Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect

(#302) tiv83us válasza KillHates (#301) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Cut the bullshit...:U /Aze en se ma szulettem heyho/.

ps: ez Mozso26-nak szolt, sry

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#303) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Van egy olyan érzésem, hogy mostantól nagyon fel fog pörögni a topik.

Csak egy megérzés... :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#304) -kdM- válasza Romvr (#296) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

Nekem a volus-ok jonnek be legjobban :D Van akkora szoveguk...Jo lenne mondjuk ha egy Mass Effect 2-ben nem csak az earth-clannal lehetne lenni. :)

We all have our delusions - Aria

(#305) maskimx válasza tiv83us (#302) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

Neked folyamatosan nyíltak meg új felfedezetlen systemek a clusterekben, vagy már az elején rajta volt mind?
Én most mentem el valahova, ahol mintha már jártam volna és csak egy systemre emlékeztem, de már kettő volt.
A másik, gyakran találtál a systemekben elsőre nem látható dolgokat? Olyat, amire ha ráviszed az egeret, akkor megjelenik?
És végül, sok olyan ásvány lelőhely van, ami csak akkor látszik, ha közel mész hozzá a makoban? A surveyed cuccok.

A bónusz meg: fel lehet borulni a makoval? Nekem eddig nem sikerült, nagyon magasról meg még nem zuhantam le.

Így hirtelen ennyi lenne :)

www.tacticalgamer.com

(#306) tiv83us válasza maskimx (#305) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Folyamatosan nyilnak meg a clusterek, majd azokon belul a systemek. A vegen mar a majd' a 3/4 kepernyo tele lesz.
A systemeken belul is veletlenul rabukkanhatsz valami kis aszteroidara, amit eloszor le kell scannelni, majd asvanyi anyagot vonsz ki belole.
Ha a makoval nyomulsz egy bolygon, akkor a map-en mutatja oket /debris, anomality/.

Fel lehet borulni, de visszalokheted magad a negy kis sugarkilovo segitsegevel. /Vagy miaz.../.
Ha nagyon magasrol lezugsz, max megserul a futomu.

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#307) maskimx válasza tiv83us (#306) üzenetére

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

"Ha a makoval nyomulsz egy bolygon, akkor a map-en mutatja oket /debris, anomality"

na én arra gondolok, amiket a map nem mutat, csak a hudon lévő kicsi, ha közel mész. Ki lehet szállni, megbabrálni, és akkor "surveyed" ként már feltűnik a mapon is. Ilyen ilithium ore, meg gold, meg hasonlók, volt heavy metal is, bányák vagymi. Ha felmérem, egy sárga rudat tűz bele az ember.
Na és ebből sok van? :)
A clusteres jól hangzik, kezdtem megijedni, hogy csak annyi van, amit először látok.

Ami viszont hatalmas gáz, hogy a bolygókon lévő épületek, űrállomások, bolygó felszíne alatt lévő ojjektumoknak összesen kb 4-5 változata létezik, csak a dobozok máshol vannak de az alaprajz ugyanaz. Ez nagyon nagy igénytelenség a készítők részéről és hamar grindoláshoz kezd hasonlítani a bolygók felfedezése.
De legalább sok van, még egy lépést sem tettem a main quest irányába, mégis már vagy 23-as szintű vagyok, annyit mászkáltam bolygókra, pedig csak pár clustert fedeztem fel teljesen.

De hiába a pár hiba, még mindig ott van Joker, ftw :D

www.tacticalgamer.com

(#308) tiv83us válasza maskimx (#307) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"na én arra gondolok, amiket a map nem mutat, csak a hudon lévő kicsi, ha közel mész. Ki lehet szállni, megbabrálni, és akkor "surveyed" ként már feltűnik a mapon is. Ilyen ilithium ore, meg gold, meg hasonlók, volt heavy metal is, bányák vagymi. Ha felmérem, egy sárga rudat tűz bele az ember.
Na és ebből sok van?"

Oszinten....passz. En kb minden masodik bolygon rabukkanok egy ilyenre.

"mi viszont hatalmas gáz, hogy a bolygókon lévő épületek, űrállomások, bolygó felszíne alatt lévő ojjektumoknak összesen kb 4-5 változata létezik, csak a dobozok máshol vannak de az alaprajz ugyanaz."

Ja, ez eleg gaz valoban. Illett volna legalabb 4-5x ennyi variaciot, terkepet beletenni.

"De legalább sok van, még egy lépést sem tettem a main quest irányába, mégis már vagy 23-as szintű vagyok, annyit mászkáltam bolygókra, pedig csak pár clustert fedeztem fel teljesen."

