Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect

(#351) Valty válasza oz82 (#347) üzenetére

Valty
(fanatikus tag)

Halli!

Megoldás: uninstall

19-én bemész a Tescoba, leveszed a polcról, kifizeted érte a 8K-t, hazamész, install és ENJOY!

Ez a játék igazán megérdemli, hogy megvegyük... :)

(#352) oz82 válasza Valty (#351) üzenetére

oz82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ja, én élni in amerika, egy helyi kweek-E-markt ban venni mind a 11CD-t :D

Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

(#353) tiv83us válasza oz82 (#352) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Miert kerdezed, hogy mi lehet a baj a galaktikus terkeppel, mikor te is tudod, hogy az, hogy letoltott, nemhivatalos verzioval jatszol.

Hold the line!

(#354) maskimx válasza tiv83us (#350) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

Olyat lehet, hogy amcsi proxyn keresztül veszel az ea-tól kódot. Aztán vagy letöltöd onnan, vagy ha lassú, akkor a warez verzió egy eredeti kulccsal szintén teljes értékű, és úgy már nem is warez ;)

www.tacticalgamer.com

(#355) Darth_Revan válasza tiv83us (#350) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezekről megfelejtkeztél :U

(#356) Xirtam válasza Vistaboy (#346) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Utolagos texturázás az Unreal Engine 3 miatt van sajnos így van megírva nem a te gépeddel van a gond! ;)

[ Szerkesztve ]

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#357) Vistaboy válasza Xirtam (#356) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Tudom, de attól még nem értem, miért nem lehet megoldani, hogy egy 512-es kártyával és 2GB RAM-mal normálisan menjen? Annyira nem szép a játék maga. :DDD

[ Szerkesztve ]

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#358) west válasza Vistaboy (#357) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

nállam már a bioshocknál is késett a textura,de a z uj driver megoldotta a problémát...
talán most is igy lesz.

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#359) Drizzt válasza Szipi (#334) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem lesz, csak magyar/cseh, az a pletyka járja, hogy így olcsóbb a licensz a hazai kiadásra.

(#360) Vistaboy válasza west (#358) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Érdekes, mert nálam a Bioshock-kal semmi probléma nem volt. (Legalábbis nem vettem észre semmit. Pedig egy FPS azért mozgalmasabb, mint egy RPG.).

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#361) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

SPOILER:

Most jut eszembe: Más csajjal is össze sikerült jönni valakinek, nem csak Williams-el? Mert most igazi "Bad-ass" figurát alakítok, mégis akárhogy igyekszem hogy eltántorítsam magamtól (Cseszegetem szegény fejét), a közös jeleneteknél mindig majdnem ugyanaz volt idáig, mint amikor jó karakterként nyomultam rá. :F

Ui.: "The Council can kiss my ass!" - Ezen beszartam... :DDD ;]

Ui. 2.: Most nem felejtettem el Spoilerezni. Amúgy nem lenne rá mód, hogy a RI/OS későbbi változatában legyen ilyen "Spoiler"-választó? (Háttérszínű betűk, kijelöléssel olvashatja, aki akarja). :F

[ Szerkesztve ]

(#362) Szipi válasza Drizzt (#359) üzenetére

Szipi
(fanatikus tag)

Kár :( , akkor vagy felirat nélkül fogok játszani vagy "megoldom" hogy angol legyen.

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#363) tiv83us válasza Vistaboy (#361) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Citadelen a Consort Chambers-ben, ha teljesitesz par kuldetest a madamnak, akkor azt is meg lehet kenetni. /O is Asari/ Ja meg persze Dr. Liara T'soni, o is megvolt :)
Tobbrol nem tudok.

Hold the line!

(#364) Gyusz válasza Szipi (#362) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Pffff, ez egyszerűen nevetséges. Bár első végigjátszásra szerintem jól jönne nekem a magyar felirat, de utána már én is angolt használnék :(((

(#365) Romvr

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Akik itt sírnak hogy "jaj nem lesz angol felirat":
Rendeljétek meg az Angol változatot. Postaköltséggel együtt durván ott van mint a magyar. És szerintem hamarabb is kézhez kapjátok. Nem értem miért minden 10. HSZ az hogy "Mé nincs magyar?". Kezd kicsit irritálni engem. Ha te ilyen jól tudsz angolul akkor kapcsold ki a feliratokat és ugyan ott vagy. Igaz a válaszok akkor is magyarul lesznek feltüntetve, de majd lefordítod angolra őket magadban, hiszen most is azt csinálnád csak angolról fordítanál magyarra. Persze ott van a harmadik lehetőség is. Töltsd le valahonnan, majd vedd meg a magyar változatot. CD kulcs nem kér nyelv-vizsgát. Amíg nem krekkeled addig meg olyan mint az eredeti. Jé már is van három lehetőség az angol verzió megszerzésére. A helyett hogy minden 10. hsz-be betennéd a ezt: " :( " meg egy nyávogást arról hogy a te anyanyelved az angol, és olyan sznob vagy még az egéren is eltartod a kisujjad, neked csak angol felirat jó...

u.i.: Nem véletlen nem válasz a HSZ-em. Aki úgy érzi neki szól az nézzen magába. Aki úgy érzi nem, az meg tekintse semmisnek.

