Nagy pirospont jár Mr.Grincs kollégának a korrekt és gyors üzletért!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

(#5002) halasiwillyk válasza zachari (#4940) üzenetére

zachari kollégának viszont jár a piros, korrekt partner!

Egy hatalmas jól meghízott, kövér PIROS pontot kéretik bevésni Prof01 kollégának Ezért az üzletért.
Iphoneomhoz vettem kijelzővédőfóliát. Másnapra megérkezett miután megrendeltem tőle. Illetve előre utaltam neki a megbeszélt összeget.
Csak ajánlani tudom. Gyors, korrekt és megbízható eladó.
[ Szerkesztve ]
Hirtelen felindulásból elkövetett szerelmi aktusnak indult, de mostanra azért kemény szopás lett belőle.
Egy pirospontot kérnék Marcy03 kollégának a gyors és korrekt üzletért. FIFA10 ps2 játékot vettem tőle. Nyugodt szivvel ajánlom.
Forza INTER!!! * NETHERLANDS *

Kérnék egy piros pontot Honda_Fire fórumtársnak a korrekt hozzáállásért ezért a cuccért.
"Szolgálunk és védünk" 65 éves korunkig! (köszönjük Viktor "király")

[ Szerkesztve ]
"Szolgálunk és védünk" 65 éves korunkig! (köszönjük Viktor "király")

Piros pontot adok campino fórumtársamnak a korrekt üzletért.

pirospontot érdemel janika8202 fórumtárs , személyesen eljött és megvette az általam árúsított Ballistix ramokat 
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Jár egy pirospont vemalsar-nak, vele 2db Another World játékot cseréltem 2db Voodoo 2-re.
Valamint jár egy pirospont Lacazr93-nak is. Tőle egy Geforce 4 Ti 4200-at vettem, aminek a hirdetése már zárva lett, linkem meg nincs hozzá sajnos.
Köszönöm mindkettejüknek 

Piros pontot szeretnék kérvényezni zsoca929([link]) -nek a korrekt segítségért.
Üzlet sajna nem jött létre (nem az ő hibájából) egyéb technikai problémák miatt,de a segítőkészsége,szakértelme és a hozzáállása a témához és az emberekhez első osztályú!!!
Én legalábis maxra meg voltam elégedve a sráccal!! 
[ Szerkesztve ]
TDU nick: gabur2 (sárga Mustang GT-R :-)

Prios Hebehebe-nek a kiváló cuccért

Piros Pont jár mokas_gizi fórumtársnak a lebonyolított üzletért! Egy noti vinyót vett tőlem Minden rendben ment! Zsolt
Hogy egyszerűbb legyen...Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=roxy27 /Ez kívül...Vatera: Roxy24 néven/

Kérek egy nagy piros pontot djdz részére 6500 slide kiejlző csere Nagyon gyors, ügyes, pontos. Nokia javításra ajánlom mindenkinek. Nem csak hozott kijelzőt, hanem ki is cserélte. Nagy köszönet érte!! 
[ Szerkesztve ]
Normális vagyok ... a hangok is ezt mondják a fejemben.

Üdv!
Kérnék pirosat az alábbi embereknek:
FlashR kollégának PCI-E VGA-ért,
kotibor kollégának, 1:1-ben cseréltünk procit, illetve Tom-e kollégának, itt nincs link, VGA kieg. kellett sürgősen és mivel ő közel van hozzám, gyorsan a segítségemre is sietett, illetve macko20 kollégának, ő egy Scythe Kaze 12 cm-es ventit vett tőlem, link már nincs.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!
üdv Mindenkinek!
A következő fórumtársnak kérnék egy hatalmas Pirossat a korrekt kifizetésért és a bizalmáért.
a következő üzletért: Samsung Sata 2,5 es vinyó
még egyszer köszönöm a vásárlást.
ha nem írok és fontos lenne az adatlapomon megtalálod a telefonszámot. ne izgulj ha elsőre nem venném fel.