Oda se neki, nekem ket 60-as karim van, /egy ruthless colonist soldier, meg egy earthborn war hero asszony/ az utolso 5-6 szint eleresehez, mar Krogan seggeket is csokolgatnal, csakhogy egy kis XP-t kapj. :)

Mondjuk egyszeri vegigjatszasbol nem is fogod kimaxolni a karaktert, utana pedig mar Insane-en az igazi, mikor az Eden Prime-ot is masfel-ket ora mig megcsinalod, olyan hosszuak a kuzdelmek...
/Toltodnek vissza az ellenseg shield-jei, szivosak, sebeznek mint az allat.../.
Szoval ne izgulj, 60. szinten is jokat fogsz vele szorakozni :)

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#309) KillHates válasza tiv83us (#302) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Gondoltam, hogy ez lesz... :C

Féláron eladó egy i5-2430M notebook processzor.

(#310) KillHates

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olvasva az utóbbi pár hsz-t, most már tényleg megvárom a magyar feliratos verziót!
Azt hiszem komoly függőség lesz belőle :D

(#311) Janoska26 válasza KillHates (#310) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

És mikor is lesz az mikor kijön magyarul? :U Mer Én tegnap este kipróbáltam angolul, de nem sokat értettem :U bár néhány első benyomásom azért lenne a játékról, mégpedig:
Tökéletesen van optimalizálva, az én konfigomon 1280*1024-ben gyönyörűen ment medium beállításokkal, demmi fagyás, semmi bug legalábbis ami nagyon szembetűnő lenne. Gyönyörűen kidolgozott karakterek, helyek. minden egy az egyben úgy jó ahogy van, engem levett a lábamról asszem :C
10pont :DD

(#312) Wolverine válasza Janoska26 (#311) üzenetére

Wolverine
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Még két hét.

I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice. - "Akinek nincs penze jatekra, ne vegyen xbo360-at meg melle 40"-es LCD tv-t es akkor nem kell sirni, hogy draga a jatek, ilyen egyszeru." (tiv)

(#313) Janoska26 válasza Wolverine (#312) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Azt már kibírom valahogy, köszi :R

(#314) KillHates válasza Wolverine (#312) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

AAAAaaa...... Nem kapkodnak. Csak ne legyenek buta fordítások.
Egyszer ilyennel találkoztam: "odaadom a hajtásit"?? (Utána érdeklődtem és Erdélyben így hívják az autó papírjait. Vajon hol szinkronizálhatták?)

[ Szerkesztve ]

(#315) Janoska26 válasza KillHates (#314) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

ez mindig benne van a pakliban, egyrészt azért mert sokszor nem is magyarok fordítják 100%-ban, de ha magyarok is teszik, sokszor az idő szorít nagyon és adódhatnak bakik, nomeg elgépelési hibák is, de ez azért el nem vett még egy játékból sem, ami jó az jó, lásd Kotor 1-2(igaz ahoz ráadásul maszek fordítások voltak) :)

(#316) SalvadorLynx

SalvadorLynx
(fanatikus tag)

Hi! Ti tudtok célozni a gépfegyverrel meg a shotgunnal? Én csak a pisztolyal meg a távcsövessel találok célba. Van vmi módja, hogy kevésbé mozogjon a célkereszt a távcsövesnél?

(#317) Vistaboy válasza SalvadorLynx (#316) üzenetére

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Fejleszteni kell az adott skillt, vagy eleve olyan karaktert kell indítani, aki ért a sniper-kedéshez.

Bocs, ha ködösen fogalmazok. Ez végülis egy RPG, és a találati pontosságod nagyban függ az adott fegyverhasználati skill értékétől. Mivel nekem még nincs meg a játék (Várok a magyar verzióra), így még nem tudok konkrét skill-neveket írni. De más majd pontosít. :DDD

"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/stay Night BattleTag: Vistaboy#1222

(#318) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

[ Módosította: tiv83us ]

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#319) Drizzt válasza Xirtam (#318) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Magyarországon csak június 19-én jön. :F :(
Max. előrendelni tudod.

(#320) Xirtam válasza Drizzt (#319) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Azta mindegy , végülis éveket várni tudtam rá akkor ez már semmiség! :Y Köszönöm, hogy írtál! :) :R

(#321) KillHates válasza Xirtam (#318) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Na majd kapol tiv83us-tól! :DDD

[ Szerkesztve ]

(#322) Xirtam válasza KillHates (#321) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Ajjaj, de bevallom és összinte vagyok! Ez a játék megérdemli , hogy megvegyük!!! NE TÖLTSD LE :D :K

(#323) KillHates válasza Xirtam (#322) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tökéletes igazad van! :R
De azt így kell mondani!