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#366) tiv83us válasza Romvr (#365) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha meg magyar nyelv nem lenne benne, akkor meg az lenne a rivas. Remenytelen a magyar nep...:U

Hold the line!

(#367) zolomon17

zolomon17
(fanatikus tag)

Kicsit furcsa, hogy lassan már az fáj valakinek, hogy az anyanyelvén olvashat... mi rinyálás le fog itt még menni, lévén egy csomó kiadó már honosítva tolja ki alapból a cuccokat (pl. GoW, Jade Empire, Crysis, etc.) :(((

korosfeltunesiviszketegseg.blog.hu

(#368) zolomon17

zolomon17
(fanatikus tag)

SPOILER lehet!

Valakinél olvastam, hogy Wrex is csapattag lehet. Feltétlenül bekerül a brigádba? Mikor lehet tag? Még nagyon a játék elején vagyok, még csak most dumáltam a Tanáccsal, de szóba jött, hogy esetleg az ő segítségét is igénybe vesszük FIst lezúzásához. Ha itt nem csatlakozik, akkor később nincs is rá lehetőség? :O

(#369) tiv83us válasza zolomon17 (#368) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

SPOILER

Mindenkepp bekerul, viszont Virmire-en ha rosszul valogatod meg a szavadiat, Gunnary Chief Ashely Willams lelovi a szarba :)
Szoval jol valagosd meg a szavaidat, mert nagyon hasznos csapattag. /Es jo poenjai es tortenetei is vannak/.

Ha Fist-nel nem csatlakozik, akkor majd akkor fog, amikor a Docking Bay elevatorhoz kozeledsz a Normandy fele.

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#370) aya

aya
(őstag)

Hogy a fenébe tudok futni a játékban...
minden második gombbal a fegyvereket veszi elö :W

(#371) zolomon17 válasza aya (#370) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

Nálam default-ban a shift :U "Stroming"-nak hívja asszem a bill. kiosztásnál.

(#372) zolomon17 válasza tiv83us (#369) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

Köszi az info-t! :R

(#373) Romvr válasza tiv83us (#369) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Légterelő!!! (Spoiler)

Igaz, de ott el lehet küldeni melegebb éghajlatra és akkor benyögi hogy ha meggondolnád magad akkor megtalálod XY helyen. Én már mentem így fel lifttel és vettem át a Normandy-t. Csak persze az még a "demo" volt így tovább nem is jutottam. Aztán rájöttem hogy a legjobb fej karakter Wrex ezért ő mindig a csapat tagja. És bizony tud egy kicsit. :)

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#374) maskimx válasza aya (#370) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

A storming csak harc közben működik. Illetve lehet az .ini fájlokban matatni, akkor fog futni mindig. Ugyanitt lehet a 150 darabos inventory limitet feljebb rakni :)

Van még csillió konzol parancs, közöttük olyan is amivel bonus talenteket lehet adni a karakterednek, anélkül, hogy az achievementeket teljesítenéd.
Csinálok is mindjárt egy adeptet assault rifle, sniper, electronics, decrypting skillel és véginyomom másodszor is, mert nagyon jó a játék :)

www.tacticalgamer.com

(#375) Vistaboy válasza tiv83us (#363) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A jellemednek van rá hatása? Vagy mindegy, csak annak a függvénye, hogy melyikre nyomulsz? :U

(#376) zolomon17 válasza maskimx (#374) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

Igazad lehet! Az viszont tuti, hogy lehet simán is gyorsabb galoppozásra bírni hősünket, buzgó shift-nyomással :D

(#377) Xirtam válasza zolomon17 (#376) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

nem fut gyorsabban csak te láttod úgy! Mellesleg a Z gomb lenyomásával sétál/kocog! ;)

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#378) tiv83us válasza Romvr (#373) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Wrex a kiraly :)

Gunyos, poenos, mindig szar kedve van /olyan tipikus Bruce Willis, csak Korgan-be :D/ es nagyon-nagyon eros tuzerot kepvisel. Van egy-ket biotics kepessege, plusz kimaxolod a Krogan Warmaster skillt valamelyik fegyverrel /pl Assailt Riffle/, majdhogynem egyedul vegigviszi a jatekot :))

Hold the line!

