Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect

(#101) Wolverine válasza Darth_Revan (#100) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ha a patchek nem tölthetőek le sehonnan (lásd még Hellgate vagy Mythos), akkor nehéz lesz. (persze nyilván a crackerek ilyenkor patcher appokat fognak majd kiadni)

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#102) Vistaboy válasza Wolverine (#99) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Offline game esetén az 1.0. verzióval is végig lehet játszani, így tulajdonképpen elég lesz a hackereknek azt feltörniük, és már nem is ért semmit a védelemnek ez a formája.

Nem azért, de inkább aktiválni kelljen hetente, de ne kerüljön olyan sokba, akkor jobban is járna az, aki megveszi. Visztont ha drága lesz (Márpedig nem budget kategóriás a cucc), akkor könnyen előfordulhat, hogy megint a warezolók járnak jól... :O

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#103) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem kell 10 naponta aktiválni a Mass Effect-et.

Csak az új tartalmak és patchek letöltése esetén ellenőrzi a játék a serial eredetiségét. És gondolom, installálásnál is, bár nem írták, de furcsa lenne ha nem ellenőrizné legalább akkor.

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#104) Gyusz válasza Vistaboy (#103) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Ez így már sokkal ésszerűbb megoldás, ez a 10 napos ellenőrzés óriási hülyeség volt. Azért remélem, hogy ha budget árba lemegy a játék, akkor egy patch megszünteti az aktiválás szükségességét. A megjelenéskor a warez miatt elfogadhatónak tartom ezt a lépést, de később ne kelljen már ezzel foglalkozni.

(#105) Wolverine válasza Vistaboy (#103) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ahogy a #99-ben írtam is; GameSpyról tájékozódva :P

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#106) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintetek milyen körítés lesz a cucc mellett? Ha lesz igényes, legalább 100 oldal körüli kézikönyv, vagy egyéb extra olvasnivaló, akkor megveszem a játékot szerintem, habár lehet még kipróbálom majd előtte, megéri-e.

(#107) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elkészült a Mass Effect PC-s változata!

Június 6.-ától lesz kapható a játék Európában. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#108) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mass Effect PC Aranylemez!

"A BioWare és az EA büszkén bejelentették, hogy elkészült várva várt és csinos kommandós csajokkal teli sci-fi szerepjátékuk, a Mass Effect PC platformra. A dicsőséges DRM védelem, mely miatt oly sokan megszerették és meg sem veszik a játékot, szilajul tartja még magát. Ugyanúgy működik majd, mint a Bioshock."

Hmm... Bár a Bioshock nekem eredetiben van meg, hallottam valakitől, hogy mire nekem meglett a lemez, ő már a játéknak a felénél tartott a warez-verzióval. :F

Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem ez ebben az esetben is így lesz. :(

[ Szerkesztve ]

(#109) west válasza Vistaboy (#107) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

magyar mikor lesz? :DD

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#110) Darth_Revan válasza Vistaboy (#108) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valószínűleg igen. Talán ha valami durvább Starforce-t raktak volna bele, az talán pár héttel lelassította volna a crackereket. :(

(#111) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Valószínúleg az utolsó galéria frissítés a Mass Effect-hez, mielőtt megjelenik a játék.

[ Szerkesztve ]

(#112) Drizzt válasza Vistaboy (#108) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig nagy szívás volt anno a Bioshock-kal eleinte warez oldalon. Mondjuk a Mass Effecctel az a baj, hogy én megvenném megjelenés napján, de így hogy máskor van Európában, nem fogom kibírni, ha lesz működő verzió. Mondjuk annyiból jó, hogy így legalább ha nagyon nem jön be, nem veszem meg. De szerintem tetszeni fog.

(#113) Vistaboy válasza Drizzt (#112) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Emlékszem, hogy viszonylag sokan foglalkoztak akkor warezzal a Bioshock topikban, nem egyszer be is kellett zárni. :DDD Mondjuk én a CD Galaxisból rendeltem meg, amikorra nekik meglett, addigra már elmés emberek megoldották a warez-verziót. Azért az internet még mindig gyorsabb a postánál... :O :P

Más: Kijött egy kedvcsináló videó a Mass Effect-ből.

(#114) Drizzt válasza Vistaboy (#113) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Magyar felirat lesz, ha jól látom alapból a játékban:
[link]
És 8e a várható ára. Hmmm...

(#115) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mass Effect PC-s rendszerkövetelmény.

"Hivatalos ajánlás helyett konkrét mérésekből tudhatjuk meg, mi kell a BioWare legújabb alkotásához."
Forrás: HOC.

(#116) csutkaa válasza Drizzt (#114) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

na az jóó lesz :C akkor tuti megveszem :R

Samsung Galaxy S2

(#117) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Nem kellett volna már megjelennie? :D

Jah, június 6....