(#324) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Hehe kreativitás mester fokon! Tüntessünk , hogy a jó játékokat ne TŐCSSSSSSD LE ! :DDD

(#325) csutkaa válasza Drizzt (#319) üzenetére

csutkaa
(senior tag)

akkor lesz csak magyar verzió belőle?? :O

Samsung Galaxy S2

(#326) KillHates válasza Xirtam (#324) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tömöröljük szakszervezetbe!
Alkossunk tömeget mi ketten!
Szervezzük meg a demonstrációnkat!
Majd vonoljunk fel a pénzügyminisztérium és a BSA székháza elött, hogy mi mindent megtettünk, és adják a szoftvereket az itthoni fizetésekhez mért áron!
Aztán beleegyezésünk nélkül teszteljék rajtunk a tömegoszlató technikákat!

(azért tényleg röhej, hogy a Mass Effect ugyanannyi itthon mint az USA.ban...)

(#327) Darth_Revan

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kb hány óra játék időt nyújt a game? KOTOR 2-nél hosszabb? Mert az picit rövidnek érződöt számomra :(

(#328) KillHates válasza Darth_Revan (#327) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szerintem még senki sem játszotta végig a PC-s verziót.... ;)

(#329) tiv83us válasza Darth_Revan (#327) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Legalabb masfelszer hosszabb. Es van normalis bejezese.

Hold the line!

(#330) tiv83us válasza KillHates (#328) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Munkatarsam ma tolta vegig masodjara. Nem hardocore game btw.

Hold the line!

(#331) KillHates válasza tiv83us (#330) üzenetére

KillHates
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:D :D Még tiszta szerencse! :DDD :DDD
De ahogy olvastam; neki lehet futni néhányszor!

(#332) Xirtam válasza KillHates (#331) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

jaja neki ám :D én a Kotor I-II. nek összesen szerintem 20X biztos nekifutottam! :DDD
Amugy menniy lesz kb. a Mass Effect? 8-9 ezer?? :F

(#333) Gyusz válasza Xirtam (#332) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Nyócér' a tied lehet link.

(#334) Szipi válasza Gyusz (#333) üzenetére

Szipi
(fanatikus tag)

Remélem azért az angol felirat benne marad, mert nem találtam sehol angol verziót.

''Ingyé nem dolgozok ... semmi pénzé'' by anonimus

(#335) Gyusz válasza Szipi (#334) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Én is remélem, bár valamiért nem igazán lehet a magyar feliratos játékoknál az angol feliratot is használni, hacsak nem magad szedegeted össze a fájlokat. Miért nem lehet az egyéb feliratokat cserélni magyarra?

(#336) Xirtam válasza Gyusz (#333) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Ennyiért best buy :) :K

Thx az oldalt! :R

(#337) SalvadorLynx

SalvadorLynx
(fanatikus tag)

Nem tudja vki, hogyan lehet rávenni azt a turiant a binary helixes bolygón, hogy tanúskodjon analois ellen?

(#338) tiv83us válasza SalvadorLynx (#337) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Megfelelo mennyisegu charm, vagy intimidate (persuade?) skill kell hozza.

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#339) maskimx

maskimx
(senior tag)
LOGOUT blog

igen, az fps nem kene ne is mondjatok :B

[ Szerkesztve ]

www.tacticalgamer.com

(#340) tiv83us válasza maskimx (#339) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Boxon is siman becsusszan neha 15fps ala nehany masodpercig harc kozben, mikor olyan kedve van...
Van meg mit optimalizalni az UR3 engine-en.

Hold the line!

(#341) illusiON

illusiON
(PH! addikt)

na emberek akkor ez most olyasmi mint a kotor2 csak más világban ? nem igazán ismerem a stilust szval kotor2 a kiindulópontom :)

( : no woman no cry : )

(#342) Xirtam válasza illusiON (#341) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

nemegészen KOTOR-ban végülis egy SHIT vagy aki emlékeit elveszítette és Jedivé nevelték! Ott az egész történet arról szól , hogy visszaszerezd az emlékeid és leverd a lázadó shit-eket , na a Mass Effect-ben egy parancsnokot alakítasz de sok hasonlóságot lehet találni a KOTOR világából a Mass Effectben , de itt a fő ág is másabb meg a világa is!

