pirospontot matyiGo-nak.ramüzletért.Segítőkész.Ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Hazai pálya Hardverkínálat tavasz végén

Vasinger! kollégának adtam el porszűrő szövet-et. Minden rendben zajlott, jár neki a megérdemelt piros!
[ Szerkesztve ]
"Rendőr vagyok, spanyol vagyok és kib*szott gyilkológép vagyok! Értve vagyok?" /José Luis Torrente/

papi87 nevű fórumozónak jár a pirospont!
Ez a monitor került megvásárlásra személyes átvétellel, minden rendben zajlott, köszönöm a segítőkészséget és a korrekt ajánlatot/eljárást 
Josh
(#42005) papi87 válasza Jossuah777 (#42004) üzenetére

Jár a válasz piros pont jossuah777-nek a monitor megvásárlása miatt. Minden rendben volt .
Nem vok gondolat olvasó.... írd meg a privibe mi érdekel :)

Ezért az üzletért javaslom piros pontra az eladót,RICHIE[72]-t 
...köszi neki, mégegyszer 

Kérnék egy pirospontot atilka62
-nek a sikeres lebonyolításért, minden rendben ment a HD5750-es üzlet során.
[ Szerkesztve ]
Nagyon úgy néz ki, hogy minden itt a PH-n árult "gééémer" 486-oson fut a Battlefield 3 ultra beállítások mellett. Senkinek nem akarom elrontani az üzletét, de azért húzzatok már egy határt komolyan.

Kérnék egy piros pontot [torcsrent] kollégának, precíz, korrekt vevő!
Az üzlet tárgya: [Q8200]!
ASrock Z68 PRO3 GEN3, KiNGSTON HYPERX Genesis BLU 8 GB, i5 2300 @ 3300Mhz, FSP Aurum GOLD 500W, HD 5850 @ 950/1175 + ZALMAN VF3000A, SAMSUNG F3 1TB, XONAR D1...

Brav3T-nek kérek egy nagy piri pontot 
Szimpi segítőkész, és a proci jól műxik 
[ Szerkesztve ]

Nagy piros pont az üzletért Beaumont-nak!!!!
vzsound

Piros pontot érdemel Judgement az FSP Epsilon 1010-es tápegység vásárlás közben felmerült probléma gyors és korrekt elsimításáért. (az első táp nem működött, de azonnal felajánlotta a pénzt vissza, vagy egy másik ugyan ilyen tápot. Ez utóbbi azóta is tökéletesen működik.)

Kérni szeretnék 3 pirosat metalman kollégának a következő hirdetéseinek korrekt teljesítése végett. A 3 hirdetése által 4 db vinyót vásároltam Tőle.
Western Digital WD2500JD 250Gb
Western Digital WD2000JD 200Gb
Western Digital WD3200JS 320Gb
Korrekt, gyors, segítőkész, türelmes és rendkívül precíz a csomagolást illetően!
TK

Pirospontot szeretnék kérni ezért az üzletért djsiegfried kollégának, postai úton cseréltünk, gyors, megbízható volt, minden működik rendesen, mindenkinek ajánlom!
[ Szerkesztve ]
swing life away...

Piros pont Gátwéder-nek ezért az üzletért.
Gyors, rugalmas, pontos, megbízható eladó.
"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"

Pirospontot kérek Littledrake fórumtársnak a hibátlan hardverért! Pontos és megbízható üzletfél! Ezekből(1,2,3) vásároltam, hibátlan áru!
[ Szerkesztve ]
We are Outcast Consensus 1

Vissza is jár PIROS parkasz fórumtársnak. Nekem sem lehet okom panaszra.
A tápegység már nála dolgozik.
Korrekt volt és pontos.
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Vissza is jár a piros! -=MrLF=- fórumtárs házhoz jött a házikóért amit el is vitt.
Erről a házikóról van szó.
Ajánlom mindenkinek.
Díszítő és struktúrfestés, antikolt, lazúrozott kő és márvány hatású falak készítése. Kül és beltéri szigetelés, gipszkartonzás, kültéri színezés, lábazatok kerítések díszítése. Mindezt különleges egyedi technikákkal.

Szeretnék egy pirosat kérni Phantom Lord-nak a Kingmax memóriákért.
[ Szerkesztve ]

ensolid kollégának jár a piros a vásárlásért
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!

Szeretnék kérni Kobra789 fórumtársnak egy pirosat a proc+alaplap üzletért
[ Szerkesztve ]
Szeretnék kérni Eupalaestrus-nak egy pirosat, nagyon gyors,
megbízható, köszönöm szépen!
Üzletünk: T5, csillagcsavarhúzó és szétszedő.
Személyes átvétel kizárólag CSAK Tatabányán! Budapestre semmit nem viszek el helybe, senkinek se! Utánvétellel nem küldök csak előreutalás után ajánlottan!

Köszönöm a cserét Midway -nek. Nagy pirospont a 120 GB-s PATA vinchester csere erre.
ajánlom mindenkinek
[ Szerkesztve ]
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.

Kérnék én is piros pontot naszvalo -nak ezért az üzlet-ért
[ Szerkesztve ]
Átveszek magas áron rossz alplapokat/video/hang kártyákat stb...

Kérnék egy piros pontot nTom - nak, ezért az Xbox üzletért. Nagyon korrekt, s igen megbízható egyén!