[ Szerkesztve ]

---

(#118) Valty válasza Eagle16 (#117) üzenetére

Valty
(fanatikus tag)

Pedig a hivatalos oldalán már az van, hogy megjelent.
:))

(#119) west válasza Valty (#118) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

pedig meg sehol nincsen elérhető,verzió.

http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

(#120) Drizzt válasza Eagle16 (#117) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Magyarországon valami júni 19. :(

(#121) csutkaa válasza Drizzt (#120) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

azt hol olvastad :F

Release Date:
US: May 27, 2008
Europe: June 6, 2008
Australia: TBA 2008

[link] :R

Samsung Galaxy S2

(#122) west válasza csutkaa (#121) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

az még akkor nem bitzos hogy hun.
Drizzt biztos a magyarra gondolt...

[ Szerkesztve ]

(#123) csutkaa válasza west (#122) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

sztem bele tartozunk mi is :K azért ennyire nincs szét szórva megjelenés vagy igen :F

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S2

(#124) Drizzt válasza csutkaa (#123) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

De, itthon június 19 és 29 között jön.

(#125) Romvr válasza Drizzt (#124) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

USA-ban már játszanak vele 1000-el. Fene a mocskos képüket! (Nem irigykedik...áááá...neeeem :DDD ) Tud valaki nem GT-s HD videókat róla? Hogy addig is csorgassam valamire a nyálam :D

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#126) west

west
(őstag)
LOGOUT blog

itt van nem a legjobb minőség és x360
most látom neked hd s kéne....sorry.

[ Szerkesztve ]

(#127) Romvr válasza west (#126) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Nincs harag, elnézegetem én az SD-is, de azért a HD többet mutat ;)

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#128) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Leadtam az értesítés kérését a CD Galaxisnak, amint meglesz a game itthon, jön. ;)

(#129) Drizzt

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amúgy szerintem pedig a magyar verzió kész van, mert a Gamestarban pl.: azzal teszteltek, legalábbis egy képet kivéve mindegyiken magyarul vannak a dolgok. Szóval nem tudom mire ez a késlekedés, ha tényleg csak 20 körül jön...

(#130) Vistaboy válasza Drizzt (#129) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Az újságok szoktak kapni preview verziókat, szóval attól hogy nem lehet kapni, ők már tesztelhetik. Amúgy szerintem ebben is alapból benne lesz a magyar felirat, mint a Crysis-ban.

(#131) csutkaa válasza Drizzt (#124) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

ne legyen igazad :( :R

Samsung Galaxy S2

(#136) dante3

dante3
(őstag)

Nagyon jo a game, rég szerettem volna játszani már egy fps/rpg komboval!
Kép
Kép
:C

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

(#137) west válasza dante3 (#136) üzenetére

west
(őstag)
LOGOUT blog

tps rpg ;)

(#138) dante3 válasza west (#137) üzenetére

dante3
(őstag)

Jaja, bocsesz!

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

(#140) Drizzt válasza Petiu (#139) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem valószínű. A 10 nap nyilván akkor kezdődik, amikor felinstallálod. Szóval újrainstallnál csak lerövidíted a 10 napot. Meg nem tudom, de végül nem tíz napos aktiváció van, úgy tudom. Hanem csak installnál van aktiváció?

(#141) Eagle16

Eagle16
(PH! addikt)

Én inkább megvárom a magyar verziót, mert annyira nem vagyok jó angolból hogy első hallásra mindent megértsek...

---

(#142) Petiu

Petiu
(újonc)

Arra gondolok, hogy mikor feltelepítjük a gamet, onnantól számol vissza... És mikor újratelepítjük (a program minden csíráját kitöröljük a gépből), akkor megint újraszámol.
De ez csak egy elmélet, fogadok hogy nagyobb agyak megoldják. Várni is tudok mert vizsgaidőszak :(

(#146) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

itt senki sem olvas alapelveket???

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#147) Sirandrish

Sirandrish
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Kérdés...mennyi kell a gamehez Angol tudás mert gameplayeket ahogy elnéztem nem egyszerü a game :F

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda!

(#148) Vistaboy válasza Sirandrish (#147) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kérdés...játszottál a K.O.T.O.R.-ral magyarítás nélkül? Ha igen, akkor kb. ez is olyan szintű angoltudást igényel.

A többiek figyelmébe: A WAREZ-olást tessék befejezni!!! :(((

MOD: Úgy látom, már takarítottak, amíg írtam... ;] :U

[ Szerkesztve ]

(#149) Thrawn

Thrawn
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Emberek! Nem szeretnék mégegyszer warezról olvasni, aki megteszi, az repül egy napra! Ha nem ért belőle, akkor megoldjuk, hogy foglalkozzon vele máshol :(((

Different songs for different moods.

(#150) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egy új Gameplay-videó.

Tisztára, mint a Nyolcadik Utas... :DDD

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.