Hirdetés

Aktív témák

  • JOEPAPA

    tag

    válasz Cyrin #11956 üzenetére

    Szóval a sony a jó ugye színügyileg?

    Most bementem a csíkoshoz nézegetni a képeket.

    Olcsó TV-k közül a panasonic tx l 32 c 3 ami 80e ft náluk hihetetlen nagy betekintési szöggel bírt, teljesen oldalról csak ennek a TV nek látni a képét, a több már nagyrészt csak a tükröződik, azaz a tescos vásárlókat látni a kép helyén.
    Pont így szúrtam ki, így szúrtam ki, oldalról megnéztem a TV-s polcot és csak pár képet láttam színesen, ezek közül ezt mintha szemből néztem volna.

    A nagyobb 40 colosok közül szintén kiemelkedik a Toshiba 40LV733G 110e ft ért, majdnem ugyanúgy oldalról látszik, bár a kicsi panát nem verték le semmilyen tv-k csak a plazmák látszottak ugyanúgy.
    Ez a Toshiba is csak pár 10 fokkal szűkebbről de nagyon jó "oldalnézeti" képet adott, szintén az olcsó nagytv közt.
    Ami még tetszett talán még egy kicsit jobban az szintén 110e ft és 40 col :
    Thomson 40fs3246c. Szintén oldalról is jó képet adott. Ráadásul a feketéje igazi fekete még oldalról is, ebben megelőzte egy kicsit a Toshibát.

    Szóval Thomson 40fs3246c megérheti a 110e ft ot?

    Bár a kicsi Panasonic 80 e ft ért feketében fehérben verhetetlen, még egy kicsivel nagyobb betekintési szög, azaz ha látni a tv-t akkor már a képet is. Ennek a Panasonic txl32c3 nak a fehére verhetetlen fehér a színek is hitelesek, a fekete is fekete, és 80 e ft...Neten még olcsóbb is lehet. De csak 768 soros sima hidegkatódos LCD. TV-t nézni, főleg a sima gagyi adást tökéletesnek tűnik.

    Csöves audiophil 6P3S SE 2x4W 50e.

Aktív témák