Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect

(#951) -kdM- válasza Szasinka (#950) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

lehetseges, nem probaltam

de lassan ujrakezdem es majd kiprobalom :D

egyebkent en most viszem vegig majd masodjara ugy hogy szinte minden lehetseges side-quest-et megcsinaltam es orulok ha meglesz a vegere a lvl 50 (most kezdem majd ilos-t es talan 15k xp hianyzik 50. szinthez) hogy lehet megcsinalni lvl 60-at? :F

teny hogy az eredeti valtozatban ez az elso jatekom es sok achievement-et igy az 1. jatek soran ertem el

[ Szerkesztve ]

We all have our delusions - Aria

(#952) Romvr válasza -kdM- (#949) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem szartápos, csak a kis táskám tele volt már azzal hogy nem vihetem magammal azokat akiket akarok (Liara, Wrex a sláger) mert egy ON gombot nem tudnak megnyomni a zsebszámológépen. Én meg nem mérnök vagyok (majd legközelebb), ezért akadályozva éreztem magam a játékélmény kiteljesedésében. És mivel én játszani és nem "felb*szni az agyamat, billentyűzet ütlegelni" szeretek ezért benyomtam magamnak két skillt amit gyakran hiányolt a játék és a Wrexes küldinél már nem volt kedvem visszamenni Mari Soha Ne Hallja -ért. Ha ez "sz*rtápos" karakter, akkor se érdekel. Én élvezem a játékot, és szerintem akkor már el is érte a célját. Örültem a szerencsének [kalapemel] :DDD

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#953) -kdM- válasza Romvr (#952) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

pont az a lenyege a jatekoknak hogy egyensulyban legyenek a dolgok...legalabbis en a kihivasokat szeretem

(#954) Szasinka válasza -kdM- (#951) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Én is elsőre megcsináltam sok side questet. Meg is kaptam a Maximalista eredményt, de még így is hiányzott egy két szint az ötvenhez. Most újrakezdtem a játékot ugyanazzal a karakterrel és már nem olyan sok van hátra de még mindig csak 53-as szintű vagyok (Igaz most nem foglalkozom a mellékküldetésekkel). De ha beledöglök is meglesz a hatvan ;]

[ Szerkesztve ]

/''Mindenki hazudik!!!!''/

(#955) -kdM- válasza Szasinka (#954) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

nehezsegi fokozatnak igaz nincs koze a kapott xp-hez?

(#956) danntora válasza -kdM- (#955) üzenetére

danntora
(kvázi-tag)

Szerintem van köze, de lehet rosszul tudom.

(#957) sas1980

sas1980
(tag)

Hi

Segítsetek légyszi! Van a játékban egy olyan küldi, hogy ki kell iktatni a föld holdján lévő VI-t. Oda hogyan lehet eljutni?? Nézem a galaxistérképen de nem találom. :B
Előre is köszi.

[ Szerkesztve ]

(#958) sas1980 válasza Szasinka (#954) üzenetére

sas1980
(tag)

Melyik fokozatban tolod?

(#959) Drizzt válasza sas1980 (#957) üzenetére

Drizzt
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ott kering a föld mellett... :D:D Amúgy asszem valami helyi rendszer, azon belül sol, ott meg már megismered a bolygókat, ha nem buktál földrajzból. ;)

(#960) sas1980 válasza Drizzt (#959) üzenetére

sas1980
(tag)

Thx!
Az ok, hogy a föld körül kering csak a földet nem találtam. :DDD
Amúgy nem buktam de már régen volt, hogy tanultam. :B
Kösz így legalább nem kell fellapoznom egy csillagászatról szóló könyvet. :C
Remélem megtalálom!

[ Szerkesztve ]

(#961) Szasinka válasza -kdM- (#955) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Hát nem tom. Első végigjátszáskor a katona nehézségi (második) szinten játszottam, most, hogy újra kezdtem a harmadik nehézségi szinten indultam és a zárnyitásért több XP-t kapok most már (az egy jó viszonyítási alap, mert jól össze lehet hasonlítani, a harcért kapott xp-t már nehezebb lenne) de, hogy ez a nehézségi szint miatt van, vagy mert már második végigjátszás ugyanazzal a profillal azt nem tudom. Hétvégén nem tudok játszani :(( de majd megnézem. Visszarakom a szintet a legalacsonyabbra, keresek egy ládát és ha kevesebb xp-t kapok akkor összefügg a szinttel ha nem, nem.

(#962) Szasinka válasza sas1980 (#960) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Helyi csillaghalmaz a rendszer neve, ahogy Drizzt is írta. Én is ott vakartam a felyem, hogy melyikben lehet a Föld de végül meglett. (A Lófej csillaghalmazban már csak nem lehet :D )

(#963) Szasinka válasza Romvr (#952) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Én ezt most nem értem. A karakterednek adtál két skillt? Mármint szerkesztettél rajta valamit, hogy tudjon zárat nyitni? Már csak azért kérdem mert, nem tudtam, hogy ilyen módon "szerkeszthető" a karakter.

