Ezt kövesd és akkor sikerülni fog. [link]

(#2045) BladeHero válasza Doki16 (#2044) üzenetére

BladeHero
(tag)

De nekem nem ezzel van a baj,hanem mikor kattintok arra,hogy Mass Effect1 mentés másolása,kijön a sok mappa és ezután mikor rákattintok arra a mappára ahol van a mentésem,már csak egy ok-ot kel nyomni.Lenyomom és nem történik semmi nem,nem másol át semmit,és hiába nézem meg a játékba,hogy ott van-e,de ott sincs semmi.

RPCJ Forever

(#2046) BladeHero válasza BladeHero (#2045) üzenetére

BladeHero
(tag)

Megvan,mégis összejött.Kösz mindenkinek,de csak annyi volt hogy rossz mappát másoltam.

RPCJ Forever

(#2047) Adiking

Adiking
(tag)

Sziasztok
A Pinnacle Station DLC-hez készült magyarítás?

Átmenetileg nincs internetem...

(#2048) HS 2142 válasza Adiking (#2047) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Nem, de igazából annyi felirat lesz benne, hogy kiválasztod melyik pályán szeretnél lövöldözni, tehát sokról nem maradsz le. :DDD

(#2049) Adiking válasza HS 2142 (#2048) üzenetére

Adiking
(tag)

Jah, akkor jó...

Átmenetileg nincs internetem...

(#2050) Feree13

Feree13
(őstag)

Nemrég játszottam végig, életem eddigi legjobb játékai között volt. Minden téren.
Most nyomom másodjára hogy meglegyen a 60. Aztán esek is neki a kettőnek... :K

"Nem veszélyes, inkább csak kellemetlen, mint amikor egy ötéves gyerek fojtogat"

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.