Új hozzászólás Aktív témák
-
jahrn
senior tag
A gond az, h a kinetic exoskeleton NEM ad skill cooldown bonuszt, mig a kinetic buffer igen
Es a scram rail vs rail extenison problemara magad valaszoltal, az utobbi nemileg nagyobb dmg bonuszt ad. Sniper rifle eseteben nekem nagyon bevalt, teny hogy AR-be nem tennem bele.[ Szerkesztve ]
-
Doom
aktív tag
Ezt nem vágtam fejből, de ennek a hátrányát veteran-on Soldier-rel nem éreztem Lehet, hogy majd hardcore-on, pláne Adept-tal fontos lesz... De én le is cseréltem a kinetic-et combat exoskeletonra, hogy legyen több resistem.
Ja, és az inferno-s ammo upgrade szerintem még elég jó, bár nem számoltam ki, lehet, hogy a tungsten +40%-a többet ér...[ Szerkesztve ]
-
-
VIBO
őstag
tsao
a központi rendszer manuális visszaálliitására milyen moodszer van?
ahol az elemeket kell vagy a 2es vagy 3as oszlopba áttenni
mee vhogy nem jön össze ....[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
rup1u5
nagyúr
"A pause rész közben tudod a kamerát is forgatni, ha a jobb gombot nyomva tartod."
Na basszus! Én meg úgy nyomtam végig elsőre, hogy erre rá sem jöttem!(#1440) jahrn:
"... Gyurj medium armor-ra, Master Marksman-ra,..."
Ezt kifejtenéd nekem kicsit bővebben? Hogy tudok medium armor-ra gyurni? És mi az a MM.?Még két örzőt meg kéne találnom, hogy meglegyen mind a 21.
Van valami térkép ezekről? Mi van akkor ha megvan mind a 21?[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
fpeter07
veterán
Végigvittem a játékot, kicsit sajnálom hogy vége van, mondjuk pont itt a 2. rész, de azt majd csak akkor próbálom ki ha olcsó lesz, ennyit megér
Utánna visszamentem a játékba, de hogy lehetne újra kezdeni? Vagy van még lehetőség a mellék küldik teljesítésére?
Fantasztikus játék volt, amolyan félig film -
Sanya200
csendes tag
Örzök helyei ha jól emlékszem akkor:
Fellegvár toronyba van 4 egy az emeleten ahol a tanáccsal lehet beszélni ott ellehet menni oldalra bal vagy jobb már nem tom egy ott ahol a kohoku admirális van a sarokban ahol beszélgetnek egy meg a lépcső mellett a falon belül ahol a legelején garrus beszélt a végrehajtóval.1 meg ahol felvetted a küldetést. Akkor van még az utcán egy pár egy a fellegvár toronnyal szemben egy a fvéd felé talán egy az úrnőnél egy amellett nem sokkal a krogan szoborral szemben valahol meg az üzelti negyedben felmész a lépcsőn és balra.Akkor van a fluxban egy hátúl a játékgépeknél a klinika mellett a sarokban a piac felé a lefele vezető lépcső előtt vannak árúsok ott egy a sarokban a volu nagykövetségen az fvédnél ahol lemész a lécspcsőn az árúshoz ott is akkor az irányítóközpontban ahol van a magányomozó arrafele végig fel a lépcsőn és ott lesz egy oldalt akkop van az a drága bár ahol megkérnek hogy szerezz vissza bathia feleségének holttestét ott a bárpultos mellett van egy ajtó kimész és jobbra.Egy van még a fvéd fele talán asszem e fellegvár torony mellett lehet lemenni a lépcsőn le a liftel és ott majd lesznek egy csomóan lesz egy beugró balra és egy ott,Meg egy a hangáraknál a hajódra ahogy mész ott feljebb mész egy kicsit és ott is lesz meg még egy ahol talival találkoztál. Asszem ennyi. -
rup1u5
nagyúr
válasz Sanya200 #1459 üzenetére
Mindezt fejből? Nem semmi!
Közben találtam térképet: Itt jelölve van az összes.