Az elmúlt hetekben lebonyolítottam pár üzletet, most szeretném megköszönni az eladónak a kedvességüket, korrektségüket, segítőkészségüket..
zsülien -> VGA
olah_viktor -> proc
nrgia -> RAM
balbla -> hűtő
és végül piros pont gt0618 -> hűtő
bár a hűtő nem vált be, de minden zokszó nélkül visszavette tőlem, így köszönöm neki a lehetőséget
köszi srácok 
[ Szerkesztve ]
Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

Az eladó 1 piros pontot. [gorten]
[ezért az üzletért]

Köszi!
De ezzel az erôvel Neked is járna egy piros pont Eddie141.
Minden a megbeszéltek alapján, zökkenômentesen történt. Ami valjuk be, a mai világban nem is olyan általános. Használd egészséggel! 
Megpróbálok örökké élni, eddig sikerült!

Piros pont szatyi001-nek is. 

Videokártya cserém tökéletesen lezajlott.
Piros mehet a vevőnek is: Vegtor kolléga vásárolta meg a 8800gtx-em, értejött, pontos volt, és korrekt 
Piros mehet az eladónak is: 04ahgy kolléga adott el nekem egy príma Radeon 5770-et. Ő is rugalmas volt, és maximálisan korrekt.
PH! 
hello english friends! whatwhatwhaaat

Piros pont "kistoth"-nak!!!
Első osztályú termék, használt létére --->: Nokia LD-3W
Előre utaltam neki és ő korrektül elpostázta bélelt borítékban.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
hudakmuvek

Piros pontot [animatrix11]nak
[ Szerkesztve ]
(#5036) Kavinton75 válasza akoska07 (#4909) üzenetére

Nagy piros pontot kérek MongooseNX71 kollégának a remek Dreamcast kiegészítőkért.
Sajnos a posta jó ideig játszott a csomagommal mire ideért, ráadásul sérülés is keletkezett rajta, de MongooseNX71 remek csomagolásának köszönhetően biztonságban ideért!
Plusz köszönet a igényességéért!

Nagy PIROSpöttyöt szeretnék kérni Atimester kollégának,ezért az üzletért : Sata tápátalakító kábel,mert igen korrekt vásárló!Le a kalappal előtte!
A megbeszélt találkozóra kb. fél órás késéssel jutottam csak el(rajtam kívülálló okok miatt),de ő türelmesen megvárt engem!
Köszönöm még egyszer!
Üdv!
merlin
Ha sürgős, akkor kérlek PM-ben vagy Telefonon keress! Köszönöm!

Nagyötös SimonYana-nak! 4 pirospont a gyorsaságért, pontosságért, rugalmasságért és korrektségért, egy pedig a stílusért!
Továbbá, Tom-e -nak is a korrekt beszámítási árért és a jó minőségű termékéért!
(#5041) MongooseNX71 válasza ScorpionX (#5038) üzenetére

Piros pontot szeretnék kérni ScorpionX harcostársnak, aki rendkívüli türelemmel kezelte a magam és a posta bénázásait. 
Az üzlet tárgya: Dreamcast kiegészítők
Nagyon közvetlen, baráti jellegű kapcsolatot sikerült kialakítanunk, ami örömömre szolgál.
Remélem, még sikerül üzletelnünk hasonló jókat.
PSN ID: zoli72HUNGRANA, Wii Friend Code: 5122-4521-1697-5898, 3DS Friend Code: 3093-7152-7524. Ha felveszel valamelyikre, dob privát üzit !!!

Egy szép kövér piros pontot kérek T0m1c kollégának!
Panasonic DMC-F2 fényképezőt vásároltam tőle.
Megbízható, korrekt üzletpartner, jó szívvel ajánlom mindenkinek!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLI°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

Piros pötty jár bigkockanak ezért az üzletért.

Kérnék pirosat ]Phobos[-nak egy Scythe Kaze 12 cm-es ventit vettem tőle.
Köszönettel: M20
Üdv.:M20 T:06209716722 ,18-21-ig!Eladó! : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=macko20

Egy HATALMAS piros pont Komcsi-nak a segítőkészségéért, a gyorsaságáért és a korrektségéért a Thermaltake TR2 W0176RE ügyében. Én igazán átnézem a megvásárolt termékeket és ez TELJESEN MAKULÁTLAN!

-ot érdemel 1989 fórumtárs a hibátlan 478-as prociért,
korrekt gyors megbízható eladó
[ Szerkesztve ]
╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║eladó cuccok: http://href.hu/x/880h Tintapatron, lézer-nyomtatókazetta ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