(#964) -kdM- válasza Szasinka (#963) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

egyebkent nem az

(#965) Szasinka válasza -kdM- (#964) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Ja. Tehát a konzolba beír, tudjak zárt tőrni (pl.), és tud zárt tőrni? Hát így azért leegyszerüsítí az életét annak, aki szertné. Én inkább görcsölök (Még mindig csak level 55 vagyok pedig most kell majd visszamenni a fellegvárba, csak meg kell csinálni pár side questet a 60-hoz) persze mindenki úgy játszik ahogy akar. :R

(#966) csontváz

csontváz
(őstag)

Elakadtam egy kicsit. Van az a küldi mikor Wrexxel kell megölni Ökölt. Nah az a gond hogy a a terem utan ahol elvileg van a fönök szobaja ott van par piros ruhas ember. Az istenert sem tudjuk öket megölni. Van valami taktika oda? Vagy mi hatasos ellenük?

msn: freddykruger23@hotmail.com

(#967) danntora válasza csontváz (#966) üzenetére

danntora
(kvázi-tag)

Nincs taktika, használd ki a biotikus képességeket meg a gránátokat. Meg sűrűn oldalazz és úgy lődd őket mert az ellen is állandó mozgásban van.

[ Szerkesztve ]

(#968) csontváz válasza danntora (#967) üzenetére

csontváz
(őstag)

Granatom mar nincs es a piacon sem talaltam. :U

msn: freddykruger23@hotmail.com

(#969) danntora válasza csontváz (#968) üzenetére

danntora
(kvázi-tag)

Ott én is volt hogy meghaltam többször is, Ashley pl magától gyógyul, Wrexnek meg vannak jó biotikus képességei. Meg ha csak éppen látod az ellenfélnek akár a könyökét az is elég hogy megöld, csak ő ne lásson téged.

(#970) dinka.86

dinka.86
(fanatikus tag)

Sziasztok! Itt elakadtam. Mit kell csinálni? nem tudok tovább menni... :F
[link]

[ Szerkesztve ]

(#971) -kdM- válasza dinka.86 (#970) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

gyalog kell tovabb menni

'q'-val tudsz kiszallni a Mako-bol

(#972) dinka.86 válasza -kdM- (#971) üzenetére

dinka.86
(fanatikus tag)

Oh, köszönöm szépen. Igen,sejtettem,h gyalog kell menni,csak nem tudtam kiszállni sehogy :U

(#973) -kdM- válasza dinka.86 (#972) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

detto ennel a resznel akadtam el es idegessegemben vegigzongoraztam a klaviaturan

(#974) dinka.86 válasza -kdM- (#973) üzenetére

dinka.86
(fanatikus tag)

a türelem kiszállást terem :DDD

(#975) Face8814

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv!

Kijátszottam végre ezt a gamét.
Szvsz szenzációsan jó volt a játék. Nagyon hangulatos, szép és ötletesre sikeredett. Bele is raktam majd 30 óra tiszta játékidőt, de nagyon megérte! :R
Az utóbbi idők egyik legjobb alkotása.
Thx a készítőknek! :C

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#976) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

1 hete hogy végigvittem azóta tökre szétunom az agyam ! Semmi értelmes game a piacon! :O :O

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#977) Romvr válasza Xirtam (#976) üzenetére

Romvr
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is lassan végigviszem, de nem merem elkapkodni mert utána jön az ubiszezon. Semmi értelmes, kipróbálásra méltó játék nem lesz. Lehet leveszem a polcról a Narancs Dobozt és végigtolom a HL2-EP1-EP2-t újra. Más ötletem nincs :(

"Pont azért mert olyan világos kerül sok időbe hogy felfogd. Ha hamarabb tudtad volna hogy a gyertya lángja tűz, már kész lenne az étel." Oma Desala

(#978) lolchief70

lolchief70
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Miért lehet hogy a grafika a fényeknél erősen kockázott.:-( Nálatok is ilyen? (x1950 pro alatt futtattam)

[link]
[link]

Üdv

(#979) nsrking válasza lolchief70 (#978) üzenetére

nsrking
(senior tag)

Én is 1950pro-val nyomom és nállam is ugyanilyen! :(((

(#980) Xirtam válasza lolchief70 (#978) üzenetére

Xirtam
(PH! addikt)

Nekem ATI HD 3850 - em van de ilyen jelenséggel nem találkoztam! Szerintem a game vagy a driver nem támogatja 100% a vga-d! :U

(#977) Romvr Én is így voltam vele, de sajnos vége lett aztán most meg unatkozom! :O

[ Szerkesztve ]

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#981) Rain Blade válasza Xirtam (#900) üzenetére

Rain Blade
(lelkes újonc)

Én úgy hallotam hogy 10 féle befejezése is lehet a játéknak :Y

ui: good gém, mindenkinek ajánlom.

