Kérnék egy pirosat tubus kollegának egy cpu blokkot vettem tőle. megbizható csak ajánlani tudom.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nagy RAM-os topic (RAM-vásárlással kapcsolatos kérdéseknek külön topic nyílt!)
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
whabaky
(kvázi-tag)
w.daywalker kollégának kérnék pirosat (nem tudom, hogy ilyenkor 1-et lehet, vagy esetleg többet is, mivel a lenti listát zökkenőmentesen átvettem tőle):
2 db alaplap (P55-UD3l), 2 db proci (i5-760), 2 db memória KIT, 2 db gépház, 2 db winchester, videókártya (460gtx), dvd író, táp, gamepad, monitor (BenQ 24" V2420)
Csak ajánlani tudom 
http://hardverapro.hu/apro/barmilyen_nemu_digitalizalashoz_hasznalhato_kevero/hsz_1-50.html

azreon
(lelkes újonc)
Én is adnék egy piros pontot elistvan kollégának, egy Logitech kombót vásárolt tőlem. Korrekt vevő!
"The best way to predict the future is to invent it." - Alan Key

tubus
(kvázi-tag)
Kérnék egy pirosat Enzymex kollegának egy cpu blokkot vett tőlem. megbizható csak ajánlani tudom.

real1ed
(újonc)

Jansze
(újonc)
Kérnék legalább egy piros pontot mobillaci kollégának ezért az üzletért. Korrekt eladó. A megbeszélt időpontban a megbeszélt helyen volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
(#33007) --HARDCORE-- válasza LocalNerd (#32945) üzenetére
- Privát
- 2011-02-20 21:27:50

--HARDCORE--
(tag)
(#33008) olbaidhun válasza MongooseNX71 (#32528) üzenetére
- Privát
- 2011-02-20 21:34:10
Jár egy-egy pirospont kaiser, mongoosenx71 kollégáknak. Ps-t és játékot vásároltak tőlem. Korrekt, rendes vásárlók, csak ajánlani tudom őket mindenkinek.
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

Williams
(lelkes újonc)

zoli1957
(újonc)
Egy nagy piros csillag [Sanci789]-nek üzletünkért:
[üzletünkért]! Nagyon korrekt és tisztességtudó . Köszönöm. Ajánlom az üzleteket vele.
[ Szerkesztve ]
slippy fórumtársnak is jár egy pirospont.
Előreutalással vásároltam tőle egy DVD-írót. Minden a megbeszéltek szerint zajlott! Megbízható, ajánlom! 
BattleTag: madnight#2761 ツ
Kérnék pirosat KZP részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Üdv.:M20 T:06209716722 ,18-21-ig!Eladó! : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=macko20

Gyuszi 78
(kvázi-tag)
Szeretnék kérni egy pirosat szabex-nek az alaplapért.
Többnyire este vagyok gépközelben, ha sürgős telefonon keress: 06-70/250-6301

Gabir
(lelkes újonc)
Üdv, kérnék egy szép kerek piros pontot Jockey007nak, egy X1900GT hűtőt vettem tőle.
Köszönöm!
Ami elromolhat, el is romlik, ami nem, az is! ( - Murphy bácsi után szabadon ) Privit hamarabb olvasom!

Whaazzup
(senior tag)
Kérek egy pirosat molka PH-tagnak megbízható jó partner ezt vette tőlem aprohirdetés .
Alaplap,Xbox,VGA,BGA,gólyozás, LCD javítása, panel,neon csövek,stb alkatrész, eladás. Boxer, imádom! whazzuup.uw.hu /www.bgagolyozas.hu

slippy
(lelkes újonc)
D1Rect kollégának pirosat bevésni légyszives ezért a bizniszért.köszi. 
Finom a Kindertojás, csak a sárgáját nehéz lenyelni!
furzsi kollégának pirosat bevésni légyszives ezért a bizniszért.köszi. 
Milyennapvan?
Úgy szintén, egy hatalmas piros pont [BR4D]-nek is, megbízható és kedves 
Ezúton is köszönöm! 

Atimester
(fanatikus tag)

xray100
(lelkes újonc)

SuperFly
(újonc)
- Privát
- 2011-02-20 23:04:18
Egy pirosat érdemel benyus33!
Az üzletünk tárgya egy chipset blokk volt.
Gyors, problémamentes üzlet, korrekt eladó! 
Olvasd végig a hirdetést légy szíves, mielőtt írsz! (Legyen benne az is, melyik termék felől érdeklődsz...) Köszönöm!

SuperFly
(újonc)
emerico2004 fórumtársnak is jár egy piros pont a kitűnő Asus EN9800GT-ért 
'A nappal nap nélkül olyan, mint az éjszaka'

akon13
(újonc)
Szeretnék kérni egy piros pontot [Iceman9305] kollegának [őtt] vette meg tőle gyors,korrekt,rugalmas partner csak ajánlani tudom

- Privát
- 2011-02-20 23:16:35

Iceman9305
(újonc)
Akon13 -nak szeretnék egy piros pontot kérni ezért az üzletért: Ati 9600 pro Korrekt megbízható partner. 

[ Szerkesztve ]
Hoffer nevű kollégának kérnék egy piros pöttyöt a gyors és zavartalan trabi makettért amit tőlem vett 

Pete87
(tag)
nokiauser kollégának szeretnék egy pirosat kérni. Nagyon rendes tag, és segítőkész. Ezt vettem tőle! 
/// http://href.hu/x/c3io /// Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. ...Szerintem Sanyi az!
pszihó nevű kollégának kérnék egy bazni nagy piros pöttyöt,korrekt megbízható üzleti partner ,mindenkinek csak ajánalni tudom

Roxeus
(tag)
Szeretnék kérni egy pirospontot dana79 fórumtársnak ezért az üzletért Korrekt eladó, minden rendben zajlott, csak ajánlani tudom!

nokiauser
(kvázi-tag)
- Privát
- 2011-02-21 00:12:45

nagysandor88
(kvázi-tag)
macko20 megvette tőlem ezt a laptoptöltőt. Minden rendben zajlott.
Általában telóról írok, így gyakran elgépelek dolgokat, találd ki mit akarok! #### Kedvenc hirdetéstípusom: Eladó laptop, Ár megegyezés szerint Aztán álmodd meg mit adna el és mennyiér!?
(#33037) Sebibalu válasza BraveHeart (#32962) üzenetére
- Privát
- 2011-02-21 00:26:09
Piros pont jár BraveHeart kollegának. Ezt a tápegységet vásárolta tölem. Pontos, céltudatos vásárló
Mórickát megkérdezi a tanárnő informatika órán: - Móricka, szerinted a modern technológia felváltja majd a papírt? - Nem tudom tanárnő, de az biztos, hogy furcsa érzés lenne egy iPhonnal kitörölni...
Piros pont jár Nikolaij kollegának is. Ezt a CPU blokkot vásárolta tölem. Bátran ajánlom mindenkinek.
Mórickát megkérdezi a tanárnő informatika órán: - Móricka, szerinted a modern technológia felváltja majd a papírt? - Nem tudom tanárnő, de az biztos, hogy furcsa érzés lenne egy iPhonnal kitörölni...

DomeNet
(újonc)
Piros pontot kérnék Infox-nak, ezért a bizniszért 
Minden ugy ment, ahogy meg van írva.
Why do Java programmers need glasses? Because they don't C#
(#33040) benyus33 válasza Steve(AMD) (#33024) üzenetére
- Privát
- 2011-02-21 05:44:58

benyus33
(újonc)
Egy nagy
érdemel Steve(AMD) korrekt vevő ajánlom mindenkinek 
[ Szerkesztve ]

1989rigo
(tag)
Piros pontot flensburg-nak a gyors és megbízhatóságáért.
Üdv Szabolcs.
Lakásriasztók, Biztonsági kamerák, Beléptető rendszerek, Tűzjelző rendszerek telepítése ha valamire szükséged van csak szólj kézséggel állok rendelkezésedre!!!!!!!
Pirospont Mewryck-nek a monitorért, amit vett tőlem. Nagyon korrekt, mindenkinek csak ajánlani tudom őt! 
[ Szerkesztve ]

Nikolaij
(újonc)

nyurga12
(újonc)
RobertoC-nek sok +++..+! Korrekt és gyors partner!
Ajánlom minedkinek!

shabadam
(újonc)

B3r
(újonc)
Pirosat kérnék [Rómeó] nak, a korrekt és gyors bizniszért. Üzleteljetek vele bizalommal.

domperke
(őstag)
Jár a piros pont daniking fórumtársunknak.memóriakártyát vettem tőle korrektül postán megjött a cucc.Ajánlom mindenkinek.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke

ratkaics
(tag)
Pirospont Adamka3kerék-nek, ezért az üzletért.
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....

gabyka
(tag)

teglasz
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Piros pontot kérnék martensdr2 kollégának, ezért az antenna business-ért! Korrekten a megbeszéltek szerint jött érte! Köszönöm a vásárlást! 
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetre illik válaszolni !

)