Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect

(#651) Szipi válasza -kdM- (#648) üzenetére

Szipi
(fanatikus tag)

Tényleg, igazad van.

Csak a híreket frissíti(Updating News...).

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#652) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Na, kezdek rákapni az ízére, ha megnézitek a hozzászólás idejét, de már húzás aludni.

(#653) Xelo válasza Drizzt (#652) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze, honnan lehetünk abban biztosak hogy nem bangbros videjókat néztél? :D

[ Szerkesztve ]

(#654) Drizzt válasza Xelo (#653) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Most kivételesen nem. :D

Nah, mai hír: Pcguru.hu-n van videoteszt(magyar verzióról), meg végigjátszás.

(#655) Xelo válasza Drizzt (#654) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az előző havi gamestarban is volt, és igen, már a magyar verziót tesztelték :)

(#656) Drizzt válasza Xelo (#655) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De nem lehet letölteni legálisan. :P

(#657) Drizzt válasza Drizzt (#656) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Megnéztem, de nem is a magyar van tesztelve, az csak az újságban volt a képeken.

(#658) _tRebroN_

_tRebroN_
(tag)

Üdv!

Vki találkozott vki olyannal, hogy windowed módban fut a játék, de full screenben nem?? Mi lehet a gond? Vki? :(

(#659) bagyulajuve válasza _tRebroN_ (#658) üzenetére

bagyulajuve
(őstag)

valahol a settningsben be lehet állítani, h ne úgy menjen, biztos az elején úgy állítottad be

[ Szerkesztve ]

Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!

(#660) _tRebroN_ válasza bagyulajuve (#659) üzenetére

_tRebroN_
(tag)

Nem erről van szó...csak windowedben indul el egyátalán ha siman indítom lefagy a progi a program nem válaszol lesz és a feladat kezelőben az alkalmazások fül alatt 2 db mass effect fut paralel az egyik fut a másik nem válaszol lesz.

(#661) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

SPOILER.

Még csak most kaptam meg a Normandyt, szerintem ezzel elment vagy 6 órám a játékban eddig simán, szóval egy ideig elleszek.

Az összes örző közül nem találok egyet. Megéri megkeeresni azt a maradék egyet valahogy, vagy csak plusz xp kb?

(#662) -kdM- válasza Drizzt (#661) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

Itt megtalalod az osszeset, mar csak azert is erdemes, hogy lezard a quest-et es ne figyeljen ott folyamatosan.

We all have our delusions - Aria

(#663) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Másnál is bugos az a.i.? Nekem néha úgy lemaradnak a társaim, hogy észre sem veszem, és amikor visszamegyek, akkor is csak úgy jönnek ismét utánam, hogy ha ismét be- majd kiszállok a Mako-ból. :F

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#664) fpeter07

fpeter07
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

2 kérdés: Mikor alakult a fellegvár tanács és hány fokos a fellegvár? ;]

[ Szerkesztve ]

(#665) Xelo válasza Vistaboy (#663) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

xboxos verzióban ha nagyon lemaradnak akkor melléd teleportálódnak :D

(#666) -kdM- válasza fpeter07 (#664) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

keress gyorsan egy magenta szinu gombot

(#667) polaar válasza fpeter07 (#664) üzenetére

polaar
(tag)

i.e 500-ban alakult a tanács,hőfok talán 22 gondolom.

(#668) tiv83us válasza fpeter07 (#664) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A "Fellegvar Tanacs" az a Citadel Council lenne?

Hold the line!

(#669) Szipi válasza tiv83us (#668) üzenetére

Szipi
(fanatikus tag)

A kézikönyvhöz mellékelt kisfüzet(hangulat novella+kódex kivonat) szerint igen.

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#670) -kdM- válasza tiv83us (#668) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

A forditast en nem vittem volna ennyire tulzasba, hogy me'ko', F-VE'D (c-sec), szalaria'n, turia'n, asza'ri es a kedvencem kvaria'n...

(#671) Drizzt válasza -kdM- (#662) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De mit nyerek vele?