AMD FX-4100 , HD4870 512Mb Gainward GS, 2*2Gb Kingstone HyperX 1800mhz,Raidmax Smilodon, Revoltec FightBoard Advanced , CM Inferno

(#982) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

S.O.S
A menü hihetettlenül lassú, annyira, hogy új játékot sem tudok kezdeni. Soha nem tapasztaltam még ilyet, egy 6600 Conroe-n, 8800GTX-el és 2GB RAM-al.
Tudtok segíteni?

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#983) Janoska26 válasza Rain Blade (#981) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

ajjajj :Y akkor még 9 hátravan, a hétvégén egyszer már sikerült végigküzdenem magam, de természetesen újrakezdtem a 40-es szintű karakteremmel :DD Ez eszméletlenjókis játék, nem beszélve arról, hogy full részletesség mellett, gyönyörűen fut :C

(#984) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Lehet már tudni, hogy mikor jön ki az az ingyenes kiegészítő hozzá?

Aki él és nem boldog, az téved!

(#985) Rain Blade válasza pilóta (#984) üzenetére

Rain Blade
(lelkes újonc)

[link]
:U

AMD FX-4100 , HD4870 512Mb Gainward GS, 2*2Gb Kingstone HyperX 1800mhz,Raidmax Smilodon, Revoltec FightBoard Advanced , CM Inferno

(#986) pilóta válasza Rain Blade (#985) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

Ékes ánglius nyelven írodott, de ha jól értem, még nem tudni, hogy mikor jön?
Akkor köszi a linket, de ennyit eddig is tudtam, hogy nem tudom mikor jön :D

[ Szerkesztve ]

Aki él és nem boldog, az téved!

(#987) Pedro78 válasza lolchief70 (#978) üzenetére

Pedro78
(fanatikus tag)

Azt olvastam valahol, hogy akinek a pixeles fényekkel van gondja (ATI x1650,1950, nvidia 8800 sorozat néhány tagja), azoknak a megoldás, a C:\Documents\Setting\TENEVED\Bioware\Config\Mass Effect\Config\BIOEngine.ini fájlban keressen rá ezekre a bejegyzésekre

DepthOfField=TRUE ->írd át FALSE-re, ments és mehet a game. Ez okozza a pixeles fényeket. Ha kikapcsolod megszünik.

DisableHWShadowMaps=TRUE -> írd át FALSE-re ha egy kis extra teljesítmén szeretnél, sok esetben 30-40%-ot dob a játékon.

es az miert van hogy felorankent kikapcsol a monitorom? aztan restart a gepnek mert se elorte se hatra...viragbolti a game, de tuti megveszem eredetiben is, felteve ha ez csak a tores miatti jelenseg...valaki?

AK-47...when you absolutely, positively got to kill every motherfucker in the room - -tRs- P3dr0 - TRS - Squad of Traitors - BFBC2 HUN clanserver

(#988) Szasinka válasza Pedro78 (#987) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

[858] A bioware honlapján van több topic ami ilyen jellegű problémával foglalkozik. Első kanyarban ki kell kapcsolni a monitor power save módját és utána a kártyához a passzentos drivert (mondjuk175.16 béta) megtalálni. Eredetivel is szórakozott.

[ Szerkesztve ]

(#989) Pedro78 válasza Szasinka (#988) üzenetére

Pedro78
(fanatikus tag)

koszi a valaszt kiprobalom, csak az a bajom, hogy amikor a drivert feltelepitem, akkor utana 640x480 a felbontas es nem tudom allitani...7600 gs karim van, es [innen] toltottem le a drivert ami ugye automatice felismeri a kartyam...szal passzolok...

AK-47...when you absolutely, positively got to kill every motherfucker in the room - -tRs- P3dr0 - TRS - Squad of Traitors - BFBC2 HUN clanserver

(#990) Szasinka válasza Pedro78 (#989) üzenetére

Szasinka
(kvázi-tag)

Nekem is hetes szériás kártyám van és ahhoz ez a béta driver volt a jó. Hangsúlyozom nem a final release ha nem a béta. Az energiatakarékos módot meg mindenképp kapcsold ki. Remélhetőleg ez majd megoldja a problémát.

[ Szerkesztve ]

(#991) LK válasza Pedro78 (#989) üzenetére

LK
(senior tag)

Kollégámnak az Oblivion valamit átírt a rendszerben és az megzavarta a Game-et. Letörölte az Obliviont, és máris ment 1200x100-ben szépen,akadás nélkül. 7950 GT-n.