(#379) zolomon17 válasza Xirtam (#377) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

Mocskos parasztvakítás? :DDD

(#380) tiv83us válasza Vistaboy (#375) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tokmindegy, hogy ganelyturo utcagyerek vagy a Foldrol, vagy urbeli war hero, igy is-ugy is rajuk cuppanhatsz es ok is cuppanni fognak ;]

Ha arra gondolsz, hogy ha geciul bansz veluk...no akkor nem fognak fekudni, egyertelmu.
Viszont nekem ez a kedvence reszem: :DDD

SPOILER
[link]

ps: Baxxa meg, valahol megvan jobb mindosegben...no mindegy try to enjoy :))

Hold the line!

(#381) zolomon17

zolomon17
(fanatikus tag)

Jól érzékelem, hogy a játék továbbviszi a Witcher-ben kicsúcsosodó minden-nőt-megdugok-aki-az-utamba-kerül hagyományt? :))

(#382) Romvr válasza zolomon17 (#381) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Jól :D
Bár eddig három nőről tudok akivel lehet kamatyolni:
Citadel-ben Asari papnő
Ashley
És a harmadik is egy asari, Benezia lánya (Liara?)

Bár ha már ilyen kis Galaktikus-Donhuánok vagyunk akkor igazán rakhattak volna bele Krogan, Turian nőt, sőt az ínyenceknek egy külön jelenetet a rachni királynővel is, vagy egy Hanar-al :DDD :DDD :DDD (Pfujj a perverz fajtája!! ;] )

(#383) zolomon17 válasza Romvr (#382) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

Az asari-k legalább emberszabásúak, a többiekről ez kevésbé mondható el - vagy ha az is, egy krogan "nő"... :Y

(#384) Romvr válasza zolomon17 (#383) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát én megpróbáltam elképzelni egy Krogan nőt... vagy 10 percig röhögtem magamban :D Amúgy az én egyszerű logikámmal: Krogan nő felépítése:
Lehetőségek:
- Mivel ilyen hüllő szerű lények ezért külsőben nem sok különbség van.
- Mivel humanoidok is ezért maximum annyi, hogy az arc vonásaik sokkal íveltebbek, lágyabbak.
- Mivel egy eléggé harcias fajról van szó ezért a nők náluk nagyobbak és erősebbek a férfiaknál.
- Mivel hétfő van ezért a női változatuk kisebb testű, gyönge, és nem jó másra csak szülésre ezért nem látni egyet sem a játékban.

Turian:
- Társadalmi és politikai helyzetükben a nők nem hagyhatják el a bolygót. Minden bizonynal hasonlóan páncélozott a bőrük és alakjuk is valamennyire hasonlít a férfiakéra. Fejükön nincsenek akkora szarvak és fogaik is kisebbek. Kisebb termetűek, és zömökebbek.

Hanar:
- Nincs különbség, sőt talán ők hímnősek.

Amúgy az Asari egy érdekes dolog. Bármely más faj genetikai anyagát képes felhasználni a szaporodáshoz. Ez az én szótáramban: Lefekszik fűvel fával (talán szó szerint is képesek rá :D ). Szóval nem egy gátlásos faj ha azt vesszük. Bár mivel a papnőnél 3 hónapra előre kell jelentkezni, biztosan tudnak valamit amit mi nem :D

(#385) tiv83us válasza zolomon17 (#383) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Legalabb az Asariknak csecsuk van meg noi alakjuk, arcvonasuk, hangjuk. Amig ez meg van /es nem log semmi a labuk kozt/ addig don't have a problem with it...:)
Egyebkent ha noi Juhaszok vagytok, akkor Kaidennel is mehet a hancur, mar ha valaki vagyik erre...:U

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#386) zolomon17 válasza tiv83us (#385) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

"Kaidennel is mehet a hancur, mar ha valaki vagyik erre"
Női szerepjátékosok? ;)

(#387) tiv83us válasza zolomon17 (#386) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

SPOILER
Ize, nekem van egy 54-es noi karakterem...de Kaident mindig kinyiratom Virmire-en es megy a leszbiszex az asarival ;]

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#388) Vistaboy válasza tiv83us (#385) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

"/es nem log semmi a labuk kozt/" - Ezen befostam... ;] :P Tényleg nem semmi érzés lehet férfiként átélni azt a bizonyos érzést, tudod, mint az Ace Ventura-ba:

- A pisztolyod nyomja a csípőmet... ;] :P

A témához: Csak azért kérdeztem, mert ugye a K.O.T.O.R.-ban is Bastila-val össze lehetett jönni rosszként és jóként is (Utóbbi nehezebb volt), de ott sokat számított a beállítottságod is abban, hogy melyik nőnemű (Vagy olyasmi) karakterrel jöthettél össze.

