Piros pont szar11q -nak.11 napos reg, de abszolút megbízható. Játékot vettem tőle, már utalás előtt odaadta a cd kulcsot!
üdv
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Hibás alaplapokat, kártyákat... vásárolnék. Győr-Budapest-Sopron
USB lámpa (3ledes) USB HUB eladó jó áron! Budapest-Győr-Sopron 800Ft
ÚJ! D-Link Dir-600 N Wifi Router BONTATLAN!!! Sopron-Győr-Budapest
APC Smart-UPS 1000I (SUA1000I) Valódi szinuszos, USB-s, fekete, új akkumulátorokkal, 1év garanciával
Inno 3D 7600GS 256mb/DDR2/AGP8x/4x/Shader 3.0 Áron alul! Győr-Budapest-Sopron (JEGELVE)
Piros pont szar11q -nak.11 napos reg, de abszolút megbízható. Játékot vettem tőle, már utalás előtt odaadta a cd kulcsot!
üdv

(#37003) themebuilder válasza bkri (#36907) üzenetére

Robesz01-nek kérnék egy pirosat. Hibás alaplapot és videokártyát vettem tőle, postán bonyolítottuk le, előre utaltam, megkaptam az árut, minden rendben volt. 

Sziasztok!
Egy nagy pirosat küldenék lámpa kartársnak a nagyon baráti árú Gainward GTX460 GLH-ért!
Gyors üzletmenet, korrekt eladó, korrekt cucc, korrekt ár.
Mi kell több?
Pirospont encrypter53-nek a Wii kábelért.
www.tsw.hu - Dark Days are Coming

Sziasztok!
Szeretnék piros pontod Dave™ fórumtársnak adni ezért a Xears XR120PROII üzletért.
Üdv.R
[ Szerkesztve ]
Beteg ez a világ, őrültnek titulálnak, ha nem állsz be a sorba téged is kiutálnak

Egy piros pontot adok ken26-nak, a korrekt üzletért!!!!

Viszont jár a pont korcsi kollégának a ventis bizniszért 

laccika_82-nek kérnék egy pirosat, ezért az üzletért.
Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftsausstellung meg hosszú!

Megérdemelt pirospont [Hamti] kollégának az L100-as Fujitsu Server üzletéért!
[Ha sikeresen zárult az üzlet dobj egy pirosat. Köszönöm.]
Solicidium kollegának kérek egy pirosat ezért 
New world...old thinking...IBM T60;)

szeretnék kérni 1 nagy pirossat jim333 kollégának. megbízható gyors vásárló
ViewLoader Maxis EG Paintball felszerelés ELADÓ!

Üdvözletem!
Korábbi üzletünk miatt szeretnék pirosat kérni knx88 kollégának.
Köszi!
Subcooling.hu - Élhetőbb PC-s munka, élvezhetőbb PC-s játék vízhűtéssel | Gyors kommunikációhoz használd az adatlapomon lévő mail címet!

karay2 kollegának kérnék egy pirosat, a rugalmas és gyors adásvételért, illetve a korrekt árért.

Pirosat kérek Chaser -nek a korrekt és gondos üzletbonyolításért.
Támadni kell!

Sziasztok!
Egy piros pontot szeretnék kérni (#36867) boogie84-nak.
Tökéletes az egérért, és a megbízhatósága miatt. 
Piros pontot kérnék Rakman kollégának, ezért a vásárlásáért.
Minden rendben zajlott, pontosan jelentkezett, pontosan utalt!
Béreljen számítógépet TFT monitorral már havi nettó 2500 Forinttól! Részletek a www.szerbinivan.hu oldalon.
Egy nagy Piros Pontot szeretnék kérni canbet fórumozónknak.
Tökéletes korrek eladó, és a csomag is sértetlen állapotban érkezett meg.
Köszönöm szépen.
http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

sziasztok! vki ismeri K_KRISZ kollégát mert elég körülményes eddig a kommunikáció és nem akarok pofára esni...

Piros pont Myth-nek az alábbi sikeres üzlet lebonyolításáért: [link]

Szeretnék kérni egy piros pontot benjemin1994-nek ezért a gördülékeny és akadásmentes, utánvétellel kézbesített üzletért!

Szeretnék egy pirospontot kérni [gabor-88]-nak a pontos és korrekt ügyintézésért, és a tökéletes Battlefield BC2-ért!

[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=cube.jesus
(#37033) cube.jesus válasza cube.jesus (#37032) üzenetére

Az üzlet kimaradt [Battlefield Bad Company 2]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=cube.jesus

szeretnék pirospontot kérni [link] mert gyors és megbízható üzlettárs
mindenkinek csak ajánlani tudom

Kérnék egy pirosat hugó33 fórumtársnak!
Alaplapot vásárolt tőlem, minden rendben zajlott.
Korrekt, alkalmazkodó partner, merem ajánlani a vele való üzletkötést!
Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

Szeretnék kérni egy pirosat-hali01-kollégának megbizható csak ajánlani tudom mindenkinek a korrekt-[link]- üzletért! 
[ Szerkesztve ]
A normális üzletem után,kérem a piros pontom!

Egy nagy pirospontot kérek captain81-nek ezért az üzletért.
Sajnos nem lett jó a gépbe, így visszautalta az árát. Nagyon korrektül járt el, ajánlom őt mindenkinek!
\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

Egy piros pontot szeretnék kérni w.daywalker nek a korekt üzletért amit lebonyolítottunk hirdetést nem tudok linkelni mert nem hirdetett árut vettem. Nagyon korekt gyors segítőkész eladó. Köszönöm.
Asus Crosshair V Formula/Phenom II X6 1090T@3900MHz 1.36V/2x4GB 1600MHz Corsair Vengeance/Asus ENGTX560Ti DCII/Corsair Force GT 120GB/Cooler Master Real Power 620

Flerkmisk-nek is jár a PIROS pont a W995-ért!!
Gyors ,korrekt partner! 
[ Szerkesztve ]
>>ArSeNaL<>XpEriA MiNi<>AlFa&HoNdA&SeAt<>InTeR<<

nagy pirospont Flashrider86-nak ezért az üzletért.