Dave™ kollégának piros ezért az üzletért. Gyors, pontos. 
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
[Re:] UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nagy RAM-os topic (RAM-vásárlással kapcsolatos kérdéseknek külön topic nyílt!)

Christians-nak piros pontot! Chippelt PS2-t vettem tőle, másnap már meg is érkezett, jól működik, korrekt eladó!

Sziasztok!
Piros pontot kérek embe fórumtársnak a mai 3870 üzletünkért.
Már sokadik üzletünk, minden a megszokott rendben ment!

Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.
(#34006) adnoctum18 válasza @lx (#33995) üzenetére

Pirospont osztás:
@lx-nek, egy Iaudio U3-mat adtam el neki.
tkesy-től pedig PC- Guru újságokat kaptam.
Mindketten nagyon korrektek, megbízhatóak.
Köszönöm, hogy veletek üzletelhettem! 
[ Szerkesztve ]
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."--- ---- Dropbox account, 2,5 giga tárhely ingyen, bárhonnan: http://db.tt/byNr9zK ----

pirospont jár Sorceres-nak ezért [link]

Jár a pirospont Blasku kollegának aki nemcsak pontos volt, de jó áron adta el a hiányzó antennát. Szívesen üzletelek vele máskor is.
[ Szerkesztve ]
A pH! megbízhatósági oldal IDÁIG frissítve!
Továbbra is megkérnék minden kedves felhasználót, hogy az üzletfél felhasználói neve mellett, a hirdetést is legyetek szívesek linkelni! A piros pont csak ekkor kerül fel a listára. 
Néha amikor nincs itthon senki, zsírral kenem be a testem, és azt játszom, hogy csiga vagyok // "Mondtam, hogy 5 perc és ott leszek... Nem kell emiatt fél óránként felhívni"

Szeretnék kérni petya1992 - nek egy piros pontot az alábbi üzletért: Intel Core 2 Duo E6400
Korrekt és becsületes eladó!

Pirosat kérnék pisti0315 kollégának, ezért a memőria bizniszért.

Sziasztok szeretnék küldeni egy szép nagy piros pontot a következő felhasználónak zotya10001 ezért: http://hardverapro.hu/apro/call_of_duty_black_ops_elado_23/hsz_1-50.html
A csere megtörtént kifogásom NINCS. Korrekt és megbízható srác.
[ Szerkesztve ]
TEDD! Vagy ne TEDD! De ne Próbáld!

Pirospontot kérnék [Qwerg-nek]!
Ezért az üzletért:
GIGABYTE P67A-UD4 B3, I7-2600K 2*2GB DDR3 1600Mhz crucial ballistix, H2O CPU, VGA 6870 OC, XFX 550 PRO----nokia c7

Diablo 18-nak egy piros, a korrekt hozzáállásért és az előreutalásért! A hirdetés linkje:
http://hardverapro.hu/apro/cooler_master_elite_370/hsz_1-50.html
(#34017) Shkiz0 válasza Keldor papa (#33992) üzenetére
Keldor papa -nak is jár a piros pont, nem volt semmi fennakadás.
Új hardverek, kellemes árakon - EVGA MSI POV GTX 670 elérhető - MSI R7850 TWIN FROZR 2GD5/OC PCI-E 69 500
Kérnék pirosat veoneo részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Üdv.:M20 T:06209716722 ,18-21-ig!Eladó! : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=macko20

Egy nagy piros pontot kérnék Komcsi kollégának ezért az üzletért. A vételárat előre utaltam, és aznap egyből postázta is a csomagot. Gondosan becsomagolva rendben megérkezett. Mindenkinek ajánlom, korrekt partner!
(A Magyar Posta már nem ilyen remek partner. A 6. napra ért ide hozzám a csomag, ezért másoknak is jelzem: türelem, vagy drágább postázási formát kell kérni, és persze viselni a költségeit.)
Attila

GeryFlash kollégának jár a piros pont a Watchmen DVD-ért
Köszönöm!
Az elmélet lusta gebéje a gyakorlat táltosát nem éri utol soha.