-
Lui04
aktív tag
"Na basszus! Én meg úgy nyomtam végig elsőre, hogy erre rá sem jöttem!"
Én első végigjátszás során a felénél jöttem ráEzt kifejtenéd nekem kicsit bővebben? Hogy tudok medium armor-ra gyurni? És mi az a MM.?
Medium Armor: Képességek között a taktikai páncél fejlesztésén belül megtalálod. Ha megvan, akkor már hordhatsz közepes páncélzatot is.
Master Marksman (Mesteri Lövész): Ez meg a pisztoly fejlesztésén belül a legutolsó fok.Még két örzőt meg kéne találnom, hogy meglegyen mind a 21.
Van valami térkép ezekről?
őrzők
Mi van akkor ha megvan mind a 21?
Küldetés teljesítveSzerk.: közben már látom találtál
[ Szerkesztve ]
-
Sanya200
csendes tag
Hát mivel vagy 5x végigvittem alap hogy tudom fejből de egy sajna kimaradt
Amúgy van egy érdekesség a játékban ha teljesíted az elején azt a küldit amivel egy elkor bíz meg akkor az úrnő ad jutalmul egy díszt azt a dísz addig nem hagyott nyugodni még rá nem jöttem mire való Van egy olyan küldetés amikor egy lezuhant szondát kell megkeresni de egy majom vagy mi ellopja az adatmodult ,na azon a pályán van egy protian rom a hegyekbe amit jelöl a térkép is és ott lehet felhasználni a díszt és kiderül hogy a protianok jártak a földön régen asszem.[ Szerkesztve ]
-
rup1u5
nagyúr
Miért van az, hogy hiába viszem Talit magammal sosincs elég technical skill-em, hogy kinyissak dolgokat, megvizsgáljam a lezuhant szondákat vagy hogy használjam a terminált ami a Geth activity című mellékküldetés végén van a Solcrum bolygón?
Most emiatt nem jutottam hozzá hasznos infókhoz. Ha Tali sem tudja kinyitni ezeket akkor ki és mikor?[ Szerkesztve ]
-
szn0rbi
csendes tag
hali!
egy gyors kérdés! melyik a legjobb kaszt ? mivel érdemes kezdeni ? -
rup1u5
nagyúr
válasz fpeter07 #1470 üzenetére
Ennyi? Ott szoktam. Egyszer kiválasztom neki a sörétest és onnantól azt fogja használni?
(#1471) szn0rbi:
Én a katonát javasolnám. Elsőre azzal toltam végig és később nehézpáncéllal és felfejlesztett karabélyal nem volt ellenfelem.
Most harci adeptussal tolom (azt hiszem az a vanguard? javítsatok ki ha tévedek) és ez annyira nem jön be. Nagyon hiányzik a karabély. Ezekkel a csiri-biri biotikus erőkkel meg én nem igazén tudok mit kezdeni. Lökdösődni szoktam és aztán fejlövések közelről. Végülis nem rossza csak fedezékről-fedezékre kell haladni taktikusan és nem gyorsba legépelni mindenkit mint a katonával.
Kíváncsi leszek a második részben változnak-e a képességek. Lehet most a végére megszeretem ezeket a biotikus varázsolásokat.[ Szerkesztve ]
-
szn0rbi
csendes tag
valaki a steames kérdésemre válaszoljon lécci :S ha simán rámásolom a magyarositást a steam nem bannolja az accomat?
-
jahrn
senior tag
Pancelbol mar latom megtalaltad a legjobbat. Mondjuk a Predator M/H is jo valasztas (nem osszetevesztendo a sima Predatorral), csak a Predator L kerulendo
Illetve Wrex eseteben ott vannak a Geth Armory fele pancelok (pl. Battlemaster) amik igencsak utosek.
Fegyverbol egyertelmuen a HMW X sorozat a legjobb, lvl50 felett megvasarolhato a C-Sec shopban vagy a Normandy-n.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
Van 6-8 olyan pancel amit ugyan feltelepit a jatek, de ingame nem talalhato meg. Ezeket csak konzolbol lehet elohivni. Van kozottuk par utos darab.
Pl Spectre armor
A mesh mindeggyiknel ugyanaz (nincs kulonbseg light/hvy kozott sem, csak annyi h noi vagy ffi verzio), csak a textura meg a statok kulonboznek.
De a devek anno irtak h nem veletlenul nem kerultek be a jatekba, csak sajat felelossegre.
A masseffect.wikia.com-on megtalalod oket meg a konzol hasznalatanak leirasat is.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Remélem nem súrolja a szabálysértési határ túlsó felét a kérdésem. Ha igen, elnézést, és egy erre járó modi vegye ki legyen szives.
Ma hozzájutottam egy eredeti bontatlan mass effect-hez. (CD Projektes, magyar feliratos). Az lenne a kérdésem, hogy "legálisan" ki lehet-e valahogy kerülni azt, hogy a DVD-t mindig be kelljen rakni?
Használtam a keresőt, de eddig csak nodvd crack-et láttam említeni, crackelni meg nem akarom, nem hiába vettem eredetit. ISO, majd daemon tools működik?
-
glutamin
őstag
válasz csoli31 #1485 üzenetére
Na ez nekem is hasznos lesz. Tegnap kezdtem el játszani vele. Eden bolygót megnéztem.
Elég vegyesek az érzéseim a játékkal kapcsolatban. A sztori jónak ígérkezik, grafika sem rossz, az emberek mozgása viszont néha nagyon gagyi. Pl ahogy egy helyben forglódnak, mintha valami forgózsámoly lenne alattuk. Ezt igazán megoldhatták volna igényesebbre. Valamint nagyon kötött, csőszerű a páyla amin haladni lehet. Remélem később lesznek nyitottabb részek is.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol találom a csillagtérképen a földet?
Mert van egy olyan mellékküldetés amikor, valami VI elszabadult és azt kellene kikapcsolni.
Nem találom a földet, nem tudom melyik rendszerben van.
Segítségeteket előre is köszönöm !!!!RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Vistaboy
veterán
válasz nemeth989 #1488 üzenetére
Már régen toltam, de ha jól rémlik, van egy Sol nevű rendszer. Az a mi rendszerünk.
MOD: Megnéztem: a Helyi Csillaghalmazban van, ott van a Sol, na oda kell menned.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
whitezo88
nagyúr
hi! ugyan már tavaly is játszottam vele de csak megkérdem:
miért van az hogy ha Krogan ellenfél jön azt 2x kell megölni? levistzem életét, összeesik, majd feltöltődik és nyomul tovább. (a pajzsa nem) -
SzalaiG
addikt
Mire jó figyelni a csapat összeállításánál?
-
SzalaiG
addikt
Amikor ellopod a Normandiát és utána mégy Sarennek, hogyan lehet bejutni utána a föld alá?
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Ha valaki Ati kártyával nyomja, méghozzá HD4850el, akkor milyen driverrel érdemes?
Mert nekem sajnos fagyogat és erős a gyanúm, hogy VGA driver gond lehet. 9.9van fent és Xp oprendszer. -
ForRedGlory
félisten
válasz 8nemesis8 #1497 üzenetére
Igen, ez ATI probléma szerintem is.
Nekem a Mass Effect két helyen fagyott, mindig ugyanott: amikor havas animáció volt (most meg nem mondom melyik pályánál). Úgy tudtam csak átjutni rajta, hogy levettem a grafot minimumra. Amúgy nekem a 9.12 volt fent, amikor fagyott, most a 10.1-es van fent. Ezzel igaz hogy a Mass Effect 2, de nem fagy. Azért írom, hogy igaz hogy, mert a Mass Effect 2 is fagyott a 9.12-es driverrel.
Talán javít a helyzete, ha leveszed az anizotrop szűrés (már ha magas az értéke), talán segít. -
8nemesis8
veterán
válasz ForRedGlory #1498 üzenetére
Köszi az infókat, habár nem értem miért kellene lentebb adni. Nem egy friss játék simán vinnie kellene, lehet megpróbálok egy frissebb verziót, 9.9es használok, mert még ezzel a driverrel voltak a legjobbak a kártyák. Most még felteszem a 1.02patchet hátha segít valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest