Kérnék egy pirosat user321 kollégának , ezt vette tőlem.
Korrekt és hozzáértő üzletfél!
lastflight
lastflight felhasználónak 65 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nagy RAM-os topic (RAM-vásárlással kapcsolatos kérdéseknek külön topic nyílt!)
Hibás alaplapokat, kártyákat... vásárolnék. Győr-Budapest-Sopron
USB lámpa (3ledes) USB HUB eladó jó áron! Budapest-Győr-Sopron 800Ft
ÚJ! D-Link Dir-600 N Wifi Router BONTATLAN!!! Sopron-Győr-Budapest
APC Smart-UPS 1000I (SUA1000I) Valódi szinuszos, USB-s, fekete, új akkumulátorokkal, 1év garanciával
Inno 3D 7600GS 256mb/DDR2/AGP8x/4x/Shader 3.0 Áron alul! Győr-Budapest-Sopron (JEGELVE)

Piros pontot érdemelne tzsolesz , aki megvásárolta az erősítőmet . Gyors, azt teszi amit mond, csaj ajánlani tudom!
-Tubi

pirost pontot érdemel BRIKLY ezért a cseréért: számítógép tápegységet keresek! adnék érte egy sony ericsson hbh-pv702 bluetooth headset-et!

pirospont lefkosia fórumtársnak ezért az adásvételért: samsung_hd252hj_2db_250gb

pirospont Grapestain fórumtársnak ezért az adás vételért: ASUS ATi Radeon EAH3650

Piros pontot kérnék mikrofon kollégának, ezért az üzletért Samsung HDD
Galaxy Note
Egy nagy piros pontot kérnék Zaparozset -nek
Ezt a két tápot vettem tőle:
Gigabyte Superb GE-R460-V1 tápegység
Enermax Liberty ELT400AWT moduláris
Írtam neki jegelte és gyorsan ment az átvétel is.
Eladó dolgok: http://href.hu/x/h3pk Megbízhatóság: http://href.hu/x/h3po

Kérek egy nagy piros pontot r.roli007-nek mivel a megbeszéltek szerint gyorsan pontosan kötöttük meg ezt az üzletet:http://hardverapro.hu/apro/chili_dvd-mx305_dvd_lejatszo_elado/hsz_1-200.html.üdv 

[Black Dragon] fórumtársnak pirospont a korrekt üzletért
[ Szerkesztve ]
(#35015) Black Dragon válasza tabby00 (#35014) üzenetére

Piros pontot kérnék SE_Fan fórumtársnak,az ebben a hirdetésben szereplő x2-es processzorért.
Korrekt,gyors üzlettárs, tökéletes termékkel szolgált!
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"
Kérnék én egy pirosat magul kollégának a korrekt üzletmenetért.
Az E-ink kijelző az egyik legnagyobb dolog, ami a könyvnyomtatás feltalálása óta a könyvekkel történt.

Piros pont jár Rottweiler89 kollégának ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek alapján történt.
Kérnék egy pirosat mitozozi fórumtárnak, a lávalámpás üzletünkért.
Megbízható és korrekt vásárló, csak ajánlani tudom. 

Piros pont WCRpowaa kollégának ezért a cuccért.
[ Szerkesztve ]

Hatalmas PIROS [Kavinton75] kollegának
[ezért ] és egy asus p5q-e alaplapért, segítőkészségéért

Piros pont [Ghost79] kollegának, ajánlani tudom csak, megbízható ember, több üzletünk is volt és korrekt partner mindenben 

Kérnék egy piros pontot Lacko3 nak a sikeres üzletért.
A hirdetést időközbe törölte. Ami egy iphone 4 vodafoneos volt. új dobozában.
www.ricogsm.hu, HTC LG Samsung BOOT JAVÍTÁS

james008bond-nak is jár a pirospont a Xears-ért.
♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
(#35031) themebuilder válasza MeszarosB. (#34871) üzenetére

MeszarosB.-nak is jár a pirospont a Xears-ért.
♫ Xears Bazár Számla/1év Garancia! -> xears.com + ebay.de ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

nagy Piros pont [pap] kollegának vettem tőle egy
--->LG W2253TQ-PF monitort minden ugy volt ahogy megbeszéltük,csak ajánlani tudom 

Egy piros pont ricogsm felhasználónak.A sikeres üzletér
[ Szerkesztve ]

Viszont kérnék egy piros pontot k.mamut kollégának a gyors és tiszta vásárlása miatt! megbizható partner!

Viszont kérek egy nagy Pirosat Grape77 kollégának a vásárlásért!
[ Szerkesztve ]

Szeretnék w.daywalker -nek is egy pirosat, mert vettem tőle ramot, sajnos nem ment a lapomba és szó nélkül visszavette!!!
én is kérnék egy pirospontot hebehebe kollegának az Intel® Core™2 Duo Processor T5870 prociért 
pokol ura felhasználónak 25 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! ( Üzletszabályzatom: http://href.hu/x/c0wr ) Vasárnap senkinek nem veszem fel a telefont!!!

engusz-nak jár egy piros egy NZXT Sentry 2-es szabályzóért. Gyors, korrekt és rendeben elküldte a szabályzót. Mindenkinek ajánlom a vele való üzletelést.
>>> http://xhref.com/11745b <<< "Az élet szívás, aztán meghalsz" - Stephenie Meyer

Piros pontot Tuto barátnak. Ezt a hűtőt vettem tőle. Gyors,pontos, korrekt eladó, csak ajánlani tudom! 
Üdv.: Aszti

sziasztok.emerico2004-nak szeretnék kérni egy pirospontot.nagyon jó áron vettem tőle egy videókártyát,ahogy lefixáltuk kb.1.5 óra múlva a kezemben is volt mert a címemre hozta. 
rövid haj,hosszú ész:ez papírzacsi!
(#35046) krain válasza SeniorTilla (#28549) üzenetére

SeniorTillától vettem egy notebook-ot, piros pontot érdemel, de valami miatt nem találja: szóval Hp Pavilion dm4-1060 sf argento aluminium notebook volt
[ Szerkesztve ]
Eladó Evanescence koncertjegy olcsón!

(#35048) engusz válasza Tothgera30 (#35039) üzenetére

Hatalmas piros pont Tothgera30 kollégának ezért az üzletért: egy NZXT Sentry 2 panelt vásárolt tőlem.
[ Szerkesztve ]

Airbus2 érdemelt ki egy hatalmas pirospontot, XFX 4890 OC kártyát vásároltam tőle, rendkívül korrekt megbízható üzlettárs, ajánlom. 
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin