Küldök egy piros pontot kiralylev-nek ezért az üzletért: [link].
Gyors és korrekt eladó.
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén
Hibás alaplapokat, kártyákat... vásárolnék. Győr-Budapest-Sopron
USB lámpa (3ledes) USB HUB eladó jó áron! Budapest-Győr-Sopron 800Ft
ÚJ! D-Link Dir-600 N Wifi Router BONTATLAN!!! Sopron-Győr-Budapest
APC Smart-UPS 1000I (SUA1000I) Valódi szinuszos, USB-s, fekete, új akkumulátorokkal, 1év garanciával
Inno 3D 7600GS 256mb/DDR2/AGP8x/4x/Shader 3.0 Áron alul! Győr-Budapest-Sopron (JEGELVE)

törölve. (véletlenül kétszer kattintottam)
[ Szerkesztve ]

üdv
[Lacc88]kollégától vettem [egy procit], gyors és korrekt eladó, szeretnék neki egy pirosat adni
köszönöm
[ Szerkesztve ]
"Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudjuk, kitől származnak." Petőfi Sándor

Üdv!
Kérnék egy piros pontot adorjant kollegának a Gigabyte 870A-UD3 + AMD Athlon II X4 640 3GHz AM3 BOX + Kingston HyperX 4GB (2x2GB) DDR3 1600MHz gyors és korrekt lebonyolításáért.

Szeretnék kérni egy piros pontot mopi-nak a SIM kártyáért, ami kiválóan üzemel!

Nagy pirospont crosgals-nak!
Megbízható, gyors! 
[ Szerkesztve ]
Simracing.hu - Hírek információk a szimulátorversenyzés világából!

Nagyon nagy pirospöttyöst kérnék ezért az üzletért is többek között mrlujoak kollégának amiért maximálisan korrekt minden tekintetben.

http://steamcommunity.com/groups/race07series - Ha itt nem érsz el akkor még ott az e-mail vagy a telefon! (Adatlap)

Pirospontot kérnék Prof01-nek memóriakártyát vásárolt nálam. Korrekt vevő!

Piros pontot kérnék Skillet01-nek. Memóriakártyát vásárolt nálam. Korrekt vevő!

Piros pontot kérnék Reaper04-nek, memóriakártyát vásárolt nálam. Korrekt vevő!

Piros pontot kérek Tomhun-nak , mert eladtam neki ezt és minden rendben és gördülékenyen zajlott. 
Soha ne becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!

Sziasztok!
djsnail-nek jár egy hatalmas piros pont az üzletért. Korrekt vevő, csak ajánlani tudom.
H U S Z E E// Privát üzenetre illik válaszolni!!!// Ha úgy érzed korrekt voltam üzlet során kérlek adj piros pontot! Köszönöm // A processzor füsttel működik, ha kijön belőle nem megy tovább.

Gempulától vettem egy Sonyericsson T200ast.Jár neki a piros pont!Minden rendben zajlott,kedvse,megbízható eladó.Mindenkinek csak ajánlani tudom
Irány Tenerife! Aki Aranykalászban tud segíteni, kérem írjon.

Jár a piros pont CS_D kollégának!Egy Nokia 5510-est vettem tőle!Minden rendben zajlott,korrekt eladó!
[ Szerkesztve ]

Piros pont csoda120-nak, egy Nokia 5510 telefont vett tőlem. Megbízható, korrekt vásárló! 

Szeretnék kérni egy nagy piros pontot Abczola-nak.Nagyon korrekt eladó!Minden rendben lezajlott.Ezt a 3db telefont vettem tőle,azt kaptam amiket megbeszéltünk 
[ Szerkesztve ]

Kérnék egy piros pontot h4xor-nak a 5870-es videokártyáért!
Korrekt, gyors és megbízható!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Köszönöm!

Csoda120 kollégának jár a pirospont, egy Sony Ericsson T200-ast vásárolt tőlem. Korrekt, pontos ember.
Just when I thought I was out... they pull me back in!

alfa156 kollégának piros pont ezért az üzletért: [link]

Foxmulder89 kollégának jár a piros ezért az üzletért.
Korrekt, gyors. Csak ajánlani tudom.
Kár, hogy nincs csere. A 2012-es 730-as BMW-met egy az egyben cseréltem volna.

Kérnék egy piros pontot sziada5925 kollégának ezért az üzletért.

Kérnék egy pirosat h0o2a7j6 kolegának egy vízhűtés blokkot és egy pumpát vettem tőle megbízható csak ajánlani tudom 

Pirospontot kérnék 14Spike88 -nak az egyszerű és nagyszerű bizniszünkért.
üdv