Ui.: most nem játszottam, koncerten voltam. :D

(#672) -kdM- válasza Drizzt (#671) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

Nem emlekszem mar pontosan, de amikor az utolsot is begyujtottem asszem kaptam meg plusz xp-t meg credit-et

(#673) west

west
(őstag)
LOGOUT blog

megjelent mar a magyar?galaxisban meeg nincs :O
valami tipp?csak ne 576,mert az draga...

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#674) Vistaboy válasza west (#673) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Dehogyisnincs... :U

Akkor nekem honnan küldték? :P

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#675) west válasza Vistaboy (#674) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

maar nincs. :O
azert holnap megkerdezem.

[ Szerkesztve ]

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#676) -kdM- válasza west (#673) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

En 576-ban vettem es annyiert amennyiert az egesz orszagban lehet kapni (8k)
szerintem jovo heten mondjuk mar a pirosnemhulyeboltban is lehet kapni

szerk: sot...ugy nezem most meg akcios is 7200-ert

[ Szerkesztve ]

(#677) Xelo válasza -kdM- (#676) üzenetére

Xelo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

jahh csak ott majd pofátlanul elkérnek érte 1,5× ennyit. :(

(#678) -kdM- válasza Xelo (#677) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

az viszont tenyleg elkepzelheto...

amikor guild wars nightfall kijott mm-ben 9000-ert adtak, en meg inkabb atmentem az 576-ba es megvettem 7-ert vagy 8-ert....mert hulye azert nem vagyok

(#679) ez_meg_emaz

ez_meg_emaz
(őstag)

Nah énis megkaptam már 20.án a cuccost mert elörendeltem 576ba. 576 tényleg drága hely de mivel ugyanannyiért volt mint máshol gondoltam mit veszithetek. Ráadásul ez györben az egyetlen hely szvsz ahol idöben megkapom a játékot. Nem volt eddig idöm ugyhogy sajna csak most telepitem. De a warez verzsönt kiprobáltam és ugy döntöttem ez kell majd, pláne ha magyar és csak 8k.
A körítés nagyon franko. Szerintem ha lenne itt is ár/érték arány mint hardvereknél akkor ez érné meg legjobban a pénzét.
Na jo űrutazást...
Ha elakadnék majd visszanézek... :D

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#680) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Na megvettem én is a szegedi 576-ban. Eddig nagyon királyság, kevés ilyen jól "csomagolt" játékot lehet kapni. A könyvecske is jó, meg a fordítás is.

Aki él és nem boldog, az téved!

(#681) Zomb€€

Zomb€€
(őstag)

Biotikus terroristák ellen hogy lehet védekezni? Mármint arra a támadásra gondolok amikor összeesek. Nemrég kaptam meg Normandyt és elkezdtem a mellékküldetéseket csinálni,,állat :))

"Egyszer fent...egyszer fent!"

(#682) Kelvin válasza -kdM- (#676) üzenetére

Kelvin
(őstag)

Az akciós 7200 ft-os az még a nem magyar fordítást tartalmazó dvd. A magyar fordítást tartalmazó az ua. 8000ft.

"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"

(#683) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Nektek megy rendesen? Nekem elég sokat fagy. Főleg amikor betölt(ene) egy új helyszínt...

(#684) Drizzt válasza pilóta (#683) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nekem egyszer se fagyott, egyedül alt+tab-ozni nem tudok, mert nem lép vissza.

(#685) pilóta válasza Drizzt (#684) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Átállítottam a hardveres hangot szoftveresre, azóta nem csinálta még, lehet, hogy az volt a gond...

Egyébként nagyon tetszik a játszódás, csak az irányítás eléggé konzolos, de majd megszokom :D

(#686) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sziasztok..
szerintetek mért ilyen a játék nálam?mért ilyen SZEMCSÉS?melyik beállítást állítottam el? :W kép
amugy nagyon faya kis játék :C
üdv.péter

[ Szerkesztve ]

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#687) T.Peter válasza - = Zk = - (#686) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

A szemcsésedés elvileg filmszerű hatás. Itt a kérdés, és itt a válasz.

