Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect

(#2101) tiv83us válasza Xmodule (#2100) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Bocsi, de lgalabb megprobaltam :(

Hold the line!

(#2102) tiv83us válasza Xmodule (#2100) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mozgositottam par ME fan-t a tobbi topikban, hatha tudnak segiteni!

Hold the line!

(#2103) Xmodule válasza tiv83us (#2102) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

1000hála:) már nagyon játszanék mert mindjart jön a 3. rész.

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#2104) Chabe89

Chabe89
(fanatikus tag)

Hát beleástam magam a témában, de semmi érdemlegeset nem találtam sajnos.
Akkoriban mikor először találkoztam a mass effectel még én is hajszoltam külön magyarosítást hozzá kb. annyi sikerrel mint most a kolléga. A játék magyarul jelent meg, külön esetleg úgy lehetne megoldani ha akinek magyar példánya van és átküldi azokat a fájlokat, teszem hozzá nem hiszem, hogy ez működne. Vagy veszel egyet 990 Ft. Tudom, tudom bunkóság de ez aprópénz egy fantasztikus játékért.

inFected eSports // Origin ID: inFected-Tavaszi

(#2105) Tibicsucsu válasza Xmodule (#2103) üzenetére

Tibicsucsu
(tag)

ITT nézelődj! Alul van két rapidshare-es url, és ha jól láttam a következő oldalon valakinek sikerült is felrakni.

(#2106) Xmodule válasza Chabe89 (#2104) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

ki is adnek erte annyit de mar egyszer megvettem. es kulföldön elek:S

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#2107) orichalcos válasza Xmodule (#2097) üzenetére

orichalcos
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hivatalosan nem lehet megcsinálni azt hogy az angol verzió magyar legyen. Viszont van nekem egy eredeti magyar verziós játékom. Ha érdekel írj rám. 1k-ért odaadom. (vagy akár csak a kódot, amit máshonnan beszerzett verzióval tudsz használni.)

szerk: most látom már külföldi vagy.

[ Szerkesztve ]

Xbox Gamertag: oriic

(#2108) orichalcos válasza orichalcos (#2107) üzenetére

orichalcos
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Most lehet modi figyelmeztet majd, de én azt tanácsolom akkor hogy ne szívj ezekkel a magyarítgatásokkal. Szedd le netről magyar verziót. Ettől persze meglesz neked eredetiben, de tudsz magyarul is játszani.

A honosítást ahogy néztem amúgy is csak warezolva lehet csinálni(crack kell hozzá) szóval teljesen mindegy hogy honosítod, vagy leszeded virágbolti verziót.

(#2109) Xmodule válasza orichalcos (#2108) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

hát igen erre gondoltam én is hogy leszedem magyarul az egészet hiszen már ugy is fizettem érte. csak az a baj hogy nincs már fent sehol sem.:S a nagy tisztogatások miatt gondolom

(#2110) orichalcos válasza Xmodule (#2109) üzenetére

orichalcos
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ment pm.

(#2111) nanorambo válasza Xmodule (#2097) üzenetére

nanorambo
(fanatikus tag)

Helló. Én úgy tudom, hogy nincs hozzá magyarosítás mivel alapból magyarul jelent meg.
Ha nagyon kell akkor az 576-ban 2200Ft az első rész teljesen magyarul.

“Jobb csendben maradni, és hagyni, hogy azt gondolják buták vagyunk; mint megszólalni, és minden kétséget elolszlatni e felől.” (Abraham Lincoln)

(#2112) orichalcos válasza nanorambo (#2111) üzenetére

orichalcos
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van az már 1000ft-ért is, de mint írta már megvan neki eredetiben, és nem akarja újból megvenni.

(#2113) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm mindenkinek a segitséget.

(#2114) G4ga válasza Xmodule (#2113) üzenetére

G4ga
(senior tag)
LOGOUT blog

szia!

ha kell a magyarositás keress meg pübe emailell.
Nekem van van teljes magyarositásom amivel megy minden. 1.01 peccs+ DLC + 1.02 magyar peccs.
Leirásostul mindenestül. Én is Angol verzóüval rendelkezem. és magyarul játszok!

Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

(#2115) Xmodule válasza G4ga (#2114) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

szia

itam:)

[ Szerkesztve ]

(#2116) looser

looser
(senior tag)

Hm... Újrajátszom az első részt, de az egyik bolygón (Nonuel) kissé megroggyant a Mékó (értsd: lángokban áll egy Falócsáp miatt); elmentem és leszálltam másik bolygón, ott szépen megjavítva kapom a verdát, visszamegyek Nonuelre és megkapom megint a lángokban álló járművet. Azért ez gáz.

