Hirdetés

Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz diegho #14687 üzenetére

    Ilyen áron úgy is csak FullHD-t érdemes venni. Meg ha már ott van, rá fogsz érezni a FullHD filmek ízére úgyis, hiszen 1000x jobb mint a TV. (Mi azóta nem nagyon nézzük a TV adást, csak híreket max)

    100hz, 50 hz téma megint csak olyan, hogy személyes ízlés kérdése. 100 hz-nél kiszámol új képkockákat az eredetiek közé. Engem zavar még alacsonynál is a True motion, mert szappanoperás lesz tőle a kép (túl sima a mozgás, és művi.. az eredeti nem ilyen) ellenben a filmek eredeti 24 képkockás felvétele nem bántja a szememet, tehát kilövöm már TV adásnál is. (De néhányan szeretik/elviselik a 100 hz-et, szerintem menj el egy médiába és nézd meg saját szemeddel) Egyedül sportnál, híreknél van értelme. Elhangzott itt a "mozgás felbontása" sorokban kifejezve, egyrészt nem teljesen világos számomra a mértékegység tudományos, műszerrel kimért mikéntje, másrészt a szappanoperázódás sokkal jobban zavar. Nézd meg saját szemmel :)

    Az 530 jó kis TV. Nagytesrvére van nekünk, mi is anno a Samsung és e között választottunk. A Samsung nem FullHD-s, ez később problémát fog jelenteni. Hidd el, be lehet sz*rni az 1080p-s filmektől :) .Megéri kiadni ennyivel többet rá. Sportnál, híreknél pedig jól jöhet a 100hz. Ott kell is.

Aktív témák