"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG

(#992) suti_88

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

üdv. a játékhoz létezik feltelepíthető honosítás, vagy csak magyar nyelven vásárolható meg a szoftver, ha valakinek gondja van az angollal?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

(#993) Pedro78 válasza Szasinka (#990) üzenetére

Pedro78
(fanatikus tag)

nah, uj driver, energiatakarekos mod kikapcs, es voila muxik minden...nem zokkenomentesen fut mert neha akad, foleg harcoknal, de azert orom bodogsag hogy jatszhato :)

(#994) Pedro78 válasza LK (#991) üzenetére

Pedro78
(fanatikus tag)

itt mas volt a hiba, nem vagyok hozzaerto es azt gondoltam a driver csere is megoldhato felulirassal, aztan felhomalyositottak hogy haaanem :B

(#995) Raikkönen

Raikkönen
(tag)

hali most kezdtem el játszani a m. e.-el és van 1 kis gondom, a távolabb dolgok iszonyú kockásak a játékban, grafikát följebb venni nem tudom driver meg most töltöttem le...
mi lehet a gond? egyes dolgok olyan a hattérben mint a doom2...

"Milyen sivár az a kor, melyben könnyebb egy atomot szétrombolni, mint egy előítéletet!" - Albert Einstein

(#996) ez_meg_emaz

ez_meg_emaz
(őstag)

Hát bakker. Benezia lányát mentem meg épp(vmi hülye neve van Liara'Tsoni vagy nemtom :DDD ) és amikor vége lenne a küldinek(bányábol kirohantunk) jön a betöltés kép és aztán már épp adná be a videot - vagy nemtom hogy mi jön utána - és kilép. Aztán ha gyorsan ujra akarom inditani akkor meg jön a szokásos xps hibaüzenet hogy vmi alkalmazás hibát észlelt ezért leáll(most épp nem tom pontosan idézni de majd teszek be képet). De aztán másodszorra gond nélkül elindul. :F
Lehet nálam van a gond, de csak ez az 1 game csinálja ezt és már többször is probáltam és mindig ugyanakkor a (misszio vége, betöltés után).
Eddig semmi baj nem volt. Nem volt fagyás, se más. Tehát vmi ki kellett hogy váltsa, csak nemtom mi. Semmi install vagy uninstall esetleg törlés vagy nagyobb változtatás nem volt azota hogy utoljára játszottam. Nemtom mitöl lehet de igy meg nemtom végigvinni mert ez egy fő küldi :O Ja és milött bárkiben felmerülne, becsületesen megvettem.
Win reinst nem lesz mostanában az tuti. Bár lehet itt lenne az ideje. De az a sok melo mire mindent visszateszek... :O :(

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#997) -kdM- válasza ez_meg_emaz (#996) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

pedig nekem van egy olyan erzesem, hogy egyszerubb lenne ujrapakolni azt a windowst mint kiszurni es megoldani a problemat

egyebkent javaslom hogy hasznalj ghost mentest, ilyen esetekben ~5 perc es van egy tiszta windows-od

(#998) ez_meg_emaz válasza -kdM- (#997) üzenetére

ez_meg_emaz
(őstag)

Ghost egy nagy.... :) Én bevallom 1x se használtam de ahogy több ismerösöm is mondta jo hogy eddig nem is tettem. Ghost-al se lesz soha olyan jo a rendszer mint amikor ujra pakolod sajátkezüleg. Sőt. Szal ez felejtös.

Amugy nemtom mi volt a gebasz de félig megoldodni látszik. Az adott részen ma egy hosszabb szünet(cod4-ezés) után tuljutott a game. Huhhh.
Aztán volt egy olyan is hogy beakadt a hang, eltünt a kép. :F Alt+tab lesem lefagyott e, nem még fut. Hmm. Aztán vissza a gamebe és ujra jo. Nem kellett ujratölteni a régi mentést se. Ment tovább. Hát ez nemtom mi lehet. Talán a vinyo szarakodna? :F A cd nemhiszem mert 10gb-ot pakolt a vinyora szal nagyon nem kell pörgetni a lemezt.
Lehet vmi virus lenne? Majd lefuttatom este a nod-ot csökkentett modba azt meglátjuk...

Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

(#999) -kdM- válasza ez_meg_emaz (#998) üzenetére

-kdM-
(senior tag)

a tipikus "nem probaltam de biztos szar mert azt mondta informatikus haver"

csak hasznalni kell tudni

(#1000) Pedro78 válasza Raikkönen (#995) üzenetére

Pedro78
(fanatikus tag)

[talan] :U

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Mass Effect
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.