(#343) Gyusz válasza Xirtam (#342) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Az Sith és nem shit!

(#344) tiv83us válasza Gyusz (#343) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

The Kinghts of The Old Republic II - The Shit Lords

ps: ;]

[ Szerkesztve ]

Hold the line!

(#345) Gyusz válasza tiv83us (#344) üzenetére

Gyusz
(őstag)
LOGOUT blog

Én kérek elnézést, azt hiszem rossz játékkal játszottam :C

(#346) Vistaboy

Vistaboy
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

SPOILER

Végre megszereztem a progit, és nem egészen két nap alatt a végére értem a fősztorinak (Igaz, a mellékküldetéseket most hanyagoltam).

Jófiúként viselkedtem, megmentettem, akit csak lehetett. Wrex-et sajna a csajom lelőtte, így nem élvezhettük végig a társaságát. A másik csávót, aki a kezdetektől velünk volt, hátra kellett hagyni, amikor á'la Bolygó Neve: Halál mintájára felrobbantottuk a gyárat, de hát még szép, hogy a bögyös amazont mentettem inkább meg :DDD . A végén még egy pikáns éjszakát is el sikerült töltenem a nőmmel, de akárhogyan is sasoltam, meztelen kebleket nem mutattak benne :( (Korábban írták, hogy ez miatt lesz korhatáros a progi).

A végén sikerült elintézni a főgonoszt (Kétszer is, pedig a csajom még holtában is fejbe lőtte, de ez sem volt elég.). Közben megmentettem a szenátust is, ne mondják hogy nem törődök velük is, végül a Tintahal is megadta magát. Happy Ending, heje-huja, ilyesmi. Javasoltam hogy a volt parancsnokom legyen az emberiség képviselője a tanácsban (A másik elég tenyérbemászó figura volt, már alig várom, hogy rosszfiúként lelőhessem. ;] ).

Most elkezdem Sith Lord-ként a játékot (Tudom, nem az a játék, de az érzés hasonló. ;] ), kíváncsi vagyok a rossz végkifejletre is. ;]

A grafikától nem dobtam el az agyamat. 1680x1050-ben mindent maxra tolva (A film effektet és az árnyékokat kapcsoltam csak ki, mert zavartak) ment mint a golyó, bár néhol eléggé meg-megakadt, szerintem bug miatt. A textúrák folyamatos utólag-rajzolása elég zavaró, nem igazán értem hogy miért csinálja ezt 512MB-os VGA és 2GB RAM mellett, annyira azért nem szép a grafika. A csillagtérkép viszont nagyon szép, tényleg egész jól el lehet nézelődni rajta. A karakterek vannak a legjobban kidolgozva, különösen az arcok. Bár a női karakterek csábos mozgása és kerek domborulatai is eléggé ki vannak hangsúlyozva. ;)

Összességében nekem nagyon tetszik. Tisztára mint a K.O.T.O.R. Amint meglesz a magyar feliratos verzió, már rendelem is meg. :P

[ Módosította: Kidus ]

(#347) oz82

oz82
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok

Nekem olyat csinál a game , amikor belépek a frissen megkapott úrhajón a galaktikus térképbe elsőtétül minden a kép tetején van egy ikon, a jobb egégombotyomkodva bevillannak a galaxisok, és utána kilép a térképből? Fene se érti, valakinek hasonló problémára vmi megoldás?

Aki tud és tudja, hogy tud, veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos, tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, hagyjátok!

(#348) tiv83us válasza oz82 (#347) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Van:

- Jo napot!
- Jo napot!
- Egy PC-s Mass Effect-et kernek.
- Sajnos csak Junius 19-en erkezik, jojjon vissza akkor, 8000.- lesz.
- Ez megoldja a galaktikus terkep problemat?
- Igen, de ha nem, akkor hozza vissza es kicssereljuk a serult DVD-t, illetve ha ugy sem mukodik akkor az on keszulekevel van a gond.
- Koszonom az infot!
- Nincs mit, varjuk vissza 19-en!
- Viszlat!
- Viszlat!

Hold the line!

(#349) Darth_Revan válasza tiv83us (#348) üzenetére

Darth_Revan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És mi van ha USA-ból rendelte az Ebayről? :DDD

(#350) tiv83us válasza Darth_Revan (#349) üzenetére

tiv83us
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

En meg vagyok a Majkel Dzsekszon :))

Amugy kivancsisagbol beneztem az eBay-re, PC-s Mass Effect mar van 30 dolcsi korul, viszont senki nem szallit Hungary-ba...:U

Hold the line!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.