Egy hatalmas piros pontot kérnék (jan) társunknak a sikeres vételért tőlem..vodafone 845
Aggodalomra semmi ok:addig élünk ameddig meg nem halunk........

rambo4ésfél-nek kérnék egy pirosat a ramokért 
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
Piros pont jár zoli083 kollégának!
Gyors pontos megbízható üzletpartner!
egy Vodafone 845 telefont vásároltam tőle.
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

Kérek szépen egy piros pontot pottyantós
kollégának!
Ezt a szépséget vette tőlem!

Bízhattok benne , mert korrekt tag!

® SimonYana ®

blackhole13 -nak egy piros pont a korrekt és gyors üzletért. (apró link sajnos nincs mert priviben keresett meg, a termék egy Superlux HD668B fejhallgató volt)
##################Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!##################

jaffa 2843 fórumtársnak a gördülékeny bizniszért jár a pont.
Eladó Matrix M-stage erősítő

Üdv!
Kérnék egy nagy pirosat solyom8 kollegának ezért a korrekt, menetrendszerű üzletért! Kommunikatív, szimpatikus és ajánlott üzletfél!
Ez úton is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...
Szeretnék PIROSAT kérni WEST kolléga részére! ASUS A52JE Üzletünkért!
Korrekt,jófej,segítőkész
írhatnék ódákat csak ajánlani tudom
Aki csak teheti kössön üzletet vele!
[ Szerkesztve ]

Üdvözlet a fórum eme részét is figyelemmel követő fórumtársaságnak!
Kéretik gigantikus piropötty bevésése [podor313] fórumtársunknak a gyors,és korrket üzleti lebonyolításért.
ipod FM Transmitter autós tartó [BD-FM1003] bontatlan!! CSERE IS!! ezen hírdetésben szereplő,bontatlan,és remek árú eladásáért.
Üdvözlettel:
[Depy]
''Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszercsak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel,csak te fexel a hátadon!''

Üdv!
Újabb kellemes kötelességemnek teszek eleget!
[Daemon09]
fórumtársunk részére kérem a pirospötty bevésését.
Az általa küldött 15'-os tft panel korrekt áron,és gyorsan történt értékesítése végett.
Üdv.
[Depy]
''Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszercsak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel,csak te fexel a hátadon!''
Szeretnék kérni 1 nagy piros pöttyöt Újoncka Fórumtársnak a szavatartó és rugalmas partnernek, az itt bonyolított üzletünk miatt! Más Prohardveres arcok is jó fej srácnak tartják. Jók a tapasztalatim Vele.
Köszönöm Szépen!
West
http://logout.hu/blog/west/index.html 100% az ügyfél elégedettségi indexem!Midíg Új minősigi terméket adok!!Nem számítok be. Csere Nincs> ! Privátokat gyakran olvasom! A számom kérd PÜ ben.

félrement töröltem
[ Szerkesztve ]
Rossz alkatrészek garanciáztatásában,javításában,garanciális problémában tudok segíteni.Ezekben:vga-hdd-táp-ram-cpu-lap-monitor.Priviknél több hetes csuszásban vagyok,sorry.Ezért hivj bátran:06305902749

Jár a pirospont Steve(AMD) kollégának!
Megbízható partner!
Az üzletünk tárgya: [link]

Kérnék pirosat 64mb részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Üdv.:M20 T:06209716722 ,18-21-ig!Eladó! : http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=macko20

Szeretnék kérni egy piros pontot ezért az üzletért balakka fórumtársnak. Tartotta a szavát pontos megbízható vevő.
Elérhetöségem Mobilszámot kérésre adok priviket mindig nézem http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?stext=salinger&submit=

Nagy piros pont --HARDCORE-- kollégának a amd cucc csere intel-re üzletért!
Gyors, pontos, csak ajánlani tudom!

easy...rider -től vettem Sekisui hővezető ragasztószalagot, minden rendben zajlott,még el is hozta, pirospontot érdemel.

Piros pont jár Kaiser fórumtársnak a gyors 3600mAh xbox 360 joy akku + töltő! boltolása végett!
Köszönettel:
Feco

Piros pontot kérnék pbujna kollégának a korrekt üzletért és a segítő készségéért!!!