Mindent tudok a rákászszakmáról...

(#2117) tiv83us válasza looser (#2116) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Szallj ki, mentsd le, lepj ki a main menube, majd toltsd vissza es lass csodat!

Hold the line!

(#2118) looser válasza tiv83us (#2117) üzenetére

looser
(senior tag)

Végigjártam a bolygót a lángoló Mékóval, szóval vissza már nem megyek, de legközelebb ha ez lesz, megcsinálom :-)
Még egy olyanba is belefutottam; hirtelen most nem jut eszembe, melyik bolygón (Vermár?), ahol a nagy légvédelmi ágyút le kellett állítani ill. felrobbantani a szaporítótelepet és Saren laborjában összefutottam egy reaperrel, aki a hajója is egyben?!...szóval a karakterspeci-képernyőn - Garrust és Talit vittem - bárkit választottam, Tali 'arca' félig minig ott volt, egybemosódva a kiválasztott karakterrel. Egyébként minden szuper :-)
Apropó, jók az ME1 dlc-k?

(#2119) tiv83us válasza looser (#2118) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Pinnacle Station tulajdonkeppen egy nagy semmi, egy "gyakorlo" palya, ugyhogy ha nem ingyen van, akkor ne toltsd le.
A Bring Down the Sky viszont szerintem nagyon jo :K

Gondolom PC-n jatszol vele, Xbox-on meg nem hallottam ilyen problemakrol. Jah, az a Reaper az Sovereign es o maga a hajo. kb 24 ora es minden kiderul roluk :)

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#2120) looser válasza tiv83us (#2119) üzenetére

looser
(senior tag)

Igen, pc-n játszom, immár másodjára, az ME2 is megvolt az első ME1 mentéssel. A BDTS-t próbáltam volna, de szólt, hogy nem az a nyelvi verzió. Az ME-ket a cdgalaxisban vettem, hu-cz-sk-pl(?) verziók. Gondolom át lehet állítani valamit, hogy felmenjen...

(#2121) v_tomy válasza looser (#2120) üzenetére

v_tomy
(fanatikus tag)

CDProjekt oldaláról le tudod tölteni a lokalizált verzióhoz való BDtS-t és az 1.02-es patchet is.

"Attól tartok paraszt vala téged átal vetettek az bizony palánkon"

(#2122) looser válasza v_tomy (#2121) üzenetére

looser
(senior tag)

Hát ez több mint remek, köszönöm! :R

(#2123) fpeter07 válasza tiv83us (#2119) üzenetére

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Miről is szól ez a DLC? Nem tudom jóra gondolok-e.

(#2124) Ilsyde válasza fpeter07 (#2123) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Batarian zsoldoscsoport bele akar csapni egy bazi nagy meteort az emberek koloniajaba.

(#2125) Dr. Student

Dr. Student
(tag)

Elakadtam a jó kis történetben.

Ott tartok, hogy kaptam egy küldetést, azzal, hogy találkozzak anderson kapitánnyal a fluxba, amikor a normadia hajómat lefoglalták, nah most találkoztam vele csevegtem majd mondta, hogy megoldja az irodába a dolgokat, hogy elmenekülhessek, és kaptam egy küldetést, hogy Menj az Íloszra! Mu Relé segítségével kellene nekem mennem erre a helyre, de fogalmam nincs, hogy hol találom...

Valaki tud segíteni ?

Dr. Student

(#2126) Ilsyde válasza Dr. Student (#2125) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Erdekes elnevezeseket hasznalsz :D
Siman nyisd meg a Galaxy Mapot aztan katt Ilosra (Refuge System, Pangaea Expanse). Nem kell manualisan megkeresned a Mu Relayt, automatikusan azon keresztul ugrik a Normandy.

(#2127) Dr. Student válasza Ilsyde (#2126) üzenetére

Dr. Student
(tag)

Köszi, tényleg csak simán kellett a Normandiára menni...

Dr. Student

(#2128) looser

looser
(senior tag)

BDTS elképesztően hangulatos dlc, ha még valaki nem próbálta, hát muszáj letölteni! Változatos és izgalmas ÉS magyarul van, ami jó pont az ea-nek a 10 rosszpont mellé, amiért nem feliratozták a 3. részt... :-(

(#2129) ollie válasza looser (#2128) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Pont semmi köze az EA-nak az első rész fordításához, lévén, hogy a néhai CD Projekt készítette.

Ha az EA-n múlt volna, nem jelent meg volna magyarul az ME.