"es megy a leszbiszex az asarival"

Persze, hiszen ő maga mondja el neked, hogy bármilyen fajjal és nemmel tud "egyesülni" az utódnemzéshez. A beltenyészet úgy látszik, már az űrben sem divat, csak bizonyos sötétebb Earth-Clone-oknál... ;] (Bocsi.)

[ Szerkesztve ]

(#389) tiv83us válasza Vistaboy (#388) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Noincs ezzel a Dr. T'soni-val baj, csak en a "tarkojuktol" undorodom ezeknel az asariknal, ezert nem tudom kellemesen beleelni magam :DDD
Ashley-vel jobb lenne a leszbiszex...:U :))

ps: Amugy az Earth-Clan nem? /Volus nyelven.../

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#390) -kdM-

-kdM-
(senior tag)

Nekem olyan kerdesem lenne hogy a megvasarolhato vagy talalt fegyverek/pancelok szintjet befolyasolja az en szintem? Mert igy elso nekifutasra csak 44. szintig sikerult eljutni es asszem max VII. szintu cuccaim voltak, holott van X-es is.

Egyebkent ahogy neztem a legdurvabb fegyverek a HMW-s cuccok.

ui: mellesleg Tali-val mi van? Ot nem lehet megfektetni? :D

[ Szerkesztve ]

We all have our delusions - Aria

(#391) maskimx válasza -kdM- (#390) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

Igen, befolyasolja. Első végigjátszásra az 50. szint a max, itt már vannak X.-es HMW (spectre master gear) cuccok.
Talit sajnos nem, gondolom anatómiailag nem kompatibilis :)

www.tacticalgamer.com

(#392) -kdM-

-kdM-
(senior tag)

Meg valami, itt is jar bonusz ha kimaxolom a pragon-t vagy a renegade-et? Mint pl a kotor-ban?

(#393) maskimx válasza -kdM- (#392) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

Egyrészt minél magasabb a paragon/renegade szinted, annál több pontot tudsz rakni a charm/intimidate skillre. Meg van achievement is, ha valamelyikből (para/rene) 75%-ot összeszedsz, de azt nem tudom, hogy az mire jó. Gyanítom,hogy semmire, nem tartozik hozzá unlock. Itt egy lista az achievementekről és az unlockokról.

www.tacticalgamer.com

(#394) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nos itt a mostani Adept noi karakterem /ezzel megy a leszbiszex Liaraval :D/, a hangja utan stilszeruen neveztem el :)
Insane-en nyomom es kb 15. probalkozasra sikerult Beneziat taccsra tenni 56. szinten. Eleg kurvara kemeny...:U

Bastilla

Szorri a ratyi minosegert, de Xbox nem igazan tud screenshot-ot csinalni, ugyhogy manualisan kellett /fenykepezo ;]/

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#395) zolomon17 válasza maskimx (#391) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

"Első végigjátszásra az 50. szint a max"

Miért csak 50? Mi blokkolja a magasabb szinteket? :F

(#396) -kdM- válasza tiv83us (#394) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

PC-n surubb a beosztasa a paragon/renegade pontoknak es a talenteknel kor alakkal jelzik, hogy hol lehet unlockolni a kov. kepessegget :D

Egyebkent adept-tel nem nehezebb meg azon felul, hogy insane? En most kezdtem egy vangurad-ot es ez tunik a legjobbnak.

(#397) tiv83us válasza -kdM- (#396) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egy ilyen szintu adept-el mar csak az a lenyeg, hogy ne rohangalj a harcmezo kozepen, mert egy Geth Sniper vagy egy kocsog Rocket Drome egy lovesre kikap.
Szepen kiemeled Lift-tel a kis fedezeke mogul. majd a tobbiek meg szarra lovik. Vagy ha epp nem ernek ra, akkor raeresztesz egy Throw-ot es rongybaba modjara hozzaqrod a legkozelebbi falhzol.
Egyedul azt sajnalom ebben a kariban, hogy elbasztam a Singularity-t, arra kellett volna tegyek inkabb, mint Pistolr-a, meg ilyen feleslegesef f@szsagok...no de mar mindegy...

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#398) tiv83us

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

[link]
[link]

:)

Hold the line!

(#399) maskimx válasza tiv83us (#398) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

a Seth Greenes nagyon jó, főleg a 24-es duma :D
Meg amikor a papírt összegyűri; "i'll pay for that" , hatalmas :C

a játék blokkolja. Ha első végigjátszásnál eléred az 50. szintet, utána egész egyszerűen nem kapsz több xp-t, csak ha előlről kezded ugyanazzal a karival.

www.tacticalgamer.com

(#400) zolomon17 válasza maskimx (#399) üzenetére

zolomon17
(fanatikus tag)

Ugyan azzal a karakterrel?! Ne máááár :( Magyarul ha másodszorra szeretnék egy adeptet mondjuk, akkor az megint max. 50-ig megy el?! :W

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.