[ Szerkesztve ]

(#688) - = Zk = - válasza T.Peter (#687) üzenetére

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagyon szépen köszönöm a segítségedet.... :R

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#689) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Amikor lenn vagyunk a bányában, és megmentem a régész dokicsajt az erőtérből és felmegyünk a lifttel, akkor jön egy krogan harcmester. Na azt hogy lehet kinyírni?
Menteni se lehet előtte és már ötvenszer megnéztem a filmet, hogy felmegyünk a lifttel, meg hogy adjamátadokinőt denemadom részen, és már nagyon unom.
Odáig már eljutottam, hogy csak ő marad, a társait kinyírtam, de van neki egy elég durva támadása és mindíg kinyír...

(#690) Drizzt válasza pilóta (#685) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Engem az zavar, hogy nem harci szituban a futási sebesség ugyanakkora, mint a séta. Miért? Attól függetlenül eddig a sztori, karakterek nagyon bejönnek. Wrex modelljét meg nagyon jól kidolgozták. Zseniális.

(#691) maskimx válasza pilóta (#689) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

Használd a csapatod bio és tech képességeit. Tölts be anti personnel vagy toxikus töltényeket, páncéljaidat moddold hatásosabbra.

www.tacticalgamer.com

(#692) Drizzt válasza pilóta (#689) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát, én elég simán lecsaptam. Harci adeptus vagyok, nyomtam rá egy emelést, aztán amíg elfickándozott az égen, lecsaptuk. Bár visszagondolva igazából másodjára sikerült.

A Mako irányítása amúgy szerintem azért nem tökéletes éppen.

(#693) pilóta válasza maskimx (#691) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Szóval próbálkozni kell... :O

(#694) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jó látni hogy fajtársaim mennyireis elől járnak eme nagytiszteletnek örvendő játékban :C
én bolyongok egy állomáson...ide--oda... :W legalább megismerem a játékot
:R

(#695) T.Peter válasza - = Zk = - (#688) üzenetére

T.Peter
(senior tag)

Nincs mit. :R

(#696) Drizzt válasza pilóta (#693) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen. Én előttte szoptam sokat a geth lopakodók ellen, azt a videót kellett megnéznem vagy 4-szer, mert mintha ott valami sznájperek lennének, de valaki mindig leszedett szinte rögtön egy lövéssel, az biztos.

(#697) whitezo88 válasza pilóta (#689) üzenetére

whitezo88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

azért halálos mert ha odaér hozzád akkor kb azonnal megöl. ergo használni kell a biotich képességeket azok sokat segítenek, vagy csak előreküldöd a csapatod felszúrni őket a bossra ;]

iPhone 4S

(#698) -kdM- válasza whitezo88 (#697) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

ez a vicc, hogy elvileg a soldier az alapveto "kezdo" kaszt en meg adept-tel hardcore fokozaton konnyebben megoltem mint soldier-rel noramalban

[ Szerkesztve ]

(#699) Kidus válasza pilóta (#693) üzenetére

Kidus
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hat en annal a resznel meg soha nem akadtam el, mindig megvolt par masodperc alatt, bar en jo kis shotgunos-sniperes-bio komboval nyomtam altalaban, vagy sniperes helyett rifle, talan az lehet a megoldas, ami minden nehez helyzetben. Fedezekbe mesz, kinezel, odasozol, hasznalod kozben a kepessegeidet, ami csak van, vagy pedig ugrabugralsz sokat, es akkor nem nagyon talalnak el.

Nekem az asari sunaval sikerult beszivnom vagy tizszer, mire rajottem, milyen pofon egyszeru. Orakat csesztem el ott, teljesen foloslegesen.

Futni meg harcon kivul is lehet, meg gyorsan is, csak a pc-s valtozatrol fogalmam sincs, konzolon A-t lenyomva, ha jol sejlik fel elottem :)
Nem jatszottam vele vagy 2 honapja.

Assuming Control

(#700) Drizzt válasza Kidus (#699) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Annyi van, hogy közelebb megy a kamera, de nem igazán lesz gyorsabb, bár eleinte mintha még úgy lett volna, de lehet én csesztem el valamit.

Meg a textúrák néhol nagyon homályosak, s pont úgy néz ki egy-két tárgyoin, mintha az eredeti megoldással ellentétben először húzná fel a részletes textúrát, aztán másikat jelenítene meg. Pl.: Graaus feje is valamiért csúnya nálam.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.