[ Szerkesztve ]

I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! ***

(#2130) looser válasza ollie (#2129) üzenetére

looser
(senior tag)

Igen szomorú. De azért csak tudtak róla, hogy valaki kiadta a játékukat a k-eu régióban sl-cz-pl-hu nyelveken, nem? :-)

(#2131) Xmodule

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Pont a hétvégén vittem végig a játékot. De jó is volt. 99,9% ra csináltam meg, mert a fellegvárban mikor a kis bogarakat kellet scannelni abbol 1 db- ot nem találtam. Mert ott van egy amellet a VI mellet és ö azt mondja hogy hagyjam békén.
Amugy 32 óra alatt lett meg minden bolygót körbejártam, meggyözés 100% meg még megfélemlitésbeis bele ment . lvl50 es szint. Jó volt nagyon most átrakom a karaktert a 2. részbe.

(#2132) Soak válasza Xmodule (#2131) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Én is most végeztem az 1-el, viszont mikor belekezdtem az utolsó missionbe azthittem,hogy még lesz lehetőségem a mellék küldetéseket megcsinálni az után, de mint kiderült az volt az utolsó. Kérdésem, hogy van valami módja xboxon annak, hogy megcsináljam a mellék küldetéseket a fő mission után?

Szerk : A legutolsó mentésem is tul közeli ahhoz, hogy az utolsó misson elött legyen...

[ Szerkesztve ]

photofreak.me

(#2133) Xmodule válasza Soak (#2132) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Sajnos nem tudom mert én PC -n játszottam vele. En mondjuk folyamatosan mentegettem igy lett 40 mentésem a végére:D

(#2134) Soak válasza Xmodule (#2133) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Boxon csak 10-12.őt enged, én meg kényszeres mentegető vagyok.... :) .. A DLC-t megcsináltam, de volt még vagy 10-12 ora játék amit nem :( .... remélem valahogy meg lehet oldani, mert csak pár küldit csináltam meg.

photofreak.me

(#2135) v_tomy válasza Soak (#2132) üzenetére

v_tomy
(fanatikus tag)

A fő szál teljesítése után nincs lehetőség a mellékküldetéseket megcsinálni. Ha nincs korábbi mentésed, akkor újra kell kezdened ha látni szeretnéd, hogy miről maradtál le. PC-n legalábbis így van, de szinte biztos vagyok benne, hogy ugyanez érvényes xbox-ra is.

"Attól tartok paraszt vala téged átal vetettek az bizony palánkon"

(#2136) Soak válasza v_tomy (#2135) üzenetére

Soak
(PH! nagyúr)

Áhhh pfff, akkor jo, igazábol csak garrus meg wrex missonjat sajnálom, de most nem állok neki előről az biztos :D ...

photofreak.me

(#2137) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A telepítőben lehet német nyelvet választani? Gondolkozom rajta, hogy újra felrakom a játékot.

(#2138) nanorambo

nanorambo
(fanatikus tag)

(#2137) fpeter07

Szerintem biztos.
Amúgy messze ez az életem legjobb játéka. Szerintem ma én is felteszem, mert kicsit sok(k) volt a harmadik rész vége. Mind érzelmileg mind idegileg :))

[ Szerkesztve ]

“Jobb csendben maradni, és hagyni, hogy azt gondolják buták vagyunk; mint megszólalni, és minden kétséget elolszlatni e felől.” (Abraham Lincoln)

(#2139) looser válasza Soak (#2136) üzenetére

looser
(senior tag)

Nekem hasonló volt, de én a Fellegváras küldiket (amiket megcsináltam, csak nem mentem vissza időben) hanyagoltam el, addig, amíg el nem kellett lopni a Normandiát, azután pedig ugye már csak egy visszatérés van...legalábbis az első részben :-)

(#2140) mikew

mikew
(újonc)

Sziasztok!

Új vagyok ebben a játékban, elkezdtem az alap karakterrel (katona).
Az a gondom, hogy állandóan belefútok szondákba, ládákba meg mindenféle olyanba amit nem tudok kinyitni, mondván, hogy alacsony a képességem. :((
Van a két technikás társ, rá lehet őket valahogy uszítani, hogy törjék fel ezeket?
Parancsot nagyon nem találtam rá... :F

Kösz a segítséget!

(#2141) Xmodule válasza mikew (#2140) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Helló. Én ugy csináltam, hogy mikor a Meko val mentem "bányászni" meg szondákat felkutatni, akkor Kaidan Alenko -t és Tali -t vittem magammal. Nekik meg az elektronika és hackelés képességuket fejlesztettem fel. Igy nem volt probléma semmi. A vége felé meg már csak Tali is elég volt. Mondjuk én 100% ra játszottam ki igy elég sok képesség pontot kaptam.

Persze ehhez az kell hogy a csapat tagoknak NE automatikusan tegye a képesség pontokat, hanem te állitsd be nekik. :)

[ Szerkesztve ]

(#2142) mikew válasza Xmodule (#2141) üzenetére

mikew
(újonc)

Ha jól értem, akkor ha velem vannak akkor "hozzáadódik" a képességeik szintje az enyémhez?
Nagy közösben kell értelmezni a képességet?

Kipróbálom, köszi!

(#2143) G4ga válasza mikew (#2142) üzenetére

G4ga
(senior tag)
LOGOUT blog

igen. viszont nem te tudod hasznalni oket hanem kikel adni nekik a parancsot. sok esetben hasznaljak maguktol is, asszen van erre auto funkcio.
en mondjuk kattintottam a taktikai hubon mindig.
a zartores az mondjuk magatal jon. ha veled van az adott karakter akkor feltudod torni a cuccost

Battleforge IGN: LFGGaga, Steam ID : G4ga !!!Battleforge Pontok Eladó!!!

(#2144) Szipi

Szipi
(fanatikus tag)

Üdv. mindenkinek!

Gondoltam előveszem ezt a remek játékot, mivel mióta megvan még egyszer sem játszottam végig. Azonban akadt egy kis problémám vele, feltelepítettem de nem indult el(windows 7 64bit). 1.02 patch fel játék indít erre beszól hogy írjam be a seriált amit ő már előre be is írt, leellenőriztem stimmel de mégsem indul el mert szerinte nem érvényes wtf? :F
3x újra átnéztem beírtam közé - jelet úgy sem jó, bezzeg telepítéskor még elfogadta.
Találkozott valaki már ilyennel?
Sztem a patch zavart be.

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#2145) Szipi válasza Szipi (#2144) üzenetére

Szipi
(fanatikus tag)

Megoldódott :)

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#2146) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

No alighanem kijelenthetem, hogy nem lehet németté tenni a játékot. Van egy patch. ami elvileg képes lenne rá, de nincs hozzá jelszavam. Ötletem sincs, honnan tudnám megszerezni. Másik lehetőség pedig egy fizetős oldalról letölteni.

Elkezdem majd újra akkor magyarul a játékot. Mint megfogadtam Dark Shepardként. ;]

(#2147) CPT.Pirk

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahern különleges küldetésére a Pinnacle Stationon van tippetek? [link]

Azt a módszert próbálom, hogy bekempelek a nagy ajtó elé, ott van némi fedezék, azt vissza lehet zárni, aztán többet nem nyílik ki. Viszont a küldetés utolsó 1 perce felé rendszerint meghalok, ált. 1-2 rakéta az oka.

Aki megcsinálta, az milyen szintű cuccban csinálta? VI szintű cuccokkal vagyunk, egy két VII mellett, meg Vidinos VIII-s shotgunjával megyek.

Vanguardal tolom, Ashley és Tali van velem. Ashley gépfegyverrel, Tali meg szintén shotgunnal.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#2148) Xmodule válasza CPT.Pirk (#2147) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

En sajnos nem jatszottam ezzel a DLC vel de itt egy video.

(#2149) CPT.Pirk válasza Xmodule (#2148) üzenetére

CPT.Pirk
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Közben nemrég meglett a megoldás. Annyi volt a trükk, hogy a két nőt oda állítottam, ahol bejöttünk, ott van fedezékük, én meg miután lezártam azt a nagy ajtót végleg, elmentem a rámpára tőlük jobbra, így a Turianok megosztották az erőiket. Igazából így nem is volt olyan nehéz, a két fix sniper sem látott ránk, a rakétás tornyok meg vígan tudták lőni a gyakran egy helyben állókat. (elvileg normál nehézségen van a játék nálam)

Amúgy megérte megcsinálni, mert kaptam egy házat, ahol tudtam venni egy űber tápos Class X colossus medium armort meg egy igen faja class X Savant biotic ampot, ami 35-40-40 bónuszokat ad. ;]
Igaz a dolog lottó jellegű, ezért menteni kell minden próbálkozásnál, mert nem kevés pénz.

Efficiency and progress is ours once more, Now that we have the Neutron bomb It's nice and quick and clean and gets things done... c@ Dead Kennedys

(#2150) cseze válasza Xmodule (#2131) üzenetére

cseze
(újonc)

Hali! Az utolsó bogár az űrhajó bejáratától kicsit fentebb található.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.