Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
Ehh...
Elsőként a táblagépen a WiFi-jelnél láttam felkiáltójelet, na meg nem jött róla adat a Netfelől. Aztán bekapcsoltam a gépet, írja, hogy nincs net. Kábelmodem újraindítása..., akkor lett net, de a fent látható sebeséget produkálja. Felhívtam az Invitelt-t. mondta, hogy látja hogy a jelszint rendben a kábelmodem online van, de vonali hibát lát, központilag újraindította, és azt mondta, ha továbbra is jelentkezik a hiba, akkor közvetlen dugjam rá a gépre, és ha akkor is vacak, felveszik hibajegyre.
Közben: http://prohardver.hu/tema/invitel_adsl/hsz_14209-14209.html http://prohardver.hu/tema/invitel_adsl/hsz_14174-14174.html
A második STB-os probléma megoldódott a Belkin túlfeszvédővel sem esik már szét a kép, egy FR kellett neki.
Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Eladó gyári Dell laptop töltők
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával